|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
22.9.2008 14:19:15   
hijenca
bobika mi smo za krst imeli 12 € na osebo. V eni turistični kmetiji v Benediktu. Imeli pa smo dve juhi, nato plošča z govedino, pečenko, rižem, krompirjem,.... in nato še ploščo z raznim mešanim mesom, solato,... Smo pa imeli 3 je skupaj krst, in smo si stroške razdelili na 3. Je bilo za preživet.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.9.2008 14:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

edinaos: moj ma pa en dan za tvojim rojstni dan in to 31 user posted image . Še tudi ne vem kaj kupiti. Bo si pa verjetno kar sam kaj izbral. Lani sem mu pa podatrila akrobatski polet z jadralnim letalom. Je bil ful vesel, ker je mahnjen na letala. Cena tega poleta pa je bila 40€. Mogoče bo pa letos dobil še jadralni polet user posted image Si tudi želi.

bobika lahko plissss kaj več o tem poveš?? Zdaj ste me čisto raz....cale s temi letali, ker 40 EUR bi pa šlouser posted image drugače pa tudi najino finančno stanje glih ne cvetiuser posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.9.2008 14:31:15   
tilči
Bobika...mi smo praznovali v ožjem družinskem krogu, doma, torto mi za posebne priložnosti speče od sodelavke mož in mi zmeraj da popust,narezek sem sama naredila ter doma spekla kruh. Tako da je na osebo prišlo nekje 6 eur s pijačo in torto vred

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.9.2008 14:35:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Edinaos moj ima tut 26.9. RD (27) pa sem totalno brez ideje on pa tut pravi da nič ne rabiuser posted image . Kej dragega pri nas ne pride v poštev, ker šparamo, da bomo notranjciuser posted image .

ehhh te deciuser posted image , sej moj tudi pravi da naj nič ne kupujem, samo bi ga vseeno rada razveselila, ker je glih okroglih 30.

no superca še ena notranjka bo med namiuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.9.2008 14:39:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Punce midva sva s pregleda, cepljen ni bil, ker je mel včeri povišano temperaturo, dobila sva pa napotnico za hospitalizacijo v pediatrični kliniki. Jutr zjutri greva, pa da vidmo kaj bo. Na hitro comment, pol se pa še kej oglasim...

Joj, bogi Žan user posted image  Vem, da človeka stisne, ko mora user posted image  v bolnico, ampak ga bodo vsaj konkretno preiskali in boš vedela, na čem je stvar. Kar se kašice tiče, se nič ne sekiraj, meni se je najbolj šlo za to, da te vidim in kakšno rečeva user posted image  Pa tudi za to bo še morje časa, glavno, da se Žan pocajta user posted image  En velik user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Žana!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.9.2008 14:40:08   
aurora28
No pa sva z Galom nazaj od P. Pikico je vredu sprejel, tudi cepivo proti rotavirusu je lepo spil, teža je 7090 g in velik je 68 cm. user posted image user posted image user posted image

Sem P povedala, da sva že dajala sadne kašice in kombinacijo korenček-jabolko in je rekla, da je v redu in da lepo napredujeva. Rekla je celo, da lahko zdaj dava poleg korenčka tudi cvetačo in ju skupaj spasiram user posted image . **** a bo to v redu? user posted image user posted image Ekola, pa imam tudi jaz dovoljenje s strani P. user posted image Mal heca.

