|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
21.9.2008 8:59:51   
dojenč
jutro, naty hvala za kavicouser posted image

BAMBI-saj jaz sem na istem kot ti, moj tudi cele dneve dela polpa komaj ob 23 pride v stanovanje, pa sem tudi jaz vcasih malo jezna na njega da nismo več skup, samo polse pa takoj spomnim, da on nosi dnar k hiši, pa skrbi da živima kot princesi, pa postanem boljša.
no, moj itak ma zdaj 3 tedne dopusta, tako da se ne bom jezila.
zdaj pa že kavica vre, moram zakuhat.
lepo nedeljo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.9.2008 9:25:06   
anita goitan
jutroo,
mi smo že nazaj s trgatve sve se bala, da jo bodo user posted image user posted image krči napadli dol, pa sva raje kar včeraj prišla nazaj, ampak krčev ni bilouser posted image očitno ji dobro dene vipavsko sonce in zrak, bil je krasen topel dan. Cel dan sva vozičkale po vinogradu in tam okrog, mal sem jo sončku nastavljala ker tudi mi kapljic še ne dajemo imava pa D3in AD3 doma, za AD3sva pediatra prosila ker ima moj user posted image zelo visoko dioptrijouser posted image .
Danes pa šibamo volit, ma koga????user posted image user posted image user posted image Sami debili in kreteni so kot ponavadi!

naty za drug teden kaže še suho vreme, kaj meniš na kak torek da se prikažem, no sej se še zmenimo

še to, bilo je ogromno dobrot, jaz pa pil un čaj za dojenje in jedla riževe vaflje, ter testenie z rio mareuser posted image , no ni glih smešno ker počas so mi vse hlače preširokeuser posted image
ok šibam kruh spečt, brez mleka, čaooo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.9.2008 9:25:46   
Zoja Miša
Naty, hvala za lepe željeuser posted image in seveda včeraj za info glede žabic. Potem ga torej vsak sprehod oblečeš v žabice in mu jih doma daš dol? Saj je logično, notri je toplo. Mi že kurimo. Sem jaz zmrzljive sorte.user posted image

Se je Kaja Lina zbudila ob 6h in normalno pojedla, ter potem tudi še zaspalauser posted image , sem si oddahnila. Sedaj čakam, ker bo vsak čaz zopet čas, da se zbudi. Je bila pa že prej cela prerojena, ko se je naspančkala!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.9.2008 9:45:11   
meeryana
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Sej ne vem al sem že vprašala al ne, kaj katera široko povija? al pa vsaj ponoči?

Jaz je, ko je bila vročina nisem čez dan široko, samo ponoči. Sedaj, ko je bolj hladno pa jo spet široko, pa jo bom do ultrazvoka. Pa tudi ti plišeki bolj pašejo na široko povito rito :).

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.9.2008 9:49:29   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Majči, tole je pa res kriza, se mi kar smiliš.user posted image Kako je pa do tega prišlo? Je premalo jedla ali kako? Saj se dojita, ali si pumpaš? No, pač zanima me, ker tega si pa res ne želim in me zanima kakšna je preventiva, da to prepečiš???
In to, da si ne moreš spočiti tudi ni fino. Je pa količina mleka res od tega vsaj malo odvisna, ker se tudi meni pozna, če sem utrujena, ga je ful manj!
Alergije so rade dedne, upam, da se temu vseeno izognete!
Držite se, bodite čim bolj pridni!user posted image user posted image user posted image
Zakaj, pa moraš biti doma? A so ti tako rekli??? Po mojem ti sprehod in svež zrak ne bi škodila. Jaz bi kar šla malo sploh če je sonček.
Mi smo bili danes 2,5h zunaj pri teti od user posted image  na terasi. Na sončeku je bilo prav vroče.

Midve sva se normalne dojile. Sam problem je bil v tem, da čez dan je kar pogosto. Problem je nastal ponoči, ko mi je spala tudi po 6 ur skupi. Jest sem imela po približno 4 urah dojke tok trde in napete, da je bil joj. In s tem se je verjetno vse začelo.
Če imaš tudi ti ponoči trde si jih redno spumpavaj. Da ne boš imela take probleme kot jaz.

