|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
20.9.2008 9:55:59   
Anonimen
joj punce zlate ste itak...lunca pol maš pa res pestro pa AS tud a ne?!...pa že tiste k mate 2 otroka ste carice...jst nevem no,rabim premor...hobi si bom pa res en našla sam tole zadevo s tumorjem poštimam,sam da zvem da ni rakav pol bom pa že 90%bolš...vrjetn si bom kako aerobiko al kej tazga umisla al fitnes al plavanje...neka dejavnost izven doma...to bom mogla že med vikendom začet pa vsaj kak sprehod al izlet za par ur nekam da se mal zrelaksiram...ej res se mi zdi da mi zmanjkuje potrpljenja...službe so danes kriza..
Kajauser posted image user posted image  za spanje...sem ti foušuser posted image ..naš je tud po morju kmal ritem ulovil zdej pa 10dni že katastrofa...pasem nek prebrala da pr treh mescih ulovijo ritem,nedaj bože...jst bi un ritem nazaj ko smo spal do šestihuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.9.2008 9:59:36   
Anonimen
Dobro jutro.
dolenjke - kava? ne vem, kako bo z mojo roko, zdej se mi je namreč bolečina razširila ir rame še nad nadlaket - sem ponoči 2 uri jokala od bolečin, pa drgač kr veliko prenesem,ampak tole je blo pa čist hudo. No, danes si roko ogrevam z volnenim rokavom, če ne bo bolje, grem popoldne kr v urgentno ambulanto. Tko da bodite fajn, jst grem počivat - ležat itak ne morm, k me tko boli. Najbolj mi je pa hudo, k ne morm svojga sončka crkljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.9.2008 10:08:16   
lonapo
dobro jutro,

nya, meni je za roko pomagalo plavanje. Drugače imam pa iste probleme,levo roko imam kar omrtvičeno, boli me od komolca pa vse do vrha vratu,cel hrbet, ponoči sem se zbudila od bolečin. Sploh ne vem kaj naj naredim.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.9.2008 10:16:40   
*Mojca*
Jutro!

taanikaa user posted image user posted image user posted image Dej si res omislit kak hobi samo zase. S tem ni nč narobe. Nasprotno, boljše se boš počutila, kot je že lunca rekla. Tudi jaz si bom nekaj omislila, ker se mi bo drugače zmešalo. Sem z malim, kuham, likam, perem, hodim v trgovino. Vse. Zadnjič mi je moj dvignil pritisk. Valda sem morala spet jaz v shopping in sem Lukija nafutrala uro preden sem šla. In ko sem tam, 2 uri po tistem me moj kliče da se Luka dere in je lačen (bog ne daj odmrznt mleka v zmrzovalniku in mu ga dat user posted image user posted image user posted image ). Jaz seveda končam shopping sredi trgovine in pridirkam domov. Luki se veselo pogovarja na ležalniku. Je očitno imel svojih 5 min histerije. Rečem mojemu da sem ostala na pol in ful stvari nisem nabavla in on začne težit zakaj nisem kupila vsega, zakaj nisem Lukija nafutrala preden sem šla....od zdaj naprej ne grem v v trgovino. Klinc ga gleda user posted image

Kaja čestitke za spanje. Nam se je po morju bioritem popolnoma sesul. Smo spali že do 3, 4h, zdaj pa se zbujamo na 2 uri user posted image user posted image user posted image Enako kot po prihodu iz P user posted image

Da vam še jaz malo pojamram. Včeraj sem bila slabe volje zaradi vsega tega sranja z ledvičkami. Popoldne je prišla mami na obisk in me še malo razveselila. Tašča user posted image user posted image No, vse že veste da mojega kliče vsak dan oz. večkrat dnevno. No, zadnjič je debata izgledala takole:

Tašča:................ (po mojem: kaj delaš?)
Miha: Se previjava
Tašča:...............(po mojem: kje pa je Mojca)
Miha: Doma je
Tašča:............(po mojem kaj pa dela)
Miha: Mah nič, neki je za računalnikom
Tašča:...........(po mojem: se ne bi ti raje učil blablablablablabla)
Miha: ja ja ja....

