Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, otroci si ful zapomnijo. Midva sva se ko je blo vroče dojila tko, da sm ga dala na blazino, da ni bil ves moker, da se ni tiščal ob mene, ki sem bla prepotena. In enkrat sem ga dala na blazino kr tko mal za pocrkljat, pa ko sm ga odložila, je začel ful jokat - je revež mislil, da bo dobil jest, pa ni blo nč od tega. Tko da se strinjam s taanikoo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:19:24
|
|
|
|
Kaja08
|
Dober večer bejbe. Najprej par objemčkov, lupčkov in pikapok zate taanikaa Bodi močna, v četrtek pa upam, da se ti na pregledu ne bo preveč kolcalo, ko bomo pa vse junijčice tko močno nate mislile alea, TI SI CARICA IN NAJBOLJŠA MAMICA ZA SVOJO IZABELO!! PA nič se ne sekiri, da ne dojiš, tisto babnco pa v rit sun. Sm se na začetku tud jst sekirala, ko ni in ni bilo dovolj mleka, ampak jebi ga, tko je. Še dobr, da obstjajo Aptamili in Novalaci!! Res je, da Izabela bolj malo poje, ampak če je bejba vesela, živahna in se reži, si lahko vsaj potolažena, da ji je očitno čist fajn. Moj brat je bil tak suhec, da je zdravnica na pregledu mojo mamo obtožila, da ima dahavca in da ga ne futra
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala tudi tebi Kaja ...sam tolko pazite da me med punkcijo nebo metalo v zrak ja alea sej če je punčka živahna in vesela pol ji po moje res ni hudega,vem pa da se ti sekiraš pa oštevaš samo sebe...lubika sej nisi ti kriva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:23:06
|
|
|
|
*Mojca*
|
hej bejbike! Kako smo danes? najprej alea: bejbi ne se sekirat ta take hudobne babe. Ker to je milo rečeno hudobno. Vse tukaj vemo koliko si se trudila in presekirala. Če ne gre pač ne gre. In nimaš kaj. In kot so že druge rekle hvala bogu za AM. Včasih je bilo samo kravje mleko. Izabela je najsrečnejša pupika na svetu da te ima za mamo, ker je noben nikoli ne bo imel tako rad kot ti in noben drugi je ne bo znal potolažit ko ji bo hudo, kupit najlepšega kompletka v Okaidiju , se trudit s tistimo 20 al 30ml in še bi lahko naštevala. Poglej svojo sončico in ti bo lažje. In naslednjič kot je taanikaa rekla: če boš rabila nasvet boš vorašala, ni treba da ti jih talajo Je pa meni tudi ful fajn it na čvek s tabo in upam da se v torek vidimo. Če ne pa drug teden taanikaa: najprej postavljena si pred hudo preizkušnjo. Jaz vseeno verjamem da bo na koncu vse uredu, ampak situacija v kateri si trenutno, neodločnost je res ubitačna. Kot so punce rekle, bodi močna, ko to je najbolj hudo poglej Žana in ti bo takoj lažje. Če se rabiš zjokat se daj in jokal kolikor časa je treba. Punkcija je zoprna stvar, se pa da potrpet in boš videla da bo tik tak mimo. Mučno bo še čakanje na izvide, potem bomo pa proslavljale dobre novice, boš videla. Če pa se dobite kje v radiju do ene 50km iz Lj pa prideva tudi midva z Lukcom En lep večer še naprej!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:25:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
Pa kar se tiče tega da si naši sončki vse zapomnejo...Luka se začne dret ko vidi cevko za čiščenje noska
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mojči zmenjeno...torej se kmalu vidimo ..ja moj Žan se pa smejat začne ko vidi fiziološko in palčke za uho,ker ga to žgečka menda se tok smejčka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:29:17
|
|
|
|
Tina 28
|
http://tina28.shrani.si/?krstno kosilo Ena ta hitra slikca po zaključku našega krstnega kosila ...frizura primerna živžavu od 10-ih do 4-ih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - kaj pa 70 km, k je skoraj skoz avtocesta? alea - jaz sem bila skoz med najbolj suhimi, tko da je ena soseda poslala anonimno pismo moji familiji, naj mi dajo kaj jesti, ker očitno oni vse pojedo, jaz pa revica nič ne dobim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Pa kar se tiče tega da si naši sončki vse zapomnejo...Luka se začne dret ko vidi cevko za čiščenje noska Ja, naš tudi - mi mamo modro - upam, da se mu ne bo ta barva zamerila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:31:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
ja ja mi tudi, modro in rdeče tisto za v usta. Včasih ga hočem prelisičit z palčkami za ušesa, ampak je tudi to že pogruntal
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
tina ful ste luštni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja in mi precenjujemo naše dojenčke...so bolj brihtni kot si mislimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:34:11
|
|
|
|
Tina 28
|
