lucika
|
naš dopust je že daaaavno za nami. je minil kot blisk, bil super, super, super...tak da sem bila te dni kr v eni taki "podopustniški depresiji". v službi me je pričakal en kup nedokončanega dela in drug kup takega, ki ga moram popraviti. torej, slabše, kot da sploh pomagali nebi. v celi gužvi mi je bilo ta teden na trenutke kr malo žal, da smo sploh kam šli. nekak nisem polna elana in delovne vneme, kot bi morala biti. na morju pa enkratno. vroče, voda pretopla. smo šli v vodo dvakrat na dan. po pol dneva. iz velikega bazena v malega ali v morje. nič sušit, nič igrat, nič. voda, hrana, spanje. ampak je pasalo. in jaz bi šeeeeee. en teden je absolutno premalo, sploh če bi si želel ogledati še kaj več kot samo vodo:) bom naplanirala za drugo leto. v službi mi konec meseca poteče pogodba. sem se "naročila" na sestanek z direktorji, a smo že prestavili. edino kaj je, je klical računovodkinjo, naj mu plačo po mal večjem količniku zračuna.... mater ej, cel teden sem si govore sestavljala in premlevala, da sem že cela blesava od tega. ja, gre se mi za denar, hvala bogu, tale plača ni za nikamor,ki jo imam zdaj. ampak želim si tudi en odziv na moje delo, plane za naprej, take zadeve. jaz sem odgovoren človek, tako v poslovnem kot v privat življenju. in bi rada dorekla, kaj me čaka. konec koncev delam za šefe. osebno zanje in mogoče še malo za družbeni bdp, in mislim, da bolj ko bomo stvari dorekli, boljše bom delala in posledično bodo imeli več od mene. no, teoretično, praktično pa skor ne bi mogla več delat, ko dejansko naredim. in mi ponudi par desetink večji količnik, uvav, bom kr dol padla. Škoda mi je to, ker je drugače pa res vse super. kolektiv, bljizina doma, delovnik, vse... moja dva spita. mojega pa čaka sveže pečen štrudelj in dišeč kapučinček. pa je zaspal zraven malega... edino kaj smo v teh tednih uvedli je to, da res NIČ ne delamo na hiši. perem in peglam, pa na hitro pospravljam, to je pa tud vse. to smo pa odklopili in sem zadovoljna, ker je bil to namen dopusta:))) komentirat se mi ne da zdajle, omenjam vse.
|