|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
21.9.2008 8:48:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro zaspanke!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Barbaw: 16.9 je bila 6260g/64cm. V bistvu je bolj problem, da je od 2-3m dobila dobrih 500g gor, pol pa v zadnjuh 18 dneh le 320g. Čedalje manj se redi, celokupna teža je zaenkrat še ok, vendar ob takem tempu kmalu ne bo več. Vsak teden je slabšeuser posted image

Estrella, jaz ti svetujem, da se ne sekiraj toliko. Čisto normalno je, da otrok vedno počasneje pridobiva na teži. Gašper in Petja sta čisto normalna otroka in jima prav nič ne manjka. Mogoče tvoja P malo preveč poudarja to težo in si ti cela znervirana zaradi tega. Bistvo je, da je otrok ok in kljub vsemu pridobiva na teži. Tvoja Alja pa ima višjo težo od moje Varje, pa če bi videla Anejo od sesil je še bolj drobcena, a punci razen težavnega kakanja ne manjka nič. Razlika med nami pa je le ta, da moja P ni nikoli kaj posebej poudarjala, da premalo pridobiva na teži, tvoja pa te očitno vedno malo mori s tem oz. vsaj omeni.

Ja, včeraj je bila sobota in pri nas je kar pestro..ponavadi sploh ne pridem do računalnika, popoldne pa sem mogla še na Kras skočit, ker je bila maša po mojem očetu, pa še jesenske in zimske cunje za otroke, ki jih imam spravljene pri mami na podstrehi sem pregledovala, zdaj pa me še doma to čaka da pregledam in pospravim v omare....ampak me pri mami čakajo še tri ogromne vreče za pregledat.user posted image
Gašper in Petja spita pri tašči (potem gremo še na kosilo) moj in Varja pa še spita v spalnici, jaz sem psičko peljala ven, kavo spila, zdaj grem pa pucat kopalnico, ker je tako, da joj. Gašperju je moj popravil zobno krtačko na baterije in ta mulc se z njo igra, če mene ni zraven, tako da je vse v pikicah zobne paste, ploščice, špegu, lijak, vse kar je na polički user posted image ...

Kasso, jaz vse to vem, pa me je očitno kot si napisala že totalno vse znerviralo in samo še o tem razmišljam. Je pa res, da gledam tamalo, ki je kar zadovoljna in vem, da je vse ok z njo. Ko pa berem kako se nekateri redijo in rastejo, pa še primerjem podzavestno Aljo z ANdražom, sem pa spet na začetku. Tako se vrtim v začaranem kroguuser posted image

, seveda je super, če do šestega meseca polno dojiš, jaz sem Gašperja tudi in šele ko je dopolnil 6, sem začela dodajat hrano, prej pa le polno dojila. Petji pa sem začela dodajat malo prej, sokove v petem mesecu in v šestem pa kašice..... Razlika med obema pa je ta, da je Petja veliko veliko manj izbirčna glede prehrane in meso brez problema je, grize in hitro pogoltne, medtem pa ko Gašper prej diplomira kot pa da spravi po grlu košček mesa, npr. zrezek...je le hrenovke, mleto meso,.... Žveči v nedogled....tako, da ta fant ne bo imel problemov s želodcem, ker vse temeljito prežveči user posted image ...no, saj ne vem, če je tu kaka povezava, ampak najbrž je malo na tem.

Sem ravno brala v knjigi otrok od rojstva do šole, kjer piše, da uvajanje hrane prilagajamo otroku glede na težo oz na količino popitega mleka. Če otrok popaca na obrok cca200ml, potem smo že blizu meje, ko mleko ne bo več dovolj, saj naenkrat želodček več kot 225ml ne more sprejet. Tako bi se začeli dojit oz, piti na 2h al pa še manj. Takrat je čas za uvajanje GH. Piše še, da je lažje otroku uvajat pred dopolnjenjim 6m, ker kasneje težje sprejema nove okuse...zdi se mi, da je napisano zelo realno.
Da me kaka ne bo narobe razumela, jaz bi raje do 6m samo dojila, ker samo uvajanje dostikrat ni luštna stvar, razen, če otrok ne pobaše vse po vrsti in imaš veliko srečouser posted image

Problem pa menda pri otrocih, ki kasneje začnejo s GH je ta, da ko in če gredo v vrtec, mislim na jasli, tam se ne bodo prilagajali vsakemu otroku, kaj je in kaj ne je, ampak dobijo vse živo in če nekdo ni navajen, ga bodo pa tam hitro navadili jest vse živo ali pa bo malček lačen.

