Pandica
|
Vrtnica79 zdaj si pa važna, ko imaš nov rač., ne? Sem misla, da sem nam ne boš nič več javla. Aja, daj javi mi tvoj novi mail, ker še mi nisi. Da vem kam ti lahko zdaj slikice pošiljam Koala Jaz sem tut spraševala prodajalke v čem je razlika med priorijem SPS in XP- jem, ker je tut razlika v ceni. XP je dražji, pa so mi rekle, da tut boljši, ker je novejši model in bla bla bla, pa sem zato pol kr XP-ja vzela, pa še take lepe barve je bil kot sem želela. Joj, bogi Alex, naj se čimprej pozdravi bošček mali Saj Zala se še tut zelo veliko doji, kljub gh, kmalu bo imela 11 mes. pa ne vem, če že ima 9 kg. Nazadnje, ko sva imeli posvetovalnico ji je še kr nekaj manjkalo. Zdaj naslednjo pa imava pri enem letu tak, da še bomo malo čakali. Drugače pa je vredu, hvala. Vsak dan zna nekaj novega, se full plazi, vstaja in hodi sama ob opori, npr. ob postelji tak, da mi ni dolgčas Zdaj pa mi je ravno zaspala, seveda na ziziki, ampak sem jo nesla v njeno sobico spat, da ima mir. Mami pa takoj na RR Kje pa ste vse ostale?