Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 19:46:34
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya brez heca, tud kapljice alkota ne!! . A ne maraš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 19:47:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
sem vceraj spila 3koktejle, deci refoska in dve malibukoli ,a glava je uredu danes?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 20:18:39
|
|
|
|
tabi
|
čer Ajtak za gasilce in gasilke Tanayya a pravš da Pahor sej sploh ne vem nič o volitvah bom zdele mal pogledala Zdela sem ravno tamala dva skopala Nika že panča nejc pa dnevnik gleda mi bo moral zdele vse povedat kar sem zamudila Sej ne mislim resno zdela bova kako knjigico pogledala pol bo pa postla pela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 20:28:44
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sem vceraj spila 3koktejle, deci refoska in dve malibukoli ,a glava je uredu danes? glava je super, mal me je v zelodcu peklo a sem pozdravla z enim ice-om
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 20:41:25
|
|
|
|
ajtak
|
Punce lahko noc!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 20:48:04
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sem vceraj spila 3koktejle, deci refoska in dve malibukoli ,a glava je uredu danes? glava je super, mal me je v zelodcu peklo a sem pozdravla z enim ice-om prej se je taj zbudu,k sva na fcb govorili;))Nism ušla. lahko noč.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 21:17:17
|
|
|
|
barika
|
čer bom kr iz sosednjega foruma skopirala ... mi smo bili na enem R.D-ju pa so bili vsi taaakkk pametni (btw. M. nujno rabi ene fejst trde copate z lokom, da ja ne bo imel platfusa) sem jim povedla svoje, pa se niso dal premaknat, jst pa tud ne..aaaaaa, pa kaj pediatri vejo, da morejo bt trdi copati..... babe glupe. pa vsi so bli kr neki tečni (pa še jaz zraven) mali se pa še kr svoje prababice boji , koker jo vidi, je ful kriza,pa jok. je pa danes zvečer (ko smo prišl domov) sam naredil ene par korakov, se je kr spustil pa šel, padel, se ustal in spet šel, pa ful dobr se mu je zdel ..aja, pa naglavo se je začel postavlat, potem pa pade naprej na glavo se pa reži
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 21:17:25
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer Sam na hitr vas pozdravim. Sem mela full house dans. Najprej moje na kosilu, popolne pa starši in babica od mojga. Tko ,da je šel dan kt bi pihnil. Je pa bla T prava asica, je pokazala kaj vse zna , raztura vam rečem. Tašča pa prav, če smo jo kaj "nategnl", da je ful zrasla v 14dneh. Men se pa nč ne zdi. Pol je bla pa tko utrujena, da ni blo v bani nč od nje in je skor ob flaši zaspala. No, zaj pa sem tut mela že eno urgenco. mami, mami,... Volitve, sem šla že dopoldne, rezultati pa so zlo tesni. Upam, na spremembe. Sicer pa moji favoriti ne vodijo Ajd, grem nočko vsem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.9.2008 22:28:43
|
|
|
|
mama11
|
Dober večer, sem čisto fertik, zato samo na kratko. Zjutraj sem opravila državljansko dolžnost in volila v LJ, moj voli v sosednji hiši, zato je medtem popokal pupo v ruzak in sta šla na jutranjo kavo v sosednjo vas. Ko je odspala svoje in smo pokosili, smo se šli pa kopat v DT . Super krasno, pupa je 100 na uro uživala, čofotala, v otroškem bazenu pa sploh čist norela, pa vstajala, pa mašila luknje na tisti gosenici, ki šprica vodo, pa tauhala. Kolk se pa tem otroku voda dopade. Celo popoldne je bila budna, v avtu na poti nazaj oddremala pol urice, doma je pa samo dobila pižamo, se podojila in že oddrnjohala naprej. Jaz se ji bom pa zdaj po hitrem postopku pridružila. Volitve so mimo in vidim, da bo vrnitev v službo zanimiva. Tudi prav! vsem bolančkom, vidim, da vas je precej. Ja, poletje je definitivno mimo. Sonchek, a k zobarju sta šli v VL? A potem nobena ni za srečanje v SN v četrtek?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 8:30:33