No, jaz Varjo še vedno polno dojim, razen par dni nazaj sem ji dala malo vode in sluzi, kjer se je kuhal riž, da je driska ponehala. Včasih dodam Novalac (en obrok na dan), ampak ne vsak dan....včeraj npr. ker sem bila odsotna, ga je dobila 120 ml.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.9.2008 8:52:14   
Anonimen
JUTRO,

samo na hitrco se javljam, za nami je katastrofalna noč, pa ne zaradi male, ampak zaradi teh joooškuser posted image , porkamadona spet sem fasala mastitisuser posted image user posted image user posted image , tako da zdaj moram nekako to bulo ven spravit, potem pa pridem še jaz povedat svoje mnenje o GH, čeprav vidim, da ste že same na veliko o tem pisale, pa vseeno ne bom zdržala, da še sama nekaj malega dodam, predvsem o predhodnem posvetovanju z pediatromuser posted image .

Še eno pomoč, ker trenutno nimam časa da se poglobim v literaturo:

dejte mi punce (špelin@, estrella in seveda tudi vse ostale) povedat, kaj mi delamo narobe, da imam jaz desni jošk tako pogosto otrdel??? Ker tale mastitis mi gre res že na jetrauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.9.2008 8:54:01   
Estrella*
Naty: no, mogoče te pa danes čaka normalna nočkauser posted image  Čez dan je bilo ok???Ne pri nas ni na vidiku nobenega zobka. Jih nič ne pogrešam, ker so mi brezzobi nasmehi ful špica. Sinko me je z njim razveseljeval do 11meseca.

CatJa: uživajte v kinu! Greste gledat pando?Jaz sem tud pila z alpskim mlekom.user posted image

svojeglava: ups, ja pol se pa res bližate skrajni točki. Veliko sreče pri uvajanju!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.9.2008 9:04:14   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

O Naty, se mi pa smiliš, žanko pa še bolj....no, upam, da ti bodo v Trbovljah kaj ugotovili in pomagali.

Tud js mam še to upanje...upanje res umre zadnje user posted image . No lepo, da si mela pa ti še za naju eno super prespano noč user posted image !

Estrella to so pa tisti normativi za katere sem včeraj rekla, da se včasih preveč oziramo na njih. Tud če nima take teže. Sosedov fantek je tri tedne starejši od Žana pa ma čist malo več kot Alja. Naša P ne dela nobenih problemov zaradi tega. Sej smo si tud odrasli po teži ful različni, kako si pol otroci ne bi bli? Tvoja Alja je neverjetno aktivna in gibčna, tko da sem prepričana, da je čist vredu. Je pa mogoče en od tistih otrok, ki pač ne marajo mleka, bo pa zato ostale stvari zelo rada jedla user posted image .
Pri nas tud dan včeri ni bil vredu user posted image , mislim, da ga je tista banana čist znervirala. Mogoče bo dons bolš, ko je šla čist ven.

Morm it, ker se je zbudil ...nasmejanuser posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.9.2008 9:05:37   
Estrella*
edina: na kateri zizi se mala raje doji?????????????Ponavadi se user posted image  raje dojijo na eno kot na drugi in iz ta ljubše popijejo več mleka kot iz "mačehovske" pPosledično se v tisti dela več mleka in ko ponoč ne dojiš tako pogosto, ti tista ziza zatrdi. To je dina razlaga, ki mi pade na pamet.

Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.9.2008 9:11:28   
Anonimen

edina: na kateri zizi se mala raje doji?????????????Ponavadi se user posted image  raje dojijo na eno kot na drugi in iz ta ljubše popijejo več mleka kot iz "mačehovske" pPosledično se v tisti dela več mleka in ko ponoč ne dojiš tako pogosto, ti tista ziza zatrdi. To je dina razlaga, ki mi pade na pamet.

ja mala se raje doji na tej bolani dojkiuser posted image , včeraj zvečer sem jo ob 21:30h podojila na tej dojki in dala spat, ob 1h ponoči pa me je zbudila neznosna bolečina v tej desni dojki, in sem jo kar pristavila in je popapcala, ampak očitno ne dovolj ker je bila še kar trda, potem ob 6h sem jo spet pristavila na to, in seveda je jokala ker ni šlo mleko ven, je moj probal na vso moč pocuzat in ni šlouser posted image zdaj grem pa pod vroooč tuš in probat izpumpatuser posted image

jooj komaj čakam, da se nehamo afnat s tem dojenjemuser posted image user posted image   in danes mi začnemo na polno z uvajanjem GHuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.9.2008 9:28:39   
Anonimen
Samo še nekaj dodam glede cene ogrevanja: midva v bloku (60 m2) plačujeva kurjavo/mesec 137 EUR, (btw še kar niso začeli z kurjavouser posted image ) in barabe so nam od tega meseca dodali še enega člana, tako da zdaj plačujemo za 3 osebe smeti, vodo, čistilko, kurjavo...... od kdaj naj bi začeli zaračunavati za dojenčke??? JE TO ZAKONITO???

Bi se šla kar skregat, že tako nas ne veliko nate.....guje...jouser posted image
Ufff so me razkurili......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.9.2008 10:02:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Samo še nekaj dodam glede cene ogrevanja: midva v bloku (60 m2) plačujeva kurjavo/mesec 137 EUR, (btw še kar niso začeli z kurjavouser posted image ) in barabe so nam od tega meseca dodali še enega člana, tako da zdaj plačujemo za 3 osebe smeti, vodo, čistilko, kurjavo...... od kdaj naj bi začeli zaračunavati za dojenčke??? JE TO ZAKONITO???

Bi se šla kar skregat, že tako nas ne veliko nate.....guje...jouser posted image
Ufff so me razkurili......

Ja edina zakonito je, če plačuje te po osebah in če je oseba prijavljenja na tem naslovu jo avtomatsko štejejo.. Če bi človek gledal koliko plenic tamala naredi bi ti odvoz smeti zaračunali duplouser posted image user posted image Vodo mala tudi rabi in če ni po števcu je normalno, da so jo vključili zraven. Mi smo čiščenje bloka plačevali tudi za Asjo kot eno osebo. Sem se nekaj raznurjala, pol sem pa pomislila, kako štalo naredi pesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.9.2008 10:08:08   
Estrella*
edina, za snažilko pa ne vem kako je z dojencli do 1leta, ko še ne hodijo. To bi mogoče še šlo brez plačila. Mislim, da je najbolje, da se obrneš na upravnika bloka in ga vprašaš po kakšni logiki puca čistilka še za Anjo???

Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.9.2008 10:14:21   
aurora28
Edina meni je P svetovala glede mastitisa, da si najprej daš tople obkladke na dojko, jo pomasiraš v smeri urinega kazalca in si tamalo pristaviš na bolečo dojko. Dobro je, če si tamalo malce obračaš iz vse strani, da ti tamala z brado pritiska na različne dele dojke in ti tako sprosti zamašen vod v dojki. user posted image

Pa dobro jutro vsem user posted image , mi gremo zdaj volit in malo na potep.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.9.2008 10:25:00   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

No kako čvekice, ste že šle na volišče? user posted image .

Mi sm pa pri tašči na kosilu user posted image  bomo čevapčiče papcali.

Popoldan pa gremo k Mančini prababici na RD!!! JUhuuuuuuu donc ni treba kuhat!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.9.2008 11:00:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

No kako čvekice, ste že šle na volišče? user posted image .

Mi sm pa pri tašči na kosilu user posted image  bomo čevapčiče papcali.

Popoldan pa gremo k Mančini prababici na RD!!! JUhuuuuuuu donc ni treba kuhat!!

