tasyo
|
Dobro jutro! No, najprej naj povem, da včeraj tisto ni blo tko mišljeno, kot je izpadlo - sej ne mislim, da sem slaba mama, sam mi je blo pa res nerodno, ker je ves čas vreščala. ma ne vem, kaj se dogaja. Tudi danes ni nič boljša, zdej sem se od pol devetih trudila, da je končno zaspala. Pa ne izgleda, da so zobki. Kar neki joka pa stoka, pa ji v bistvu glih nič ne manjka. Uf, sem vesela, da zvečer niste bile tko zelo aktivne. Se vidi, da je Majček zganjala romantiko, Ketrin pa študirala o perfektnem zločinu... Roberta, tole veše stanovanje pa ful hudo zveni! Boš mogla res enkrat organizirat ogled, obljubimo, da ne bomo razbijale. Sinska, veš, tudi pri nas bo marsikaj iz te hišice romalo v novo - ker pohištvo sploh ni staro, mi je všeč in seveda - zaenkrat ni financ za kej novega. Počasi bomo pa tudi to uštimali. big mamma, upam da ponoči ni bilo prehudo in ja, tudi meni tole zveni čist po zobno! Jabolko, če je ena od igračk obroček ropotuljica z neko zverinico zelene barve, je Lanina. Sicer pa upam da nismo sosedov res preveč znervirale. Ko bomo mi preseljeni, vas pa enkrat povabim v naš konec, se bomo že kam stisnile, pa mali lahko razgrajajo do onemoglosti - ko bi le malce znervirali eno sosedo - je zoprna kot sam vrag. Nikoli ne pozdravi (tudi odzravi ne), vedno je slabe volje in tudi njen mož neha komunicirat z nami, ko se pojavi ona Pa je kao neka urednica al podobno, Dolenjskega lista. Skratka - imata 2 otroka, ki ne smeta počet nič, pošlje ju ven, potem pa jo čist nič ne moti, če skačeta po naši travici in rožicah (še dobro, da nimam še trajnic posajenih). No, sej mene tudi nič ne moti, če se otroci igrajo, samo njen odnos mi gre na živce. A si lahko predstavljate, da je prišla iz hiše in tovornjaku, ki nam je pripeljal pesek, prepovedala s kolesi zapeljat na njihov asfalt, da bi obrnil!!!! se je revež tako matral... Eh, pa ne bi o tem. Simvir, ful sem vesela, da sem vaju spoznala! Upam da drugič uspemo kej več počvekat. Clericv - najprej dobrodošla in ja, maš ful luštno punčko s fantastičnim imenom. Bo prav zanimivo, ko ga bodo sovrstniki poskušali izgovorit Posadka- upam da bo z mamo kmalu vse ok in da pride domov. Ateta boste pa že pocrkljali, saj vas je kar nekaj! Sicer pa ti čist verjamem, da bo kar težko še tole v tvoj urnik stlačt. No, pa da te še malo nafehtam - a te bom lahko enkrat malce izkoristila za fotkanje Lane, ko bo bolje razpoložena???? Se ti bom oddolžila, obljubim! Veš, midva sva res bolj leva za fotografijo, moj sicer ful rad fotka, ampak se toliko časa pripravlja, da najboljše trenutke zamudi... Meni pa ponavadi fotoaparat odnese, kadar bi rada kej slikala. A bi lahko???? Pa naj ti ne bo nerodno rečt ne! Vem, da ti je malce zoprno, ko smo tako navalile nate. Evo, skoraj sem pozajtrkovala, tako da grem še kej naredit, preden bo alarm. Aja, pa NiLe, ni se treba zahvaljevat za pleničke - fajn, da jih lahko ponucate, boljš kot pa da meni delajo gužvo...
|