polly80
|
jutro! hvala vsem za gesla,aleino še čakam... mtinca-carska lana ,kot lutkica res..ful lepa oblekica,ful!!! mojca-lukec ,sam ne razumem,kako da še zdaj živi pri starših za ledvičke!!!!!!!!! nya-patrik ,svetoven je v tistem obročku,mi kar težko postane,ko mi pa nismo bli na morju,smrk taanika-žan je pa tudi lepotec ,pravi korenjak je..mamica ti pa le pozitivno!!!!!!!!!!!!!!! ninny- ful lepe otročke maš pa hvala vsem za čestitke krst-imamo 28.9,pa še nimam oblekice ..hvala vsem za nasvete ,a je stvar taka da mam do lj,ce ali mb FUL daleč,in sploh ni šans,da grem kam tako daleč,ker vita joka že če se peljemo 10km ..same pa tudi nočem pustit za kakšnih 6urc,ker dojim in noče pit iz flaške in zdaj ko sem šla na izpit v mb je bila kar kriza,sem tako hitela nazaj domov tu kje pa tudi nimajo nič kaj,v BC sem bila včeraj,pa imajo lepo oblekco,a nimajo ne kape,ne jopce,ne čeveljčkov .. bom videla,kaj bo za narest.. AS-sem se smejala,ko si napisala,kako se je drl,da nisi mogla probat niti hlač ,ker naša vita je ista..ponoči je sicer ful pridna,a čez dan kriza.. nič ne spi in samo dere se,noče bit v vozeku ..itd... mraz-ufffff,mamo v bajti 20 st.,pa kurimo s kaloriferjem,da pridemo na 23 in več..a mislim da so zdaj začeli kurit,so mal mlačni radiatorji.. ok,zihr sem kaj pozabila,pa drugič dodam..jokamo... pozdravček in lep vikend!!!