|
|
|
|
barika
|
Jutro a še vse spite
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 8:39:06
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja, začel se je pikin festival v Velenju, bo katera šla?????? Jaz imam v planu soboto. IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Moj moz (no vsi smo) je prostovoljni gasilec in imajo taka sportna tekmovanja in je bilo danes regijsko tekmovanje in so nasi fantje ZMAGALI, da pa bo se lepse so zmagale tudi nase zenske (claniceB) regijsko?!? jst sem pa mislala, da letos ni regijskega. drugače pa čestitke članom in članicam za zmago. Martin za prve korake. IZVIRNO SPOROČILO: barika Jutro a še vse spite Kje pa Smo že imel ob šestih budnico, ker Ajda že dva dni sam AM AM AM in to skoz ko eno sestradano dete. Zdej sem pa končno v miru vse prebrala, kavico spila in lahko grem še kej delat Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 8:49:07
|
|
|
|
tabi
|
za nas je že dober dan je Nika dans že ob 5.30 mela pevske vaje Barika za kavo Martin za prve samostojne korake mami zdej pa gasa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 8:52:11
|
|
|
|
BrinaS
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: mama11 A potem nobena ni za srečanje v SN v četrtek? Jaz bi ze bila za, samo midve nisva najbolj primerna druzba. Prehlad se mi se vlece, Tina pa je v pricakovanju noric... za kopanje in uzivanje. Nam se ni nic pametnega zgodilo vceraj razen drzavljanske pravice (pa se to sva sla z vsak zase volit) IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja, začel se je pikin festival v Velenju, bo katera šla?????? Tudi mi smo imeli namen, ki pa so nam ga norice pokopale, pa tako sem ze Maksa pripravljala na Piko nogavicko Kaksna pa je definicija HOJE, oz. kdaj OTROK SHODI?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 8:53:59
|
|
|
|
BrinaS
|
... medtem pa je Tina spet pojedla svoj kos casopisa ...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:07:19
|
|
|
|
barika
|
bRINA, za mene osebno martin še ne hodi, je pa na dobri poti. Naredi par korakov (4-5 pa pade), ko bo pa shodil, bo pa prehodil vsaj pol dolžine kuhinje .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:08:24
|
|
|
|
tabi
|
Brina o tut pri vas časopis super njami Naša sam išče če je kej za pod zob Nejc je bil pa sploh časopisar,se ga enkrat kr pustila da se ga je najedel in kaj je blo-kozlal in nikol več dal niti koščka v usta jst smatram da otrok shodi ko prehodi vsaj nekaj metrov,drugač pa je vsak korak velik napredek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:09:35
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Barika hvala za kavico..... Martin za prve prave korake .... No mi smo tud že od 6.15 pokonc tko da bo treba počasi že spat, samo kaj, ko je to samo tolk časa, dokler je v naročju, potem se takoj zbudi Volitve......torej je čas za spremembe....upamo.... Mama11 ha očitno si v državni službi....... FC....men to ni nč jasno....a to maš kokr svojo spletno stran in pol se kaj, dopisuješ, četaš, al kako.... Scubaaaaa kje si? a si ti tud na fc_ ju skoz Oglasi se kej no pa povej, če z Lano prideta na kak kofi v Kr ta teden? Evo jst šibam otroka dat spat...upam da zaspi, da lahko kaj naredim, ker drugač ne morem ...še kave več ne uspem popit v miru .... Se slišmo... čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:12:45
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS ... medtem pa je Tina spet pojedla svoj kos casopisa ... Glavno da otrok ni lačen
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:20:05
|
|
|
|
tabi
|
ja kaj je pa dons z našimi čmrli da so vsi tko zgodni jst sem našo kr popokala spat da v miru kavo popijem Punce kaj bote dans kuhale ma jst sem brez ideje nekaj bo, lačni ne bomo ne čav
