|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
18.9.2008 21:12:22   
Pandica
Še ima katera kakšne želje? user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
18.9.2008 21:18:18   
Janey
bravo babikeuser posted image user posted image kar tako naprej

sem vesela da je spet malo življenja tukaj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
18.9.2008 21:49:47   
kekec in mojca
Jaz bi eno zdravo torto. Tako z veliko smetane in čokolade.

Da bom kasneje spet lahko jamrala, kako rastem. V širino, seveda. user posted image

Joj, kak je danes bil naporen dan. Cel dan user posted image , user posted image in user posted image .

Baje me to čaka do nedelje? user posted image

Ampak dobro, vse za mojega srčka. Ko pomislim, kako se šele on počuti, bi še marsikaj drugega naredla, samo da bi mu bilo bolje...

V glavnem, vsaj ta veliki ni v nevarnosti, da zboli. 6. otroško bolezen dobijo samo otroci do 2 let.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 18.9.2008 21:51:04 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 303
18.9.2008 21:52:21   
kekec in mojca
Mimogrede, Pandica, tvoj avantar mi je všeč. SPominja me na morje. Si predstavljate, da smo še mesec dni nazaj bili v kratkih rokavih?

In mi smo bili na morju...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 304
18.9.2008 22:40:13   
Vrtnica79
Opa, kaj te mate tu- čago? Jaz pa bi............ hmmm en ležalnik na plaži, sončeka in kaki sladoled zravenuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 305
18.9.2008 22:44:15   
Pandica
K&M   joj, držim pesti, da bo mali mišek čimprej zdrav user posted image
Evo, da se malo posladkaš

user posted image

A bo vredu, je dobra? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Mimogrede, Pandica, tvoj avantar mi je všeč. SPominja me na morje.

Hvala  user posted image
Si pa dobro napisala to, da te spominja na morje, ker to je Zala slikana na morju   user posted image
Ja, jaz sem tut bila še pred mescem dni na morju, zdaj pa že tu prava "zima" brrr

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 306
18.9.2008 22:53:07   
Pandica
Vrtnica79   naj ti bo, ker te že pač tak dolgo poznam, še tebi izpolnim željo, pol bo pa fertik za danes, ker nisem zlata ribica, ki vam izpolnjuje želje   

Ta plaža bo vredu, kaj?

user posted image

evo pa še sladoled, naj ti bo 

user posted image

Zdaj pa konec

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.9.2008 11:06:18   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

pol bo pa fertik za danes, ker nisem zlata ribica, ki vam izpolnjuje želje   

Zdaj pa konec

Še ima katera kakšne želje? user posted image  user posted image  user posted image

Ja, če pa si se ponujalauser posted image .

Pa hvala za sladoled in čudovito plažouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.9.2008 11:43:15   
kekec in mojca
Pandica, mimogrede, ležalnik si izpustila! user posted image Ti ti ti, površnost pa taka!user posted image

Danes nama je tamali poklonil tako noč, kot si ta veliki NIKOLI ni privoščil. Zbujal se je itak nonstop, od pol dveh do pol štirih pa se je gospod spomnil, da bi se rad nosil okoli in NIČ SPAL!!!

Eno uro se je trudil ati, drugo jaz, potem pa sem odkrila Baby TV, kjer so se prelivale barve in je igrala taka pomirjujoča glasba - k vragu vsa moja načela o gledanju televizije in vzgoje in bla bla bla - ura je bila tri, jaz sem pa spala komaj dobro uro tisto noč. Pa je gledal, se umiril in čez pol ure sem ga samo še pristavila na prsi, pa je zaspal. Zbujal se je spet na 20 minut, ampak dobro, vsaj z dojenjem sem ga lahko potolažila. In tako sva spala do pol enajstih zjutraj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
19.9.2008 16:55:24   
koala
k in m kje pa si našla ta Baby tv? Ker moje dete pa podobne izpade tam okoli 5-ih, bi ga mi tudi rabli, ta čudežni tv namreč.

Pandica, če že želje izpolnjuješ, jaz bi pa slikico tvojega črnuha, meni so takoooooooooooo všeč, moj dragi pa pravi da "konja" pa nebo meluser posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 310
19.9.2008 21:22:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica, če že želje izpolnjuješ, jaz bi pa slikico tvojega črnuha, meni so takoooooooooooo všeč, moj dragi pa pravi da "konja" pa nebo meluser posted image user posted image user posted image .

Si že zamudila user posted image , včeraj sem izpolnjevala želje user posted image
No, če najdem kakšno pametno sliko ti jo vseeno zalimam, prav? user posted image
Samo, da naju ne bodo potem tu druge klele user posted image
Aja, tvojemu dragemu pa kar povej, da, ko bi enkrat imel tega "konja" doma, ga nebi zamenjal več za nobeno drugo pasmo na svetu user posted image user posted image user posted image
Aja,btw, ju3 in v ned. imaš CACIB Mb user posted image   Jaz sem ju3 tam z mojo princesko user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 19.9.2008 21:23:01 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.9.2008 21:33:01   
Pandica
Koala  izvoli, da si malo delaš lušte user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.9.2008 21:50:49   
kekec in mojca
Pandica, ej, kako je tvoj pes lep!!! Ampak po moje so njegove nagazne mine tudi ogromne, a? user posted image user posted image user posted image

Koala, baby TV sem danes večkrat gledala, ker me je zanimalo še kaj več o njih, pa imajo take bolj bedne risanke, pač primerne za otročke do dveh let.  Bolj malo govorjenega, ampak res risanke ves dan.