Držim pesti za Tajo, da bo dobro prenesla pikico. user posted image user posted image

Bobika naju je prišla sama jedača 10,5 €, smo pa jedli: dve vrsti juhe: gobova in goveja, riž, pražen krompi, kuhana zelenjava, svinjska pečenka, puranji zrezki panirani, kuhana govedina in solata. Pač takšna klasika kot je običajno. user posted image Naju je pa po računici prišla poleg menija še pijača cca. 100€. Torto smo imeli svojo in pecivo tudi.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.9.2008 14:50:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
edino kar vas prosim je da držite pestike...popoldne greva v posvetovalnico...pa pikec bo padel...upam, da bo tako dobro prenesla naša Taja kot prvič user posted image

user posted image user posted image  za Tajo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.9.2008 15:20:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw; te čist razumem ko jamraš zaradi tavelikega škrata. Pri nas zna bit kakšen dan toliko katastrofalen, da bi se mu tudi odpovedalauser posted image Me je kar sram ko se veselim tedna, da gre v šolo. Včeraj je bil pa tako zlato bitjeuser posted image no, pa se pejdi.

Pod tole se pa kar podpišem. user posted image
Jaz sem prebolela samo vodene koze, Jaka pa še zaenkrat nič. Ampak mi je P rekla, do je malo panike do 6-ih mesecev, kasneje je pa kao ni.  Moj dragi je pa prebolel skoraj cel seznam OB, eno (ne vem katero user posted image ) celo dvakrat, pa so rekli, da ni možno. Tudi škrlatinko je prebolel. Če ne bi imel svoje zlate mame, je verjetno ne bi preživel. Mu v bolnici takrat niso dali šans za preživetje.

Špelin@ kako zmoreš tri otroke se mi počasi svita. Verjetno si zaradi tega tudi tako suha, ker imaš manj časa zase. Vsaj jaz bi bila sama kost in koža. Ampak ne vem pa, kako si oz. zmoreš kuhanje ko si sama z vsemi tremi. user posted image  Jaz pri škratu nisem zmogla poleg enega, zdaj pri dveh mi gre lažje, zakaj ne vem. Ampak pri treh??? Kaj je pol še lažje, ker se vsi skupaj zamotijo? Ni mi jasno. user posted image

**** glede vlačenja za noge tudi naša probava. Pa razen prask ji še ni drugega ratalo. Jo pa jaz posedam v stolček za hranjene, ker se da naklon spreminjat in je v bistvu polsede. V naročju mi pa že sedi sama in celo nekaj sekund zmore sama sedet. Če ne opleta preveč ji rata tudi kaj več. Malo jo matra nagibanje desno in levo in bi se prekucnila. Nazaj in naprej pa je že pogruntala. Jaz imam bolj problem z njenim odrivanjem z nogicami. Ko sedi si lepo naravna nogice in se skuša dvignit. Zaenkrat ji uspeva rit vignit. O kakšnem obračanju na trebuh pa gospodična ne razmišlja. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.9.2008 15:52:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

No pa sva z Galom nazaj od P. Pikico je vredu sprejel, tudi cepivo proti rotavirusu je lepo spil, teža je 7090 g in velik je 68 cm. user posted image user posted image user posted image

Sem P povedala, da sva že dajala sadne kašice in kombinacijo korenček-jabolko in je rekla, da je v redu in da lepo napredujeva. Rekla je celo, da lahko zdaj dava poleg korenčka tudi cvetačo in ju skupaj spasiram user posted image . **** a bo to v redu? user posted image user posted image Ekola, pa imam tudi jaz dovoljenje s strani P. user posted image Mal heca.

Ocitno si zelo zamerljive sorte in ne preneses ce ti kdo pac odkrito pove kar si misli... zato tudi ce poskusas obrniti na hec se iz tega stavka krepko bere kaj tici zadaj...

Zaradi mene lahko na moje poste stisnes tudi ignore - oziroma misli da pise tu na tem forumu blokiraj,samo pricakovati od mene,da bom tiho ob takih cinicnih pripombah je pa zal zgreseno.

Ce pa pricakujes da ti bodo vsi v zivljenju vedno samo kimali in ne preneses negativnega mnenja potem pa se toliko bolje da me blokiras.

Sama imam rada odkrite ljudi in taka sem tudi jaz.

