Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene! No kako punce, vas kaj zebe? Groza tole vreme. Danes sva se okoli 8h z Manco skobacali iz spalnice pa prideva v kuhinjo in kaj vidiva? Zinaj slabih 7 stopinj, v stanovanju pa 17 . Smo bili čez vikend pri tašči in se ni nič kurilo in zrak ni nič krožil, tako da je bil dobesedno mraz v stanovanju. No danes čez dan je malce sonček ogrel, ker imamo dnevno in kuhinjo na sončni strani, pa še zakurili smo, tako da sedaj nismo več Eskimi . Drugače pa sem dala danes Manci za pokušino Frutkov korenčkov sok in je bila čisto navdušena. Po nekej žličkah je kar protestirati in jokati začela, ko je videla da zapiram stekleničko. No ampak se je potem hitro potolažila z veliko flaško mleka . Se pa morem malce pohvalit, da sem danes po dolgem času spet zliakla en velik kup perila (Manca je pridno pančala 1,5 ure, kar je zanjo že skorajda rekord ), po dolgem času sem spet prekuhala flaške (ja, ja sej vem, sem pač slaba mama ), rožice sem pospravila z balkona, kosilo sem skuhala, na sprehod smo šli, ..... uglavnem aktivnosti 100 in še več IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NEJC VSE NAJ NAJ ZA 5 MESECEV!! Nejc, nekoliko pozno, ampak vseeno vse naj naj!!! A ima katera izkušnje s kupovanjem darilnih bonov v BC?? Zanima me ali je možen nakup preko spletne strani ali moraš osebno v BC????Sem nekaj iskala po njihovi spletni strani in nič našla Estrella, ne vem ti povedati, če se jih da naročiti prek spleta. Jaz sem jih šla kar v trgovino iskat. Se pa naslednji mesec ženi od mojega sestrična in ji bova za poročno darilo dala bone od BC. Je taka oseba, ki bi po domače povedeno lahko rekli: da ima polno rit vsega od A do Ž. Je pa v veselen pričakovanju, tako da sva se kar za bone od BC odločila, ki mislim, da jih bo lahko najbolj smiselno porabila. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Imam 2 Frage, ki nista ravno za na majčke . 1. A ste vse prebolele otroške bolezni in kdaj? Jaz sem prebolela mislim da samo ošpice in to tam nekje v tretjem ali pa v četrtem razredu. 2. je tiste, ki imate tarejše škrate: a so oni preboleli??? .............. Andraž namreč ni nič, čeprav so norice razsajale v vrtcu in je bil edini, ki jih ni fasal Malo me skrbi kako bo šlo to čez, sedaj ko je že toliko velik. Ja pravijo, da če jih preživiš kot osnovnošolec, da ni panike, da jih veliko težje potem, ko si malce starejši (beri: po 15.letu).
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|