Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:16:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
taanikaa Vem, strah te je. Ampak saj bo vse v redu--tule na RR res vse poštimamo! Bi šla kar sedaj v tvoje konce na . Jaz sem pa danes nečakinjo prosila, da bi bila botrca našemu Lovru. je jokala od veselja, pa jaz tudi,... V glavnem. Imam ful luštno 19-letno nečakinjo. Pa preveč odraslo za svoja leta. Pa nekaj takega mi je povedala, da,.. Ne smem nič konkretnega napisati tu, ampak res držim pesti zanjo in njenega starejšega brata, da uspešno doštudirata in si uredita življenje ter da sta srečna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:18:38
|
|
|
|
alea01
|
mtinca- krasna krasotica . Krstna obleka je pa huuuuuuuuuuuuuda. Kje za vraga ste jo nabavli? Jaz bi tudi tako imela....no, Izabela sasa.vracko- naredi navaden biskvit pa notri borovnice in bo zelo hitro pa še dobro povrhu. Če nimaš recepta povej in ti ga napišem taanikaa- ne obremenjuj se še z mamo, ker ti že veš kaka je in verjetno si tudi pričakovala njeno reakcijo. Kadar pa rabiš vspodbudo se obrni na nas RR-jevke in me ti bomo pomagale kolikor ti bomo znale. Če drugo ne pa vsaj pikalono ti bomo dale. To ja pa tudi že nekaj . In še enkrat. Probaj se umirit, kajti Žan čuti tvojo nemirnost in bo še sam tečen. Vem, da je težko oz. lahko je govorit ko sam nisi v taki situaciji,ampak vseeno. Poskusi se umirit..... probaj s kakšno nežno glasbo, ali s meditacijo..... vsaj za trenutek da se sprostiš, in vsaj za trenutek pozabiš...... .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:20:52
|
|
|
|
alea01
|
aleksandra silvija- za tvojo nečakinjo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca in ninny kolk lušne princeske - se mormo kej dobit, da se naši sončki spoznajo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nya taanikaa - me smo vedno tu ______________________________________________________________ ja to mi vedno znova dokazujete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 13:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya mtinca in ninny kolk lušne princeske - se mormo kej dobit, da se naši sončki spoznajo enkrat bi se pa res lahko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:12:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
mtinca jaz bi tudi geslo, majčka pa je iz HM-a Supernova; jaz pridem kadar ukažete taanikaa Bodi močna! Kje pa imaš punkcijo? Midva sva bila pa spez na UZju zarad ledvičk. Še vedno je neka kalcinacija tam, zato sva šla še do nefrologa. Nekaj so omenjali možnost da bi morala ostati tam 24ur in da bi Luki dobil urinski kateter po katerem bi se zbiral urin za določevanje kalcija Upam, da tega ne bo treba. Kontrola in UZ spet 17.11.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:20:10
|
|
|
|
Kaja08
|
Mojca, upam, da vama z Lukatom ne bo treba v bolnico Naš Žiga je pa ugotovu, da je najlepše se pokakat takrat, ko je v ležalniku. Sam za mami pa to ni najlepše Ker drekec seveda pol ne gre v ritni del pleničke, ampak v sprednji - če je sreča je pokakcan samo do popka, ker pa nimamo veliko te sreče, je pokakan skor do podpajshe, pol pa še ob straneh ven udar Kolk številko plenic pa ve kej uporabljate? Mi smo na 3, sam če bo tkole vsakič ven udarl, bomo mogl na 4 prešaltat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - za Lukca , pa ne se sekirat, ker boš vidla, vse bo ok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:20:44
|
|
|
|
Kaja08
|
