|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
20.9.2008 10:34:00   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

naty13 Oprosti, čisto nehote, sem šele sedaj opazila, da ga res ni zraven! user posted image user posted image Očitno se mi je izmuznil pri copy paste!

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
JSt sem danes spet, kot zoombi. . Ponoči nisem zatisnila očesa. Zaspala proti jutru za eno urco. DAnes sta pa spet tečna, kot sto . Včeraj in danes sem jima dala tiste k.... kapljice Plivit D3 in imamo žurko. Ne bom jih dajala, pa če se vsi pediatri okol na glavo obrnejo.

Najbrž je bil tudi dan bolj čuden, pri nas je bilo tudi pestro, je bil Ivan cel dan kot da bi ga kdo navil. Mirj e bil šele ob desetih zvečer ko je končno zaspal!

Kapljice AD3, D3. Prve vsebujejo poleg vitamina D še vitamin A za oči, druge pa samo vitamin D. Predpisujejo jih že kakšnih 50 let, z namenom da se prepreči rahitis in da zagotavljajo pravilno rast možganov.
So srečni otroci, ki nimajo krčev. Naprej so srečni otroci, ki imajo rahle krče in jih kapljice AD3 ne ojačajo. Večina pa je žal otročkov, ki imajo krče in naredijo kapljice AD3 še dodatno štalo, D3 pa ne.
So pa tisti nesrečni, ki jih tudi kapljice D3 čisto zvijejo.

Moja odločitev: Kapljice bi mu zelo rada dajala, toda če zaradi tega potem ne spi in cel dan joka, je to zame matranje otroka, pa naj reče kdorkoli kar hoče. Moje mnenje je, da mu bom manj škodila, če s kapljicami počakam, da obdobje krčev mine in mu jih potem dajem, ko ga ne bo matralo.

Muklla moj nasvet: poskusi še s kapljicami D3, sigurno ti jih bo P napisala. Če jo bo pa še po teh zvilo, pa počakaj do 3 mesecev, ostalim pa reci, da jih daješ, da te bodo pustili pri miru.

Zoja Miša s kapljicami definitivno poskusi in boš videla kako bo, lahko da je ne bodo matrale.  Slačenje po sprehodu zunaj? HM?. Običajno se tako natempiram, da prideva nazaj približno takrat ko vem, da se bo zbudil in potem ni nobene škode, če ga slečem in zbudim.

miškolinček mene je kar zvilo ko sem to brala! Upam, da ste danes u redu in ni nič narobe!

majči22 boga, samo da so antibiotiki hitro prijeli. Za manj mleka ti pa žal ne vem svetovat.

zoja miša- me je že prehitela cebrca.( glede obrazložitve) Čimveč na sončka in je to to. (sonček- 10min/dan- je po domače vit. d, ampak poleti ni za pretiravat- pa saj to je logično ne)

Osebno bom tudi jaz začela z oleovitom iz AT.( baje, da so manji krči) pri 3 mesecih, ker že zdaj večkrat ne spimo ponoči in si ne predstavljam še hujšega joka zaradi ad3. user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 976
20.9.2008 10:34:38   
bambi14
Ryssa vidim teuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.9.2008 10:35:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Ryssa vidim teuser posted image user posted image user posted image

...sem poslala kapljiceuser posted image , upam, da jih danes dobiš ali pa v ponedeljek...če slučajno ni pri vas poštarja ob sobotah.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.9.2008 10:41:46   
bambi14
tak pa mi ajamo v ležalniku:

user posted image

in potem se zgodi čisto natiho to:

user posted image

user posted image

ampak se prav nične pritožuje ampak spi dalje.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.9.2008 10:46:43   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

tak pa mi ajamo v ležalniku:

user posted image

in potem se zgodi čisto natiho to:

user posted image

user posted image

ampak se prav nične pritožuje ampak spi dalje.

....pa fakiča mi kaže v spanju. Le kje je to vidla??user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.9.2008 10:59:32   
Ryssa
Ojla user posted image

Sem za računalnikom z pumpo in imam malo časa.

miškolinček me je kar streslo ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo. Upam da je s Filipom vse ok user posted image user posted image user posted image in da ste se naspali.