Te dni sem vas komaj kaj utegnila brat, ko sem pekla...sem pa prebrala o večernem bluesu...hvala Alea...si mi čist nov svet odprla...nam se to na veliko dogaja in z veliko histerije, da še jest ne more. Upam, da mine. Ravno danes je blo spet tko. Krst je drugače znosno minil, glede na to, da smo meli med mašo. Enkrat vmes sem jo nesla v zakristijo, k ni in ni mogla zaspat, pa je jokat začela. No, mi je kmalu uspelo in stvar je bla rešena. Dobila je nahrbtnik in verižico in glavni del kosila prespala, pol je pa dve uri mela komedije in je bla vidno sita vsega...in zvečer je blo derenje. Je pa krst uspel...slike pa še dobite, ker mam na svojem digitalcu celo samo to, ker v vsem pompu in gužvi nisem nič slikala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mamike se tipkamo jutri zjutraj..upam da ne spet ob petih zjutraj ,počasi se počivat,upam da bo mali dlje spal....želim vam mirno noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa - lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:43:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 http://tina28.shrani.si/?krstno kosilo Ena ta hitra slikca po zaključku našega krstnega kosila ...frizura primerna živžavu od 10-ih do 4-ih cukrasto,čist cukrasto ......luškani ste,tamala pa cukerček za pojest,no zdej veste zakaj si želim met še pupiko,da ji bom lahko take lepe oblekce gor devala........res luštni ste,kok mi je lepo gledat take fotke,kjer vidiš da so ljudje srečni,pristno srečni,ko izžarevajo tisto pozitivno energijo
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 21.9.2008 21:52:19 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:47:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya taanikaa - lahko noč pa eno bolho več ko snoč,če te pa kaka bolha pič,pa nas junijke poklič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:48:25
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya taanikaa - lahko noč pa eno bolho več ko snoč,če te pa kaka bolha pič,pa nas junijke poklič se podpišem pod to lahko noč, taanikaa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya taanikaa - lahko noč pa eno bolho več ko snoč,če te pa kaka bolha pič,pa nas junijke poklič pa eno bolhko za pomoč, pa enga krta, ki ti luknjo v sanje zvrta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:50:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mojca - kaj pa 70 km, k je skoraj skoz avtocesta? alea - jaz sem bila skoz med najbolj suhimi, tko da je ena soseda poslala anonimno pismo moji familiji, naj mi dajo kaj jesti, ker očitno oni vse pojedo, jaz pa revica nič ne dobim Naya....jaz sem bla pa med najbolj ješčimi pri hiš,sem bla kot polna luna,baje so me tud klical tako-lunca . No jaz grem tudi počas v mikuže,ampak res spat,ne tista varianta,še posodo pomit,cunje pospravt,pripravt za vrtec..............a,samo prat pa res moram dat,no to je usput,potem pa spat ,nočka najboljše mamice naših sončkov
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:52:07
|
|
|
|
Tina 28
|
te verze si pa moram zapomnit...do krta mi pa še nismo prišli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:54:33
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz mam pa razsul od včerajšnje in jutranje naglice...pa bom kar jutri...aja, jutri mamo končno pediatra (en teden pred 4.mesecem )...pa je Nejc zbolu danes popoldne...tko da upam, da ne bo nalezla in bo končno cepljena...pa še plonk listek vprašanj si moram zapisat, ker tam vse pozabim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:57:06
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, se moram vmešat, ker vidim, da nekatere preživljate težke čase taanikaa, tudi jaz stiskam pestke zate V spodbudo pa ti povem za mojo bivšo sodelavko, ki je tudi imela eno sumljivo bulo in je šla na punkcijo. Na srečo je šlo za nenevarno benigno tvorbo, ki so jo odstranili pod lokalno narkozo Zato kar pogumno glavo pokonci, veliko nas je, ki verjamemo, da bo vse ok alea01, sem prebrala tisto s.r.anje od obiskovalke in bi te samo nekaj vprašala: a je nisi vrgla ven? Meni je ob branju tega, kar ti je rekla, dobesedno zavrelo Samo poglej, koliko truda vložiš v to, da bi bilo tvoji princeski lepo. Si mama s vsem srcem in ti nihče nima pravice očitati česarkoli, sploh ne po vsem, kar daješ skozi zaradi njene neješčnosti! Stiskam pestke , da mala začne spet bolj pridno jesti, ker vem, kako je hudo, če noče jesti... Toliko od mene na hitro, pozdravček vsem junijkam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 22:05:25
|
|
|
|
*lina**
|
še ena nova tuki. Z nyo sva že malo čvekale pr dolenjkah in ugotovile, da sva ble skor cimre, rodila sem namreč 21.6. punčko Alino. Ta starejša pa je stara 3,5 let.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 22:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa da te tukaj pozdravim v imenu junijčic 2008. Napiši, koliko je bla princeska velika in težka, pa te bomo dali na seznam - kaja - sej boš, prosim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.