|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
18.9.2008 22:03:54   
sinskaT
No predno mi je ratal napisat, ste skoraj zapolnile stran...

clericv - velkom med aprilčicami in ful imaš luštno pupo (tudi ime Kiara mi postaja vse bolj všeč, zdaj ko sem ga že večkrat slišala user posted image A mogoče veš kak pomen ima? Če bomo imel še eno pupo, sem ga dala v ožji izbor.)

Majček zgleda, da gre zares tko da uživaj! (Še mal namesto mene, MM  že vleče dreto v zg. štuku user posted image ) BZ.

Novopečena triler praviš? Grem mal pofirbcat..če me ne bo nazaj me je not potegnl.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
18.9.2008 22:05:50   
Isabellabina
Čer

Ker ne znam citirat --Tasyo in Ketrin---še jaz se pridružujem vsem tistim mnenjem mojih predhodnic.

Posadka tudi jaz želim mami hitro okrevanje!

Drugače pa ojoj naš  malček od srečanja naprej skoz nekaj joka in to tako kot doslej še ni,ma je tako bogi pa nevem kaj mu je.Pa mi malo zaspi in se v spanju tako začne jokat da me je kar groza.Se že zdaj bojim noči ,ki prihajauser posted image Pa nekaj je nahoden ,nevem mogoče jeto kaj povezano ,aja pa še če ga hočem namazat po dlesni mi sploh ne pusti prijetuser posted image ma nimam pojma!!!

Sicer pa o specialnosti našga Jerneja je pa tko--ko sem gledala vse  vaše malčke kako se obračajo in ojoj Tomažka ,ki je tako gibčen ,rajši bi videla da nebi bil tako malce več težak in bi počel stvari kot jih vaši,saj stoji in skoraj sedi to že ampak ,jaz bi ga že rada videla ,da bi se začel obračat in bit še drugače dejaven  ,tako pa hoče samo stat .se bojim da bo imel noge deformirane na OOOOO .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
18.9.2008 22:10:02   
clericv6
SinskaT- Chiara pomeni v italijanščini Jasna. Je pa res že kar pogosto ime, vem, da je pevka Žana dala hčerki tako ime (saj vem, da je ponavljala za mano user posted image ).

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
18.9.2008 22:10:07   
sinskaT
Roberta - kar lepo z užitkom opremljajte, jaz sem mogla v aprilu bolj na brzino in še dosti stvari sva kar prenesla iz prejšnjega stanovanja, tko da ni glih neki hudo stajliš za videt. Tole vaše se sliši zelo fensi, fino fajn.

B. mama - ne bom pametovala kaj bi to bilo, da joka..ampak na misel mi vseeno pridejo zobki user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
18.9.2008 22:12:31   
NiLe
Čeeeer ... evo, pa sem zamudila največje čvekeuser posted image ....  forenziki so že na sporedu, tko da je Ketrin zbežala, pa Jo@n ... Majček user posted image , Srečka se je odjavilal, Katka se je danes izgubila ...

Mah, smo imeli pester večer, pa mi ni uspelo prej gor pridet. Med večernim uspavanjem Tie je fuuul zaropotalo ... pa moj pogleda čez okno in vidi enga norca z velikim priklopnikom, kako je "pojahal" našo ograjo in smo imeli celo štalo user posted image user posted image ... je moj hotel policijo klicati oz. njegovega šefa, pa ga je tip (Srb) prosil, da ne, da se bo kar ubil user posted image ... no, na koncu smo se le zmenili, da bo tip poravnal škodo in potem je komaj ven prišel iz ulice ... štala!

Še na hitrco mal pokomentiram, potem pa spat ... pismu, me glava tolk boli, pa ne vem al mam mačka al kaj user posted image user posted image
Posadka; držim pesti, da bo z mamo vse OK, pa da bo čim prej doma pri atiju user posted image ... uživaj v masaži lubija user posted image

Tasyo; so punce že vse povedale ... Super mami si in to Lana ve! Pač ni bil njen dan ... veliko nas je bilo, vroče je bilo ... če bi bilo včeraj srečanje, bi naša Tia prevladovala v glasnosti ... Je pa tak cukrček z velikimi očki in gostimi laski user posted image

Ketrin; tebi sem že požugala po mobiju ... Kaja je ena prov fletna pupa, ki ji nič ne manjka in bo obvladala zadeve, ko se ji bo to zdelo potrebno.

Majček; žabice so ful cute in po vsej verjetnosti jih bo imela kar za krst. Lei moram pa še pomerit, če ji bodo premajhne bova pa zamenjale. PRav?

Big mamma
; tvoj Jernej je pa tak korenjak in dobrovoljček user posted image .

Nč ... bom kar enter pritisnila ... da ne bo šlo vse v maloro.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
18.9.2008 22:12:45   
clericv6
Big mamma: tudi jaz bi rekla, da so zobki (samo ugibam). Tudi Kiara ima take probleme z njimi in bog ne daj, da se jih dotaknem. Me tako ugrizne...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
18.9.2008 22:28:28   
NiLe
Roberta; a da so barvne stene outuser posted image ? Jaz si sploh ne predstavljam našega doma brez barv. Uživaj v opremljanju in upam, da bo izpadlo tako kot si želiš.

Sinska; aaaaa, spletno shopingiranje ... naslednjič boš dala kakšne napotke in nasvet user posted image Aja, tvoje pecivo je bilo zelo mnjaaaamiiiii (recept prosim user posted image ).

Big mamma; meni tile znaki kažejo na zobke ... držim pesti, da bo mirna noč.

