sasa.vracko
|
Dobro jutro! ninny - tamali dve sta obe čist mamici podobni, sploh najmlajša je cela kopija! Mojca - zakaj hudiča ne morem do tvojih fotk, ker ko kliknem nate, mi napiše član ne želi razkriti svojega profila taanikaa - misli pozitivno, sej vem, da je lahk men govort, ko nisem na tvojem mestu, pa vseen poskus prosim! anaj22 - vau, tvoja dva fanta sta pa strupena, oba!!! Se mi zdi, da je tamal cel ati! slovenka - tvoja pupa itak zmeraj lepo pozira! mtinca1 - geslo prosim! nyaaaaa - kjeeee siii? a mi prosim pošlješ geslo? alea - mam podobne težave, kot ti, ker ob 5h tud ne morem nazaj zaspat, pol pa začnem vse sorte študirat, pol pa itak ne morem Hvala vsem za pikapoke, nocoj smo malo bolje spali, sem včeraj v lekarni kupila tako zeliščno mazilo, za na prsni koš, sem namazala gazo in jo dala Lukiju na prsi, na bodi, za vsak slučaj, da ne bi kaj odreagiral in je pomagalo, je lažje spal, kot prejšnjo noč, kašljamo pa še zmeraj... bova danes še raje cel dan noter, preventivno! Jutri pa sodelavke pridejo, noro! Alea, ne vem, če mi bo uspelo borovničeve kolačke narest...Pa še nocoj gre moj službeno v Nemčijo za čez vikend in bova z sama. Že tako ga čez teden od jutra do večera ni, zdej ga še pa čez vikend ne bo. Jaz pa sama s tamalim, oba prehlajen in še obiski, ponorela bom.
|