Tole pa nima veze s tabo samo se mi zdi pac lepo da omenim:

Ko pa ze tole pisem mi je padlo na pamet kako je odreagirala Katy ko smo enkrat povedale kaj si mislimo na eno temo in svaka cast Katy...
In take ljudi neizmerno spostujem.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
22.9.2008 15:55:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Punce midva sva s pregleda, cepljen ni bil, ker je mel včeri povišano temperaturo, dobila sva pa napotnico za hospitalizacijo v pediatrični kliniki. Jutr zjutri greva, pa da vidmo kaj bo. Na hitro comment, pol se pa še kej oglasim...

Joj, bogi Žan user posted image  Vem, da človeka stisne, ko mora user posted image  v bolnico, ampak ga bodo vsaj konkretno preiskali in boš vedela, na čem je stvar. Kar se kašice tiče, se nič ne sekiraj, meni se je najbolj šlo za to, da te vidim in kakšno rečeva user posted image  Pa tudi za to bo še morje časa, glavno, da se Žan pocajta user posted image  En velik user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Žana!!!

user posted image user posted image user posted image se pridružujem dobrim željam, pa da mu čimprej ugotovijo, kaj je narobe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.9.2008 16:24:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Kasso mi smo kar se tiče naše vreščačke probali vse kar nam je padlo na pamet, pustili smo jo jokati, ko jo oni nosijo, jaz sem jo  jaz držala oni se pa z njo pogovarjajo in z varne razdalje se seveda smejčka samo, da se jo kdo dotakne pa jok. Včeraj sva jo pustila pri njih in sva šla z atijem na volitve, ko sva nazaj prišla je bila čisto hripava od jokanja user posted image . Sem rekla nikol več. Zanimivo je pa ko oni k nam pridejo pa ne joka. pustili smo jo tudi nekaj časa samo, da je čebljala in se malo navadila na okoliš pa ni nič pomagalo. Jazne vem več kaj narediti ostane samo upanj,d a je to faza in da bo minila.

Ja, bo treba menda kar počakat, da ju mine user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Po moje  ćisto sam, brez opore ne bo sedel do kakega 6-7 meseca.

Eni prej, drugi kasneje...mojadva sta sama, brez opore oz. ne da bi se zvrnila sedela šele po sedmem mesecu.

< Sporočilo je popravil kasso -- 22.9.2008 16:25:19 >

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.9.2008 19:36:57   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene!

No kako punce, vas kaj zebe?
Groza tole vreme. Danes sva se okoli 8h z Manco skobacali iz spalnice pa prideva v kuhinjo in kaj vidiva? Zinaj slabih 7 stopinj, v stanovanju pa 17 user posted image . Smo bili čez vikend pri tašči in se ni nič kurilo in zrak ni nič krožil, tako da je bil dobesedno mraz v stanovanju. No danes čez dan je malce sonček ogrel, ker imamo dnevno in kuhinjo na sončni strani, pa še zakurili smo, tako da sedaj nismo več Eskimi user posted image .

Drugače pa sem dala danes Manci za pokušino Frutkov korenčkov sok in je bila čisto navdušena. user posted image user posted image user posted image  Po nekej žličkah je kar protestirati in jokati začela, ko je videla da zapiram stekleničko. No ampak se je potem hitro potolažila z veliko flaško mleka user posted image .

Se pa morem malce pohvalit, da sem danes po dolgem času spet zliakla en velik kup perila (Manca je pridno pančala 1,5 ure, kar je zanjo že skorajda rekord user posted image ), po dolgem času sem spet prekuhala flaške (ja, ja sej vem, sem pač slaba mama user posted image ), rožice sem pospravila z balkona, kosilo sem skuhala, na sprehod smo šli, ..... uglavnem aktivnosti 100 in še več user posted image

NEJC VSE NAJ NAJ ZA 5 MESECEV!!

