|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
22.9.2008 7:39:35   
misar
jutro..prva?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.9.2008 7:41:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro..prva?

ne mal sem te prehileta user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.9.2008 7:43:59   
misar
aha...druga user posted image user posted image user posted image

danes smo mel kar divjo noč...spet...ja nekaj našo bejbo muči, na sumu mam zobke, ker se zadnje dni tud ful slini. glede na to, da spodnja dva že mamo, me prav zanima kateri zdaj spet rine na planouser posted image

vikend je bil fajn, pa kratek kot vednouser posted image user posted image user posted image

neki vas mam na sumu, da niste glih zainteresirane za celje v sredo...hmmm user posted image lublanski, jaz sem pa lahko že 3x prišla k vam v lj, vam se pa enkrat ne da v Celje...da bi vas vrag pocitral, pa da bi vam vse kure v kurniku pocrkale user posted image user posted image user posted image

ste me prav razjezileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , grem od hudga zdaj kar neki pojest user posted image user posted image user posted image (vsak izgovor je doberuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.9.2008 7:45:07   
ella79
jaz sem tudi kupila un aspiratorček, pa se dere k user posted image sam brez njega pa tudi ne vem, kako bi tok smrklja zdele vn povlekla user posted image

men se zdi, pa da skoraj more imeti user posted image vrečo v vozičku, al pa vsaj uno za čez nogice, če ima spodaj kombinizonček. Mi bomo tudi pozimi vozičkali, tako da brez nje, si res ne predstvaljam imeti Zoje zunaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.9.2008 7:46:38   
ella79
misar sej jaz imam kar mal slabo vest user posted image mogoče pa prideva user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.9.2008 7:54:47   
misar
ne saj sem se hecalauser posted image , če so februarčki/februarke bolni potem nam le nič virusov ne nosite, ker že brez tega nč ne spimouser posted image user posted image user posted image

joj moram nehat, sem žleht danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.9.2008 8:42:13   
buči
Jutro, vidim, da vam dogaja.

no, nam tudi. je včeraj Aljaž Tilna učil puzat. Sem snemala, kako sta bila smešna. Ampak je Aljaž po enih 7 minutah obupal, ker je Tilen le cepetal.

Jaz še ne vem za sredo. odvisno od situacije.

mery, noro ste hitri. Samo čuvaj ga stopnic, pa bo. Pa res pokliči za kavo.

Grem likat lp

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.9.2008 8:43:25   
Februarka08
Jutro.
Tretja?user posted image

Misar, a te mal hudobija preganja?user posted image user posted image
Jest sem še tko zaspana... se je tamala zbudila ob 7.20, prej me je pa moj zbudu k je vstal, sem 1 uro v luft gledalauser posted image ko se je pa tamala zbudila, sem pa jest zadremala in sanjala, da se dere nekje... no, ko sem se zbudila se je res drla v posteljiuser posted image user posted image sej ni dolg trajal, 10 min... itak mi ne dovolijo spancauser posted image

Zdej pa zajtrk, potem morm pa patronažno počakat...... že dolg časa nazaj sem bluzila od enih pikc po ritki - še kar jih imauser posted image user posted image pa to ni res... sem že z vsemi možnimi žavbami probalauser posted image včer zvečer sem še vse žavbe skup zmešala, pa da zdej vidimouser posted image

Grem se oblečt, še zdej v pižami strašim...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.9.2008 8:44:23   
buči
ella, probaj z ročnim respiratorjem. Kolegici tudi ne pusti z baterijskim, ker ropota. Samo na hitro moraš naredit. Stisneš rspirator, stisneš kontra nosnico, vtakneš v nosnico, spustiš pumpico na respiratorju, spustiš kontra nosnico, izvlečeš ven respirator - to natanko v nekih 3 sekundah zelo na hitro. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
22.9.2008 8:52:26   
Janey
jutro

dolenjka čaj, limona in med!!!in kak lekadol, takoj zdaj jasno...da se pozdraviš do srede in prideta!!!

meti a mi nismo dobra družba?

ella pridita pridita...mi bomo ful veseli.

jaka je cvilko...morem it

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
22.9.2008 8:58:48   
bamby
Dobro jutro!

Je´l me netko tražio? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
22.9.2008 9:01:41   
dolenjka
Jutro user posted image

Drage moje ne vem kako bo user posted image  Grlo je sicer boljše, počutim se pa iber gnilo user posted image  user posted image  Komaj čakam, da gre carica pančkat, ker grem jaz tudi user posted image
Če se stanje ju3 ne izboljša ne bom v sredo nikamor hodila, da koga ali pa katere ne okužim user posted image  Pa tako sem se veselila štajerke spoznati user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
22.9.2008 9:02:59   
Janey
no pa je zaspal

grde ste8tiste ki niste bolane)user posted image me se trudimo, da nekaj nardimo da bi se spoznale (ve tam se lahko, kr niste daleč narazen doma), vam je pa popolnoma vseeno. žalostna sem.
če nebo nobene od vas se jaz tut ne bom v celje vozila, ker na kavo z mojimi babami lahko grem tu tudi, misar pa neni pa tut lahko povabimouser posted image user posted image

grem si nardit za jest

ma je en tmurn dan...še nekaj dežek škropiuser posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 22.9.2008 9:06:00 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
22.9.2008 9:05:27   
Janey
dolenjka upam da se čimprej pozdraišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti maš opravičljiv vzrokuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
22.9.2008 9:06:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dobro jutro!

