Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 10:30:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, kako pa se vozite? Jaz imam spredaj airbag, ki se ga ne da izklopit, tako da to odpade. Zadaj pa imam stolček 9-18 kg not + lupinico, tako da ni variante, da bi še jaz zadaj sedela. Z bubijem sem namreč vedno bila še jaz zadaj (ko je mož vozil seveda ). Kratke relacije me toliko ne skrbijo, na daljši pa je problem, če ful joče zadaj. No, zaenkrat je bubika pridna v avtu, ji takoj očke skupaj zlezejo ...mi imamo tud spredaj airbag.... mora bit zadaj...... ... se pa zaenkrat jaz vozim z njim zadaj..., če boma pa sama kam šla, pa je malo .... ker ga ne vidiš.... ......bom pa takoj, ko bo možno.. namonitrala avtosedež 0-18...- smo imeli pri prvem pikecu..... ker se mi zdi bolj praktičen kot lupinica..... .... ta veliki pikec pa se že vozi brez..... razen na dolge razdalje mu damo sedež not, ker še rad zaspi
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 10:35:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Še na wc mašinca nisem folgala iti. ...sem včeraj gledala knjigico moj otrok...in zapiske in spomine od prvega pikeca...... ....sem not takrat napisala, da mama ne more nikamor brez , še na wc ne - vsepovsod bi moral bit zraven.... .... tolko o tem.... ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 10:37:10
|
|
|
|
gold fish
|
... danes ne rabim kuhat .....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 11:01:38
|
|
|
|
ključek
|
... danes ne rabim kuhat ..... meni se pa ne da..........bova verjetn kr kosilo naročila..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 11:06:05
|
|
|
|
ključek
|
malo sem v zaostanku....................zato vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 11:47:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... danes ne rabim kuhat ..... Jaz sploh še nisem kuhala, odkar imamo . Me mami razvaja s kosili, pa se potrudi
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:03:24
|
|
|
|
amor real
|
Jutroooo Vidim, da so vse odšle v Rim , ste ostale same mamice in jaz! No, saj se počasi tudi september izteka in se bomo preselile na drugi forum. Jaz upam, da jutri ostanem v Postojni!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:15:23
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud ne rabim kuhat. Grem k tašči,kot ponavadi v nedeljo,da se najem za čez cel teden
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:16:26
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,pol veš kak zgleda,ko se me vse tri babe spravimo na zadnji zic.Na eni strani lupinica,na drugi avtosedež,jaz pa v sredini.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
Šibam zdaj malo poštimat,sebe sem že,pol pa na kosilo. Jutri pa imamo prvo posvetovalnico,peljemo obe šmrklji k pediatru. Lepo nedeljo in se beremo.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:19:38
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,naj našo princezo pohvalim malo.Ji je včeraj uspelo zaspat ob dvanajstih nekje,pa je spala do pol sedmih zjutraj . Pol pa je kar v sredini med nama v veliki postelji zaspala(jaz sicer nisem pristaš tega) ,ampak je tak uživala. No,zdaj pa res grem,papa
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 12:22:20
|
|
|
|
pf
|
Amor real tudi ti boš počasi mamica. No če si želiš jutri ostati v porodnišnici, potem ti to želim tudi jaz. Držim pesti zate. Jaz sem končno malo pospravila in pobrisala parkete, preoblekla posteljnino vsem trem, pobrisala prah, posodo pospravila iz pomivalca, pa še z Lano sva se debelo uro po hranjenju igrale z zajčkom in čmrlom. Kak gleda te igračke, verjetno zaradi tega, ker so tako žive barve. V torek bo stara že štiri tedne. Ne morem verjeti kako mine čas. Bubi jaz zaenkrat še tudi nisem kuhala, štartam pa jutri. Dva tedna mi je kuhala mami, sedaj en teden pa oma in mama od . Bom pa počasi sama probala, samo ne mislim pa ful nekih menijev delat tak kot včasih. Okusno, raznovrstno, ampak prirejeno prehrani za dojenje. Jaz se ful držim in ne jem vsega. No ful, pač tisto kar se mi zdi in kar so mi rekli, da ne pač ne jem. Jaz bom že zdržala šest mesecev dokler se bova dojile brez določene hrane, samo da Lane ne šraufa. Itak so še krčki tu in tam, ampak zanemarljivi, kot da jih ni. Hvala bogu. Danes se bomo kopali zvečer. To bo spala spet, zgleda da ji paše in potem spi ful.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 14:45:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,pol veš kak zgleda,ko se me vse tri babe spravimo na zadnji zic.Na eni strani lupinica,na drugi avtosedež,jaz pa v sredini. Ja, samo v širini je razlika - riti namreč Sem pa že sedela med dvema stolčkoma 9-18, pa še na malo daljši turi. Nič kaj udobno
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 18:25:07
|
|
|
|
ključek
|
