5ra_28
|
Dobro jutro vsem... mene vrat boli... bog ve, kako zvita sem spala?! Me ni bilo cel vikend na netu, tako da vas najprej pozdravim, šele potem grem mal prebrat za nazaj. Men je bil ta vikend tako fajn, da ne morem povedat. In to zato ker se je veliko dogajalo za bebico. V soboto sva šla, kot planirano, v Avstrijo, v Graz. Nabavila sva nekaj pohištva za naju in cotke in dekce za . Ej, tiste dekce so pa tako mehke, da včeraj ko je bila že oprana, je kar moj dragi že po njej poležaval . Nagledala sem si eno posteljico, ki je v akciji z jogijem, posteljnino, odejo in vsem skupaj..ful poceni. (no, jogi je bolj klump, tega bi novega kupila, ostalo pa je res super!). Pa je fajn stabilna, ni nek klump, pa še mojo željeno mero ima, 140x70. Ta teden še itak greva enkrat gor po preostali del pohištva, pa jo mogoče res vzamem. V Ikeji pa takšna gužva, da joooj . Pa polno nosečk slovenk. Kaj veš, še celo iz RR verjetno katera . Popoldan pa sem že narisala moje poslikavice na steno s svinčnikom in mi je tako super (in hitro) uspelo, da sem bila tako happy , moj pa prijetno presenečen, ko je prišel iz nogometa, da mi je tako super uspelo, ko pa sem zdaj to prvič delala. Včeraj pa je moj že sestavil previjalno komodo, ki sem jo dobila na posojo od sestrične, tako da sme lahko prve stvari za že zložila noter, jaz pa sem že z barvami začela risat slikce po steni. Nisem še gotova, ko bom, vam napokam slikco gor. Zaenkrat izgleda super! Tako, zdaj pa vsa grem mal prebrat. Lep ponedeljek, ne glede na vreme!