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:22:32
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža No mi smo tud že od 6.15 pokonc tko da bo treba počasi že spat, samo kaj, ko je to samo tolk časa, dokler je v naročju, potem se takoj zbudi tudi pri nas je trenutna situacija ista, mi spi v naročju, jo dam v posteljo pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 9:25:05
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Punce kaj bote dans kuhale ma jst sem brez ideje nekaj bo, lačni ne bomo ne jst bom kr od včeraj ponucala kar je ostalo goveje juhe, pa kakšen zelenjavni riž za zraven in solato.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 10:07:38
|
|
|
|
Nana Liza
|
Barika - Martinu za prve korake! IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Kaksna pa je definicija HOJE, oz. kdaj OTROK SHODI? Kolikor vem je, da mora otrok narediti vsaj 10 korakov samostojno. Čeprav kolikor vem od Ele je (tolk sem že pozabila, čeprav ni dolg nazaj ), da ko je že naredila 10 korakov, je še en mesec bila več po vseh štirih kot po dveh. Pa je prvič naredila korake pri 11. mesecih. IZVIRNO SPOROČILO: mama11 A potem nobena ni za srečanje v SN v četrtek? Mi bi prišli, sam smrkamo in smo na antibiotiku. Vročine pa HB ni več. Ušesa pa tudi mislim, da ga ne bolijo več. Ela je pa danes spet jokala za v vrtec. Četrtek in petek je bilo pa ok. Brina - Norice, oh ne, a so že na pohodu. . Če jih dobi Tina, upam, da jih v najmilejši obliki. Stajica - ful pride prav. Vsaj kaj naredim, ker drugače že čist vse doseže. Neža in drugi bolančki. Šc šc pravi sonček.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 22.9.2008 10:08:46 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 11:32:55
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Moj moz (no vsi smo) je prostovoljni gasilec in imajo taka sportna tekmovanja in je bilo danes regijsko tekmovanje in so nasi fantje ZMAGALI, da pa bo se lepse so zmagale tudi nase zenske (claniceB) regijsko?!? jst sem pa mislala, da letos ni regijskega. drugače pa čestitke članom in članicam za zmago. khm, a mogoce obcinsko?!? mal mesam tele pojme... Punce ne me sovrazit, midva sva spala do 9:10 Grem diplomo pisat sta dedi pa babi Tjasa v trgovino pelala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 11:41:30
|
|
|
|
Dajica
|
Hoj! Martin bravo Vsi bolancki-cimprejsnjo ozdravitev. Kaja se smrka, pa kaslja tud. Boscek mali. Zdej se ze kr nekaj casa po veckrat na noc zbuja, da sva oba z mojim, no, al pa vsaj jaz cist fertik zjutraj. Danes se je ze ob pol osmih zbudila, jaz pa koma, pa sem jo pregovarjala, naj vsaj se pol urice zaspancka, pa se ni dala, je kr cvekala, se valjala, posedala, me brcala z nogicama, vlekla za nos, usta, usesa.... Prava nagajivka! Zdej ze pancka, bi sla se jaz, pa moram na delavce pazit Sonchek-danes poslano. Sem mislila, da bom ze v petek al pa vsaj v soboto, pa se mi kr ni dal. Pa sej si rekla, da se ne mudi, a ne.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.9.2008 11:45:40
|
|
|
|
Dajica
|
Sem hotla se napisat, da me je res strah, kako bo spet zjutraj vstajat pa v sluzbo hodit, k ze zdej ob pol osmih kooomaj vstanem. Bom pomoje na poti v sluzbo za volanom zaspala. Sej enkrat se mi je ze zgodilo, ampak ko sem sla domov iz sluzbe, sem bila tko zaspana, jaz na avtocesti in sem samo za trenutek zaprla oci in ko sem jih odprla , sem bila ze na drugem voznem pasu. Sem se takoj zbrihtala, halooo, kaj ce bi takrat ravno kdo mimo mene peljal ali ce se ne bi odprla oci in bi sla v ograjo?? Pri taki hitrosi ne vem, ce bi se kaj od mene ostalo Bo treba prej hodit spat, takrat ko Kaja, se jaz. Takoj po risankah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.