|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
22.9.2008 10:29:32   
CIPRESA
Ojoj Otika, pravijo da ko enkrat  fentaš koleno je potem skos križ z njim. Vsako slabo vreme vsak napačen gib,....upam da pri tebi ne bo takouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
22.9.2008 10:33:31   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83
Sej ga ne gledam!!! Nism noben sadist al pa karkoli, rada bi da bi preživeu to nesrečo.
Zato so ga odpeljali danes k veterinarju, sama ga nisem mogla. No probali ga bomo pozdraviti, če pa ne pa dobi injekcijo. Pač tko je. Sem pa počakala starše da so prišli z dopusta, ker sama res nisem mogla. Sedaj ne upam poklicat kaj so ukrenili...upam da ga zdravijo.
Sicer sem tudi jaz proti kakršnemu koli mučenju katerekoli živali, ko pa preberem tvoj post blackcoffe pa imam občutek kot da sem največja mučiteljica!!!! Ne vem pač nisem mogla in znala ukrepat. Maček se mi je preveč smilu da bi ga sploh pogledala, kaj šele naložila v avto.

lej... oprosti, če sem nastopila preostro. ampak, a si stara 5 let, da ne bi vedela ali znala trezno razmišljati in primerno ukrepati? ja, lahko razumem, da je v takih skrajnih situacijah težko - sploh, če si čustveno navezan na neko bitje. ampak kjlub temu... žival, ki je v življenjski stiski in ne more umreti sama od sebe ponavadi poišče človeka. bodisi da ji ta pomaga ali, da jo pokonča.

težko si predstavljam življenje muca zgolj na sprednjih dveh nogah in kako se z zadnjim delom plazi po tleh... razen če mu boste montirali cerebralni voziček na spodnji del trupa. pa pardon ciničnosti.
pač izhajam iz sebe. če bi ostala brez nog, si poženem kroglo v glavo.
usmiljenje je ponavadi za trpečega še bolj klavrno. in v danem primeru; kako bo maček funkcioniral, četudi si opomore v primeru, da ga napade kak pes ali drugi mački? še pobegniti ne bo mogel, kaj šele da bi se branil. 

upam, da muc že počiva svoj pokoj.
pa brez zamere.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.9.2008 10:37:40 >

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
22.9.2008 10:34:38   
lonja
Jutro,

evo, mene tudi ni bilo na netu čez vikend, se poskušam nekako zadržati vsaj čez vikend, da ne visim na računalniku user posted image .

No, zdej sem spet v službi, ampak že odštevam, še 5 tednov...pol pa še mal dopusta in porodniška!!!! Jupiiii.

Otika, joj, smotano tole s kolenom, upam, da nam vseeno uspe v četrtek skupno druženje user posted image .

_Sanja_, si pa pridna, da si se še z volitvami ukvarjala cel dan. Po mojem bi mene pobralo cel dan tam sedati. Pa še plačajo ne prav dobro, kolkr vem. No, nekaj je, a ne user posted image ?

Cipresa, smo se peljali v soboto čez Ilirsko Bistrico, k smo šli našo prikolico na Krk pospravljat. Me je full imelo, da bi se ustavila v tisti tvoji trgovini, pa je na srečo nisem videla s ceste, če ne bi zihr zavila tja. No, sem si pa za dušo včeraj dopoldne v H&M-u kupila taki dve dolgi majici za čez hlače user posted image .

Imejte se fajn, naredite si lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
22.9.2008 10:36:22   
lonja
Uršula83, mogoče je bila Blackcoffee res malo groba z besedami, ampak v bistvu ima čisto prav. Mucek bo res celo življenje trpel, če ostane tak brez zadnjih nogic. Tako da...upam, da so ga ''rešili'' user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
22.9.2008 10:45:13   
zverinca
DAAAAN!!

berem da ste že vse aktivne, predvsem v čvekanjuuser posted image lepo to....