Nejc, nekoliko pozno, ampak vseeno vse naj naj!!! user posted image

A ima katera izkušnje s kupovanjem darilnih bonov v BC?? Zanima me ali je možen nakup preko spletne strani ali moraš osebno v BC????Sem nekaj iskala po njihovi spletni strani in nič našlauser posted image

Estrella, ne vem ti povedati, če se jih da naročiti prek spleta. Jaz sem jih šla kar v trgovino iskat.
Se pa naslednji mesec ženi od mojega sestrična in ji bova za poročno darilo dala bone od BC. Je taka oseba, ki bi po domače povedeno lahko rekli: da ima polno rit vsega od A do Ž. Je pa v veselen pričakovanju, tako da sva se kar za bone od BC odločila, ki mislim, da jih bo lahko najbolj smiselno porabila.

Imam 2 Frage, ki nista ravno za na majčkeuser posted image .

1. A ste vse prebolele otroške bolezni in kdaj?
Jaz sem prebolela mislim da samo ošpice in to tam nekje v tretjem ali pa v četrtem razredu.

2. je tiste, ki imate tarejše škrate: a so oni preboleli???
..............

Andraž namreč ni nič, čeprav so norice razsajale v vrtcu in je bil edini, ki jih ni fasaluser posted image  Malo me skrbi kako bo šlo to čez, sedaj ko je že toliko velik.
Ja pravijo, da če jih preživiš kot osnovnošolec, da ni panike, da jih veliko težje potem, ko si malce starejši (beri: po 15.letu).

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.9.2008 19:39:24   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ocitno si zelo zamerljive sorte in ne preneses ce ti kdo pac odkrito pove kar si misli... zato tudi ce poskusas obrniti na hec se iz tega stavka krepko bere kaj tici zadaj...

Zaradi mene lahko na moje poste stisnes tudi ignore - oziroma misli da pise tu na tem forumu blokiraj,samo pricakovati od mene,da bom tiho ob takih cinicnih pripombah je pa zal zgreseno.

Ce pa pricakujes da ti bodo vsi v zivljenju vedno samo kimali in ne preneses negativnega mnenja potem pa se toliko bolje da me blokiras.

Sama imam rada odkrite ljudi in taka sem tudi jaz.

Tole pa nima veze s tabo samo se mi zdi pac lepo da omenim:

Ko pa ze tole pisem mi je padlo na pamet kako je odreagirala Katy ko smo enkrat povedale kaj si mislimo na eno temo in svaka cast Katy...
In take ljudi neizmerno spostujem.

**** zdaj si me pa čist šokirala user posted image , kot prvo sploh nisem zamerljiv človek, kot drugo nisem napisala, da bi zgledalo cinično, tretjo nimam nobenega namena, da bi ti kaj zamerila ali da bi tvoje poste dala na ignore. Saj to je itak forum in nimam najmanjšega namena, da ne bi brala tvojih postov ali na tvoja morebitna vprašanja odgovarjala. Sorry če si tako sprejela, ampak ti si mi čist ok in ne vidim smisla, da se zdaj takole za...****vava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.9.2008 19:44:50   
Naty*
Čer bejbke! Hvala vsem za objemčke in pikapoke... mislim, da nama bo oboje prav prišlo user posted image user posted image user posted image .

Moj škratek je bil dons tolk siten pa spet ga je matralo opoldne user posted image . Spal je nazadnje okrog treh pol urce pol pa nič do zdele. Zaspan pa tolk, da je komi gledal (ampak za jok se seveda vedno najde energijauser posted image ), tko da sm ga kr po hitrem postopku skopala pa dala spat. Mam občutek, da bo spet težka noč user posted image .

Z mojim se že cel dan pričkava, HB da grem v bolnico, da se neki dni ne bova vidla user posted image . Kolk ti znajo ti deci živec dvignit pa glih takrat, ko je najmanj treba.

Tkole js se za neki časa poslavljam, se bom kej javila (če drugač ne pa preko notranjske naveze - med nosečnostjo je super delovalauser posted image ).
Grem pripravit stvari za s sabo pa spat, ker sem pa dons čist adijo.