LP

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.9.2008 11:09:04   
Vilika
Ooohh, Vidko pančka...

No punce, pa naj končno zdaj napišem mojo porodno zgodbo - verjetno sem zadnja user posted image .

Tko je blo...
V sredo 20.8 (2 dni čez rok) sem se šla pokazat v P, vsa razposajena, ker sem vedela da se itak nič ne dogaja in bom veselo odkorakala nazaj domov. Uppsss, pa zem se zaj... Zaradi enih bakterij v vodi so me obdržali. Še dobro da sem imela torbo za v P s sabo, čist za vsak slučaj.

Da ne govorim kako se mi je naredil velik cmok v grlu ko sem bila soočena s tem dejstvom da ostanem, z user posted image se sploh pogovarjat nisem mogla po telefonu, tako mi je šlo na jok.

Sledila je nastanitev v sobi, odvzemi krvi, urina, potem pa dooolgčasss, do naslednjega jutra. Pri viziti se v sobi pojavi sam DR. Pušenjak in pravi - KAR V AMBULANTO, VAM BOMO SPROŽILI POROD. Kaaaaj, kako to? Kot strela z jasnega. Pa mi reče če ne želim roditi, jaz pa - ja seveda želim, sam presenečena sem.. V glavnem imela sem SUM NA PREEKLAMPSIJO (sum še vedno ni potrjen, in verjetno tudi ne bo).

In mi vstavijo svečko ob 9.00, potem pa čakam. Ob 14.00 mi je namesto popadkov odtekla voda. Po hitrem postopku me prestavijo na porodni oddelek. Britje, klistir. Potem sem morala čakati 1,5 ure na fraj porodno sobo - v tem času sem slišala 2 krika in 4 dojenčkove jokce.

Ob 16.30 sem šla v porodno - odprta komaj 2cm, otrok se ni nič spustil, popadki slabi, na 5 ali 7 minut. Ob 20.00 je prišel user posted image , popadki malo močnejši, odprta 3 cm. Ob 22.00 so mi dali umetne odprta 4 cm, otrok malo spuščen. Skratka skrajno počasno odpiranje, minimalno spuščanje. Lubi mi je bil FUL v oporo in me skušal zabavati, žal pa so mu kar naprej tečnrili s službe da mora zjutraj priti pa če se svet podre.

Umetni popadki so postajali čedalje močnejši in pogostejši jaz pa ob 2.00 odprta komaj 6 cm. Nikamor ni šlo. Bolelo me je tako da sem še na dihanje pozabila, sem kar krulila notri v tisto masko... Presledkov med po padki je bilo zelo zelo malo. V glavnem sem kmalu po tem lubitu rekla naj gre domov, da bom že nekako, naj si spočije in gre v službo če pač mora. V sebi sem slutila da itak ne bo šlo naravno...

In res. Zadnjih dveh ur se sploh ne spomnim, sem menda spala med neskončnimi popadki (od prihoda v porodno je minilo že 11 ur, odprta še vedno 6 cm). Vmes vem da sem se prebudila in izgovorila - REŠITE ME. Pa so rekli ja, zdaj bomo gospa,  prinesli obrazec, podpisala ... prestavili na drugo posteljo,  odpeljali,  prestavili na operacijsko,  pokazali zapestnici,  maska,,, ADIJO.

Nekje vmes vem da sem prosila naj mi še slikajo dete po porodu in naj javijo lubiju kaj imamo.

Ob 6.00 sem malo odprla oči na intenzivni. Priklopljena na 100 naprav. Povedali so mi - zdravega fantke imate, 4220, 55cm. In spet sem bila adijo...

Ob 9.00, so reki - čez 1 uro boste vstala. Mi položili fantka k glavi da sem ga poljubila ( fulll čustven dogodek).. Rekla sem da bo Vid. In spet alijo...

Ob 10.00 sem imela toliko moči da sem poklicala user posted image , ki je HB že vse vedel. Rekel je - jaz sem že vsem povedal da imamo Vida, saj je OK, ne?

Neverjetno kakšna telepatija ker sva imela 2 imeni za deklico in 2 za fantka pripravljeni, hahaha.