jaz ok, princesko oddala v vrtec, pa na pošti sem že bila, sedaj sem pa tu. Danes ne bo kej z mojim počivanjem, spodnji sosedi menjajo okna in je samo vrtanjeuser posted image

kosilo: dušeno rdeče zelje, tenstan krompir in pečen piščančji file; moj možek si je zamislil 14 dni čiščenja z ločevanjem, tako da moram sedaj pazit, da bo lahko ločeval po skupinah...

preventiva prehladom: v soboto sva z Niko izropali lekarno, pikovit zanjo, omega-3 sirup z vitamini za nosečnico in 'one a day' za atija. Pa vsako jutro skuham 2L planinskega čaja, z medom in limono, ki ga pridno vsi pijemo. Upam da je vse to dost za barikado pred prehladi!

vlažilec zraka: mi imamo enega (delonghi), predvsem za princesko, saj smo doma tudi v bloku in je presuh zrak, vklopim ji ga pa zvečer in v 12 urah porabi nekje 5L vode. Zrak je res prijeten, sploh če dam še kapljico eteričnega olja. Najbolj prav pa pride pri prehladih.

blackcoffe: sej vse vemo da nisi hotela nas vznemirjat, zdej je čist na nas kako to vzamemo. Ali le poslušamo kaj se je pa tej pa tej zgodilo, pa same slabe zgodbice, ali pa se same pobrigamo da se informiramo, pozanimamo pri G in ostajamo optimisti. So pa težke take izgube, prizadanejo in se dotaknejo vsakega, saj imamo čustva. Nimamo kej, na žalost se to dogaja. Je pa res na nas da ne izgubimo optimizma!!

uršula: si klicala? kako je z muco?
sej blackcoffe po mojem ni hotla rečt da si mučiteljica (sicer bo že sama povedala), sam smo ble po mojem kar vse šokirane, zakaj mačka že prej nisi peljala k veterinarju. Jaz ne vem, jaz ne bi čakala do danes, bi magari kakšnega prijatelja, soseda prosila za pomoč da bi ji čim prej pomagala....
No upam da bojo naredili za muco  najbolje!!

tako, grem zelje rezat...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
22.9.2008 10:48:19   
zverinca
na evo, spotoma ko berem in pišem me tri prehitite po desni!! a se tko dela? user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.9.2008 10:50:10   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Joj punce, kaj jaz nobeni ne privoščim fentanega kolena user posted image user posted image user posted image
Včeraj me je spet malo zagrabilo med obuvanjem čevlja, zdaj pa ne pojenja in sem spet eno berglo privlekla na dan, da lažje okrog kolovratim user posted image .

hej miška,  namaži si koleno debelo plast z ognjičevim mazilom - tistim izdatno mastnim mazilom!!! (rumene barve). potem pa položi gor obhladek - vato prepojeno s švedsko grenčico - dobiš v lekarni!!! vse skupaj obveži s povojem in počivaj. obhladke menjavaj po občutku.. na vsake tri ure ali še redkeje... glej le, da boš imela kožo dobro namazano s kremo, saj v nasprotnem primeru, te bo koža pekla zaradi močnega delovanja grenčice.
in ob vsakem menjavanju obhladka ne pozabi kože predhodno namazati s kremo!

sama sem si pred časom gleženj sfentala in prav čutila sem, kako bolečina zapušča prizadeto mesto in
omenjeni obhladki so pripomogli, da sem že naslednji dan lahko hodila - sicer počasneje a glavno, da sem lahko stopila na nogo, saj pred tem dva dni, nisem mogla niti tega.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.9.2008 11:03:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.9.2008 11:08:14   
nadya
Ahoj!

Mrrrraaaaazzzzz..... Uf je mrzlo. Sem mal po omari pobrskala za jaknami, pa tut ene ne morem zapetiuser posted image . Bo treba kakšen debel pulover, pa z odpeto jakno okol laufat.
Mene še zmer križ pa trtica bolita, najslabe je ko pa sedim. Ja bo že.