Pridne bodte pa se slišmo!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.9.2008 19:53:51   
aurora28
Naty vama z Žanom pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bodo ugotovili kaj je Žanu in mu bo potem ok, drži se. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
22.9.2008 19:56:20   
Anonimen

**** zdaj si me pa čist šokirala user posted image , kot prvo sploh nisem zamerljiv človek, kot drugo nisem napisala, da bi zgledalo cinično, tretjo nimam nobenega namena, da bi ti kaj zamerila ali da bi tvoje poste dala na ignore. Saj to je itak forum in nimam najmanjšega namena, da ne bi brala tvojih postov ali na tvoja morebitna vprašanja odgovarjala. Sorry če si tako sprejela, ampak ti si mi čist ok in ne vidim smisla, da se zdaj takole za...****vava.

No pol sem te pa narobe razumela... Se mi je zdelo kot da si mi blazno zamerila, pa ceprav se mi je po drugi strani zdelo da mi nimas kaj zameriti...

Drugace pa ne vem kaj mi je, zadnje dni sem ekstra razdrazljiva in je tudi to botrovalo vsemu skupaj...

Skratka peace... zakopljeva bojno sekiro pa no hard feelings.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
22.9.2008 20:02:40   
Anonimen
naty:

Zelim vama da dobro opravita in da se cim prej ugotovi kaj je problem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
22.9.2008 20:10:48   
Estrella*
Aurora in **** user posted image user posted image user posted image

naty: dedca bo treba kar mal privit. Vem pa kako to zgleda, ko prilivajo na tlečo stvar oljeuser posted image Z Žanom porihtita stavri, če boš pa kaj rabila pa pokliči!

Danes sem popravljala seznam 3x in nikakor ga ne objavi grrrrrrrrrrrrrrrrr. Bom še jutri poskusila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
22.9.2008 20:12:36   
aurora28
**** oki toki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
22.9.2008 20:35:14   
tana7
Pozdravljene.... končno! user posted image

sem šele sedaj uspela prijadrati do čarunalnika. Imeli smo obiske, potem pa gužva z gospodinjskimi opravili...

Preletela sem samo nekaj postov na forumu, pa opazila, da debatirate o

otroških boleznih: prebolela sem samo vodene koze - a je to slabo? ker nisem ničesar drugega... mi sedaj grozi, da bom prebolevala eno za drugo sedaj
posedanje - mi imamo kdaj brino na kolenih tako, da se naslanja na naš trebuh, podoben položaj kot lupinica, ni zelo pokonci - bolj pokonci si je pa zaenkrat ne upam imeti
bo pa to eno od vprašanj sedaj v četrtek, ko imamo pregled - ker nimam pojma, kako, kdaj in v katee položaje se lahko daje otroka po 4. mesecu. Vem samo za lupinico, kako se nosi dojenčka (na 1. pregledu smo dobili kopijo enega članka s fotkami) - to je pa tudi vse - ampak verjetno se enkrat neha dojenčka nositi v lupinici oz. se ga začne nositi/držati tudi v drugih položajih

papanje
a ni nekako rečeno, da naj bi dojenček pojedel vsaj 700ml na dan? meni se zdi, da Brina ne poje toliko - vsaj če sklepam po tistem, kar sem takrat, ko sem nekaj časa črpala, načrpala. Vseeno pa se nama zdi, da se je zredila. Če gledam stegenca, pa lička... Moj je itak rekel, če P v četrtek ne bo zadovoljna s pridobljeno težo (prejšnji mesec je bilo komaj dovolj pridelka baje), bo P vpršal, kje točno naj bi Brina še dobila gramčke, ali pa je mogoče prekratka? moj pravi, da se mu zdi dovolj debela in da niti ne želi zamaščenega dojenčkauser posted image že sedaj ji pravi, da je "tolsta" user posted image