Na koncu se je vse lepo izteklo, vendar škoda je toliko ur matranja in vsega tega. Menda bi lahko prej ugotovili da je glavica velika, da se je zagozdilo, da ne bo šlo..user posted image   Kaj čmo.

Kot pravite vse mamice, pozabiš. Saj pozabiš, samo globoko v sebi veš da je bilo hudo, da je svinjsko bolelo, ampak ŠLO JE MIMO in nismo obupali, za še enega sončka bomo šli še 1x ( čez par let).

Malo na dolgo - pa lahko bi bilo še daljše user posted image
LP

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.9.2008 11:19:29   
Vilika
Sem tako dolgo pisala, ker se je Vid vmes prebudil.
Jooooj imam tolko dela z njim - nam ful poliva. Kar naprej vse mokro in ga moram skoz preoblačit.

Sa še Erin bi sporočila za seznam da imam po novem 28 let. Ja, sem imela 2 dni po porodu rojstni dan, ki pa ga je veliki dogodek čisto zameglil user posted image .

Punce bodite fajn, upam da vas bom počasi lahko kaj več spremljala...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.9.2008 11:30:25   
cebrca
anaya po tistem ko smo dali čez glivice na ritki mu sedaj čez noč ritko namažem z Bebival hladilno kremo, ker ima pleničko dlje časa na ritki. Podnevi imam pa od Bubchen. Zjutraj ima po Bebivlo tako lepo ritko, ti jo toplo priporočam. Mora  pa biti tista rumena, prav za ritko.
Slučajno če poznaš JUST, tea tree krema za vneto ritko, materina dušica pa na podplate čisto na tanko proti prehladu.
Pa še vse ostalo kar so ti druge svetovale!

Midva imava široko povijanje z eno pleničko, ker je sedel na ritki in je imel kolke 1b in 1a. V torek imava slikanje pa bodo povedali če je sedaj u redu!

Zoja Miša  user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!!! pa lepo praznujte!!! Hvala za tortico!

Vilika sem kar čutila tvojo porodno zgodbo, mi je tako znana, sploh olajšanje ko podpišeš za CR. Potem je pa res vse pozabljeno ko ti položijo otročka na posteljo!

Žabice sicer imava doma, pa jih še nisem prakticirala na široko povijanje. Sem dobila toliko tistih pajackov ki se  zapenjajo na ramenih, da še vse to lavfa.

Imam pa jaz problem Ivana oblečt, ker grozno švica v nogice user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko ga preoblačim pa ima čisto vlažne in mrzle. Sem sprobala vse nogavičke in copatke, pa je še najbolje če ima samo bombaž na nogicah in pokrit z dekico po nogah.  Zaenkrat se pri nama plišasti pajacki še niso obnesli! Pa tudi hlačke mu težko kakšne oblečem ker ima v vseh nogavičkah čisto mrzle nogice.
Pa rokice ima tudi večino časa vlažne in hladne, mu jih moram vsake toliko časa umit s toplo krpico in mu tako paše.

Ivan zdajle trenutno pridno spi, ni pa garancije da bo še čez 10 sekund.
Jaz pa čakam, da me pokliče ati. Je moja mami sredi noči začela bruhat in je čisto fertig od bolečin. Zdaj na urgenci čakata izvide, da bodo povedali kaj je! Tako da sem danes vsa na trnih!

Se beremo še kasneje!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.9.2008 11:46:57   
anaya
Dobro jutro punce...

Zoja Miša vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (upam da nisem kaj zaštrikala).

mi smo imeli krasno noč ( saj jaz ker je nisem slišala, pa je ati dudo popravlal pa uspavanko naštimal). Kar se mene tiče je spala od 23h do 5h v enem kosu pa pol d 5.30 do 8h pa od 8.10 do 9.20. ( ampak naša punca res cel dan samo spi, tako da sploh nimam nekega mejnika za zvečer od kdaj naj štejem). In to vse kljub grozni ritki pa polnemu nosu, danes s emi zdi je še hropst začela malo (ni čudno če je cela bajta bolana).