No, že to mi je bilo sumljivo, nakar mi mami včeraj reče da ji je rekla da se boji da Miha ne bo končal faksa ker se nič ne uči in je samo z Lukijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa človek redno dela faks in to z ocenami nad 8 user posted image user posted image

Meni se bo en dan zmešalo od te babe, resno vam pravim. Neki glumi kako ima ona Lukca najbolj rada na tem svetu, ona je najboljša babica, v bistvu pa ga vidi samo kot oviro na poti do konca faksauser posted image user posted image Ko pride je pa vsa medena user posted image
In potem se moj čudi zakaj ga nočem pustit pri njej naslednji vikend ko imamo diplomski žur od ene kolegice? No way, grem raj po 2 urah domov kot ga dan njej. Evo, pa sem se izpovedala!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.9.2008 10:19:51   
*Mojca*
aja, pa še to: trenutno se uči za popravljat eno sedmico, in to sploh ni noben pogoj nič user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.9.2008 10:25:11   
Anonimen
nya ti kr pejt na urgenco,boš vsaj kako injekcijo dobla za bolečine...men je pred leti padla v službi škatla na roko in sem tak gib nardila ti povem je blo grozno ...se mi je živec vklestil in sem bla blažena po injekcijak mi tud ketonal ni zagrabil takrat...
mojca ti maš pa res user posted image  taščo...dobra si da zdržiš...jst sam to pravim k se mi tud lastna mat umešava..no sej pol mi lahko pa še položnice plačuješ pa za najemnino daš k si itak ti glavnauser posted image ...dok si svoj kruh služim pa mi nben zraven ne prispeva drug kokr sama in moj bo tko kot boma midva rekla...drgač pa veš kok pravjo-ljudje bodo šli tko daleč kolkr jim boš pustila it...boš mogla enkrat udart po mizi..zamera bo,ampak bo pol tud spoštovanje...dok ne boš mal zaropotala ne bo bolše...prej je blo drgač ko sta bla z Miho sama zdej ste pa trije pa nared mir enkrat za vselej....držim pesti...vem je težko bit tiho in požirat...user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 20.9.2008 10:26:45 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.9.2008 10:35:04   
*anamor*
No vidm, da nimam samo jaz problemov s taščo. Moja tašča je tudi za pop..... Kar naprej je nekaj hotela pametovat, zdaj pa ko več ne dovolim sem pa jaz najslabša. Pa kaj. Otrok je najim in pika. In tako kot si ti rekla tanikaa, dokler mi noben nič ne prispeva bo tako kot bom jaz rekla in pika.
Mi smo pa prehlajeni. Nevem kaj mu sploh naj dam drugo kot kamilčkov čaj. Tole vreme je čisto za znoret. Danes sploh ne upam ven s tamalim, če pa že tako kašlja in kiha pa še polnega noseka ima, naj se še mi ki zraven prehladi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.9.2008 10:36:58   
*Mojca*
taanikaa problem je da ona mu še daje nekaj denarja. In dokler je tako nimam kaj user posted image user posted image Pa še moja mami ji je rekla naj nas malo pusti pri miru, da smo zdaj mi družina in rabimo čas zase. Ampak ne...vsak dan čekira. In ko se on ne javi kliče mene. Ampak sem se ji že nehala javljat....briga me!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.9.2008 10:45:12   
Anonimen
ja mojči vidiš kaj denar naredi...dokler bosta denar od nje jemala boš pa res mogla tih bit a ne...jst nebi od nje centa vzela,sicer pa nevem kako maste pri vas in zakaj denar daje tašča itd itd pa je lahko govort meni ko nisem v tej situaciji...jst mam raje mir kot taščin denar,pol pa ti res nima kaj očitat in se vmeševat v vas...jst bi jo na tvojem mestu postavila pred dejstvo in bi ji kratko malo rekla (ker sem tak človcek in vem da bi mi šla na živce) da naj ne misli da nas podkopuje s denarjem,lahko ga ji tud vrneta....matr bi pogledla tašča a?user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.9.2008 10:48:03   
*Mojca*
ma veš kaj je, mojemu daje kao štipendijo dokler je še na faksuuser posted image še 1 leto in bo konc tega sranja.  Upam, da me ne bo prej prekipelo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.9.2008 10:53:16   
Anonimen
joj pol pa moreš zdržat sam čuvaj da se s tvojim neboš začela kregat...kr bo to tebe moril pa da neboš nad njim začela stresat jezo...pač eno leto še nekak prguraš,pol pa ji kr povej kar ji gre,sam pol se zna zgodit da vama bo pa začela sponašat za nazaj...kokr koli obrneš ni prav,je nekek najbolje v tvoji situaciji da si tiho in si misliš svoje,pa greš mal na zrak,ko si jezna,si mal na rr...ali pa se nekek naučiš živet z njenimi pripombami pa čez eno uho not,čez drgo ven...je pa shit to vem

