|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 16:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: decembrke 2008
19.9.2008 19:01:19   
zanositev
Točno Otika, saj si mi že enkrat povedala, da študiraš geodezijo...sam moji možgani so kot rešetka, spomin pa mi deluje kot vsem user posted image ...
Eni prof. so res smotani...mogoče sami nimajo otrok, ali pa nimajo sočutja. Čestitam ti za izpite user posted image ...Kakšno olajšanje...Jaz ob delu študiram in ene izpite imam že komisijske...no tega od danes že tudi. Baje pa, da lahko samo 6x opravljaš izpit potem pa adijo faksuser posted image ...kar je neumno, če ti sam en izpit ostane.

Uršula...jaz vem kako je, če ti muceka od bolečin...Naš mucek je prišel domov v velikih mukah umret...gobček je imel čisto stolčen, smrdel po gnoju...jokal je cel dan in celo noč..tudi jaz sem jokala. Hotela sem, da ga peljemo k veterinarju, da ga rešimo muk..pa mami ni hotla, je hotela še počakat...No, mucek se je zlizal...In še danes živi. Mogoče se bo tudi vaš, če nima preveč notranjih delov poškodovanih...sam kako pa bo kakal, če nima ritke??? Ne vem, moraš vedeti, da tut če preživi, bo mucek invalid..Sam tut taki obstajajo...Svojemu notranjemu občutku zaupaj...Lahko mu stopiš pol tableta proti bolečinam v mleko, da mu bo malo lažje.
Držim pesti....

Sanja, te čist razumem, da te razpizdi taka stvar....mene bi tut, še posebno sedaj ko smo tako občutljive...Namesto da bi bila ženska tam hvaležna, da lahko opravlja lepo delo in pomaga nosečkam, se nad njimi izživlja..user posted image .

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.9.2008 19:55:00   
katja_p
Dans je pa en dan pol letanja ... pa ne okol po trgovinah al pa mestu, ampak doma po hiši. iz kleti v mansardo, pa nazaj ... ene 5x sm iste stopnice prelaufala, pa jih ni tok mal ... 4 štuki ... In sm od tega zdle čist izčrpana. Pol pa še letanje iz hiše ven in nazaj ... pa se kr mal bojim, da bom kaj fasala, ko je tako zahrbtno vreme.

Dans me čaka še tuš in umivanje glave, pol grem pa spat, ker grem jutri že zlo zgodaj na poroko svoje kolegice in mormo še avto okrasit, ker dva z mojim nevestina šoferja user posted image

Tk da se vam pred nedeljo zvečer ne javim, ker bom najbrž prespala večino nedelje user posted image

Kakorkol: uživajte in se imejte neizmerno lepo tale vikend user posted image

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.9.2008 19:56:38   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Je rekla, da slučajno naj ne pridem pred 21.10. (PDP imam 21.12.), da kaj si sploh mislim, pa sem šla samo vprašat. In da denar za paket dobim nakazan 15. decembra, pa čeprav oddam obrazec konec oktobra! user posted image Ali katera ve -> A ni jasno napisano, da lahko vlogo za paket oddaš 60 dni pred PDP in potem v roku 14 dni dobiš paket oz. denar nakazan 15. NASLEDNJI mesec?? Se pravi novembra, v mojem primeru. Mislim da vsaki, ki bo vzela denar, tistih 270 € kar dosti pomeni, sploh meni, ker sem študentka in bi mi denar 15. novembra precej bolj prav prišel kot pa 15. decembra, ko bo moj mali verjetno že tako ali tako rojen, ker mi grozi prezgodnji porod... user posted image user posted image

No, zvedela nisem nič, razen seveda tega, da naj pridem po 21.10. in da bi gospa raje imela, če bi večino stvari urejala po rojstvu otrokauser posted image user posted image GROZA!user posted image

Grem vas zdaj prebrat...

Sanja vem kako je to, tudi mene je pri Žigu ko sem šla malo prej uredit stvari oz. sploh pogledat kaj in kam napizdila kaj delam tako kmalu tam (pa sem bila le 5 dni prej preden je bilo 60 dni do PDP), sedela je tam ko pau in se šopirila kot bi bila najpametnejša in najboljša user posted image Znajo biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tam na CSD.
Zdaj  bom šla nekje v mesecu oktobru in nič prejuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.9.2008 21:37:58   
Anonimen
Zanositev ... ja je smotano tole, da greš lahko samo 6x na izpit ... sploh na FGGju, ko znajo bit kaki izpiti zares zaj***** ... ma jaz sem imela to srečo, da mi nikoli ni bilo treba it na komisijskega, samo imam pa ogromno sošolcev, ki so šli ... samo se pa ponavadi da zmenit s profesorjem, da te kao odjavi od izpita, če že v 6te nisi naredil, da greš potem lahko šeenkrat ...