Mojega malčka vedno bolj pogosto čutim, ampak se mi zdi da zdej majckeno drugače. Ko se začne premikati mi cel trebuh vibrirauser posted image  in ni več tistih klasičnih brcik. Ja najbrž mu prostora zmanjkuje pa je vse drugač.

Otika: se mi kar smiliš. Že tko je gibanje vedno bolj oteženo, da te pa še kej boli pa kakšne bergle rabiš....Upam da bo čimprej bolš.

Sanja: svaka ti čast. Jst ne morem eno uro skup sedet in si sploh ne predstavljam da bi mogla cel dan sedet, pa še v mrazu, pa še te godrnjače poslušat....
Nekje nazaj sem zasledila, da boš verjetno prej rodila (pred PDP-jem), pa me zanima zakaj? A ti je to ginekolg rekel in kakšen je razlog.

Ja kar se pa mucka tiče se pa čisto strinjam z Blackcoffe. Živalci je treba čimprej zmanjšat trpljenje. Vem da je grozno ampak.... v skrajnem primeru ga pač sam pokončašuser posted image , je grozn, ampak mu večjo uslugo narediš kot da ga pustiš.

Me pa zanima kako vi punce spite ponoč? Če odštejemo obiske WC-ja, a normalno spite al ne. Pri meni sploh ni problem WC ampak to, da ne najdem položaja za spat. Non stop se obračam po pojstli, v glavnem skoraj nič ne spim. Vstanem ob dveh in sem kakšno urico pokonci pa grem nazaj...... noro. Sam zjutrej bi pa spalauser posted image
Pa tudi ko malček razgraja v trebuhu, ne morem spat. Mi je full lep občutek ko se premika in ga čutim, ampak spat pa spet ne morem.

A je bla katera mogoče v KIK diskontu? Jaz sem bila v petek in sem precej luštkanih stvari za dojenčka dobila po precej ugodni ceni. Za odrasle so cune bl tko, za dojenčke pa čist ok. Sem kupla dekco, pa dve brisački s kapuco, pa dve mali brisački za umivat, kosmatga pajcka, hlačke, 4 bodije, 2 bodija iz pliša, majčko. Ne vem če sem plačala 50€.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.9.2008 11:22:02   
julika
dobro jutro oziroma dan!

vidim, da nisem edina, ki ne more spat ponoči.ponavadi prebedim pol noči.se premetavam,nič mi ne paše,ne morem dihat,ta mali tak brca........še bi lahko naštevala.nocoj sem po 2-urnem gledanju v zrak in premetavanju potem kar sede zaspala nazaj.

Uršula83, glede mucka pa je malo upanja, da bi lahko živel naprej.če mu manjka del zadka mislim, da ni pomoči in je res bolje, da ga daš uspavat.ponavadi se pri muckah začne okužba na vznotraj širit in začne od znotraj po domače rečeno "gnit".vem kako se počutiš.mam doma tud mucka, ki mi je neznansko pri srcu.

kako si ve trenutno pomagate pri prehladu?

današnje kosilo: zelenjavna juha

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.9.2008 11:34:04   
Anonimen
Hvala punce za spodbudne besede ... blackcoffe, bom probala tale tvoj recept izvest, ker se mi zdi, da imam mami to že kar doma ... drugače si pa zdaj mažem koleno s konjsko mastjo in dajem gor mrzle obkladke. Pa spet sem skos na kavču ... ko da nimam kaj bolj pametnega za počet user posted image

Drugač greva pa dons z mojim po barvo za otroško sobo in jo bo zdaj moral moj dragi prebarvati, poslikava bo mogla pa še malo počakat, da bom spet malo bolj okretna.

