_sanja_*
|
lonja in nadya... na srečo mi ni blo treba bit tam cel dan, ker smo 2 ekipi - ena dop. in ena pop. Izborila sem si dop. termin, da sem lahko šla vmes počivat - glede mraza bi blo pa najbrž precej boljše, če bi bla popoldne... Zvečer, ko je bilo treba štet in naredit analizo, smo bili pa spet vsi in seveda je blo spet bolj mrzlo, ko je šel sonček dol. nadya... glede mojega prezgodnjega poroda je pa tako: to so mi napovedali že, ko sem bila v 22. tednu v bolnici zaradi bolečin in rjavega izcedka. Takrat so me zelo prestrašili, kako nevaren je porod v 22. tednu (kot da tega ne vem ), čeprav še zdaj ne vem na kakšni podlagi me je bilo treba tolk prestrašit, ker je bilo ginekološko vse ok. Rekli so, da pač rjav izcedek lahko napoveduje prezgodnji porod. No, mislim, da take panike ni bilo treba zganjat, ker sem zdaj lepo prišla do 28. tedna in je vse ok. No, ampak zdravniki že vedo kaj delajo, ali ne? (Vsaj tak bi naj bilo ) No, potem sem šla k svoji G na pregled, ki je to dejstvo o grozečem prezgodnjem porodu potrdila, rekoč "...da nekaj je že bilo, čeprav ne ve točno kaj..." Izkazalo se je, da niso bile krive ledvice ali mehur, torej ni bila kriva voda, ampak vendarle nekaj ginekološkega. No, naročila mi je čim več počivat, ne smem dolgo sedet ali stat, zato ker je moj Nal glavično vstavljen že od 20. tedna in se sploh ne obrača več. Baje, da pritiska na MV. Ne vem, čutim pa ga res čisto spodaj, včasih se mi zdi, da mi bo ven padel Kje je ta KIK? Vau, kolk stvari si dobila za ta denar. To pa morem it pogledat nujno... Kaj veliko naš mali ne rabi več, ker že vse skoraj ma, ampak nekaj stvari še pa nameravam kupit. Prvič sploh čujem za to trgovino, tako da res nimam pojma kje, kaj, kako... Prosim za čim več info
|