Mi zaspimo nekje od devetih do desetih, potem jemo okrog dveh in še potem zjutraj okrog petih, šestih. Včasih spi tudi po šest ur v kosu.
Sem tudi ugotovila da je vzrok njegovih krčev moja prehrana, zasdnjič sem jedla kivi in smo imeli potem veselico. Drugače ima pa vsak večer večerni blues, to smo pa že navajeni.
V torek imamo tudi prvo posvetovalnico, sem ga pa danes tehtala in ima že 4380g, odpustna je bila pa 2740g, se pridno redi in raste.

Kar se tiče pa ad3 kapljic pa jaz mislim da jih ne bom niti poskušala dajat, ker je očitno občutljiv in ga bo sigurno zvilo. Bom naročila oleovit in mu dajala te, ker da mu ne bi nič dajala pa ne upam. Bom pač raskirala tistih nekaj evrov, samo da bo mali ok, brez krčkov. Da se jih pa naročit v škofjeloški lekarni na tel 04 513 19 84. Jaz jih bom naročila po posvetovalnici, drugače jih je pa možno dobit tudi v Avstriji.

zoja miša a ti si vedno do konca spumpaš ven mleko? Jaz si ne, vedno samo toliko kot potrebujem, to je ena posodica, razen zjutraj ko imam več mleka.
Čeprav je hudo bi pa rada vztrajala 6 mesecev. Samo je to sigurno previsok cilj, ker takrat bo mali že bolj aktiven in vprašanje če bo zneslo, že zdaj komaj najdem čas. Za kakšen obrok dnevno pa bo sigurno čas, če bo le mleko.

tejkaz boga Evica, upam da se čimprej pozdravi.

Takole, zdaj pa šibam dalje user posted image

bambi hvala za kapljice user posted image   Bodo v pon ker pri nas poštarji ne hodijo ob sobotah user posted image

iii kok je luštna tvoja tamala user posted image

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 20.9.2008 11:01:49 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.9.2008 11:46:23   
anaya
Jutro... po zanič noči...

Prehladili smo se, in je cel user posted image . Nos ma tako zelo zamašen da bruha od tega. Pa smo čistli pa je šlo kr nekaj ven sam zgleda še ne vse.  pa hašlja mi tut..... čist smo jo prehladili, po vrhu vsega pa se mi zdi da še krči nagajajo malo, pa koža se čisti pa ritko mamo vneto, v glavnem ni da ni....user posted image user posted image . Upam da se kmalu stanje popravi. Pa zelo prav bi mi prišel kakšen nasvet kako čim hitreje okrevat....

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.9.2008 12:12:34   
bella02
anaya, jaz ti toplo priporočam aspirator za nos na baterije, sem z njim spravla že tolk svinjarije ven, da verjet ne moreš. Jaz sem trenutno odvisna od njega, bi bila Teja sigurno precej slabša, kot je. Pa nos ji ful zalivaj s fiziološko. Najbolj fajn je, da ko stisneš v eno nosnico, da ti iz druge ven priteče. Je hudo gledat otroka, sam ko pa ti zadiha skoz spucan nos in se ti nasmeje, je vse poplačano. Bruhala je pa zato, ker ji je v želodček prišla fiziološka in v grlu jo je oviral tisti zoprni sluz. Zdaj je precej bolje.
Za vneto rito sem jaz pri Tjaši kupila hrastovo lubje in s tistim umivala rito, pa smo pozdravili. Pa kak bepanthen je za mazat dober.
Tolk ti lahko jaz pomagam in svetujem.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.9.2008 12:28:07   
nell
Anaya - za drugo ne znam pomagat, ampak za vneto ritko, pa za kakšne mozoljčke razen po obrazu je super Sudocream - dobiš jo pa v lekarni. Nam res pomaga, v dveh dneh so mu zginli mozoljčki, ki jih je dobu po rtki.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.9.2008 13:30:26   
anaya
Hvala punce.... zaenkrat čistim z onim aspiratorjem ko z usti potegneš, ker elektronskega nimam, pa nobenga doma da bi ga v lekarno poslala po njega, z malo pa ne upam it ven (poleg tega je zdaj že prepozno). Bruhala je preden sem ji fiziološko vtaknila v nos, zgleda se je že preveč sluzi nabralo. za rito pa zaenkrat sam fenamo da je ziher suha pa bepanthen (verjetno smo dobli od kakih plenic ) pa se mi zdi da ni nič kaj bolš. Bomo jutri atija poslali v lekarno po kremico pa aspirator novi.