Ena je spraševala o dekicah iz Ikee ... jaz sem za mojo malo kupila eno zeleno iz 100% bombaža in je fuuuuul mehka, zase pa eno ki ni čisto naravna (termoflis varianta), samo je tudi grozno mehka, prepričala me je pa predvsem njena velikost (150x250cm), saj se lahko čisto vanjo zavijem, sploh ker sem bolj zmrznjene sorte user posted image

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.9.2008 11:43:29   
katja_p
Otika, si ti vzela za user posted image  tiste male dekice iz 100% bombaža, ko imajo neko jagodo gor izvezeno? Ker js sm vzela te, sam se mi v primerjavi z unimni umetnimi ne zdijo tk mehke ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.9.2008 11:50:03   
zverinca
ooo a boste pokazale potem umetnine sobic? 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
22.9.2008 12:10:48   
Anonimen
katja_p, za user posted image sem vzela tole dekico http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50126851 , zase pa tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70150133.
Mogoče je tista za user posted image čist za odtenek manj mehka, ampak meni je še vseeno blazno prijetna na dotik.

zverinica, itak da bom potem poslikala sobico ... če imam že celo stanovanje poslikano, ki je skoraj celo plod moje domišljije in iznajdljivosti, bom pa ja še sobico user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
22.9.2008 12:36:15   
*Mateja
Lep pozdravček še z moje strani.
Sem pravkar prišla iz sprehoda user posted image sm se začela mal bl na sprehode hodit, zdj ko mam mal več časa.
Nadya res ugoden nakup. Men je tud kolegica priporočala naj grem za user posted image v KIK nabavlat, in bom gotovo šla. Ker res nabaviš veliko stvari za malo denarja in se res splača, ker ti tako ali tako hitro preraste cunjce. Ne vem men se brezveze zdi ful dnarja metat za cunce, ki jih potem enkrat,dvakrat oblečeš user posted image pa še u h&m bom šla malo pogledat.

Kje bote pa ostale kaj nabavlale cunjce za user posted image

Nič zdj pa šibam mal avto posesat,ker je že katastrofa notriuser posted image grem jutr v Lj vpisat eno oceno, pa oddat vpisni list user posted image
lepo bodite.

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
22.9.2008 12:43:50   
5ra_28
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

5ra_28, a si ti kupila v Ikei dekce? 100 % bombaž al tiste it poliestra?

Ne, v Ikeji jih potem več niti nisem gledala, ker sva bila najprej v Kiki, kjer sva jih kupila. Iskala sem bombažne, ampak jih nikjer nisem našla. Niti v SLO. Tako da sem vzela iz poliestra. Saj sem pol razmišljala, da itak ne bo to na golo kožo, ampak zdaj pozimi v vozičku in doma ko bo oblečen npr., pa domače dekce so tudi iz poliestra ali poliakrila, pa sem jaz z mojo doma zelo rada pokrita, tudi na delih telesa, ki so npr. goli.

Uršula..no, sam da bo najboljše za mucka, pa javi ko boš izvedela. Sma jaz bi ga raje dala uspavat, pa jočem e teden, če treba, kot pa da bi se plazil potem brez zadnjih tačk in bi mi šlo vedno na jok, ko bi ga videla.

Otika...upajmo, da boš berglo čimprej odložila, sploh pa da te ne bo koleno več mučilo ko bo PDP, ker potem s tistim trebuhom, pa berglo, pa potem doma z bebiko. Joj, res ti ne privoščim!!!! Raje pojdi na pregled, da se ne poslabša. Mogoče je zaradi obremenitev telesa tudi potem povezano to s kolenom.
Pa tvoje stanovanje  bi lahk dala mal v album, ker mi nimamo nič za delat..user posted image

Nadya... jaz sem v sredo v MB in grem takrat v Kik diskont pogledat. Sem že tudi slišala, da imajo tam kar poceni zadeve. Splača se verjetno ravno te male cotke, ki jih bo mali prerasel, kak bom rekla keks. user posted image  Glede WC-ja pa ponoči sploh nimam težav. Redkokdaj grem ponoči, pa še to enkrat. Ker pa spim le na bokih, redko in malo časa na hrbtu, pa me včasih noga na boku (na stegnu), kar začne bolet, saj sem pol noči takole.. Zoprno! user posted image  Brcanje tamalga pa me ponoči sploh ne moti. Kar normalno zaspim.