vetrovne kapljice - saj vem, da bo sedaj marsikatera debelo pogledala, ampak KAJ JE TO?? in čemu to služi? parkrat sem že zasledila, da to omenjate in da jih nekatere dajete otrokom, ampak mi nikoli ni uspelo iz konteksta razbrati, čemu pravzaprav služijo - če bi že morala ugibati, bi rekla, da za uspavanje?? pa se mi zdi preveč neverjeten odgovor, zato vas tukaj sprašujem

na ringaraji sem prebrala, da naj bi dojenček pri 4 mesecih spal po 10 ue na noč in potem še po 3x po dve uri čez danuser posted image user posted image
Brina spi recimo od 22.30 do 8.00/9.00 (vmes enkrat papca), ampak (!!!!) podnevi, pa spi recimo v povprečju po pol ure med hranjenji - torej 3x po 2 uri NIKOLI!!! niti 2x po 2 uri... bi bila zadovoljna že po 3x po 1 uro, pa mislim, da se niti to ne zgodi
a je to OK????

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
22.9.2008 20:45:07   
hijenca
Dober večer.

Jaz sem že tako user posted image , Videk pa še kar rogovili v kinderpetu, nič zaspan, dobre volje in se mi smeji.

Danes sma bila v šopingu, seveda sem kupila samo za Vida, za mamo ni bilo več časa. Plenice(jumbo pakete)imajo sedaj v Muellerju, sem kupila že maxi številko, 2x44 komadov stane nekaj čez 17 €, potem mlekeca Hipp 1, več kot 2 škatli nisem dobila, pa eno mlečno kašico od Hippa, ko bomo lahko to papali, pa je bilo skoraj 50 €. Pa ker je mama bila dobre volje je dobil še teniske in copatke, ker nimama nič za obut, ker Robeezovi copatki so nama že mali. Mama je za zahvalo šla v ambulanto k G po recept za KT in šla na odvzem krvi v laboratorij, napotnico pa sem mela že vse od pregleda pri G, ampak še nisem prišla do tja. Danes pa sma vse porihtala. Pa dežek naju je dobil in sma prvič sprobala dežno prevleko za voziček in je 100% držalo, pa Videk je spal kot raketa v vozičku.

Zdaj pa gre mama pod tuš.

Aja, jaz sem user posted image  za 30 rojstni dan kupila uro. Pa čeprav je taščica user posted image  takoj pripomnila, da so nama ure štete.

**** in aurora user posted image user posted image user posted image  za pokop bojne sekire.

Zdaj pa grem ajo ajo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
22.9.2008 20:50:18   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

vetrovne kapljice - saj vem, da bo sedaj marsikatera debelo pogledala, ampak KAJ JE TO?? in čemu to služi? parkrat sem že zasledila, da to omenjate in da jih nekatere dajete otrokom, ampak mi nikoli ni uspelo iz konteksta razbrati, čemu pravzaprav služijo - če bi že morala ugibati, bi rekla, da za uspavanje?? pa se mi zdi preveč neverjeten odgovor, zato vas tukaj sprašujem

na ringaraji sem prebrala, da naj bi dojenček pri 4 mesecih spal po 10 ue na noč in potem še po 3x po dve uri čez danuser posted image user posted image
Brina spi recimo od 22.30 do 8.00/9.00 (vmes enkrat papca), ampak (!!!!) podnevi, pa spi recimo v povprečju po pol ure med hranjenji - torej 3x po 2 uri NIKOLI!!! niti 2x po 2 uri... bi bila zadovoljna že po 3x po 1 uro, pa mislim, da se niti to ne zgodi
a je to OK????

Vetrovne kapljice služijo za vetrove, če otroka šraufa mu te kapljice pomagajo, da se mu sproščajo vetrovi iz telesa in prdi. So pa izredno sladke, še sreča, da tako majhni otroci nimajo zob.

