|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
21.9.2008 10:30:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, kako pa se vozite? Jaz imam spredaj airbag, ki se ga ne da izklopit, tako da to odpade.

Zadaj pa imam stolček 9-18 kg not + lupinico, tako da ni variante, da bi še jaz zadaj sedela. Z bubijem sem namreč vedno bila še jaz zadaj (ko je mož vozil seveda user posted image ).

Kratke relacije me toliko ne skrbijo, na daljši pa je problem, če user posted image  ful joče zadaj. No, zaenkrat je bubika pridna v avtu, ji takoj očke skupaj zlezejo user posted image

...mi  imamo tud spredaj airbag.... mora bit user posted image  zadaj......

... se pa zaenkrat jaz vozim z njim zadaj..., če boma pa sama kam šla, pa je malo user posted image .... ker ga ne vidiš.... 

......bom pa takoj, ko bo možno.. namonitrala avtosedež 0-18...- smo imeli pri prvem pikecu.....  ker se mi zdi bolj praktičen kot lupinica.....

.... ta veliki pikec pa se že vozi brez..... razen na dolge razdalje mu damo sedež not, ker še rad zaspiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
21.9.2008 10:35:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Še na wc mašinca nisem folgala iti.

...sem včeraj gledala knjigico moj otrok...in zapiske in spomine od prvega pikeca......

....sem not takrat napisala, da mama ne more nikamor brez user posted image , še na wc  ne - vsepovsod bi moral bit zraven....

.... tolko o tem....user posted image ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
21.9.2008 10:37:10   
gold fish
... danes ne rabim kuhat user posted image .....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
21.9.2008 11:01:38   
ključek

meni se pa ne da..........bova verjetn kr kosilo naročila..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3204
21.9.2008 11:06:05   
ključek
malo sem v zaostanku....................zato vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
21.9.2008 11:47:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh še nisem kuhala, odkar imamo user posted image . user posted image
Me mami razvaja s kosili, pa user posted image  se potrudi user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3206
21.9.2008 12:03:24   
amor real
Jutroooo

Vidim, da so vse user posted image  odšle v Rim user posted image , ste ostale same mamiceuser posted image  in jaz!

No, saj se počasi tudi september izteka in se bomo preselile na drugi forum.
Jaz upam, da jutri ostanem v Postojni!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
21.9.2008 12:15:23   
arabela*
jaz tud ne rabim kuhat.
Grem k tašči,kot ponavadi v nedeljo,da se najem za čez cel tedenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
21.9.2008 12:16:26   
arabela*
bubi,pol veš kak zgleda,ko se me vse tri babe spravimo na zadnji zic.Na eni strani lupinica,na drugi avtosedež,jaz pa v sredini.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
21.9.2008 12:17:33   
arabela*
Šibam zdaj malo poštimat,sebe sem že,pol pa na kosilo.
Jutri pa imamo prvo posvetovalnico,peljemo obe šmrklji k pediatru.user posted image
Lepo nedeljo in se beremo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
21.9.2008 12:19:38   
arabela*
Aja,naj našo princezo pohvalim malo.Ji je včeraj uspelo zaspat ob dvanajstih nekje,pa je spala do pol sedmih zjutrajuser posted image .
Pol pa je kar v sredini med nama v veliki postelji zaspala(jaz sicer nisem pristaš tega)user posted image ,ampak je tak uživala.
No,zdaj pa res grem,papauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
21.9.2008 12:22:20   
pf
Amor real tudi ti boš počasi mamica. No če si želiš jutri ostati v porodnišnici, potem ti to želim tudi jaz. Držim pesti zate.
Jaz sem končno malo pospravila in pobrisala parkete, preoblekla posteljnino vsem trem, pobrisala prah, posodo pospravila iz pomivalca, pa še z Lano sva se debelo uro po hranjenju igrale z zajčkom in čmrlom. Kak gleda te igračke, verjetno zaradi tega, ker so tako žive barve. V torek bo stara že štiri tedne. Ne morem verjeti kako mine čas.
Bubi jaz zaenkrat še tudi nisem kuhala, štartam pa jutri. Dva tedna mi je kuhala mami, sedaj en teden pa oma in mama od user posted image . Bom pa počasi sama probala, samo ne mislim pa ful nekih menijev delat tak kot včasih. Okusno, raznovrstno, ampak prirejeno prehrani za dojenje. Jaz se ful držim in ne jem vsega. No ful, pač tisto kar se mi zdi in kar so mi rekli, da ne pač ne jem. Jaz bom že zdržala šest mesecev dokler se bova dojile brez določene hrane, samo da Lane ne šraufa. Itak so še krčki tu in tam, ampak zanemarljivi, kot da jih ni. Hvala bogu. Danes se bomo kopali zvečer. To bo spala spet, zgleda da ji paše in potem spi ful.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
21.9.2008 14:45:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,pol veš kak zgleda,ko se me vse tri babe spravimo na zadnji zic.Na eni strani lupinica,na drugi avtosedež,jaz pa v sredini.user posted image

Ja, samo v širini je razlika - riti namreč user posted image user posted image user posted image

