|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
22.9.2008 9:48:20   
dolenjka
Evo, sem mal posrfala za dojenje in vročino. Sej zaenkrat sem kul, samo je dobro vedeti:

Ko mati preboleva bolezen izdeluje dolocena protitelesa in mediatorje vnetja, ki prehajajo preko mleka na otroka in ga VARUJEJO. Za otroka je takrat pomembno, da se doji naprej. Mama mu s svojim imunskim sistemom pomaga pri prebolevanju. Njej je namrec lazje, ker ima imunski sistem izgrajen, otrok ga pa se nima dokoncno in je za njega zadeva bistveno tezja.

Vseeno pa upam, da je ne dobim user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.9.2008 9:48:44   
Janey
dolenjka pridna da imaš vse opano in zlikano. meni drugi del še fali...je pa taki kup, da se ne upam niti lotit.user posted image
ja res je grdo...jaz itak nič pol nimam za jest, čokolinota ne jem, kaj naj..pašteto na žlicouser posted image user posted image do trgovine mam 20 min, pa dežuje...sem lačna do kosila, ki bo pa dans ob 5ih, ker je lubek moral še nekaj na faks in gre kasneje delat, se pravi da bo delal vsaj do 4,5 če ne daljuser posted image če jaka nebi spal bi prišel zdaj po naju, pa bi imela avto, ampak se mu mudi in pač neboma mela avta...sma zaprta do 5ih notuser posted image

bamby super za copatkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.9.2008 9:49:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo, sem mal posrfala za dojenje in vročino. Sej zaenkrat sem kul, samo je dobro vedeti:

Ko mati preboleva bolezen izdeluje dolocena protitelesa in mediatorje vnetja, ki prehajajo preko mleka na otroka in ga VARUJEJO. Za otroka je takrat pomembno, da se doji naprej. Mama mu s svojim imunskim sistemom pomaga pri prebolevanju. Njej je namrec lazje, ker ima imunski sistem izgrajen, otrok ga pa se nima dokoncno in je za njega zadeva bistveno tezja.

čuvaj se, pa galone čaja spij.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.9.2008 9:53:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čuvaj se, pa galone čaja spij.

bom, pa še limon nimam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.9.2008 9:53:57   
dolenjka

pašteto na žlicouser posted image user posted image

al pa margarino user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.9.2008 9:54:21   
Janey
idi v lekarno po 500mg c vitamin, to pomoje lahko med dojenjem in meni to takoj pomaga

< Sporočilo je popravil Janey -- 22.9.2008 9:58:47 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.9.2008 9:55:09   
Janey

pašteto na žlicouser posted image user posted image

al pa margarino user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eh tega sploh nimamo doma user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.9.2008 9:57:09   
dolenjka

idi v lekarno po 500mg c vitamin, to pomoje lahko med nosečnostjo in meni to takoj pomaga

sam jaz res nisem noseča user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.9.2008 9:58:30   
Janey

idi v lekarno po 500mg c vitamin, to pomoje lahko med nosečnostjo in meni to takoj pomaga

joj...med dojenjem sem mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mam polno glavouser posted image user posted image slame

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.9.2008 10:00:21   
Janey

sicer pa...kaj pa vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.9.2008 10:01:46   
dolenjka

sicer pa...kaj pa vešuser posted image user posted image user posted image

ne, samo pobožne želje user posted image  Imam ravno user posted image  na obisku in lije KPN user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.9.2008 10:02:09   
vrtnica76
Jutro!
Dolenjka enuser posted image ,pa da sečimprej pocajtaš.
Danes bom Janeza k zdravnici peljala,ker s tem kašljem ni nič bolš.Meni se zdi,da je še slabš.Zdej mu že ful hrope v prsihuser posted image .Spali smo zelo slabo,ker je imel ponoč še nosek zamašen.Sva spucala s fiziološko in zdele je mal bolš.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.9.2008 10:03:18   
dolenjka
jaz bi zdajle eno galono limonade spila če bi imela limone user posted image , pa še 1 problem imam - ok kar sem rodila še nisem limone prakticirala zaradi carice user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.9.2008 10:04:09   
dolenjka
Hvala vrtnica, tudi tebi in Janezku user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.9.2008 10:04:52   
Janey

jaz bi zdajle eno galono limonade spila če bi imela limone user posted image , pa še 1 problem imam - ok kar sem rodila še nisem limone prakticirala zaradi carice user posted image  user posted image

a ma kaj bit?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.9.2008 10:08:06   
dolenjka

a ma kaj bit?

