|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
19.9.2008 17:05:04   
aleksandra silvija
Še to. Stopinje:

Mi kar kurimo. Prva dva dni ohladitve smo greli na klimo, sedaj pa kurilno olje rulesuser posted image !

Zunaj oblečen:
bodi, puloverček, žabice, hlače, nogavičke, jakna, kapa.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
19.9.2008 18:23:46   
RMRM
Dan.

mtinca - prosim geslouser posted image

polma user posted image user posted image user posted image  za izpit, sicer pa nisem dvomila v uspehuser posted image

Mojca - user posted image user posted image user posted image  za Lukca

Drugače smo pa mi iz šopinga, si je mami dala duška, je pa danes na vrsto prišel le najmlajši član.Res imajo luštne cunjice v Zari, mogoče mal premal izbire za fantke, za punčke pa noro veliko. Bila sem tud v Turbo Limaču, tam mi pa cunjice niso všečuser posted image . Tko da sem večino nabavla kar v Cityu. Pa danes so imeli v okaidiu velik izbire tud za fantke. V glavnem bomo ponoviliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4027
19.9.2008 18:30:01   
RMRM
Aja, mi tud že kurimo.

Upam pa, da se bo vseeno še mal otoplilo, vsaj ta vikend. Jutri je že zadnji čas, da z user posted image  pospraviva bazen (se mi kar user posted image ), v nedeljo imamo pa krst, bi pa tud blo fino če je lepo vremeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.9.2008 18:50:55   
sasa.vracko
mtinca1 - tvoja pupa ma pa res veliko las, v krstni oblekci je pa iber cartkana, pa tako jopico z opicami mamo mi tudi! No, zdej nam je že premejhna, ko je številka 56 user posted image

Mi tud kurimo, kurilno olje je zakon!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
19.9.2008 19:15:14   
mtinca1
RMRM
Res imajo luštne cunjice v Zari,

se strinjam. men so tud tam ful lepe cunjice.  sem Lani kupila ene hlače žametke, pa 2 bodija, žabe in zoknčke za 30€. ni se mi zdelo drago, ker so res lepe stvari.

ja zgleda, da bo treba zakurit - oz. vklopit klimo, dokler se ne začne kurilna sezona v bloku.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
19.9.2008 19:18:07   
aleksandra silvija
mtica--ja, tvoja princeska je pa res princeska!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
19.9.2008 19:25:56   
mtinca1
Ja, Lana je res prava princeska - predvsem ponoči, ko pridno spančka!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4032
19.9.2008 20:05:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

mtica--ja, tvoja princeska je pa res princeska!

jaz bi tud geslo...........dolenjke,a boste mele drug teden kaj časa,za kufe

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4033
19.9.2008 21:21:17   
RMRM
mtinca, tvoja user posted image  je pa res prava princeska.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
19.9.2008 21:26:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

RMRM
Res imajo luštne cunjice v Zari,

se strinjam. men so tud tam ful lepe cunjice.  sem Lani kupila ene hlače žametke, pa 2 bodija, žabe in zoknčke za 30€. ni se mi zdelo drago, ker so res lepe stvari.

Meni se tud ni zdelo drago, sam za fantke so mel res mal izbire, oz. ni bilo številk. Sem mu hotla kupit eno tako fensi jakno, kot so jih imeli včasih v angleških filmih, tak rjavi karo, sam ni blo številkeuser posted image . Pol sem pa v okaidiju gledala tak fletkan zimski pajacek, kupla vse živo, sam pajacka ne, zdej mi je pa žaluser posted image , bom res mogla še enkrat v LJ.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
19.9.2008 21:28:54   
RMRM
Sem hotela kupit par plišastih pajackov, ampak ne pižamic, tko, za doma, ker mi ni ravno fino da je doma v kavbojkah ali pa žametkah, pa jih sploh niuser posted image , tiste ki sem jih pa vidla, so ble pa ko ene cunjeuser posted image . Mojadva tavelka sta bila v hladnih dneh oba v pliškotih, so taki fino mehki, zdej pa ne vem a je mami za luno al ne znam poiskat po trgovinahuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
19.9.2008 21:29:48   
RMRM
mam samogovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
19.9.2008 21:33:33   
mtinca1
dolenjke,a boste mele drug teden kaj časa,za kufe