Oh ss, ne rajcaj me s takimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaz bom kosilo žal sama kuhala in sicer; piščančji file, njoki v smetanovo-gorgonzolniomaki in paradižnikova solata. Je hitro narejeno.

aurora: dober nasvet glede zatrdlin. Jaz s tem nimam več problemovuser posted image . Kaj pa vidva dans kuhata????

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.9.2008 11:04:17   
Anonimen
Joško dragec in vrel tuš rešila, ufff LAKŠE SE DIŠEuser posted image .

Hvala aurorauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.9.2008 11:07:12   
eole
Dobro jutro!

Mi smo danes spali do pol desetih. po novem pa hodi julija spat že ob osmih! Danes se celo ni dojila na dve uri, ampak na tri...  

zunaj je mraaazzz, jaz se še kar nisem navadila..  sploh je ne znam oblečt za na sprehod..  ko pirdeva nazaj ima mrzle rokice user posted image  pa se je vsa zadekana. kdaj boste dale zimske vreče na vozičke?

Edina - topi obkladki, topel tuš in masaža .. upam, da se zmažeš.

Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.9.2008 11:39:56   
jana81
ojla hojla hojlala.

no sam da se javim , da me ne pozabteuser posted image

midva sva že iz sprehoda...
zdej gremo pa na rojstni dan od moje nečakinje, ki ima danes eno leto..

NEJČEK MOJ tebi pa vse naj za 5 MESECEV.

kej več napišem zvečer..

papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.9.2008 11:41:57   
Anonimen
NEJC vse najboljše ob tvoji 5-mesečnici pošiljam ti velik koš poljubčkov, Aja Tia

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.9.2008 12:18:12   
katy82
Nejc vse naj naj za 5 mesecevuser posted image

Mama Katy je bla pa včeri zunej do 3 zjutri in se je ful naplesalauser posted image user posted image user posted image

Ko bom mal več sposobna se oglasm

< Sporočilo je popravil katy82 -- 21.9.2008 12:19:18 >

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.9.2008 12:18:48   
Estrella*
NEJC VSE NAJ NAJ ZA 5 MESECEV!!

A ima katera izkušnje s kupovanjem darilnih bonov v BC?? Zanima me ali je možen nakup preko spletne strani ali moraš osebno v BC????Sem nekaj iskala po njihovi spletni strani in nič našlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.9.2008 12:24:29   
katy82
Estrella za BC ne vem če se da prek neta,lahko si jih pa prek pošte slovenije naročiš,jst sem dobila v telegramu

Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.9.2008 12:38:35   
Naty*
Državljanska dolžnost opravljena, mami si bo šla počas skuhat rižeka (kako nedeljsko kosilo user posted image ), oči pa malemu igra kitaro user posted image .

Punce pol bom kej več komentirala, mam eno vprašanje in prosim za izkušnje mamic otrok z refluksom:
kaki so bili znaki in kako so ga diagnosticirali pediatri? Kako se s tem ubadate doma, dvignjeno vzglavje in zgoščevanje zadnjega obroka?

Namreč v eni knjigi sem našla, da bi bli ti znaki, ki jih ma Žan lahko tud znaki refluksa user posted image ... itak bom jutr vprašala še P, ampak bi vseeno rada neki izkušenj iz prve roke.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.9.2008 14:41:41   
bobika
pozdravljene

Sem na brzino par strani nazaj prebrala in bom nekaj malega komentirala.

Še prej pa imam eno vprašanje. S čim lahko (če spoloh s čim) mažem user posted image po obrazu? Kaj mi priporočate? Ima zelo suho kožo. Starejšo mažem z bubchenovo za veter in mraz pa ne vem, če bi lahko Anžeta tudi.

Esterlla: sma na enakem. Ko sem prebrala koliko tehta in koliko se je zredila Alja me je kar stisnilo. Naš se je v 15 dneh zredil le za 200g. Se tudi zelo mučimo s vsako flaško, ki jo poje. Poje najpogsteje 120 in tako spravi čez dan okol 750. Včeraj je samo 660ml pojedel.
Se bom kar naročila na posvet k pediatrinji, ker imamo naslednjo posvetovalnico komaj pri 6 mesecih, do takrat pa sta še 2 meseca.
****: količino črpanja lahko povečaš, če kak dan črpaš ful pogosto. Pri meni se je to ful poznalo. Sem si res en dan vzela več časa in črpala pogostej, pa je drugi dan že bila večja količina. Jaz nikoli ne črpam na ure, ampak kak mam čas.