Imam pa zdaj doma vse aspiratorje (elekrtonskega dobim jutri) pa vse kremice za rit ki obstajajo. Kremice se mi zdi da ne pomagajo, upam da niso kake glivice ( ker zgleda res grozno, špiškasto pa "odprto", kot neke drobne ranice), če ne bo šlo nazaj gremo jutri k zdravniku. Nosek pa se mi zdi da ji smrkelj že z ritke potegnem tak vlečem, pa ko jo položim za dojenje (takoj za tem) je spet zamašenuser posted image user posted image user posted image .

Povijam pa jo jaz široko samo ponoči (ima 1a kolke), se mi vseeno zdi da raje vsaj to kot pa da bi šlo kaj narobe. problem je edino zdaj ko moramo pogosto previjat rito in če jo ponoči široko povijem jo čist prebudim preden jo odvijem pa zavijem, pa sem zato že 2 noči spustila široko previjanje.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.9.2008 12:55:25   
Erin
Zoja Miša - vse najboljše!!!!!!!!!!!!!

samo zate...

http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

user posted image

cebrca- držim pesti da je vse ok z mamiuser posted image

miškolinček - me je kar streslo ko si opisovala zgodbo glede Erazma in Filipa... Upam da je vse uredu in da se kaj takega ali podobnega nikoli več (nobeni izmed nas) ponovi oz pripeti.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.9.2008 13:36:56   
kaja02
dan!!!!!!!!!

zoja miša- vse najnaj ob rojstnem dnevu

sem že v petek po 21.-uri prišla domov iz bolnice, imela sem srečo, ker je mala skorajves čas spala, tako da ni bilo problema še z njo, ta čas pribložno 4 ure je bila v otroški sobi, kjer so se skoraj 1 uro mučl, da je pojedla moje izbrizgano mleko, ker ne zna jesti po flaškiuser posted image ; baje da je sedaj vse vredu, so me očistili...

sedaj me pa zanima ozzeibo- jaz včeraj nisem nič krvavela, sem imela na dnevnem vložku le dve rjavi piki, danes sem pa zopet zakrvavela ( v bolnici so rekli, da naj bi krvavitev trajala 7 dni, sam jaz včeraj nisem nič krvavela), kako je bilio pri tebi??? pa imam take rahle krče, kot da bi dobila M, čisto malo čutim, upam, da ni zopet kaj narobeuser posted image  PROSIM ODGOVORI MI

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.9.2008 14:26:32   
ozziebo
Kaja, jaz že od abrazije dalje krvavim, vmes se za kak dan ustavi, potem pa spet, en teden sveža kri, zdaj pa taka bolj rjava. Mi je pa v torek na UZ videla, da so v maternici še koaguli in da se še ni čisto skrčila, tako da se to mora spucat. Kar pa se tiče krčev, sem še štiri dni jemala Metergin, po njem sem čutila krče, sicer ne. Mi pa ni nič rekla, do kdaj naj bi krvavela, imam pa v torek spet kontrolo, sicer zaradi hematoma, ki je nastal ob perforaciji maternice, pa jo bom tudi to vprašala, glede krvavitve. A imaš kako kontrolo?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.9.2008 14:34:58   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Mene pa tok muči ker ne gremo sedaj nič vn na sprehod. Pa tako lep sonček je bil danes. Sicer nič kaj toplo, ampak tako lepo vidit.

A mogoče katera ve kako je z mojim odhodom kaj na sprehod glede na to da sem od četrtka na antibiotikih zarad mastitisa. Vročine nimam več, dojka je pa še vedno na mestu rdečice bolj napeta (trda). Al bom mogla bit vseh 10 dni doma, kolikor časa je terapija s antibiotikom?

Ne vem, zakaj ne bi šla ven, če nimaš vročine. Jaz imamtudi še antibiotik po abraziji, pa hodim ven, ker se čisto dobro počutim.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.9.2008 14:37:23   
ozziebo
Zoja Miša vse naj naj!

Cebrca, upam, da bo mami bolje!

Bambi, ful luštna pupika.

Joj Vilika, so te namatrali, samo da sta zdaj v redu!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.9.2008 17:00:54   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Mene pa tok muči ker ne gremo sedaj nič vn na sprehod. Pa tako lep sonček je bil danes. Sicer nič kaj toplo, ampak tako lepo vidit.

A mogoče katera ve kako je z mojim odhodom kaj na sprehod glede na to da sem od četrtka na antibiotikih zarad mastitisa. Vročine nimam več, dojka je pa še vedno na mestu rdečice bolj napeta (trda). Al bom mogla bit vseh 10 dni doma, kolikor časa je terapija s antibiotikom?

Ne vem, zakaj ne bi šla ven, če nimaš vročine. Jaz imamtudi še antibiotik po abraziji, pa hodim ven, ker se čisto dobro počutim.

No danes sem šla tudi jaz na spehod in seveda na volišče. Moram priznat da mi je sveži zrak dal novih moči in energije.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.9.2008 17:23:19   
naty13
Dan

Nedelja gre h koncu. user posted image  Mi4 smo se meli lepo. user posted image  Jošt je bil celo dopoldne buden, pa pri naših smo bili. user posted image  Potem sta pa otroka spala in v bajti je bilo tiho kot že dolgo ne. user posted image  Jaz sem vmes 2 strani diplomske napisala. user posted image user posted image user posted image  Ja, ne vem, kaj mi je padlo na pamet, da sem se usedla za rač. in brskala po cobissu. Ampak se je splačalo. user posted image  Po kosilu smo šli pa mal vozičkat. user posted image  Nejc in user posted image  sta na dvorišču pred hišo, jošt mi spančka v vozičku na balkončku. user posted image  Jaz sem pa pripravila vse za kopanje in zvečer, da potem otroke hitro zrihtam za spanje. user posted image

Cebrca pri nas imamo pa problem, ker mu dam dvojne nogavičke in copatke, da ima vsaj normalne nogice, ga tako hitro zebe v noge. user posted image e podedoval po meni. user posted image user posted image user posted image

Vilika hvala za porodno zgodbo. So te pa fajn namučili. user posted image  Si bila pogumna, da si user posted image  domov poslala.

Zoja MIša jaz mu včasih bombažne žabice do pasu potem kar gor pustim, ker je bolj zmrznjene sorte in ima dostikrat hladne nogice. Po meni seveda. user posted image  Te zimske žabice mu bom pa slekla, jih še nisva sprobala, ampak 1010% jih bom dala notri dol. user posted image

Kaja super da si tako hitro doma. user posted image user posted image user posted image

Dojenč super, da tako pomisliš in se potolažiš. Tako je tudi pri nas. Možek veliko dela, jaz se kar nekajkrat pokregam, ampak on nosi večino denarja za družino in moram to spoštovat. user posted image

pa pa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.9.2008 19:12:10   
Zoja Miša
Hvala vam punce za lepe želje in čestitke!user posted image  user posted image user posted image
Erin hvala za videouser posted image  so peli posebaj zameuser posted image .

Naša nedelja je bila tudi super, smo bili na 2 urnem sprehodu (smo imeli lep sonček), s sladoledom in torticami za domov!user posted image  Me je pa user posted image  razveselil z novo rač. miško (sem si jo želela - madona je fancyuser posted image ), kljub temu, da sva se zmenila, da mi kupi zimsko jakno. Tako da sedaj imam miš in jakna še pride!user posted image  Kaj posebaj praznovali nismo, a je vseeno tale RD čisto nekaj posebnega. Prvič je zraven najin zakladek!user posted image

Vilika, lepa zgodba. So te kar namučili, a pogumno si se odločila, da to ni zadnjič!

Naty, ni mi čisto jasno - bombažne in zimske žabice (kakšna je sedaj razlik in katere so katere???) Torej bombažne so takšne kot bi bile hlačke, le da z nogicami - in te daš pod hlačke?! Zimske so pa tiste rebraste, takšne bolj oprijete? user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri pregled pri G in tako peljem pikico tašči v varstvo. Upam, da bo pri  vse super in bo rekel da lahko prakticiramo user posted image . In upam, da bo Kaja Lina pridna pri babici oz da jo bo babica ubogala!
Javim se vam kaj jutri zvečer.
Imejte mirno noč.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.9.2008 19:37:40   
Ryssa
zoja miša vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.9.2008 19:46:16   
tejkaz
Sayuri, help!
Če se dotaknem Jaševega popka, imam občutek kot da stiskem balon poln vode. Upam da razumeš občutek. Vedno bolj gleda ven in vedno bolj je sumljive barve. Rjav in postaja rdeč. A je isto pri vas?

