Zoja Miša
|
Hvala Cebrca in Bambi! V torek imamo P pa da vidimo kaj nam bo dal. Potem bom poskusila in če jo bo zvijalo, bom oleovit kupila, pa da vidimo. Bambi cartkanega štrukeljčka imaš! Sem rekla, evo pa končno še ena taka kot jaz - s pumpo na joški pred računalnikom - Ryssa , ja vedno si spumpam nekako do konca, ker itak delam mleko na zalogo. Dajem ji tistega, ki ga imam v hladilniku, pumpam pa si, ali preden je ali pa kasneje, ali pa kdaj vmes, če mi drugače ne uspe. Imam pa že par lončkov mleka v zmrzovalniku, za hude čase. Spumpam pa si zelo različno od 60-150 ml iz obeh na eno pumpanje na cca 3-4h. Jaz sem si zadala cilj nekako 4mesece, pa upam, da mi uspe. Kar bo več, bo toliko bolje, važno mi je, da zdržim do takrat! Se mi pa včasih zdi, ko jo dam v ležalnik zato, ker si moram pumpati, ko sva sami, da se me bo spomnila le po tem zvoku črpalke, ko si moram pumpati, namesto da bi se z njo ukvarjala Napedujete pa konkretno. Koliko pa ti poje na obrok? In koliko obrokov dnevno imata? Anaya, so ti punce že odgovorile! Upam, da se čim prej pocajtate! Za vneto ritko, pa se mi zdi, da je fajn, če je v kremi malo cinka, da to pomaga. Bambi??? Bella, kako se reče temu aspiratorju? Matejchi, bom ji kapljice poskusila dajati zjutaj, kot si rekla. In upala, da bo izi tak, kot je bil pri vas. Mene pa tudi nekaj zanima, zadnjič ste mi rekle, da naj še ne dajem žabic pod hlače. Danes pa v trgovini gledam in skoraj vsi otroci imajo pod hlačkami žabice. Mi imamo sicer vse hlače podložene (tudi kaobojke, k sem jih ji kupila danes ), ali naj dam žabice ali ne. V ponedeljek imava namreč izlet, greva v Trbovlje imam pregled pri G. V torek pa pediatra. Ali jo naj za P široko povijem??? Hvala za odgovore!!!!