punce, pomoč.................na kok stopinj imate segreto spalnico oz. sobico, kjer spijo vaši ??? mi imamo doma borbe.............. ..............jaz sem pristaš za bolj hladno, moj mož pa za bolj toplo.............. ...........pa najdi kompromis, če ga lahko..................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 18:34:42
|
|
|
|
pf
|
Me to you po mojem je recimo 22 stopinj Celzija dovolj, več sigurno ne, mogoče lahko celo do 20, pa tudi manj ne. Edino zdajle, ko smo se kopali smo segreli na 25 stopinj, pa še to prostor, kjer smo se kopali in rihtali. Čez dan jaz ne kurim ful, zjutraj in zvečer pa mora biti toplo za bavceka. Danes sem jo sama kopala, no ati je bil zraven in je bila spet ful pridna. Danes nasplošno je tak pridna, da človek ne more verjeti. Zdajle pa spančka po kopanju kot krtek.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 18:39:11
|
|
|
|
ključek
|
Me to you po mojem je recimo 22 stopinj Celzija dovolj, več sigurno ne, mogoče lahko celo do 20, pa tudi manj ne a lahko to razložiš še mojemu možu...................... ..............ker ga tok skrbi, da se bo lana neja prehladila.............ok, ko jo spreoblačim, kopam....itak segrejem na 24 oz. za kopanje do 26 stopinj...........za spanje..............je pa meni tud tm okrog 20 čist fajn..............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 19:45:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sploh še nisem kuhala, odkar imamo . Me mami razvaja s kosili, pa se potrudi .... kak je enim lepo ....... vam privoščim...... ...samo jaz bi tudi tak, da me mami razvaja...... Moj pa s torkom zaključuje očetovskega in še to odpade....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 20:52:22
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,naša tavečja babika pa je padla prej,ko je skakala po kuhinji. Jo je moj peljal zdaj k zdravniku,ker si je čelo presekala ,revica,pa tak se boji zdravnikov
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 20:54:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaj pr oštji ni nikjer nobene, da bi malo poklepetala z mano?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 21:07:22
|
|
|
|
*bubi*
|
punce, pomoč.................na kok stopinj imate segreto spalnico oz. sobico, kjer spijo vaši No, pri nas so ravno začeli kurit in je bilo treba termostate našlihtat. Pa sem v dnevni tudi na 22 nastavila. Ampak mislim, da se bomo na 23 greli pozimi. Kopalnico pa imam jaz ful toplo (do zdaj je bila skoz 25), sploh če sušilec lavfa. Drugače pa za umivanje pečko nad previjalno prižigam, bubiki tak paše, če je razvita in se greje .
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 21:08:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj,naša tavečja babika pa je padla prej,ko je skakala po kuhinji. Ojoj, misliš, da bo treba šivat?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 21:08:36
|
|
|
|
arabela*
|
lara,kje pa si ti
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 21:10:14
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,kolikor se jaz spoznam v rane,sem jo takoj poslala v bolnico.Imam občutek,da bo potrebno malo zašit
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 22.9.2008 7:26:40
|
|
|
|
onina
|
Pri nas tudi nismo mogli sami izklopit airbag, pa smo peljali k pooblaščenemu serviserju, tako da imamo sedaj spredaj izklopljeno. Starejši sin ima sedež namontiran zadaj, jaz bom sedela zraven njega, lupinica bo pa spredaj. Jutri imam PDP. Ma, sem danes ponoči tako slabo spala, da je joj...grem kar zdajle za eno urico še spat, potem pa na pregled h G. Pri starejšemu sinu je bilo cartanja na rokah bolj malo in mislim, da se je to kar obrestovalo, saj nikoli ni bil zahteven dojenček. Ga nikoli ni bilo treba nosit, razen kdaj pozno popoldne. Je pa to precej tudi odvisno od otroka.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 22.9.2008 8:11:00
|
|
|
|
pf
|
Jutro. To sem bila včeraj nekaj pametna, da nimamo krčov. No ponoči oziroma proti jutru ob petih smo jih imeli, pa tudi včeraj zvečer malo, tak stalno po 15 minut. Mi je rekla patronažna, da ni nujno če se otroček pokrči, postane rdeč, da gre nujno za krče, lahko samo hoče se malo pocartati, ker ve, da jo bo nekdo dvignil in malo nosil, ter dal dudo. Par dni prejšnji teden sem ji dajala Antiflat - avstrijske kapljice proti krčem, ko je bilo hudo in ne vem, če ni alergična. Ima okus po banani in baje je veliko dojenčkov alergičnih na banane. No saj sedaj ji ne dajem, ker je bolje in bomo videli, če bo zginilo in kaj bo jutri rekla pediatrinja. Pomagalo ji sicer je, samo zaradi spuščajev ji pa raje ne bom dajala več, če je to to. Danes pa bi kar nekaj jokcala, pa je nočem ravno na roke vzeti in ji ni všeč. Lara Croft pozdravljena. Kako si ti? Sedaj že verjetno imaš svojo princesko. Javi se kaj. Saraya upam, da je z Anejo dobro in da je ne boli preveč.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?