Zdaj naj bi bil prenašalec noric zato si ga ne upam vozit nikamor kjer so otroci, tudi v ZD ne. Če je pa treba, bova pa šla. Kaj misliš?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.9.2008 19:47:31   
betty
Zivjo!
Danes je nas Rok star en mesec.oz. bo star ob 19:55. Za darilo sem mu danes kupila v C&A pulovercek in majcko st.74 za pozimi.Nagradila sem tudi sebe in si kupila zimsko jakno.Pocutila sem se ful ok, kajti v shopping sem sla sama,moz pa ga je cuval doma na kavcu. itak sta oba spala.zbudila sta se , ko sem prisla domov z dvema milerjevima vreckama polnima plenic,robckov,vatiranih palck,caja za dojenje... zapravila pol prevec. bo pa na zalogo.

katero kozmetiko uporabljate za po kopanju? katere kreme? jst bi rabila nekaj, da bi boljs in dlje casa disalo? imam nivea kremo, mleko, pa bubchen soft kremo. sploh se ne znajdem koliko in s katero kremo ga namazat. patronazna mi je rekla naj uporabljam bolj mastno kremo in ne mleko. ni pa povedala katero.
rada bi da bi disal kot dojencek!!! kajti takoj zavoham ven kakca.
do sedaj sem uporabljala papmpers vlazilne robcke, ko pa sem probala nivea robcke sem dozivela pravo aromaterapijo. ful mi disijo in sem zelo zadovoljna.samo v mulerju jih danes nisem nasla. ocitno jih nimajo.

jutri imamo posvetovalnico na Rakovniku v Lj.

lp

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.9.2008 20:02:56   
Neža7
Zoja Miša.... Hvala. Res sva srečna, da že 3 noči celo prespi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN ZOJA MIŠA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš rojstni dan 2 dni pred menoj user posted image

Neža že spi in možek bo pravkar doma prišel iz službe.  Lahko noč mamice in prelepi dojenčki user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.9.2008 20:21:12   
naty13
Zoja Miša ja bombažne žabice pridejo v poštev za prvi mesec za otroka, ker tiste rebraste jih kao bodejo. Saj tako so nam govorili v MŠ, ker Nejca sem mela konec novembra in sem kakšen mesec in pol uporabljala bombažne žabice do pasu, potem pa tiste klasične rebraste. Če ne boš vedela, jih bom pa poslikala. user posted image

Tejka vi ste pa res bogi. Zdej pa še Jaša. Če mu takole popek ven leze res nekaj ni v redu. Jaz bi tudi šla v akcijo, bolje prej kot da je prepozno. najbolje, da pokličeš v ZD jutri. Boš pa v izolirni sobi počakala, namenjeni otrokom z noricami, ošpicami,....  Kako je pa kaj Evauser posted image  Jo kaj srbi in se praskauser posted image

Neža7 potem pa tudi tebi vse najboljše, čeprav malo z zamudo. user posted image user posted image user posted image

Betty super za odličen nakup, si si vsaj dala duška in se sprostila brez otročka. user posted image  Roku pa tudi pri atiju ni bilo hudo, če sta pridno spala. user posted image

Pri nas oba otroka v postelji. Jošt še ne spi, mirno gleda v luft. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.9.2008 20:22:42   
naty13
Neža7 oprosti, imaš ga čez dva dni. Joj jaz pa v glavi, da si ga mela dva dni nazaj. Skleroza. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.9.2008 20:24:15   
tejkaz
Je katera tukaj?

Naty, tvoja dva že spita? Moja dva spita. Jaz pa nekaj v miru pojem, pogledam en del Prison Breaka in spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.9.2008 20:25:54   
tejkaz
Si me prehitela user posted image

Jo srbi, ja. Po mojem sem danes neštetokrat rekla naj se ne praska. Za izolirano sobo pa vem, ja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
j.urska

Katero ime ti je najbolj všeč?

Lovro (31%)

Žiga (33%)

Mark (36%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!