No, midva sva bila danes res zelo pridna ... v otroški sobi sva položila kotne letvice, iz stanovanja znosila vse, kar je bilo za stran ali za v klet, pa posesala sem vse ... v nedeljo pa naprej, ker jutri greva malo na obalo pogledat in se pomrtinčkat, ker bo baje lepo vreme dol.

No zdaj grem pa ven na eno pijačko, potem pa spančkat! Lahko nočko!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.9.2008 21:41:17   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

To je grozno, sploh ne vem kaj nej nardim...kaj pa če bo prežveu...če ni tko hudo k zgleda (k pravjo mačk se zliže), pol mi bo pa žou de sm ga "umorila".  Js ga ne upam prjet ker tuk joka...sploh ne morm, še gledat ga ne morm. Kr po bajt hodm sm pa ke....tole se mi zdi brezizhodn položaj! user posted image user posted image user posted image

obožujem mačke. živim z njimi praktično že vse svoje življenje. tudi sama sem bila priča hudim bolečinam nesrečnih muckov.. toda.. kje imaš glavo??! če mu manjka del rektuma in zadnji tački, in ob tem se ti še sprašuješ, da ti bo morda žal da si ga dala usmrtiti... user posted image
ob tem se mi zastavlja vprašanje: kje za boga imaš srce, da ga pa lahko gledaš kako se muči???????!!
končaj tole agonijo čim prej - zarad mene ga lahko mahneš tudi  z lopato po glavi.. grem stavit, da ti bo hvaležen, saj ga boš osvobodila muk.
pa pardon izrazni primitivnosti. toda drage moje, vse ima svoje meje.
če ga nihče ne more pokončati, ga pelji veterinarju - ne glede na muckov in tvoj jok.
solze ne pomagajo pri tem nič in jokala boš lahko še teden dni.
zdaj pa se spravi in nekaj ukreni!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.9.2008 21:58:02   
ninica04
Pozdravček

risanje na stene - prav občudujem vas vse, ki boste kar same risale na stene? Pa kar take slike? Jaz se ne bi upala niti nalepk sama nalepi, ker nisem glih tak tip. user posted image user posted image v glavnem user posted image user posted image user posted image vsem

zanositev - sori za izpit. Probaj vseeno še sama prepričat profesorico. Upam da ti rata.

uršula83 - res grozno tole z  muciko! Mene bi kap! Jst se je sploh ne bi upala prijet. Upam da se bo mucek zlizal.

_sanja_* - CSD vem kako se počutiš. Tudi jaz sem prav danes šla mimo našega CDS (Velenje) pa sem malo vprašala kako in kaj, ter kako je z temi 60 dni prej.... pa je bla tudi ženska ful osorna, ''ja potem ko dobite potrdilo od ginekologa....., boste potem vse urejala.....'' kr neki. Pol se bo pa bunla. user posted image user posted image Je še rekla ja mož bo pa vse papirje prinesel seveda po rojstvu, saj prej jih seveda ne more.... ja ok, sej sem v bistvu za sebe prišla vprašat. Je potem reku moj, da naj se ženščina pazi da ji ne bo prinesel papirjev 31.12, pa se bo pol bunla!!! user posted image user posted image

Jaz sem pa drugače kar ok, sem šla danes v ZD kontrolirat vodo, saj me že cel teden ful boli v križu, pa sem za vsak slučaj šča pogledat če niso mogoče ledvice. Hvala bogu je ok, sam mam spet bakterije.... user posted image user posted image user posted image Pa komaj sem se jih rešla.... ggrrrr. Zdej sem si res nabavla čaj od brusnice, pa ga bom spila vsak dan 2 litra. Sem vidla da nisem edina. Se mi zdi da bolj kot počivam, bolj me vse boli user posted image Pa bo že.

Zdej pa počasi v posteljo... Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.9.2008 11:17:08   
CIPRESA
Zanima me ali bo katera pila malinov čaj ko bo prišel čas? Jaz ga nameravam tam od 34-35t naprej 2X na dan in potem upam da se tokrat začnem lažje odpirat

Aja še podatek o mojih KG pri 29t4/7 je točno okroglih 10kg +user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.9.2008 12:07:19   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Zanima me ali bo katera pila malinov čaj ko bo prišel čas? Jaz ga nameravam tam od 34-35t naprej 2X na dan in potem upam da se tokrat začnem lažje odpirat
...

hoj, cipresa!
jaz ga imam tudi namen piti. poleti sem natrgala malinove liste in jih še zdaj sušim.. user posted image
sem pa razmišljala, da bi začela s pitjem čaja prej, kot v 34. tednu - kaj pa če si otrok premisli in bo hotel prej na svet?!
no, nadejam se, da bo rojstvo ob 'pravem' času in da bom rodila čim bolj naravno - brez sredstev.

aja.. za hitro odpiranje, pa ti lahko povem - prav tako vsem ostalim, da se  med popadki čim več strastno poljubljate (če boste zmogle) in partner naj vam sesa bradavice. (sem prebrala, da če je ženska vzburjena, da je bolj sproščena in ni potrebno rezati presredka).
če pa vas bo osebje pri tem oviralo - ali vam bo nelagodno, pa jih ven naženite, da bosta lahko imela par intimnih trenutkov, ki bodo pripomogli k hitrejšemu odpiranju.  user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.9.2008 13:15:00   
_sanja_*
Zdravo user posted image ...

Danes sem že boljše volje. Najbrž bom naslednjič tako jezna, ko bom spet prišla s CSDuser posted image Na srečo bo to šele čez dober mesec. Se bom pa že zmenila za paket... Kaj bo pametna... Če tam v njihovih navodilih tako piše, potem se nima kaj za bunit! user posted image

No, bila sem v šopingu. Nisem mela ravno namena, potem pa sem zagledala znižanje (seveda ne morem mimuser posted image ) -70% na vse izdelke v Mani v Žalcu, ker menjajo program (baje bodo od oktobra naprej meli tudi za dojenčkeuser posted image user posted image Tega sem bila seveda še bolj veselauser posted image ). In sem kupila nekaj sp. hlačk, nekaj sp. majčk in 2 modrčka. Prejšnji me tiščijouser posted image , žal pa mi tudi tu niso nič kaj ustrezali - razen teh 2. In najpomembnejše... kupila sem bundo!user posted image user posted image user posted image user posted image Bunda-plašč... Zaenkrat mi je prav lepo prav, imam še tudi prostor, ko bo buši še zrasel, ob strani pa se lahko tudi razširi z zadrgo... In stala je 9€.user posted image user posted image user posted image Zdaj sem vesela in preskrbljena - no razen, če mi ne bo več prav decembra... Pa se mi zdi, da bi mi mogla bit.

Uršula... Kako si zrihtala z muckom? Upam, da ste ga peljali k veterinarju.

CIPRESA

Ja, jaz ga bom pila. Zadnjič sem rekla mojemu naj pri njegovih doma nabere liste, da slučajno prej ne odpadejo, pa so vsi čudno gledali, ker tega še nihče ni čuluser posted image
No, zdaj jih morem posušit. Kdaj ga pa naj začnem piti pa ne vem... Svetuje se po 36. tednu, ampak to je najbrž res malo pozno?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.9.2008 13:17:54   
_sanja_*
blackcoffee... zanimivo tole o vzburjenju... ampak žal dvomim, da bo izvedljivouser posted image

Danes si bom popoldne privoščila počitek, bom počivala v postelji s knjigo v roki...

Jutri delam na volitvah, v ponedeljek pa vas potem pridem spet malo obiskat.

Fajn bodite in lep vikend vam želim! user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.9.2008 14:37:25   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

aja.. za hitro odpiranje, pa ti lahko povem - prav tako vsem ostalim, da se  med popadki čim več strastno poljubljate (če boste zmogle) in partner naj vam sesa bradavice. (sem prebrala, da če je ženska vzburjena, da je bolj sproščena in ni potrebno rezati presredka).
če pa vas bo osebje pri tem oviralo - ali vam bo nelagodno, pa jih ven naženite, da bosta lahko imela par intimnih trenutkov, ki bodo pripomogli k hitrejšemu odpiranju.  user posted image

No za tole o sesanju bradavic te pa nominiram za nobelovo nagrado če boš res sposobna v porodni rečt možu naj te vzburi s tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.9.2008 14:48:52   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
blackcoffee... zanimivo tole o vzburjenju... ampak žal dvomim, da bo izvedljivouser posted image

izbira je tvoja! user posted image
seveda pa nam je lahko zdaj govoriti... kako bo potem v porodni sobi se v tem trenutku tudi meni ne sanja..  user posted image

