|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
22.9.2008 10:38:13   
itata
dan,
spet zaspana k mater, se zbuja moj otrok spet po 5x/6x. nič jasno.
mu je pa pogledal ven 1. zobekuser posted image  spodnja enkauser posted image  ampak sam ven pogledal. zrasel pa še ni... 

zdejle je mal oddremal, pol pa pičiva v HM po rokavičke in žabice. tale mraz je čist mimo!!

se čitamo pol!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
22.9.2008 10:43:46   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: itata

zdejle je mal oddremal, pol pa pičiva v HM po rokavičke in žabice. tale mraz je čist mimo!!

Upam, da jih boš dobila...Jaz sem bla v petek, pa so imel samo 1 rokavičke, pa nobenih žabic, naše velikosti user posted image user posted image user posted image  No sej glede na hitro ohladitev, niti ni tko čudno... Pol povej če imajo že kej nove zaloge user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.9.2008 10:45:49   
ella79
larisa jaz mislim, da bo za zimo čist dovolj oblečena, če bo imela v vozičku oblečene žabice, debelejše hlače, zgoraj en kup dolgih rokavov in bundico, potem pa v vrečo, po potrebi pa še deko. Te vrečo so ful tople, pa še user posted image lahko ful oblečeš spodaj user posted image Sam za kakšno sankanje (če bo to letos sploh že prišlo v poštev) bomo pa verjetno potrebovali kak kombinizonček user posted image
kakšne 'hlape' si ti zdej delala k ste prehlajeni? jaz sem kar justovo olje 31 dala v izparilnik, pa se mi zdi, da sem še jaz lažje dihala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.9.2008 10:48:54   
ella79
če bo katera kje videla kake rokavičke brez prstov, tudi na enega ne, naj pove user posted image
mislim pa da v sueprnovi na rudniku, so imeli kar nekaj rokovičk, tudi velikost prava user posted image jencili je gledala, mogoče bo ona več vedela povedat user posted image
aja jencili super za plavanje, da bomo skupaj čofotali. Kok nas je zdej user posted image ti, bajsa, itata in midve user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.9.2008 10:53:23   
larisa
Ella, no sej glede oblačenja sem jaz tud tako mislila, pol sem pa tebe narobe zastopila, da bo Zoja v kombinezončku in v vreči user posted image , zato sem te vprašala. user posted image  No pol bom pa nabavila vrečo, če praviš, da je fajn user posted image

Jaz sem po nasvetu parih prijateljic, ki imajo ''dvojne'' izkušnje user posted image , kupila justovo materino dušico (kopel), ki se lahko uporablja kot kopel, ali pa kot inhalacija ali osvežitev prostora, da ni premočna za user posted image .  Pa mu zgleda res odgovarja, ker gre od takrat na bolje, prej je blo pa že vsak dan slabše user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.9.2008 11:05:57   
Janey
larisa je ni doma....sej bom z jakcem kosilo jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.9.2008 11:09:55   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, jaz sem 1 odžagala in zdaj bi šeeee user posted image  Lačna nisem več, sem pojedla 2 jabolki in mlečne kruhke sem našla in jih snedla (5 kom) user posted image  Res škoda, da nisem šla prej spat, zdaj bo pa carica kmalu budna in nima več smisla user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.9.2008 11:10:05   
ella79
larisa no važno da si me zdej zastopla user posted image user posted image
naši je tudi justova inhalacija ful pomagala user posted image
zdej bi blo pa fajn, da grem mal goro perila zlikat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
22.9.2008 11:19:38   
bamby
Uf, kako ste ve boge user posted image . Mi smo jo verjetno v toplicah odnesli, ker smo bili stalo v inhalaciji vode, pa nam je sinuse odpiralo, čeprav je tudi Anaja bila nekaj malega v nosku prehlajena. Morda nas bo šele zdaj začelo kaj šlatat, ko smo že doma.
Meni je pa voda predčasno prišla user posted image . Anaji se že kuha kosilo omaka (mesek z korenčkom in cvetačo + čebula) in še krompir v kosih, ki ga bom pretlačila z vilici. Upam, da ji bo teknilo.

Zdaj pa šibam po Tima, Anaja je pa v mižulah.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
22.9.2008 11:25:14   
Februarka08
Dan.

Midve sva se navozičkale, ne vem kaj bo ko bo treba bit notuser posted image ko berem, da so prehlajeni vaši user posted image , me kar zvijeuser posted image boščki... vsakemu posebej en velik user posted image in user posted image da se čimprej pozdravijo... no, pa mamice tuduser posted image
Larisa znori, če more bit not...user posted image nujno morva it ven, tako sem jo navadila... no, sej prov... da potem lažje spiuser posted image
Je pa prejle končno pojedla mal več skute kot ponavadi, valjda če je bla pa banana notuser posted image aja, eno ?: ali ji dam lahko v skuto malo tekočega jogurta da ne bo tako suho vse skupuser posted image Tekočega zato, ker ga lahko potem z pokrovčkom zaprem in ga mam še za drug danuser posted image

Uf, likanje.... jest sem mela včer bolj user posted image dan in mi ni preostal drugega, kot da likamuser posted image in sem zlikala 3 stroje, 1 me pa še čaka...