Aja pa zvezdico zaspanko je dobla, pa je svetovno to da lahko melodija traja 10 minut, ker smo prej meli ono lunico za potegnit pa sem mogla vsako minuto vstajat pa vlačit.... zdaj palepo spi tu zraven, slikice nam pa še ne koristijo nič , se sploh ne zavzame za njih.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.9.2008 14:10:42   
matejchi
A vam niso predpisali kapljic, da jih dajete zjutraj, da se čez dan pol napojejo in je zvečer mir. Meni je babica rekla, da jih lahko dajem od 3 meseca naprej, res ne upam reskirat, čeprav pri tamalem smo jih dajali pa ni imel nobenih krčev, ne od kapljic ne kakšnih drugih.. simfonija ja.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.9.2008 17:57:31   
tatly
ojjjjj
imam eno vprasanje...sem sla v lekarno po nekaj za naso pupo za prebavo in so mi dali neke kapljice mislim da se jim rece sab simpleks..klko krat ji jih lahko dam in koliko ce katera ve?ali se je ikaj druga za prebavo ali je to pri takih malih no9rmalno da se nonstop nekaj napenjajo?in zacela je full polivat je to normalno

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.9.2008 18:21:24   
nell
Tatly - mi mamo tud Sab Simplex - uporabljamo pa proti krčem, ker so našga full hitr začel mučit, pa še full močne je mel in morem rečt, da nam nucajo. Sva mu jih pa začela dajat najprej po 5 kapljicena dva dni, po 10 in zdej smo na 15 kapljic. Dama mu jih pa pri vsakem obroku pa kr v mleko, ker se pač ne dojimo. Najprej sem mu pa devala po žlički z malo prekuhane vode, da mu je lažje steklo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.9.2008 18:23:37   
nell
Aja glede napenjanja in če je to normalno...mislim da je, ker se prebava šele ureja. Našga so začeli krči mučit, ko bil star 3 dni, pa so tud najprej sestre pametovale, da to ne morejo bit krči, ker je še premali...pol so pa same vidle, ko je pokrčil rokice in nogice k sebi, ratal cel rdeč v obrazek in kričal kot zmešan - to ni bil druga kot krč. 

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.9.2008 19:20:16   
tatly
klko pa lahko dam jaz nasi pupi ki je stara 20dni?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.9.2008 20:01:54   
Zoja Miša
Hvala Cebrca in Bambi! V torek imamo P pa da vidimo kaj nam bo dal. Potem bom poskusila in če jo bo zvijalo, bom oleovit kupila, pa da vidimo. Bambi cartkanega štrukeljčka imaš!user posted image

Sem rekla, evo pa končno še ena taka kot jaz - s pumpo na joški pred računalnikom  - Ryssauser posted image , ja vedno si spumpam nekako do konca, ker itak delam mleko na zalogo. Dajem ji tistega, ki ga imam v hladilniku, pumpam pa si, ali preden je ali pa kasneje, ali pa kdaj vmes, če mi drugače ne uspe. Imam pa že par lončkov mleka v zmrzovalniku, za hude čase.user posted image Spumpam pa si zelo različno od 60-150 ml iz obeh na eno pumpanje na cca 3-4h. Jaz sem si zadala cilj nekako 4mesece, pa upam, da mi uspe. Kar bo več, bo toliko bolje, važno mi je, da zdržim do takrat! Se mi pa včasih zdi, ko jo dam v ležalnik zato, ker si moram pumpati, ko sva sami, da se me bo spomnila le po tem zvoku črpalke, ko si moram pumpati, namesto da bi se z njo ukvarjalauser posted image user posted image user posted image  Napedujete pa konkretno.user posted image Koliko pa ti poje na obrok? In koliko obrokov dnevno imata?