Najin Gal spi čez dan kar veliko in sicer na vsaki 2,5 uri mora malce prespati, včasih spi po 25 min, včasih celo uro, kakor kdaj. Ponoči pa spi od 19. ure pa do 6. ure zjutraj, s tem, da se na noč prebudi po 4 krat. Je še kar naporno to prebujanje, ampak kaj čem, sem pa vsaj vesela, da mi takoj zaspi nazaj. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
22.9.2008 20:56:16   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober večer.

Jaz sem že tako user posted image , Videk pa še kar rogovili v kinderpetu, nič zaspan, dobre volje in se mi smeji.

Danes sma bila v šopingu, seveda sem kupila samo za Vida, za mamo ni bilo več časa. Plenice(jumbo pakete)imajo sedaj v Muellerju, sem kupila že maxi številko, 2x44 komadov stane nekaj čez 17 €, potem mlekeca Hipp 1, več kot 2 škatli nisem dobila, pa eno mlečno kašico od Hippa, ko bomo lahko to papali, pa je bilo skoraj 50 €. Pa ker je mama bila dobre volje je dobil še teniske in copatke, ker nimama nič za obut, ker Robeezovi copatki so nama že mali. Mama je za zahvalo šla v ambulanto k G po recept za KT in šla na odvzem krvi v laboratorij, napotnico pa sem mela že vse od pregleda pri G, ampak še nisem prišla do tja. Danes pa sma vse porihtala. Pa dežek naju je dobil in sma prvič sprobala dežno prevleko za voziček in je 100% držalo, pa Videk je spal kot raketa v vozičku.

Zdaj pa gre mama pod tuš.

Aja, jaz sem user posted image  za 30 rojstni dan kupila uro. Pa čeprav je taščica user posted image  takoj pripomnila, da so nama ure štete.

**** in aurora user posted image user posted image user posted image  za pokop bojne sekire.

Zdaj pa grem ajo ajo.

Hijenca user posted image user posted image user posted image za uspešen dan in dobro zapravljanje. Normalno, da je Videk cel happy, če pa je dobil toliko novih stvari. user posted image Za to glede ure sem pa jaz tudi že slišala in se ga načeloma kar držim. Sam mislim, da je vse to sam v naših glavah. user posted image Jaz pa danes nisem bila pridna, sej veš kaj mislim. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
22.9.2008 20:56:22   
Estrella*
na ringaraji sem prebrala, da naj bi dojenček pri 4 mesecih spal po 10 ue na noč in potem še po 3x po dve uri čez dan
a je to OK????

Mislim, da so še slabši primerki kot je Brina. Naš veliki škrat do 4 meseca čez dan ni spal, le zadremal je parkrat na dan po kakih 10minut. Alja je pa taka kot navajaš zgoraj. Ponoči spi v kosu 9ur, papa in potem še 3 ure in 2x čez dan po cca 2,5h. Če sva doma je to izvedljivo, če pa ne smo pa tečniuser posted image

Glede OB pa ni panike, da bi sedaj zbolevala eno za drugo.

vetrovne kaplice so proti koikam.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
22.9.2008 21:18:09   
hijenca
Aurora sma potem že dve user posted image , ampak čisto mičkeno. Imam pa danes zelo pospešeno prebavo, po moje Vidkov virus še zmeraj v meni razgraja, pa cel dan laufanje, pa odvzem krvi, pa bo že. Taščica pa me tako ne more in komaj čaka, da se bi ure odštele  user posted image  babji. Je pa moj user posted image   praznoval že 32 rojstni dan, pa se ure niso še nič odštele, sma še na momente bolj zaljubljena kot takrat, še Videka sma dobila, to jo je šele razkurlo, hehe kak sem zlobna danes user posted image user posted image user posted image . Pravi mali user posted image  sem danes.  Videk pa že panča, mama pa ni več zaspana.

Grem pa vseeno v postlo, sudoku reševat, pa tako.

Lahko noč punce in hroščki.

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?