sem lih kar en hud vic dobila po mailu : Pride Peče do frizerke, ona pa ga vpraša: A bova danes samo striženje, al čva tud olje zamenjat?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej mojči,držim pesti za lukija...se kr spomnim ko sem bila v bolnici zard preklampsije sm mogla tud zbirat urin,sam otročki so pa še tko mičkeni pa morjo že dat vse to čez...vse bo vredu...aja punkcijo imam v četrtek v celjski bolnišnici na orl,istočasno pa ima žan pediatra bo dobil prvo pikico in še rotarix,nekaj časa bom zraven pol bom pa jst šla na punkcijo pol bo pa ati z njim...upam da ga bo znal potolažiti,ker ponavadi to samo mei nekak uspeva,mamica je le mamica,še zato skrbim zdej...pa sej bo že,kaj pa ko bom šla na operacijo (tud če ni rakasto bom mogla it tumor odstranit če ne bo rastel) kako se bosta pa pol rihtala ...sej vem da mali nebo lačen in da bo urejen,sam sej veste mamice so le mamice...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja - mi smo na 3, zaenkrat nimamo problemov, da bi nam ful ven udarjalo, je pa res, da smo tri tedne mlajši. Uporabljamo pa dm-ove babylove(so jih spet izboljšal- tiste ki jih kupimo v škatli, k sta notr dva paketa, majo dvojni notranji trak) in alana- te nimajo elastičnih trakov, so pa mal daljše okrog riti, tko da sm zadovoljna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jst vem en vic, mi je prav hud. So bli klicani na sodišče: pesek, cement in voda zarad našega zloglasnega predora. Pa vpraša sodnik pesek, kaj je blo nastvari. Pesek reče, mene je blo dovolj. Vpraša vodo, voda odgovori, gospod sodnik, mene je blo tud dost, še za pit so me mel. Pa pride na vrsto cement, pa reče sodniku, veste kaj, če me takrat niso zraven mešal, me pa tud zdej ni treba v to godljo mešat. Hihihihihi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja-mi imamo tud 3 ,trenutno mam mullerjeve plenice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:32:45
|
|
|
|
lidijajenko
|
zdravo punce, po zeeeelllo dolgem času se vam javljam tudi jaz. Končno sem zrihtala rač in internet. No da vam malo povem, 6.6.08 se mi je rodila pupa Tamara. Morem povedat,da je bil to najlepši dan v mojem življenju in da si takega občutka ne moreš predstavljati. Kot sem prebrala imate nekatere kar nekaj težav, vsem držim pesti in želim veliko sreče. Midve sva zaenkrat zdravi in vse poteka v najlepšem redu. Zanima me koliko kaj tehtajo vaši in za tiste ki ste že imele 2 posvetovalnico, kako so prenesli pikico?? lep pozdrav vsem. lidija
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:34:46
|
|
|
|
alea01
|
ve vicarke mi imamo pamperske iz Mullerja št.3, ki pa bodo glih kar zmanjkali in upam, da ne bo veliko nasrala do torka, ko jih bom kupila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 14:37:28
|
|
|
|
alea01
|
lidijajenko- lepo pozdravljena nazaj . Mi smo imeli cepljenje v torek, tudi proti rotavirusu in je vse kul. Nobenih sprememb. Sem ji pa takoj na mesto cepljenja dala hladen moker robček gor, da ni nastala oteklina. Doma še dvakrat ponovila in to je to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 15:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
lidijajenko -
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 15:10:39
|
|
|
|
anaj22
|
Sem si kr seznam napisala zreven ko sem vas brala da nom kej pozabla polly čestitke za izpit , za krst sem pa take ful luštkane plščke bele kosmate od Kanz-a v BTC-ju v hali A v kleti majo trgovino, pa še nekje sam se ne morem spomnt kje . Spodi ji lohk obečeš tako luštno oblekico čez pa plašček pa še ful je topel pa mehek. mtinca vaša Lana je pa pravi fotomodel nya ful ste luštni mojca velik za Luka da bo vse ok Kaja mi smo za enkrat še na 3, mamo pa pamperske taanikaa kakšen pubec je tvoj Žan lidijajenko pozdravlena, mi smo pikico dobro prenesli, malčkeno mamo otečeno tam kjer so ga špiknili ne glede na to da sem mu dala gor obklatke saša upam da se čim hitrej pozdravte se opravičujem če sm kej izpustila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 15:26:59
|
|
|
|
mtinca1
|