Nič, grem tamalo previt da ritko pogledam, potem pa počasi spanjeuser posted image jest pa za štedilnikuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.9.2008 11:29:15   
Janey
bamby user posted image user posted image user posted image za vodo

moj otrok se pa že ene 10 min sam igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvič da takdovgo brez da me vidi in da ga animiram.jeeeei bom mogoče le lahko kaj doma nardila
prehitro sem rekla...se že oglaša, ampak ga bom malo pustila, pa da vidim

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.9.2008 11:29:44   
Janey
eno?: kak dolgo jelahko kvas v hladilniku da ne še ne pokvari

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.9.2008 12:24:19   
Suzi*
dan.

kar stoje tipškam, ker moram tamalo zabavat.
Mi smo ful prehlajeni. Anžej samo smrka, Žana ima pa že od petka vročino, tako da danes pičimo k dohtarju. Ful je božica, samo pri meni bi se cartala, GH mi ne je zdej nič, samo na zizah bi bla, pa še to se najprej skoraj zadavi zarad šmrklja.user posted image  Sem brala da ste tud ostali prehlajeni pa da inhalacije delate. tako da sem zdej tud jaz že tole olje 31 od Justa dala v izparilnik. prej si nekak nisem upala, če ne bi blo mogoče premočno za otročke. bomo vidli kaj bo, ker tole s fiziološko in pumpico nikamor ne pelje.user posted image

grem, sirena.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.9.2008 12:32:03   
dolenjka
Naša frkljica je prej spala 1 uro in 35 minut user posted image  Zdaj je pomalcala 80 ml sadja, ostalo bodo pa joškice rulale user posted image  
Jaz se bolje počutim, sem si pa 1 cel lekadol privoščila user posted image

Tamala me ob "živce" spravlja, ker si non stop štumfe dol vleče, jaz pa nazaj gor dajem user posted image  Zdele ji bom copate obula (tiste z nogavičko) pol se bo pa lahko slikala user posted image
Upam, da bo šla čim prej mal ajat, da gre še mami user posted image

Vsem bolnim februarčkom pa user posted image  da bi se čim prej pozdravili! Nam je vseeno veliko lažje oz lažje prenašamo.

Mi2 žal zaradi mene danes ne greva nič ven user posted image  bo šla pa z očitom potem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.9.2008 12:38:37   
dolenjka
UUUU kolk sem važna user posted image  Moja punčka se je ravnokar sama na hrbet prevalila user posted image  user posted image  user posted image  
Sem jo že zjutraj imela na sumu, ker sem jo v postelji dobila na hrbtu, pa sem mislila, da se mogoče pač ni na trebuh ponoči prevalila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, zdej pa samo še u 0 na trenira in upam, da se zaradi tega ponoči ne bomo več zbujali user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.9.2008 12:43:54   
Janey
dolenjkauser posted image user posted image user posted image za tarico

suziuser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

joj kolko miškecov je bubanihuser posted image presneto vremeuser posted image

jaka pa je zaninal, sem še malo poležala sem mislila, da bom lahko zaspala pa sem se spomnila, da je treba otroku kosilo nardituser posted image user posted image

grem gledat kak je na štedilniku

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.9.2008 12:51:04   
Janey
tu pri nas se je pa malo zjasnilo, pa nehalo je padat. tak da ko se najema se spokama vn. upam da nebo dovgo spal

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
22.9.2008 12:59:34   
ella79
suzi jaz dam sam par kaplic oljčka in veliko vode v izparilnik in je čist ok user posted image naša tudi noče nič GH user posted image ni pa zahtevna, se je zdele sama igrala 1,5 h, k sem jaz zravn likala user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image za carico user posted image naša tudi skoz štumfe dol daje in obvezno pri popoldanskem spanju zaspi z enim v roki user posted image user posted image user posted image no, sej ji ga jaz potem nazaj nataknem user posted image je pa naša osvojila sedenje, tako da jo upam pustit že samo da sedi in se igra. No, za vsak slučaj ji dam zadaj en povštrček, če jo kej zagunca user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.9.2008 13:24:20   
Suzi*
naša je zdej celo malo nektarine pojedla, pa povrh še zizo in spi. imamo ležišče kar precej dvignjeno, da lažje diha. te kapljice pa mislim da so kar v šusu pomagale. se ji je kar spucalo in sem ven s pumpico samo prozornega šmrkeljca privlekla, nič več zelenega in celo lepo diha zdej. user posted image  ampak k dr. vseeno greva, ob 16., zarad vročine, pa da pogleda grlo in ušesa. se mi ni za hecat.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.9.2008 13:25:50   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: itata