jaz mam čas v začetku tedna, naprej pa ne vem - gremo še enkrat na štajersko pa ne vem kdaj - ko bo (upam da bo) malo lepše vreme.
danes in jutri sem sama, je šel samo moj user posted image  domov domov, ma ful nekih aktivnosti bowling, paintball....; meni pa se ni lublo spet pakirat in sva ostali kr doma.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
19.9.2008 21:49:28   
lunca14
mtinca..........tvoja pupa,je pa tako lepa,kot tista porcelanasta lutkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........za kafe,se pa mormo zment,men načeloma odgovarja začetek tedna,se morata prfočkat še naya in aleksandra.........zdej grem pa spat,po dolgem času,grem spat pred polnočjo,ampak vem pa to,da sama ne bom dolgo spala,me bo moj Lunček takoj zajagaluser posted image ..........o moja mami je v postelji,jo bom mal pogrel,da je ne bo zeblouser posted image ........in tako vse do jutrauser posted image ,lahko nočuser posted image

tannikaa.....mislim nate,upam,da si že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
19.9.2008 22:00:15   
Tina 28
Ojla...

Mi smo končno usposobili tist avto kupljen dobra dve meseca nazaj in smo se koj peljali na Pokljuko, kjer so mele sodelavke popoldanski piknik v vikendu od knjižnjičarke. Sem bla ful vesela, da so se spomnile name in valjda sem koj spekla trenutno najbolše, kar smo doo sedaj jedli EKLERJE. Bili smo pa sam eno uro, ker je tamala začela svojo arijo.

No, to mam pa zdaj problem...ko ji nekaj ne paše, se dere ko jesihar (velik bolj ko Nejc) in če smo kje na obisku, je najbolj da se zbašemo domov.

Zadnje tri dni mi ga pa tud zvečer sračka, ker čist popeni, ko jo hočem podojit...ponavad se celo uro matrava, da se naje, ker sploh noče joška, pa je že lačna ...dere se pa k,o da jo mučimo in se zraven kar odriva....user posted image user posted image user posted image Kaj ji je...ponavad zarad utrujenosti začne z jokom...a je pol zvečer tolk bolj zmatrana, da ga tkole sračka?
Flaško s čajem pa zagrab...tko, da jo ponavad tko na finto vržem, da ko se umiri pri čaju, zamenjam za joško...sam kmal pogrunta.

Pr men mora kar 15 x sigurno potegnt, da se mleko začne izcejat...tko da kadar je tečna, se še zarad tega matravauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
19.9.2008 22:09:05   
Tina 28
Drek...zdaj sem vsem tko fajn odgovorila in še razložila sistem našega ogrevanja...pa mi je ven vrglo...kasnej spet poskusimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
19.9.2008 22:15:48   
mtinca1
tina28 -  user posted image user posted image user posted image  za uspešno dojenje.

jaz sem pa danes zvečer tamalo v jok spravla, se je čist ustrašla, ko sem se med dojenjem začela naenkrat smejat. sam nisem si mogla pomagat - gledala sem predvolilno soočenje in vsak je imel na koncu čas še pol minute, da prepriča volilce in reče Karl Erjavec: ...neopredeljeni volilci, če ne veste, ali bi volili Janeza ali Boruta, se odločite za Karla... Mislim, je res blo fuuul smešno user posted image user posted image user posted image .

nič, zdaj pa spat user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.9.2008 7:25:23   
aleksandra silvija
neopredeljeni volilci, če ne veste, ali bi volili Janeza ali Boruta, se odločite za Karla... Mislim, je res blo fuuul smešno .