Imam siolovo televizijo - zaporedni kanal (brez predhodnega nastavljanja) je bil 64 ali pa 65, nisem sigurna.

V glavnem, upam, da ga ponoči ne bom rabla spet gledat. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.9.2008 8:41:45   
Janey
oo pandica kak lepotec. mi tudi mogoče danes pridemo pokukat kužije.

jaka ma že dovolj

Neposredna povezava do sporočila: 314
20.9.2008 10:20:30   
kekec in mojca
Punce, prosim, rečite mi, da je to nočno nespanje samo faza, ki bo hitro minila!user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.9.2008 14:28:52   
mehurčica
K&M, to nočno nespanje je samo faza, ki bo hitro minila.user posted image No, David je imel fazo zbujanja na 15min en mesec in sicer od 7,5-8,5m. Eni pa je imela prvi 1,5m krčke in od 11h-3h ponavadi ni spala oz. se je nonstop zbujala, jokala, jamrala in jaz seveda medtem nič spala. Se spomniš, ko sem ti rekla, da kako se bodo vlekli prvi trije meseci? No, na srečo so potem krčki prenehali in so prvi trije meseci minili kot en teden.

Boš videla, ga bo hitro minilo. Mogoče že danes.user posted image Mogoče ga je samo kaj bolelo in so pomagale le vajine roke.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 20.9.2008 14:29:09 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 316
20.9.2008 18:22:14   
koala
Pandica hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Počohaj ga v mojem imenu.

Nisem vedela

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.9.2008 19:18:55   
mehurčica
user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 20.9.2008 19:32:52 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.9.2008 19:22:06   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Počohaj ga v mojem imenu.

Malenkost user posted image  
Si bila na razstavi? Jaz sem bila tam, Zala je uživala 100/h , mami pa z njo vred user posted image
To pa res ima po meni in upam, da bom lahko čez kakšna 4 leta že gledala in navijala za Zalo v ringu pri junior handlingu user posted image Mami pa jo bo že naučila ring dresure za razstave, z največjim veseljem user posted image    Kak so bli luškani mali, ko so razstavljali, še posebaj ena punčka, ki je imela nemško dogo user posted image   in en fantek z Afganistanskim hrtom mi je bil zelo kjut user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 20.9.2008 19:26:18 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.9.2008 22:21:10   
Pandica
koala   imaš zs  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.9.2008 14:34:09   
kekec in mojca
Mehurčica, hvala za tvoj post. user posted image

Saj vem, da bo egoistično, ampak ko mi je težko, se večkrat spomnim na vaju z Eni in si mislim: "Tebi je bilo še huje!"

Hvala za tolažbo. Tine je danes ponoči že bolje spal. Zgleda, da mu manjka spanec. Ampak - problem je v tem, da sem sama - v pričakovanju, da se bo hitro zbudil - šla spat šele ob pol enih in vstala ob sedmih. TOkrat sem si za neprespanost sama kriva.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.9.2008 16:46:37   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pandica, mimogrede, ležalnik si izpustila! user posted image Ti ti ti, površnost pa taka!user posted image

Danes nama je tamali poklonil tako noč, kot si ta veliki NIKOLI ni privoščil. Zbujal se je itak nonstop, od pol dveh do pol štirih pa se je gospod spomnil, da bi se rad nosil okoli in NIČ SPAL!!!

Eno uro se je trudil ati, drugo jaz, potem pa sem odkrila Baby TV, kjer so se prelivale barve in je igrala taka pomirjujoča glasba - k vragu vsa moja načela o gledanju televizije in vzgoje in bla bla bla - ura je bila tri, jaz sem pa spala komaj dobro uro tisto noč. Pa je gledal, se umiril in čez pol ure sem ga samo še pristavila na prsi, pa je zaspal. Zbujal se je spet na 20 minut, ampak dobro, vsaj z dojenjem sem ga lahko potolažila. In tako sva spala do pol enajstih zjutraj. user posted image

Aja, torej je nekaj v zraku?
Naša ga tudi zadnje noči žurauser posted image
Še k sreči to hitro mine, sam nažalost, se pa drugje pojavijo novi izzivi. Recimo, uveljavljanje svoje volje,...
Ampak vseeno ne zamenjam poklica starševstva, ker je plača preveč doobra user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 21.9.2008 16:51:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 322
21.9.2008 16:48:10   
willma

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

pol bo pa fertik za danes, ker nisem zlata ribica, ki vam izpolnjuje želje   

Zdaj pa konec

Ja, če pa si se ponujalauser posted image .

Pa hvala za sladoled in čudovito plažouser posted image

Ej, a se ti lahk pridružim?
Bom pridna, glej kak ->user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
22.9.2008 8:54:52   
kekec in mojca
dobro jutro! še vse spite?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.9.2008 9:56:59   
koala
Pandica, sem odgovorila. Na razstavi pa nismo bili, ker se počutim kot da bi me valjar povozil, se me je lotil prehlad, pa še tetka rdečka. Zala pa bo ring dresuro obvladala 100%.

kekec in mojca, hvala za informacijo, samo mi nič ne nuca, nimamo siolauser posted image . Pa user posted image user posted image user posted image  da bo Tine spal, moje dete se tudi doosti zbuja.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?