aja, pišeš, da si kupila bundo za 9€ ??! si dejansko dala toliko zanjo ali si se morda pri tipkanju zmotila? user posted image
daj ti mal pofotkaj tole svojo bundo, pa jo sem gor prlimaj, če se ti da... user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.9.2008 15:03:43   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
No za tole o sesanju bradavic te pa nominiram za nobelovo nagrado če boš res sposobna v porodni rečt možu naj te vzburi s tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   sva ravno včeraj o tem govorila - je rekel, da če bom želela, me še spolno zadovolji - samo, da bom čim bolj odprta in mehka in da bom več uživala, kot trpela. user posted image
tako nič ne čakam na situacijo, ki bo v porodni - ga kar sproti obveščam in mu govorim, kaj vse pomaga...  upam, da se bo v dani situaciji vseh mojih napotkov in trikov spomnil in mi lajšal 'muke'.
ker drugače ga ne potrebujem v porodni, če misli zgolj nemočno in nebogljeno čepeti kot kaka kokoška zravn glave...  svoj part bo že moral odigrati. user posted image  

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.9.2008 16:23:04   
pike
Ojla nosečke,
jaz grem danes malo ven s kolegicami in tudi opažam, da mi jakna ne gre več skupaj, za bundo mi je pa še malo prehitro,čeprav je veni že prava zima. Če bo tako vreme še naprej bom v materinsko šolo v začetku oktobra že res morala nositi bundo. Na srečo mi bo mamina bunda prav prišla, če mi bo le šla skupaj do začetka decembra.

Včeraj sem pucala otroško sobo, ki je na friško prepleskana, moj dragi pa je sestavil previjalno komodico in posteljico. Tudi vse cotke, ki sem jih dobila sem malo presortirala in opažam, da sem največ bodijev dobila v št. 74. V številki 50 in 56 pa imam 12 bodijev, mislim, da bom še par fliskov in par bodijev v št. 56 morala kupiti.
Vprašala bi še glede zimskega pajacka. Jaz sem dobila 2. Vendar sta pa oba štev. 68 in zdaj ne vem če naj kar ta dva uporabim? Zraven pa sem dobila tudi zimsko vrečo v skoraj enaki velikosti.

V kakšni številki ste ve kaj kupovale te zimske pajace?

Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.9.2008 16:45:49   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: pike
...
Vprašala bi še glede zimskega pajacka. Jaz sem dobila 2. Vendar sta pa oba štev. 68 in zdaj ne vem če naj kar ta dva uporabim? Zraven pa sem dobila tudi zimsko vrečo v skoraj enaki velikosti.

ja, če mu bo preveliko, boš pač kasneje uporabljala, a ne? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pike
V kakšni številki ste ve kaj kupovale te zimske pajace?
...

jaz še NIČ nisem kupila. user posted image   in še kar ne morem pridobiti tega občutka, da bom postala mami..
neke stvari bom dobila v dar od drugih, so me pa tudi obvestili, da bo potrebno konkretno sortiranje.. saj so oblekice različnih velikosti.
..tako ne nameravam kaj dosti kupovati pred porodom. raje počakam na otročička, pa bom potem videla kolk velika oblačilca bodo potrebna.
itak se mi zdi, da ga moram najprej spoznati - kaj čem mu vnaprej nekaj kupovat, pol pa mi ne bo všeč. user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.9.2008 19:23:20   
CIPRESA
Jaz tudi nebom kupovala, ampak jaz imam že od prej veliko cunjic. Vsekakor pa si bom zagotovila dovolj plenic za povijanje in "plajškov" tistih ta bombažnih.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.9.2008 19:42:50   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

aja, pišeš, da si kupila bundo za 9€ ??! si dejansko dala toliko zanjo ali si se morda pri tipkanju zmotila? user posted image
daj ti mal pofotkaj tole svojo bundo, pa jo sem gor prlimaj, če se ti da... user posted image

Ne ne, nisem se zatipkalauser posted image Stala je 9€, ker je bilo znižanje -70%.

Poslikala bom pa v ponedeljek, danes se mi ne ljubi, jutri pa nimam časauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.9.2008 20:15:07   
blackcoffee
za božjo voljo!, kako se na tem forumu nastavi AVATAR?
katerokoli sličico izberem mi znova izpiše, da je sličica prevelika. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.9.2008 20:41:40   
julika

vidim, da nisem bla edina danes po nakupih.......in moram se pohvalit, da sem si danes kupila prve (in verjetno edineuser posted image ) nosečniške hlače.da sem jih sploh dobila, sem se morala iz maribora v celje peljat.
sem zadnjič tud šla pomerjat moje jesenske in zimske jakne.KATASTROFA!!!!!!!!!niti ene nisem dobila niti približno skupaj.tak, da je še danes padla jesenska jakna.bunda še bo pa malo počakalauser posted image .
pa še tako zaspana sem cel dan....ne vem kaj je bilo našemu user posted image  nocoj oziroma bolj proti jutru.po trebuhu je takoooooooooooooo delal.sploh nisem mogla ležat.tak me je prebrcal, da sem sedela in hodila sem pa tja in čakala, da se umiri.ta falot mi že zdaj tak nagaja!!!kaj še le bouser posted image

blackcoffee, ti pa maš zanimive "predloge" za v porodno sobo.ko sem mojemu to povedala, me je kr malo čundo pogledaluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.9.2008 21:05:40   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: julika
blackcoffee, ti pa maš zanimive "predloge" za v porodno sobo.ko sem mojemu to povedala, me je kr malo čundo pogledaluser posted image user posted image user posted image

..hmmm sama si kriva! mene moj nič več čudno ne gleda - izgleda, se je moje 'čudaškosti' že navadil in ga tovrstni predlogi ne presenečajo - ali pa je bolj odprt, saj mu ni bilo nič čudno, ko sem mu to omenila; celo logično se mu je zdelo! - po moje že komaj čaka, da bo lahko pomagal.. user posted image

bejbe, kake ste - jaz vam dajem briljantne napotke za porod, pri katerem boste uživale, ve pa mi niti tega ne morete povedat kak se uštima tle en 'bogi avatar..  user posted image

user posted image grem spat.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
20.9.2008 21:37:26   
Anonimen
Aloha!
Jaz sem ravnokar prišla z obale ... je bilo ful lušno ... sonček in to user posted image

Daj naj mi ena malo razloži tole z malinovim čajem ... za kaj to rabi? Pa a je to čaj iz posušenih malinovih jagod? Iz posušenega listja? Je lahko kar tisti, ki ga kupiš v trgovini v filter vrečkah?

Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.9.2008 9:12:06   
CIPRESA
Otika čaj malinovih listov naj bi pomagal pri odpiranju. Sedaj sem rekla da ga začnem piti tam okrog 34t ker ne mislim spet rojevat 13 uruser posted image

Še nekaj kar me je pretreslo ko sem brala forum. Tukaj vam dajem link anonimne ki piše žalostno zgodbo. Mene je tako strah včasih punce, nikoli ne veš kaj te lahko doleti in če bi mene to doletelo bi umrla od žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3105342/mpage_6/key_/tm.htm#3169514

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.9.2008 9:19:20   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
...
Daj naj mi ena malo razloži tole z malinovim čajem ... za kaj to rabi? Pa a je to čaj iz posušenih malinovih jagod? Iz posušenega listja? Je lahko kar tisti, ki ga kupiš v trgovini v filter vrečkah?

Otika - slišala sem, da bi se naj pil pripravljen iz posušenih malinovih listov - koristi pa temu, da se maternični vrat med porodom hitreje odpira.
pripraviš ga na isti način, kot ostale zeliščne čaje - preliješ liste z vročo vodo in pustiš nekaj minut. pa ničesar - nobenih sladil ne dodajaš.
ena deklica ga je začela piti 4 tedne pred rokom in dokaj hitro je porodila svojo bebico.
sama razmišljam, da bi začela s pitjem čaja nekoliko prej.

p.s.
oj, cipresa, si me prehitela! 
..sem pravkar prečitala zgodbo, ki jo omenjaš... user posted image
nimam besed.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.9.2008 9:28:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.9.2008 11:06:11   
zverinca
hej hoj nosečke, kako smo?

joj Blackcoffe. tega si pa ne predstavljam, da bi mi moj v porodni sobi sesal bradaviceuser posted image verjamem pa da pomaga, ker dojenje po porodu sproža krčenje maternice, tako da je zihr kej na tem...
avatar: dej v kkšnem programu najprej zmanjšaj slikico na željene piksle, potem bi moglo it...

Uršula upam da ste odrešili muco muk!

Sanja, hm si me namamila, da grem jutri pogledat mal v manouser posted image

malinov čaj: jest ga nimam kej pit, že če sem preveč na nogah se mi zdi da mi bo dete ven padlouser posted image
kako pa kej kihanje prenašate? jaz komaj, najraje kar počepnem, objamem trebuh, pa vseeno je kar boleče, kako se skrči trebuh...

drgač pa evo, včeraj smo bili leteči, danes pa doma, umirjeno, kolikor je pač lahko ob prvorojenki... moj ma mal mačka, je imel včeraj obletnico, midve pa sva bili že zunaj, sedaj pa počasi počitek, za kosilo danes poskrbi tašča - je imela včeraj RD in nas je povabla. Paše en dan ne kuhat...

Zdaj grem pa brat tisti link...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.