mtinca in ninny kolk lušne princeske - se mormo kej dobit, da se naši sončki spoznajo jaz sm za!!! a ste se dolenjke že kaj dobile? zgleda, da ne bom nikol prebrala tistih 20 strani, ko me ni blo. Krstna obleka je pa huuuuuuuuuuuuuda. Kje za vraga ste jo nabavli? kupila sta jo botrca in botrček - mislim, da sta rekla, da sta jo nabavla v Arielu v MB, čeveljčke pa posebej - pa ne vem kje. Mojca - - za Lukca, da bo vse vredu pri zdravniku!!! se kr ne morem navadit na to, da je že jesen. v stanovanju mamo cca. 21,5 stopinj, pa me zebe. mislim, da Lane ne zebe, ker ima tople tud rokce. moram priznat, da me nič ne mika, da bi šla z njo na sprehod. ampak bo treba mal na sveži zrak in jo pač bolj toplo oblečt. Kolk stopinj pa mate ve v stanovanju?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 15:39:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw Zdej pa menda ne bo sodelavk jutri na obisk, ker je ena tud nekaj prehlajena in sem rekla, da naj pridejo raje drug vikend, ker smo pri nas tud vsi bolan. Pa še mojga ni čez vikend in sem pol sama za vse. Nya - super fotke z morja, sem ti pa že povedala, da men je najbolj svetovna tista, ko je Luki v fredovem obroču in kuka v morje... Alea - hvala za nasvet glede borovničevega peciva, ti sporočim, če mi je kaj uspelo mtinca - prosim za geslo, da vidim tvojo princesko! Kaja - a tolk se pokaka v ležalniku? Sej se moj tud včasih v ležalniku, sam pol tolk rita sem in tja, da si pa v kontra smer namaže, do sred hrbta , smo že probal 4 Pampers, pa se mi zdi, da so mu še vseen mal prevelike, zato smo spet na 3! Mojca - slej ko prej nas vse čaka, da bomo skupaj z otročki lovile urin, moja kolegica je že mela in je rekla, da je to kao za vse obvezno na posvetovalnici, mislim da na 5. Držim pesti za vaju! Pa fajn slikce maš!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 15:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vem mtinca tud mene nič kaj sprehodi ne mikajo...grem šele v nedeljo v šoping malemu kupit kapico in žabice,pol bo pa treba it...jst imam trenutno v stanovanju 24,1 stopinj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 16:04:02
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- za Lukata Polly80- za izpit. Jaz sem Izabeli kupila eno krstno oblekco z bolerco v BC za 19eur in sicer bolj veliko- mislim da je za starost 1leto. Tako ji bo oblekica segala do gležnjev. Spodaj bom dala žabice, bodi in še jopico in pol šele bolerco. Rokavčki od bolerce so predolgi in jih bom skrajšala- no, moja mami . Tko, da upam, da bo to dovolj, kajti hočem da se cela oblekica vidi. Bom pa še imela odejico zraven. Krst imamo pa 4.10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 16:07:52
|
|
|
|
alea01
|
aja, v dnevnem prostoru imamo 25C, ker se grejemo na klimo. V spalnici je pa okoli 24C Tile sprehodi tudi mene nič ne mikajo več. Sploh več ne vem kam se naj grem sprehajat, ker po tej cesti divjajo kot norci in samo čakam, kdaj me bo kdo podrl in to je cesta med ulicami, kjer je omejena hitrost 40. Če grem pa ob reki savinji je pa polno psov, ki se je itak bojim, pa ogromno drekcev in potka je ful ozka. Tamalo furam na vrtu v krogu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.9.2008 17:02:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tamalo furam na vrtu v krogu Jaz pa "tamauga" na dvorišču-tud v krogih okoli hiše . Toliko o daljših sprehodih. kaj so že to???? Mojca- za Lukata-da ne bosta ostala v bolnici, pa da bo vse o.k.!!! Mtinca-jaz bi tudi geslo. Hm, kdaj se dobimo na kavi? Povejte punce!!! Lonapo--slikce Krst--jaz bi še najraje naslednjo nedeljo.Mislite, da lahko tako hitro? Ali pa vsaj 5.10. No, bo treba res v Lj po oblekco za fanta . Aha. Pa včeraj sem si hotela kupit hlače. mali se pa v kabini drl kot jesihar, drl, drl,...ne morem opisati. Hlače sem komaj slekla, ker se je, ko sem ga spustila še bolj drl,...ko pa sva prišla ven, pa malo pogledal naokoli, še malo pošmrkal in....nič. Niti glasu več Ampak kolk mi je bilo nerodno. Pogledi--kaj neki nosim otroka po trgovinah? Pa sem na kabini odgrnila zavese,..ampak menda luči ali kaj vem...ali pa ni hotel, da hlače kupim sebi..menda je hotel on nove.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?