za krčke je verjetno že mimo "nevarnost", ampak citrusi so tudi zelo alergeni user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.9.2008 10:10:39   
Janey

a ma kaj bit?

za krčke je verjetno že mimo "nevarnost", ampak citrusi so tudi zelo alergeni user posted image  user posted image

user posted image probaš lahko...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.9.2008 10:12:25   
Janey
ja kaj pol meda in žajblja ti tut ne smeš al kako??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.9.2008 10:17:09   
dolenjka

ne vem, ker jih ne maram user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.9.2008 10:24:01   
ella79
joj, jaz bi tudi ful čaj, med in limone, k mi pomaga pri prehladu, pa ne smem user posted image al pa mešanica med+limona+rum, par žlic in je grlo ok, pa kaj naj user posted image
vrtnica upam, da čimprej uredite nosek. Mi smo ga zdele dva dni pucal vsake pol ure, k je bil tok zabasan user posted image sploh ni dihat mogla, je potem kar kašljat začela user posted image groza user posted image zdej se je pa stanje ful izboljšala, vsaj pomoč ni bilo potrebno črpat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.9.2008 10:24:33   
Janey

ne vem, ker jih ne maram user posted image

ja pa to je dobro za grlo

no ja ti se samo čiuvaj, zdaj bi mogla s taro ninat namesto da tu svetiš

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.9.2008 10:25:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

joj, jaz bi tudi ful čaj, med in limone, k mi pomaga pri prehladu, pa ne smem user posted image al pa mešanica med+limona+rum, par žlic in je grlo ok, pa kaj naj user posted image
vrtnica upam, da čimprej uredite nosek. Mi smo ga zdele dva dni pucal vsake pol ure, k je bil tok zabasan user posted image sploh ni dihat mogla, je potem kar kašljat začela user posted image groza user posted image zdej se je pa stanje ful izboljšala, vsaj pomoč ni bilo potrebno črpat user posted image

ella super da je zoja bolšeuser posted image user posted image tale nosek je res grozen, pa taki boščki so mali pikeci user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.9.2008 10:27:09   
Janey
moje dete spi ko ne rabi tut 2 ureuser posted image
je mislil ati prit po naju pa bi ga v službo peljala in bi imela avto ampak se mu je mudilo in bi moGla bit takoj. jaka pa spi in spi in spiuser posted image no sej Hb da se nanina...itak ponoči ni

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.9.2008 10:31:25   
pina-1
dan.
mi smo še živi, samo smo cel vikend bli v uvingu,d anes pa špilam teto ki puca. Pa še pakiranje me čaka, uffffff...
aja pa še bolana sem. POnoči sem se skori zadavla od kašlja. MAter ne morem priti k sebi.

Dolenjka, ti kar poskusi eno limono. Sedaj so dovolj stari,da lahko poskusiš. Meda pa jaz še nebi, ker ta je pa res alergen.

No toliko z moje strani za enkrat. Grem pucat, dokler ana spi.user posted image  pa pucanje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.9.2008 10:35:48   
larisa
Dan user posted image

pri nas še vedno vztraja prehlad. Nejc je vsaj malo bolje, tako, da smo vsaj malo normalno zadihali. user posted image  Mene pa še kar drži. Ampak sej ne more bit drugače. Bolezen je treba odležat, ker je pa ne, pa se vleče...bo že. Meni je važno da je malemu bolje user posted image ...

Ella, a ti misliš imet Zojo v kombinezonu,  pa še v vreči v vozičku? user posted image  Jaz sem spraševala, ker ne vem al čem kupit samo vrečo al samo kombinezon, zdej sem pa mal user posted image user posted image ... Upam, da se Zoja hitro pozdravi. Še kako razumem, kolk je grozno, ko ne morejo dihat, revčki user posted image  Meni je P svetoval, da sva čim več zunaj, če ni vročine, da to ful pomaga za čiščenje sinusov itd...

Dolenjka, stara, merki se, nisi več tko mlada, da bi te kr tkole bolezni mal šlatale, sej veš pr teh letih je vse lohk nevarno user posted image user posted image user posted image  mal heca.... Pozdravi se, mal počivaj, pa naj te Stipe mal razvaja, pa kako kopel proti vnetnemu delovanju si naredi (materina dušica, al kej podobnega..).

Janey a k taščici pa ne moreš po kej hrane user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?