Zverinica... bomo pokazale umetnine sobice, bomo. No, vsaj jaz. Moja "umetnina" bo ta teden gotova.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
22.9.2008 12:48:22   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

Kje bote pa ostale kaj nabavlale cunjce za user posted image

Men so najboljše v H&M in C&A, sploh glede cen mi je to dvoje boljše kot pa kak BC itd... Pa v Toysu v A so mi imeli fuul dobre stvari, sem nekaj malega že kupila zdaj v soboto. Mal pa še moram počakat, da dobim škatle rabljenih cotk od bratranca. Pa bo mali komaj 2 leti star, tako da so še čist 'sveže mode', pa cotke je imel čist po mojem okusu, tako da bo prav fajn jih mal ponucat. Nekaj sem jih že dobila, a štev. od 72-84. Vrstni red škatel ni ravno pravilen, ampak okuser posted image user posted image .

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
22.9.2008 12:59:36   
Anonimen
5ra_28 ... slikice najinega še ne čisto končanega stanovanja so tukaj gor: http://ancabananca.moj-album.com/
Čisto zadnje še manjkajo, jih bom pa dodala, ko bo tudi sobica fertik.

Drugače pa zdaj čakam, da bo ura ena, ker takrat moj zdravnik začne delat in da ga malo povprašam če naj se pridem pokazat ali kaj ...

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
22.9.2008 13:28:36   
gemina
Hojla punce....kako kaj?

Jaz se počutim totalno slabo...boli me grlo, smrkam, kiham, zebe me, skratka nič kaj fajn...
Kuham si čaj z limono in medom, je vitamine Neovin, pa nič ne pomaga...kot pravijo...prehlad traja 1 teden, če ga zdraviš ali ne...upam, da ne fašem še kake vročine, ker potem bo pa to že angina....

Katja...še razmišljam danes o tem, ali naj grem na telovadbo ali ne....po moje bom šla, samo na pijačo prej pa ne,ker pride dragi bolj pozno domov in moram še skuhat...tak da se vidiva mogoče na telovadbi;)

V ikeo pa verjetno naslednji vikend...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
22.9.2008 13:46:51   
_sanja_*
lonja in nadya... na srečo mi ni blo treba bit tam cel dan, ker smo 2 ekipi - ena dop. in ena pop. Izborila sem si dop. termin, da sem lahko šla vmes počivat - glede mraza bi blo pa najbrž precej boljše, če bi bla popoldne...user posted image user posted image
Zvečer, ko je bilo treba štet in naredit analizo, smo bili pa spet vsi in seveda je blo spet bolj mrzlo, ko je šel sonček dol.

nadya
... glede mojega prezgodnjega poroda je pa tako: to so mi napovedali že, ko sem bila v 22. tednu v bolnici zaradi bolečin in rjavega izcedka. Takrat so me zelo prestrašili, kako nevaren je porod v 22. tednu (kot da tega ne vemuser posted image ), čeprav še zdaj ne vem na kakšni podlagi me je bilo treba tolk prestrašit, ker je bilo ginekološko vse ok. Rekli so, da pač rjav izcedek lahko napoveduje prezgodnji porod. No, mislim, da take panike ni bilo treba zganjat, ker sem zdaj lepo prišla do 28. tedna in je vse ok. No, ampak zdravniki že vedo kaj delajo, ali ne? (Vsaj tak bi naj bilouser posted image )
No, potem sem šla k svoji G na pregled, ki je to dejstvo o grozečem prezgodnjem porodu potrdila, rekoč "...da nekaj je že bilo, čeprav ne ve točno kaj..."user posted image Izkazalo se je, da niso bile krive ledvice ali mehur, torej ni bila kriva voda, ampak vendarle nekaj ginekološkega. No, naročila mi je čim več počivat, ne smem dolgo sedet ali stat, zato ker je moj Nal glavično vstavljen že od 20. tedna in se sploh ne obrača več. Baje, da pritiska na MV. Ne vem, čutim pa ga res čisto spodaj, včasih se mi zdi, da mi bo ven padeluser posted image