Sem pa že sedela med dvema stolčkoma 9-18, pa še na malo daljši turi. Nič kaj udobno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
21.9.2008 18:25:07   
ključek
punce, pomoč.................na kok stopinj imate segreto spalnico oz. sobico, kjer spijo vaši user posted image ??? mi imamo doma borbe..............user posted image user posted image user posted image ..............jaz sem pristaš za bolj hladno, moj mož pa za bolj toplo..............user posted image user posted image user posted image ...........pa najdi kompromis, če ga lahko..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
21.9.2008 18:34:42   
pf
Me to you po mojem je recimo 22 stopinj Celzija dovolj, več sigurno ne, mogoče lahko celo do 20, pa tudi manj ne. Edino  zdajle, ko smo se kopali smo segreli na 25 stopinj, pa še to prostor, kjer smo se kopali in rihtali. Čez dan jaz ne kurim ful, zjutraj in zvečer pa mora biti toplo za bavceka. Danes sem jo sama kopala, no ati je bil zraven in je bila spet ful pridna. Danes nasplošno je tak pridna, da človek ne more verjeti. Zdajle pa spančka po kopanju kot krtek.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
21.9.2008 18:39:11   
ključek
Me to you po mojem je recimo 22 stopinj Celzija dovolj, več sigurno ne, mogoče lahko celo do 20, pa tudi manj ne

a lahko to razložiš še mojemu možu......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............ker ga tok skrbi, da se bo lana neja prehladila.............ok, ko jo spreoblačim, kopam....itak segrejem na 24 oz. za kopanje do 26 stopinj...........za spanje..............je pa meni tud tm okrog 20 čist fajn..............

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
21.9.2008 19:45:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sploh še nisem kuhala, odkar imamo user posted image . user posted image
Me mami razvaja s kosili, pa user posted image  se potrudi user posted image user posted image user posted image

.... kak je enim lepo user posted image  .......  vam privoščim......

...samo jaz bi tudi tak, da me mami razvaja......      

Moj user posted image   pa s torkom zaključuje očetovskega in še to odpade....   user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
21.9.2008 20:52:22   
arabela*
Joj,naša tavečja babika pa je padla prej,ko je skakala po kuhinji.
Jo je moj  peljal zdaj k zdravniku,ker si je čelo presekalauser posted image ,revica,pa tak se boji zdravnikovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.9.2008 20:54:45   
Lara Croft
Ma kaj pr oštji ni nikjer nobene, da bi malo poklepetala z mano?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.9.2008 21:07:22   
*bubi*
punce, pomoč.................na kok stopinj imate segreto spalnico oz. sobico, kjer spijo vaši

No, pri nas so ravno začeli kurit in je bilo treba termostate našlihtat. Pa sem v dnevni tudi na 22 nastavila. Ampak mislim, da se bomo na 23 greli pozimi.

Kopalnico pa imam jaz ful toplo (do zdaj je bila skoz 25), sploh če sušilec lavfa. Drugače pa za umivanje pečko nad previjalno prižigam, bubiki tak paše, če je razvita in se greje user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.9.2008 21:08:00   
*bubi*
Joj,naša tavečja babika pa je padla prej,ko je skakala po kuhinji.

Ojoj, misliš, da bo treba šivat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
21.9.2008 21:08:36   
arabela*
lara,kje pa si tiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
21.9.2008 21:10:14   
arabela*
Ja,kolikor se jaz spoznam v rane,sem jo takoj poslala v bolnico.Imam občutek,da bo potrebno malo zašituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.9.2008 7:26:40   
onina
Pri nas tudi nismo mogli sami izklopit airbag, pa smo peljali k pooblaščenemu serviserju, tako da imamo sedaj spredaj izklopljeno. Starejši sin ima sedež namontiran zadaj, jaz bom sedela zraven njega, lupinica bo pa spredaj.

Jutri imam PDP. Ma, sem danes ponoči tako slabo spala, da je joj...grem kar zdajle za eno urico še spat, potem pa na pregled h G.

Pri starejšemu sinu je bilo cartanja na rokah bolj malo in mislim, da se je to kar obrestovalo, saj nikoli ni bil zahteven dojenček. Ga nikoli ni bilo treba nosit, razen kdaj pozno popoldne. Je pa to precej tudi odvisno od otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.9.2008 8:11:00   
pf
Jutro. To sem bila včeraj nekaj pametna, da nimamo krčov. No ponoči oziroma proti jutru ob petih smo jih imeli, pa tudi včeraj zvečer malo, tak stalno po 15 minut. Mi je rekla patronažna, da ni nujno če se otroček pokrči, postane rdeč, da gre nujno za krče, lahko samo hoče se malo pocartati, ker ve, da jo bo nekdo dvignil in malo nosil, ter dal dudo. Par dni prejšnji teden sem ji dajala Antiflat - avstrijske kapljice proti krčem, ko je bilo hudo in ne vem, če ni alergična. Ima okus po banani in baje je veliko dojenčkov alergičnih na banane. No saj sedaj ji ne dajem, ker je bolje in bomo videli, če bo zginilo in kaj bo jutri rekla pediatrinja. Pomagalo ji sicer je, samo zaradi spuščajev ji pa raje ne bom dajala več, če je to to. Danes pa bi kar nekaj jokcala, pa je nočem ravno na roke vzeti in ji ni všeč.
Lara Croft pozdravljena. Kako si ti? Sedaj že verjetno imaš svojo princesko. Javi se kaj.
Saraya upam, da je z Anejo dobro in da je ne boli preveč.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?