user posted image user posted image user posted image

Sem 1 uro gledala soočenje, nato zaspala in bila ful jeznauser posted image , nato sem nameravala gledat vsaj odmeve in med reklamami spet user posted image . Mož enakouser posted image .
Tako da mi bo zgoraj naveden nasvet prišel pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...........za kafe,se pa mormo zment,men načeloma odgovarja začetek tedna,se morata prfočkat še naya in aleksandra.......---no, jaz naslednji teden lahko.
Enkrat dopoldan-ob 12.40 moram biti vsak dan doma.
Povejte točno kdajuser posted image

Sem hotela kupit par plišastih pajackov, ampak ne pižamic, tko, za doma, ker mi ni ravno fino da je doma v kavbojkah ali pa žametkah, pa jih sploh
RMRM-ja, v teh plišastih pajackih so mi user posted image  najbolj cart. Ta prva dva sem imela v pajackih zelo malo-samo za spat, ampak saj jih lahko nosijo samo prve mesece življenja in potem nikoli več. Kar naj bodo tako mehki in medvedkasti vsaj sedaj. Ima pa BC nekaj luštnih. Pajackov namreč.

Sicer pa---dobro jutro. Pa user posted image  za vse.
Naša ta velika dva sta že lep čas budna, Lovro je pa nekaj pred šesto papal, sedaj pa spet spančka--pa je zaspal on 18-ih zvečer! Je to normalno??????????????????????????????????????????????????

Tina, za dojenje user posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.9.2008 7:59:11   
Anonimen
jutro..tooolk bi še spala,pa zgleda da so dnevi spanja dokončno mimo...prej smo spali tudi v kosu od pol osmih zvečer pa do šestih zjutraj zdej pa že 10 dni se zbujamo ob 1,4 pa ob šestih vstanemo...nevem kaj mu je porušilo ritemuser posted image ...danes sem rekla mojmu da hočem it v službo nazaj naj bo on 6 mesecev v porodniški,tud jst bi rada šla v službo da se malo spočijem...mojmu je namreč super..po cele dneve ga ni doma,za vse sem sama,danes ima izjemoma izobraževanje v MB pa ga spet ni,ko pride pozno popoldne domov gre še na nogomet zvečer...mami ti pa kr liki,pucaj,malega rihtaj...mislim se mi zdi na trenutke da se mi bo zmešalo...sej bi lahko šla s prijateljicami na kavo pa iskreno,vem da bom mogla poslušat njihove probleme pa mi res ni