Anaya, so ti punce že odgovorile! Upam, da se čim prej pocajtate! Za vneto ritko, pa se mi zdi, da je fajn, če je v kremi malo cinka, da to pomaga. Bambi???

Bella, kako se reče temu aspiratorju?

Matejchi, bom ji kapljice poskusila dajati zjutaj, kot si rekla. In upala, da bo izi tak, kot je bil pri vas.user posted image

Mene pa tudi nekaj zanima, zadnjič ste mi rekle, da naj še ne dajem žabic pod hlače. Danes pa v trgovini gledam in skoraj vsi otroci imajo pod hlačkami žabice. Mi imamo sicer vse hlače podložene (tudi kaobojke, k sem jih ji kupila danesuser posted image ), ali naj dam žabice ali ne. V ponedeljek imava namreč izlet, greva v Trbovlje imam pregled pri G. V torek pa pediatra. Ali jo naj za P široko povijem???

Hvala za odgovore!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.9.2008 20:03:32   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Majči, tudi mene zanima kako narediš, ko otrok začne več spati, da joške začnejo delati manj???? Tudi jaz bi tole moje pumpanje omejiča, če bi šlo, vsaj čez noč. Kakšna ideja, katerakoli???

Ja ponoč je res kriza. Zbujat se moram na dve uri, saj mi v nasprotnem primeru kar teče ven. No sedaj moram sploh merkat zarad tega mastitisa.
Ma sam največji problem je pa to, da čez dan mi pa vse poje, tko da včasih moram celo dodat moj načrpan mlek.
No lahko čez dan primankuje mleka tudi zarad moje utrujenosti, saj tamala skor nič ne spi in se je potrebno skoz ukvarjat (pogovarjat, nosit), pol pa še krčki za znoret. Naša jih ima kar skoz cel dan. Sej nevem ,če je to normalno ampak pri nas je tako.

No mogoče se bo razvila tud kakšna alergija, saj je bil naš očka v svoji mladosti kar bogi. Bil je alergičen res prav na vse, tako da je velika verjetnost da bo tudi naša princeska imela alergijo. No upajmo, da ne!

Mene pa tok muči ker ne gremo sedaj nič vn na sprehod. Pa tako lep sonček je bil danes. Sicer nič kaj toplo, ampak tako lepo vidit.

A mogoče katera ve kako je z mojim odhodom kaj na sprehod glede na to da sem od četrtka na antibiotikih zarad mastitisa. Vročine nimam več, dojka je pa še vedno na mestu rdečice bolj napeta (trda). Al bom mogla bit vseh 10 dni doma, kolikor časa je terapija s antibiotikom?

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.9.2008 20:21:35   
Zoja Miša
Majči, tole je pa res kriza, se mi kar smiliš.user posted image Kako je pa do tega prišlo? Je premalo jedla ali kako? Saj se dojita, ali si pumpaš? No, pač zanima me, ker tega si pa res ne želim in me zanima kakšna je preventiva, da to prepečiš???
In to, da si ne moreš spočiti tudi ni fino. Je pa količina mleka res od tega vsaj malo odvisna, ker se tudi meni pozna, če sem utrujena, ga je ful manj!
Alergije so rade dedne, upam, da se temu vseeno izognete!
Držite se, bodite čim bolj pridni!user posted image user posted image user posted image
Zakaj, pa moraš biti doma? A so ti tako rekli??? Po mojem ti sprehod in svež zrak ne bi škodila. Jaz bi kar šla malo sploh če je sonček.
Mi smo bili danes 2,5h zunaj pri teti od user posted image  na terasi. Na sončeku je bilo prav vroče.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.9.2008 20:58:28   
naty13
Zoja Miša jaz mu dam žabice gor, ko greva ven. Pa nima nič kaj vročih nogic, ko prideva notri. pa še z dekico je pokrit v vozičku, pa na košari imam še prevleko čez.

Majči22 držim pesti, da ne boste aLERGIJ POKASIRALI. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.9.2008 21:17:15   
anaya
Sej ne vem al sem že vprašala al ne, kaj katera široko povija? al pa vsaj ponoči?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.9.2008 22:14:23   
Ryssa
zoja miša ja sva dve s pumpo za računalnikom, evo spet user posted image
Jaz si pumpam nekje na tri ure, napumpam pa ca 130-140 ml, tolk da je dovolj za en obrok. Poje pa čist različno, tam nekje od 100-130 ml ponavadi. Če si napumpam samo 120 ml mleka, bo on sigurno hotel 130 pojest.
Dnevno pa imava 7 obrokov. Kako pa kaj vidve papata?
Aja pa na isti dan imamo pediatra, mi ga tudi imamo v torek.

anaya midva se široko povijava, je imel kolke 1b in 2a. A vidve se tudi široko povijate?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.9.2008 22:25:04   
Ryssa
Aja, nekaj sem še pozabla vprašat...

Žabice - to mislite tiste žabice do pasu? Kje pa jih kupite (bc, hm, pikapolonica...)? Naty ti si rekla da jih že ima Jošt... Koliko pa vzameš številko? Če se ne motim so te žabice tako samo od št. 62 dalje, vsaj tiste ki sem jaz videla.

Bi jih šla kupit pa ne vem kam se mi najbolj splača user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.9.2008 5:29:55   
Zoja Miša
Jutro!!!
Za nami katastrofa od večera. Je pikica že cel popoldne nekaj sitkala in nič spala, zvečer sva jo komaj usoavala, pa se je zbudila in hotela še jesti, sva ji dala in potem zopet jok in res komaj, komaj zaspala - za pol ure!user posted image  Potem pa res jok in sem jo vzela v naročje in je kakala res veliko, potem pa jok in jok, ki sem ga komaj pomirila. Potem je pojedla še malo in potem utrujena, kot je bila zaspala ob 22.30h. In sedaj, ura je 5.30h, še vedno spi! Upam, da ji ni bilo kaj hujšega in da samo potrebuje spanec, pa se bo zbudila in bo želela jesti in da bo vse o.k.!
Jaz pa sem se zbudila, ker sem si morala pumpati.

Ryssa, moja poje nekje od 80-105, več za enkrat še ni. Imava pa večinoma 6 obrokov, sedaj, ko se zbuja sama in je ne budim več. Ja, pediatra imamo v torek. Me prav zanima kaj bo rekel.
Čabice, št. 50 jaz imam, ampak je pa res, da sem jih kupila v Avstriji v neki One trgovini za otroke. In ja to, so te do pasu (štrampeljčki, smo mi tudi včasih rekli).

No in ker je danes poseben dan, vam posteržem s user posted image user posted image user posted image , s smetano ter zraven obvezno vsaka dobiuser posted image user posted image user posted image . Danes je namreč moj RD. Svečke pa sedaj že stran dajemo, ker jih je preveč.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.9.2008 8:51:02   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Aja, nekaj sem še pozabla vprašat...

Žabice - to mislite tiste žabice do pasu? Kje pa jih kupite (bc, hm, pikapolonica...)? Naty ti si rekla da jih že ima Jošt... Koliko pa vzameš številko? Če se ne motim so te žabice tako samo od št. 62 dalje, vsaj tiste ki sem jaz videla.

Bi jih šla kupit pa ne vem kam se mi najbolj splača user posted image

Jaz bi kupila 68. Sem jih kupovala v BC in so bile velikost 0,1,2,.... Sem kupila za Jošta velikost 0, za Nejca pa velikost 2. Gre po letih.

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.9.2008 8:55:44   
naty13
Jutro.

Zoja Miša hvala za user posted image  in user posted image . Vse najboljše za RD, naj se ti izpolneji vse skrite želje. najlepše darilo pa tako že imaš. user posted image  Si pa tudi ti devička tako kot jaz. user posted image  Kar naspi naj se Kaja Lina, da bo dobre volje podnevi. user posted image

Tudi nas je matralo kakanje zvečer. Zaspali smo ob 20.30-5h, pojedli in spali do 7.15. user posted image user posted image user posted image  Ni mogel kakat in sva mu dala glicerinsko svečko - polovico, pa nič. HB se je umiril in zaspal, se je pa pošteno pokakal pri zajtrku. user posted image  Zdaj pa je v ležalniku in mal positka vmes.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Tim ali Timotej
Belika

Tim (66%)

Timotej (34%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!