Upam, da jih boš dobila...Jaz sem bla v petek, pa so imel samo 1 rokavičke, pa nobenih žabic, naše velikosti user posted image user posted image user posted image  No sej glede na hitro ohladitev, niti ni tko čudno... Pol povej če imajo že kej nove zaloge user posted image

Jaz sem bila dones, sem šla kupit ene kavbojke za 3-letnika za darilo, pa še našmu sem kupila šal in rokavičke ki pašejo zraven kape, ki sem jo kupila pre 1 mesecem user posted image  men se zdi da majo ful robe user posted image  sploh kap in rokavic

Dan!user posted image  Midva sva se potepala, Buči še enkrat HVALA user posted image  pa kar neki dinčijev zapravila, še dobr da se je mudilo domov, če ne bi bla pa prazna denarnica nakonc user posted image  user posted image

Dones smo spali fenomenalno, Janez v kosu 8 ur, jaz pa 6 in sem ko nova! Da bi ja držalo en čas tole spanje user posted image  Prvo bujenje je bilo 4.30, ko se je vklopil AC, ker se je mali čist v en kot nagužval, pa ga ni zaznalo, sem ga samo potegnila na sredo postle in je spal do 5.30 ko sva pomalicala in spala do 8.30 user posted image

Zdej grem pa pico spečt, pa janezu kosilo skuhat, pol pa mami pride mal mojga mulčka merkat (ga bo ven peljala), ker je še moj norc (dedc) direkt iz nočne kolegu kovaču pomagat 6 konj podkovat in bo prišel kmal domov čist ubit, jaz moram pa na šiht in bo Janeza težko cel popoldan animiral user posted image  user posted image  no, je pa vsaj neki dodatnih € zaslužu...

Aja, Janey, zakaj si me spraševala, če ve niste dobra družbauser posted image  seveda ste! samo če se bom z našega konca sama vozila v celje nima smisla, da se vse ve vozite samo zarad mene iz MB user posted image  jaz skoraj 95% pridem, če gre še katera z mano, da bo janeza zabavala med vožnjo user posted image , tistih 5% pa zavisi od šihta mojga možeka... 

Zdej pa šibam za šporget user posted image
Vsem bolni februarčkom in njihovim mamicam pa eno veliko user posted image , da se hitro pozdravite. Mi smo zaenkrat še zdravi, da bi le tako ostalo user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.9.2008 13:33:26   
listek1
user posted image dan, no midva sva od dohtarja. Imamo vneto grlo in prehlad. Sva dobila fenistil, ki ga mora jemat 2x na dan. Je pa ravno pojedel kosilo (zelenjava, mesek, polenta), zmazal en tavelik krožnik in sedaj spi. Upam, da ne bo samo pol ure user posted image

Ostali februarčki pa upam, da se čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.9.2008 13:34:29   
putina
Suzi pa ella,

omenjali sta neko lje od justa proti prehladu. Mi smo tudi ful prehlajeni, se filamo s fiziološko, pa črpamo ven s pumpico, sam kar ne gre na boljo. V bistvu že 14 dni padamo iz enega prehlada v drugega, ker mi jih moja starejša 3 - letnica nosi iz vrtca. Zdaj je pa Tamara začela še ful kašljat, samo vročine pa nima. Kje so dobi to olje od justa, a pomagajo še kakšne druge inhalacije, pa kako dojenčki sploh lahko inhalirajo. Malo mi prosim razložita kako funkcionira tole z izparilnikom, pa kje se vse te zadeve dobijo!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
22.9.2008 13:35:16   
Marusah
Da vas še jaz malo pozdravim...

Joj, pa je res veliko user posted image  bolnihuser posted image  Mi se za enkrat še kr držimo...

Zdej pa šibava malo na zrak.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.9.2008 13:35:44   
dolenjka
No tako, moja pikica je šla na drugo rundico pančkanja, jaz bom pa kar malo poležala, da se mogoče celo za Celje porihtam user posted image  Sej zdej sem kulči, samo v grlu me še nekaj praska user posted image

Ella, jaz ji kar blazino za dojenje dam zadaj, pa se ko je utrujena nasloni in naprej igra user posted image

Meti, jaz če grem v CE grem sama, da sem neodvisna in jo lahko šibnem domov kadar želim, al pa če tamala kaj teži. Pa še mal bi šla po trgovinah zase rada, če bo carica pridna user posted image  Pa še k eni frendici v Petrovče sem mal razmišljala da bi šla, ker se nisva videli od kar se je ona iz Bruslja odselila in to je zdaj že več kot 1 leto user posted image

Janey, prej si spraševala za kvas. Pojma nimam, a ni gor napisano user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.9.2008 13:43:23   
Suzi*
putina, olje od Justa se prodaja samo preko posrednikov. tako da malo povprašaj v vašem koncu. jaz dam v tisto stvar, ko se svečka spodaj prižge...gor v posodico nalijem vodo in par kapljic olja noter. pa je.

meti in ostale....kje ste nabavile tisti aspirator za nos, ko se z usti ven vleče??? v lekarni????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?