Pismu, sem user posted image ... tasrednja pupa se še kar oglaša iz sobe, pa kar ne zmanjka ji izgovorov (lulat, žejna, vroče, kakat) ... grrrr ... grem čekirat, kaj zdaj.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
18.9.2008 22:29:57   
NiLe
Še tole, sem danes pozabila izjavit:

Sem NiLe in sem odvisna od RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
18.9.2008 22:57:12   
JABOLKO3
Živijo!

Sem zdajle malo preletela, kaj dogaja. Po srečanju smo se namreč na hitro spokali na Savo na pogreb moževega strica, sicer sem šla jaz z malimi pred pogrebom domov, mož je pa ostal, pa potem vse tri nafutrat, pa malo zabavat, pa v postelje spravit.
Torej - nikar se tako ne zhvaljujte meni, saj ste vse s seboj prinesle, ostalo je pa še nekaj bandidosov, pa kup plastenk z vodo, pa fruc, pa kakšnih 20 vrečk kapučina, pa barcafe, banane.... poleg tega smo našli še dve igrački (naj se lastnici javita), pa Kristina rjuha, pa na dvorišču ena tetra plenička...
Luštno je bilo danes in sem prav vesela, da ste se povabilu v takem številu odzvale. Ker je bilo malo gužve, smo lahko še bolj klepetale. So bili pa mali po vsem vrvežu res utrujeni. Tako da - Tasyo - ne moreš pričakovati od tako majhnega otročka, ki je navajen dneve preživljati v miru in tišini s svojo mamico, da se ne bo slabo počutil v takem džumbusu. Ti jo kar večkrat pripelji, da se nas bo navadila. Pa Tomažek mi ne gre iz glave s svojo telovadbo - sem prej povedala možu, kaj dela, pa se je ful smejal.
Nič, grem še nekaj pojest in spit (dopoldne nisem nič, ker sem morala potem še vozit), potem pa enkrat za spremembo malo bolj zgodaj spat.

Lahko noč!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.9.2008 8:01:15   
resnično srečna
Dobro jutro...user posted image user posted image kava ali čaj...izbirate same...

izgleda da bo danes s5 en dokaj lep dan...tako da ga bo treba izkoritit...pa oprat eno žehto (naš papa že mal jamra, da se mu kupček gat v omari niža he he)...

Dašo bo potrebno najprej v vrtec peljat...pa kakšen sprehod z Izo narediti...ko ste zadnjič pisale, da ste za darilo dobile premajhne stavri...sva dobili eno kjut kapico...samo gre za las na našo bučko...čez kak mesec pa še to ne bo šlo...bova poskusile zamenjati, če bodo hoteli biti tako prijazni...drugače jo bo pa treba kakemu mlajšemu dojenčku poklonit...

moški večer se je včeraj zgodaj zaključil...je bil možek že ob polnoči doma ( se vidi, da Pepelko zna na pamet)...no punce doma smo pa ob 21ih že vse spale...he he...Iza je imela danes dobro noč...2x je dotankala in spala do 7.15...celo Daša je še malo potegnila...

in sedaj zajtrk pa v avto...

se tipkamo...

aja no ja nej vam bo....: Sem resnično srečna in sem odvisna od rr (če je računalnik zraven)...sem odvisna od rr (če ni računalnika z mobilcem he he)...v glavnem sem odvisnica he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.9.2008 8:36:55   
sinskaT
Jutro! Kofetek je kar pasal, jaz ne vem, dalj ko spim bolj sem zaspana. Danes pokamo na trgatev no mi2 sH. bova kar pri kaminu se grele in kasneje uživale nabrane sadove (mimogrede a grozdje kaj napenja user posted image . se ga bom nažrla pa kaj bo bo).

Recept: je iz kulinarike

http://kulinarika.net/recept/sladice/Babicina_dobrota-2785.html

Sem SinskaT in sem odvisna od RR-ja.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.9.2008 9:05:39   
Krista28
Dobro jutro,

Jst že pridna, mala še mal spi....

Joj, pri sosedih (beri v farovžu oz. vrtcu) imajo pa ovčke, tako da jih mi skoz lahko iz kuhinje gledamo...Imajo kar nekaj travnika in hrib, tako da je pomoje to za zamenjavo košnje...

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

...., pa Kristina rjuha, pa na dvorišču ena tetra plenička...

No evo, se bova zmenle, pa si izmenjale....user posted image

SinskaT, ja grozdje napenja, lahko pa vseeno poskusiš.....mal več plenic vzemi s sabouser posted image

Tudi mi gremo na sprehod lepo na izi po vasi, pa verjetno na kofico, pa tko....kosilo....hm...še ne vem...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.9.2008 9:06:36   
Jo@n
O, Ait a spet čekiraš, če te je srečka kaj zatožila???

Drugače pa dobro jutro vsem, hvala za kofetek, se že bašem s kosmiči (kao zdrav zajtrk, samo je gor tavelka žlica kakava). Včeraj sem pobegnila pred forenzike in jih pogledala do konca po ddddolgem času. Na žalost pa naletela na del, ki je bil krneki.user posted image Vsaj meni, nefanici vsemu kar diši po SF.

Spali smo tako-tako, se je malemu princu poznalo včerajšnje pohajanje in je prvi alarm zatulil ob začetku forenzikov, potem sem mu končno dala kašico in je vmes zakomiral. No, dojila sva se še ob treh in sedmih???

Jaz sem malo potegnila jutranji spanec, user posted image  ga pa še vleče. Ja, pol pa jamram da mi podnevi nič ne spi...

SInska, a spletni šoping je to???? Ja, tudi jaz sem se šla ta šport takoj po porodu, ko ni bilo pohajanja. Ampak vraga, poštar je vsakič hotel ojrote user posted image user posted image .

Grem še do konca prebrat kajse napisale včeraj in danes.

Jabolko, tetra plenička je bila na tleh pred tvojim avtom, ko sem jaz parkirala. