katy82
|
Čau mačkice Jst sem tko fuč od tega žuranja,sploh ne pridem k sebi tkole pa zgledam po moje ,moj se mi sam smeje k hodm k zombi okol pa je že dva dni od tega Sej zdej kmal ne bom šla,mogoče do takrat k sebi pridem. Hijenca vidm da si bla ti tud v Mullerju in si nakupila identično kot jaz,sem šla samo mimo kozmetike,da se je tamala nagledala barv,da ni jokala Edina moj še ni 30,mu pa mislm takrat kupt kako hudo uro al pa Garmina,če bo fejst priden. Tana7 ko sem jst to prebrala sem se lahko samo nasmejala,sej pr nam čez dan ne spimo skor nič,sam ponoč pa HB nadoknadi tko da mava sama dva tud mal cajta zase,beri tuš pa spat Naty se mi pa tko smilš za to kar preživljaš,jst sem za svojo vsaj vedla kaj ji je ti pa maš malo orientacije ampak nič konkretnega.Za svojga se pa ne sekiraj saj je najbrž narejen tako kot vsi dedci,ko jih kaj teži so tečni za pop...Verjemi da tudi njega skrbi za malega samo to mogoče niti noče pokazat ker misli da te mora pokonc držat,ker se ne sme zlomt.Pa tud tale vaša bolezen že tolk dolg traja da mu je sigurn načelo živce ,zraven pa dodaj še to,da nobena stvar ki sta jo poskusla ne pomaga prav dolgo in je enostavno nemočen.Jst sem to vidla pr mojmu,k se je pol zlomu k sva ble že par dni v bolnci k je vse za njemu pršlo,sam mi ni hotu jamrat ampak mi je raje po živcih skaku .Bom mislila nate in ti pošiljam samo pozitivno energijo,se bo porihtal boš vidla Za otroške bolezni ne ve,m katere sem prebolela ker se je tist kartonček zgubu mami pa ni ziher SS vem kako zgleda zbudit se v ledenici,HB da imava prenisni radiatorček,da lahko na hitro pogrejeva Jana jst bi vzela to kašico k mali ful odgovarja,če si za?Aja a veš da mi napiše,da je slikica prevelka,a bi bla tko dobra pa še enkrat mi pomanjšala.Hvala Kaso naša ma tud zdle tako obdobje da pri tujih ljudeh joka,zdej so se frajerji začel zavedat,sveta okol sebe in da niso povezani z mamico s štrikcem in jih je tega strah.Bo minilo Tole pa nima veze s tabo samo se mi zdi pac lepo da omenim: Ko pa ze tole pisem mi je padlo na pamet kako je odreagirala Katy ko smo enkrat povedale kaj si mislimo na eno temo in svaka cast Katy... In take ljudi neizmerno spostujem. Kaj si pa tle mislila,mi tud mal na pamet ne pride,se res ne spomnem. za zakopano bojno sekiro. Zakaj pa si razdražljiva a te kej muči,a tud vročina kej vpliva?Jst vem da sem takrat obupna da čimprej mine Posedanje naša se je že kmal dvigovala k smo jo moral met bolj pokonc zarad refluksa,ampak o obratu isto kot Maja ne razmišlja,kao le zakaj bi se matrala Špelina mačkica moja prosim počivaj kolikor le moreš,da bi se to čimmanj ponavljalo,isto tudi tebi Kasso Čmrlika in Aurora je kej reakcije? **** hujšanje začnem oktobra,me kr mal stiska,misli name Maja zakon za indijske plese,sam hudo,da si mela tolk cajta muskel fiber,najbrž zarad poze plesa?Kar vztrajaj,naslednjič k se srečamo bomo največje zapeljivke Bobika krst smo imeli v gostilni 8 evrov po osebi,hrana standardna tko kot so druge pisale,torto nama je naredila za 50 evrov knjigo-za okol 40 oseb smo dali 420 evrov s pijačo vred