Kje je ta KIK? Vau, kolk stvari si dobila za ta denar. To pa morem it pogledat nujno... Kaj veliko naš mali ne rabi več, ker že vse skoraj ma, ampak nekaj stvari še pa nameravam kupit. Prvič sploh čujem za to trgovino, tako da res nimam pojma kje, kaj, kako... Prosim za čim več infouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
22.9.2008 13:47:42   
_sanja_*
Fauš sem vam, ko vse hodite v Ikeo... Jaz bi tud šlauser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
22.9.2008 13:50:14   
uršula83
Ful mi je ušeč da imaš obzidan pralnio stroj...tudi midva načrtujeva tako nekako, se mi to zdi zelo lepo pa še praktično. Tudi sicer je kopalnica zelo lepa. V koliken času pa sta jo naredila? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
22.9.2008 14:11:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uršula83
Ful mi je ušeč da imaš obzidan pralnio stroj...tudi midva načrtujeva tako nekako, se mi to zdi zelo lepo pa še praktično. Tudi sicer je kopalnica zelo lepa. V koliken času pa sta jo naredila? 

Kopalnico nama je delal en prijatelj, ki ful obvlada keramiko in še kaj zraven, sam takrat še ni bil na svojem in nama je delal večinoma popoldne in ob vikendih, tak da je malo dlje trajalo ... kakih 14 dni najbrž. Pozidal nama je tudi kuhinjo (ji manjkajo še omarice), pa položil keramiko v kuhinji in dnevni ter na balkonih. Res super dečko!

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
22.9.2008 14:21:26   
uršula83
Ja ampa to je pa zelo hitro naredil. No midva morava narediti vse, odtoke, poden, ploščice, oprema...use uglaunem. Upam da nama do prihoda user posted image uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
22.9.2008 14:31:02   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Kje je ta KIK? Vau, kolk stvari si dobila za ta denar. To pa morem it pogledat nujno... Kaj veliko naš mali ne rabi več, ker že vse skoraj ma, ampak nekaj stvari še pa nameravam kupit. Prvič sploh čujem za to trgovino, tako da res nimam pojma kje, kaj, kako... Prosim za čim več infouser posted image

To je v bistvu diskont trgovina, na nemških TV kanalih velikokrat lahko vidiš reklamo, Kik, Tekstil diskont. V bistvu si za sebe nikoli nisem nič našla, ker je bolj tak tak roba. Na neko kvaliteto za veliko let ali sezon ne moreš računat. Za dojenčka pa je to ok, ker itak vse takoj preraste. Za bebi še do zdaj nisem nič gledala, grem šele v sredo. Tu imaš link, če ti bo kaj koristilo:
http://www.kik-textilien.com/slo/?id=1, sam nisem našla, kje bi pisalo kje vse po SLO so trgovine.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.9.2008 14:32:01   
zverinca
user posted image Otika, zelo lepo imata!! sploh pa POSPRAVLJENO!! me zanima kakšne bojo slike čez eno leto, ko bo tu že malčekuser posted image imaš pa enak pralni stroj in sučilec kot jaz, no pralni imam jaz le manjših dimenzij....
pa kako lepega kužata imaaaašuser posted image
nogo pa le pejdi pokazat, potem pa čim manj skakanja in obremenitve, da boš ok za porod in potem ko bo tu bebica.

Sanja, jaz sem jim tud fouvš za ikeo, sem mislila en dan it z mami, sam sem si premislila, mi je vseeno prenaporno... 

A v KIKu imajo tudi brisačke? bo treba pogledat.. z nakupi oblačilc pa sem zaključila, le šebrisačke, tetra plenice...

gemina kej dosti kot počivanje, čaj in lekadol na žalost ne smemo nosečke, upam da ti čim prej mine!!

sedaj pa počasi po prvorojenko, komaj čakam čveko malouser posted image pa če moj kej kmalu pride ga zvlečem v nabavo, upam... sama z dvoletnico ne grem...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.