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.9.2008 10:57:21   
*Mojca*
ja sej bom...rr je odrešenje, a ni?
hvala za spodbudne besede user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.9.2008 10:59:40   
Anonimen
mojca -ene tašče so res user posted image user posted image user posted image  - še dobr, da je moja kolkr tolk, no ja, ma včasih tud svoje fore, sm se že navadla - ji kr rečm, tko direkt prijazno.

Aja, še to sm vam pozabla povedat. Zadnjič ko sm bla na rojstnem dnevu je pogovor nanesel, kako uspavam otroka, pa sem rekla, da ga dam v posteljico in tudi če joka, ga ne dvignem, se raje uležem na posteljo in sem čisto zraven njega, mu dam roko ali ga pobožam. No in komentar ene ženske je bil: Eni svoje otroke pač razvajamo, drugi pa ne.    Halooo??? A sem zato slaba mama. No, pol mi gre pa še rečt, da ni mislila slabo - zakaj je bil pa potem ton glasu takuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.9.2008 11:04:19   
*Mojca*
eh nya ignoriraj take bedne izjave. Kaj pol jaz delam ko ga vsakič uspavam v rokah? Brezveze...kdaj pa jih bmo razvajali če ne zdaj, še malo in se bojo plazli in ne bojo več hoteli bit po rokah  user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.9.2008 11:05:22   
Anonimen
Ne, ne Mojca, narobe si razumela - jaz po njeno svojega otroka ne razvajam, ker ga ne nosim

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.9.2008 11:06:13   
*Mojca*
aja, šele zdaj sem videla, sem narobe prebrala. Mah no comment dej. Bo vsaj znal zaninat sam user posted image . Mene na splošno razjezijo vse izjave ki letijo na vzgojo. Vsaka je za svojega otroka najboljša mama!

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 20.9.2008 11:07:55 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.9.2008 11:09:03   
Anonimen
Ona mi je razlagala, kako so oni njihovo dete nosili, da ni jokalo, da je razvajanje dobro... sej je res, ampak da se tudi na drugačen način. Še dobr, da sm ga navadila tko, da je zadovoljen samo, da sem nekje blizu njega, drugače bi bilo zdaj zelo hudo, ker ga sama še podojit ne morm, mi ga mora moj naštimat, pa mi pomagatuser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 20.9.2008 11:11:32 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.9.2008 11:10:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

. Vsaka je za svojega otroka najboljša mama!

se podpišem pod toleuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.9.2008 11:10:51   
Anonimen
Vsaka je za svojega otroka najboljša mama!

Sem kr odebeljila, k tole se mi zdi pa tko dobra izjava, da si jo mormo vse zapomnit - in ko bo kdo kaj pametoval, ga lahko s to izjavo utišamo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.9.2008 11:10:51   
Anonimen
ja veš nya včasih so otrokom tud vino dajal zvečer da je otrok spal celo noč...halooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.9.2008 12:23:54   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image me je ven vrgu pa samo še en tiskec sm vm hotla dat,pa me je skenslau..........na kratko,jaz sem očitno tud zelo slaba mami,ker svojga kdaj pustim jokat,ampak pri več otrocih je vedno eden na čakanju,pa tudi moram ga počasi odvadit,da mi spi na joški,tko,da malo bo jokanja,ampak v mesecu ga bom že pošihtala,pa en časovni red spanja uvedla.Drugač pa glede tašč in tastov ne bi zgubljala beseduser posted image ............
naya,mojca,saša,tannikaa.........pa še katera,ki rabi pikapoke za lepši dan vzamte si jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa en velikuser posted image za vse.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.9.2008 12:27:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja veš nya včasih so otrokom tud vino dajal zvečer da je otrok spal celo noč...halooo

