Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Aja, pa še en kveščen a scobidoo je nemška doga al ne? Ker meni se zdi da je. pa mi kolegica pravi da nimam pojma. Ti kr kolegici povej, da ona nima pojma , ker Scooby Doo JE nemška doga Na našo parcelo pa sta se danes popoldne zatekla 2 psička. Mladička, samček in samička, po moje mešanca z nemškim ovčarjem, stara pa okrog 3 mesece. Kak sta bila sestradana revčka, smo jima dali za jest in za pit. Pol pa sem poklicala Mariborski azil, če lahko pridejo ponj. So mi rekli, da ne in, da naj pokličem v azil v Dramlje. Sem poklicala in so 10 minut pred 19 uro prišli ponj. Upam, da dobita dobre lastnike in topel in varen nov dom Oba sta bila revčka polna klopov in čisto prestrašena. Joj, kako mi je hudo, ko vidim take uboge kužke Lastnike bi tako in kaznovala, da bi bilo joj. Tako kot to naredijo v USA, ko gledam na Animal Planet te oddaje. Če se na sodišču dokaže, da niso ravnali z živaljo kot bi morali grejo v zapor to me tako prizadene, ker so živali tako nemočne in ne morejo same za sebe skrbet ( govorim za domače oz. hišne ljubljenčke, da ne bo pomote ) Srečanje še ne vem. Ker, če se dobimo v čet. z našimi oktoberkami, potem ne morem biti na 2 mestih hkrati , sicer pa lahko pridem. Čmrlika ja, super, da je Taja tak uživala in se celo kopala v morju važička Zdaj pa le glej, da čimprej naložiš slikice, ker veš, da smo radovedne Aja, z Vrtnico79 pa se moramo zmenit ja, samo ona nekaj štrajka zadnje čase veš saj zdaj se bo pa hitro oglasila , boš videla