Je´l me netko tražio? user posted image

jutro bamby

kako si?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
22.9.2008 9:07:28   
bamby
dolenjka, vidim, da ti mraz zadnje dni že škoduje user posted image . Ne vem, kako hudo je s tabo, po besedah sodeč. pa nisi v najboljšem stanju. Čimprej se pozdravi!

Mi smo končno doma! Imeli smo se super, Anaja je uživala, mi pa tudi. Le zdaj doma je bolj tako, saj sem pravkar ugotovila, da sem brez vode user posted image . Odtok, ki edini funkcionira je školjka, vse ostalo je še po rusko user posted image . Imam kup cunj za oprat, pa zaenkrat še ne morem. Upam, da bosta tast in moj user posted image  uspela popoldan usposobit te odtoke, ker drugače se mi bo strgalo. Vode pa do 15h ne pričakujem, ker na drugi strani delajo in so jo zaprli. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
22.9.2008 9:08:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka upam da se čimprej pozdraišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti maš opravičljiv vzrokuser posted image

no hvala, sem se že mal jezila nate, ker ne razumeš user posted image  Sej veš da bom danes naredila vse, da sem ju3 kot nova in posledično v sredo pridem user posted image  Sam ne vem kakšna bo božja volja, bi rekel... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
22.9.2008 9:11:49   
dolenjka
A veste kaj je pa "najboljš" user posted image  da nimam niti drobtinice kruha doma user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Sej sem sama kriva, ker bo ga včeraj lahko spotoma kupila user posted image  No, zdej se morem pa še oblečt, pa tamalo in via trgovina user posted image  No, ne takoj. Grem še alelujo poslušat, pa tamala jo glih kar user posted image , pa še jest mrem, pol pa gasa user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.9.2008 9:13:00   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

no hvala, sem se že mal jezila nate, ker ne razumeš user posted image  Sej veš da bom danes naredila vse, da sem ju3 kot nova in posledično v sredo pridem user posted image  Sam ne vem kakšna bo božja volja, bi rekel... user posted image

ti se samo pokrpaj...se veš kak, pa stipe naj te malo zmasirauser posted image user posted image ljubezen najbolše zdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.9.2008 9:16:35   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, vidim, da ti mraz zadnje dni že škoduje user posted image . Ne vem, kako hudo je s tabo, po besedah sodeč. pa nisi v najboljšem stanju. Čimprej se pozdravi!

Mi smo končno doma! Imeli smo se super, Anaja je uživala, mi pa tudi. Le zdaj doma je bolj tako, saj sem pravkar ugotovila, da sem brez vode user posted image . Odtok, ki edini funkcionira je školjka, vse ostalo je še po rusko user posted image . Imam kup cunj za oprat, pa zaenkrat še ne morem. Upam, da bosta tast in moj user posted image  uspela popoldan usposobit te odtoke, ker drugače se mi bo strgalo. Vode pa do 15h ne pričakujem, ker na drugi strani delajo in so jo zaprli. 

ojoj...upam da vam čimprj zrihtajo touser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.9.2008 9:17:23   
ella79
buči z unmu ročnim k stisneš pa sploh ne pusti noska pucat user posted image ta k zdej pucam je un k na usta vlečeš, ne na baterije, tako da tudi nič ne ropota user posted image no, sej danes je že bolje, vsaj ponoč ni bilo treba pumpat user posted image

dolenjka če nimaš kruha pa polento al pa grej jej user posted image

bamby tole glede vode ti pa nisem nič fovš user posted image naj čimprej uredijo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.9.2008 9:17:45   
Janey

A veste kaj je pa "najboljš" user posted image  da nimam niti drobtinice kruha doma user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Sej sem sama kriva, ker bo ga včeraj lahko spotoma kupila user posted image  No, zdej se morem pa še oblečt, pa tamalo in via trgovina user posted image  No, ne takoj. Grem še alelujo poslušat, pa tamala jo glih kar user posted image , pa še jest mrem, pol pa gasa user posted image

hihih jaz sem tut prej odprla omaro, pa sem videla da je prazna ta posoda za kruh. je mel lubek nočne pojedineuser posted image user posted image jaz sem namreč pri pol filma čumnila in potem šla kar v svojo posteljo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.9.2008 9:36:12   
Janey
a ni nobene?user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.9.2008 9:41:07   
bamby
Jaz sem pa v tem času dobila oboje copatk iz ebaya user posted image . Moram pa tudi povedat, da so oboji drugačen motiv, kot sem jih lecitirala, še vedno pa podobni. Pa naj jim bo, ker so vseeno lepi. So pa iz trgovine Gotoschool kar  kvalitetni na oko, pa še nogavičke so zraven user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.9.2008 9:42:05   
dolenjka

hihih jaz sem tut prej odprla omaro, pa sem videla da je prazna ta posoda za kruh. je mel lubek nočne pojedineuser posted image user posted image jaz sem namreč pri pol filma čumnila in potem šla kar v svojo posteljo

Sam ni gršega kot to, a ne? user posted image

No, naša je šla že pančkat, ni blo smisla da jo vlačim v trgovino, ker je bila koma user posted image  Bom pojedla tista tri jabolka ki jih imam doma, pa ziher se bo še kaj našlo user posted image  Če ne prej, bom ob 12h že ziher sita user posted image

Sej je pa tko posračkala, da je po dolgem času pri strani ven prilezlo user posted image  user posted image  No, verjetn zato, ker imam tutto comleto oprano in zlikano user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?