NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG Pire je pa bljak zato, ker ni soljen, to mi je jasno, ampak so me tako zastrašili, da ne smem solit, da zdaj to ubogam. Kako pa delate ostale, a bi blo kaj narobe, če ji malo popravim okus? Ker sicer punca ful rada je po žlički in tudi poje kar lepe količine in po nobeni novi hrani še nismo imeli težav, tako da upam da vsaj kakšno flaško mlekca preskočimo dost kmalu. Glej, Speli, jaz nič ne kompliciram ... dam ji pire, ki ga pripravim za nas - osoljen (ne preveč), z mlekom in putrčkom. In eno čist neumesno, doma nam delajo kanalizacijo, da bomo ful moderni in ne bomo več imeli greznice in sedaj mi je že ful muka, ker so mi ukazali, da do nadaljnega ne smem na wc...Vsak cajt bom zagrabila Martinino plenico, škoda ker ji ne kupujemo večjih .. ...upam, da vam čim prej porihtajo kanalizacijo ... sem se pa spomnila, kako smo letos na morju improvizirali, da smo tasrednji namontirali pleničko ... njenih nam je zmanjkalo, ker je tudi popoldne hodila spat, zato smo dve noči skupaj zlepili dve Tiini plenički in je bilo kul ... samo namig Ait, za dobre in expres novice ... prav lepo jo pozdravi, ko jo obiščeš.