sazi
|
Upma, da se katera javi kaj čez teden, da ne bom imela samogovorov glede na to da je Tinkatonka odsotna, Sazi pa je na dopustu. Evo me! Nas je na morju skoraj odpihnilo, pa smo spokali domov in danes jaz že pridno v službi, mož hodi po trgovinah in naroča pohištvo, Lev pa je pri varuški. Dopust pa kdaj drugič pride na vrsto - če sploh in kakšen. jer.za, upam, da sta mali že bolje. Mora biti kar hudo. Sploh takole ena za drugo, ampak si najbrž res tako hitro prenesejo vse, še preden bolezen izbruhne, da so vedno vsi otroci bolni. No, pa da je Zalin prst že dober oz. vsaj manj boleč. tinkatonka - upam, da ne boš pregorela ta teden. Glede dogodka z Anejem na stopnicah - mislim, da si naredila čisto prav. Pri meni je edino tako, da ponavadi "popustim" in ga nesem, čeprav ne bi smela, ampak ne morem drugače. Je pri nas le treba v lift, pa ven iz bloka in na perkirišče, kjer kak avto prav pridivja in ga ne morem prepuščati samemu sebi niti za trenutek, da bi kaj samo nesla v avto. V hiši bo seveda drugače. Kaj smo počeli čez vikend? V Izoli v stanovanju smo risali, sestavljali duplo kocke in gledali vlakca Tomaža. Pa ko je nehalo padat, smo šli ven na sprehod - pa nas je obakrat ujel dež, vmes nas je pa itak skoraj odpihnilo. dopust - no, del je že zgoraj napisan, ampak tja smo prispeli v četrtek pozno zvečer. V petek smo se še kopali - Lev je spet samo stl v vodi in metal kamenčke - plavat in namakat se noče. V tistih dveh urah me je po prsnem košu celo malo ožgalo sonce - skratka super in bi bilo noro, če bi tako ostalo še naprej - pa ni. Že popoldne je začelo deževati ravno, ko smo se z Evi in Dejanom (in Nšo) dobili na igrišču. Potem pa nas je Eviii gostoljubno sprejela pod streho in je bilo prav lušno. Dejan se sploh ne razburja, če se kdo drug igra z njegovimi igračami (razen ene bolj priljubljene). Potem smo šli spet malo ven, ko jenehalo deževati, pa so nas komarji ful napadli - res niso fajn. POvsod jih je polno. Bomo videli, kkao se bomo v hiši borili proti njim. Sem pa videla, da Lev sploh ne razume koncepta opravičevanja - torej zakaj in komu je namenjeno. Namreč Dejan ga je malo udaril, pa je bila Eviii malo huda (tako je tudi prav in sem jaz do Leva ista), da se mora opravičiti. Seveda v stavku, ko je govorila z Dejanom ni povedala imena, kdo naj se opraviči in se Lev začne opravičevat in božat Dejana . A vaši razumejo v čem je fora? No, Eviii, hvala za gistoljubnost. Danes pa me je klicala Marty5, če smo še tam. Da imajo sonce, ampak da ful piha. No, mogoče se za vikend spet odpravimo, samo menda bo spet neko poslabšanje. Petra81 - Ima Tami kar pametne. Res naši mali včasih kakšno hudo pogrintajo in se moramo prav nasmejat. Bonnie_ čestitke za uspešno opravljen izpit . hiša - kot rečeno vse po vrsti lepo naročamo, danes menda pride parketar, pa bomo videli, na čem smo. dobre novice - je danes "sodelavka" rodila punčko - 2. hčerkico, njena setra, ki tudi dela tu, tudi pričakuje - 1 mesec za mano, tako da bo prav veselo. no, toliko zaenkrat. Bodite fajn in se beremo
|