Neposredna povezava do sporočila: 4044
20.9.2008 8:02:48   
Anonimen
..ker imam svoje hujše in nisem sposobna igrat psihiatra...nevem da pa grem kr tak mal sama ven mi je pa žal malega pustit,ker se oči včasih nič kaj ne znajde (sej se ne more če ga nič ni doma) pol sem pa raje doma...in tko se vleče dan za dnem isto...nevem zgleda da me mal daje tale depresiva od vsega po malem..user posted image ..no že za dobro jutro težim...malo spanca rabim pa bo boljeuser posted image ...sem že rekla da bom šla k sestri al mami eno popoldne se mal naspat,bom manj tečnauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4045
20.9.2008 9:11:34   
lunca14
tannikaa.....dobro jutro,te čist štekam,kako je to.......no sedaj pa pomnoži svoj dan x3,pa dobiš moj dan,tko,da vem,kako je ,če si za vse sam,no moj pač dela vse sam na hiši,pa služba,a tudi jaz bi kdaj šla malo fizikalit,bi prav pasalo,pa mam tamale ful rada,a rabiš vsake toliko časa premor.Saj se bo začel fitnes z oktobrom,pa bom spet mela svojo urico zvečer samo zase.Najdi si nek hobi,eno stvar,ki bo samo tvoja,boš vidla,se boš počutila kot prerojena.Drugač pa sam težeš,če ti bo ležje,saj veš.......RR prenese vse.Mej seuser posted image ,aja pa moj palček skor nič ne spi,čez dan samo drema in še to samo pri men,ponoč,pa tud hoče samo z mano spat,kaj čmo,tko mamo,glavno,da je zdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.9.2008 9:26:25   
Kaja08
Dooobro jutro! Naš Žiga je končno ponoč spal do 4 in je preskočil polnočno hranjenje!! Jeeej! Mogoče bomo spet prišli na pred-morski ritem.
Smo pa včeri dobil posteljo za v njegovo sobo - tisto ta veliko, odraslo posteljo in jo je user posted image  zvečer sestavil, pol pa še letel v Lesnino po jogi. Jst sm pa zdele šla k staršem po posteljnino, tko da smo fensi user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.9.2008 9:27:30   
Kaja08
taanikaa user posted image user posted image  Moj tud zadnje čase skoz dela, pa še zdele se bo začela sezona, tko da bo itak šele ob pol osmih zvečer domov hodil... Prid na RR mal pojamrat, pa boš kuj boljše volje. Vsaj meni pomaga user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.9.2008 9:34:56   
aleksandra silvija
Moj tud zadnje čase skoz dela, pa še zdele se bo začela sezona, tko

Evo, mojemu se tudi začenja sezona,...

Tanikaa--ja, pridi malo na RR počvekat, pa bo!user posted image user posted image user posted image

Kaja--user posted image user posted image user posted image  za spanje!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.9.2008 9:54:18   
polly80
jutro!

hvala vsem za gesla,aleino še čakam...user posted image user posted image

mtinca-carska lanauser posted image user posted image user posted image ,kot lutkica res..ful lepa oblekica,ful!!!
mojca-lukec user posted image user posted image user posted image ,sam ne razumem,kako da še zdaj živi pri staršihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ledvičke!!!!!!!!!
nya-patrikuser posted image user posted image user posted image ,svetoven je v tistem obročku,mi kar težko postane,ko mi pa nismo bli na morju,smrkuser posted image
taanika-žan je pa tudi lepotecuser posted image user posted image user posted image ,pravi korenjak je..mamica ti pa le pozitivno!!!!!!!!!!!!!!!
ninny-user posted image user posted image user posted image ful lepe otročke maš

pa hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image

krst-imamo 28.9,pa še nimam oblekiceuser posted image user posted image user posted image ..hvala vsem za nasveteuser posted image user posted image user posted image ,a je stvar taka da mam do lj,ce ali mb FUL daleč,in sploh ni šans,da grem kam tako daleč,ker vita joka že če se peljemo 10kmuser posted image ..same pa tudi nočem pustit za kakšnih 6urc,ker dojim in noče pit iz flaškeuser posted image user posted image user posted image in zdaj ko sem šla na izpit v mb je bila kar kriza,sem tako hitela nazaj domovuser posted image
tu kje pa tudi nimajo nič kaj,v BC sem bila včeraj,pa imajo lepo oblekco,a nimajo ne kape,ne jopce,ne čeveljčkovuser posted image ..
bom videla,kaj bo za narest..user posted image user posted image user posted image

AS-sem se smejala,ko si napisala,kako se je drl,da nisi mogla probat niti hlačuser posted image ,ker naša vita je ista..ponoči je sicer ful pridna,a čez dan kriza..user posted image nič ne spi in samo dere se,noče bit v vozekuuser posted image user posted image user posted image ..itd...user posted image

mraz-ufffff,mamo v bajti 20 st.,pa kurimo s kaloriferjem,da pridemo na 23 in več..a mislim da so zdaj začeli kurit,so mal mlačni radiatorji..user posted image

ok,zihr sem kaj pozabila,pa drugič dodam..jokamo...

pozdravček in lep vikend!!!

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?