Dojenje
: zaenkrat si jeza še dovolj načrpam, da le redko dobi adaptirano mleko. Tako, da lahko rečem, da  je "polno dojen". Še sedaj pogrešam tisti stik pri dojenju, ki ga žal že dva meseca nimam več.

Ravno zadnjič sem brala, da če enkrat dojiš, da se laktacija nikoli v življenju prav ne zaustavi. S primerno masažo in vspodbudo lahko začne žensko telo ponovno proizvajati mleko.

GH:nam se tudi nikamor ne mudi. Imamo še čas. Glede na to, da poje tako malo mleka bo verjetno še nekaj časa samo na mleku.
Pri hčerki sem začela uvajati pri 4,5 mesecih, ker nam je tako svetovala p, zaradi zaprtosti. Sedaj pa se mi sploh ne ljubi.

Toliko od mene

lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.9.2008 15:03:19   
katy82
Naty naša ma refluks,že skoz od rojstva je ful polivala pol mi je pa pri dveh mesecih in pol nehala dihat HB da nisem spala,da sem slišala grgranje.

Znaki so povečano polivanje po vsakem obroku lahko pa tudi dve ure po obroku,grgranje,včasih tudi zamašen nosek.Ker zateka želodčna vsebina v požiralnik zna male navihančke pečti zgaga,naša je zato veliko nerazumljivo prejokala k nisem vedla zakaj joka.

Upam da mali nima refluksa,drugače pa dvigni vzglavje za 30 stopinj,pol ure po obroku ga nosi pokonci pa čim manj piti čaja,ker se še bolj dviguje,sam naša je vedno mal žejna tko da pije približno 100 ml čaja na dan čeprav bi morala več k je kakec trd,sam ne upam dat k se začne dušit pa polivat.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.9.2008 15:46:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

pozdravljene

Sem na brzino par strani nazaj prebrala in bom nekaj malega komentirala.

Še prej pa imam eno vprašanje. S čim lahko (če spoloh s čim) mažem user posted image po obrazu? Kaj mi priporočate? Ima zelo suho kožo. Starejšo mažem z bubchenovo za veter in mraz pa ne vem, če bi lahko Anžeta tudi.

Esterlla: sma na enakem. Ko sem prebrala koliko tehta in koliko se je zredila Alja me je kar stisnilo. Naš se je v 15 dneh zredil le za 200g. Se tudi zelo mučimo s vsako flaško, ki jo poje. Poje najpogsteje 120 in tako spravi čez dan okol 750. Včeraj je samo 660ml pojedel.
Se bom kar naročila na posvet k pediatrinji, ker imamo naslednjo posvetovalnico komaj pri 6 mesecih, do takrat pa sta še 2 meseca.

Meni je P svetoval bepanten kremo(t oranžno črto), ker je vlažilna. Nam se super obneseuser posted image user posted image

Anže in Alja sta pa prava lumpauser posted image  Upam, da bosta kasneje kaj večja jedca kot pa pivca mleka.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.9.2008 15:49:01   
Estrella*
Katy: joj si pa dobra, da zdržiš do takih urc pokonciuser posted image Jaz sem res že stara mama, ker se mi nikamor več ne da. Sploh ko je moja garderoba okrnjna zaradi kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.9.2008 16:31:43   
mixi

Katy: joj si pa dobra, da zdržiš do takih urc pokonciuser posted image Jaz sem res že stara mama, ker se mi nikamor več ne da. Sploh ko je moja garderoba okrnjna zaradi kguser posted image

estrella ne sekiraj se jaz sem prišla na iste kile kot prej ampak mi je trebuh ostal kot da sem noseča 5 mescev in zdej sem nad njim že obupala. Kolko krat mi mami reče dej obleči kake dobre hlače pa majčko  da boš lepa mamica jaz pa najširšo trenirko ki se da da se ne vidi trebuh.user posted image user posted image user posted image

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?