pa šnopec,pa mak,saj ni čudno,da je toliko otrok pomrlo,ali niso bili normalni,sedaj pa nismo normalne,če otroka preveč ali premalo crkljamo,vsak otrok je edinstven,enemu paše tako,drugemu drugače,vse dokler mi reče mami rad te mam in te pogrešam,ko nisi z mano,se mi smeji in me z veseljem potiska,vem,da sem zanj dobra mami,pa če tudi kdaj zarohnim kot zmaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.9.2008 12:57:12   
lunca14
Mama in oče sta gledala TV in mama je rekla:

" Utrujena sem, pozno je, grem spat !"

Odšla je do kuhinje napravit sendviče za jutrišnji zajtrk.
Napolnila je skledico s kokicami, pripravila meso, preverila zaloge s
kornfleksom,

pripravila sladkor in skodelice za jutranjo kavo .
Potem je še malo pospravila po kuhinji, vrnila brežični telefon na
njegovo mesto in imenik na polico. Zalila je rože,
izpraznila koš za smeti in obesila perilo, da se posuši.

Nato je odšla proti spalnici. Ustavila se je
pri mizi, napisala sporočilo učiteljici, pustila nekaj denarja za izlet
in pobrala knjigo, ki je ležala pod mizo.

Napisala je rojstnodnevno voščilnico za prijateljico, in si jo pripravila k
torbici.

Mama si je potem očistila obraz, odstranila ličila,
oprala zobe in nalakirala nohte...

Oče ji je rekel : "Zdi se mi, da si rekla, da greš spat?"
"Že grem" mu je odgovorila.
Potem je nalila vodo v skodelo za psa,
preverila da so vsa vrata zaklenjena in vse luči pogasnjene.
Pogledala k otrokom, jih pokrila in pobožala, odnesla njihovo umazano perilo
do pralnega stroja.
Končno je odšla v spalnico, vključila alarm za bujenje,
si pripravila oblačila ki, jih bo oblekla zjutraj. Dodala je še 3 obveznosti
na seznam 6-tih najnujneših obveznosti za naslednji dan. Si zadala cilje za
naslednji dan in se končno odpravila v posteljo.

Oče je v tem času ugasnil televizor in pri sebi izgovoril
"grem v posteljo !"
In brez razmišljanja je odšel spat ..

Ali opažate nekaj nenavadnega v zgodbi? Se sprašujete zakaj ženske živimo
dlje..?
Zato ker imamo vedno obveznosti, ki jih moramo še opraviti!

Ko sem prebrala tole,sem si rekla,da moram pripopat tle gor,ker drži kot pribitouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.9.2008 13:17:17   
Anonimen
jap lunca pa še kako je res...

študirala sem pa nisem nikjer zasledila kdaj bi naj otrok prespal celo noč brez zbujanja tko od osmih zvečer pa do sedmih ali osmih zjutraj?
pa pri katerem mesecu naj nebi otroku več devali ponoči jesti?? jst si to ne predstavljam da bi se to zgodilo že npr čez en mesec ker mi se ponovem zbujamo in hranimo 2x na nočuser posted image ...a pol mu damo samo čaj al kako da ga odvadimo jesti ponoči?user posted image ..to bo šele izziv zame k se bo jokal da se bo cel blok zbudiluser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.9.2008 13:19:18   
Anonimen
aja pa še to..mama me je zopet obiskala,no vnučka Žana si je zaželela videt in je bla tu dobre dve ure pa spet nič od nje...ma dobro...zdej mi je že vseeno,k se že mal bolš počutim...jap tko je...sto ljudi sto čudi..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?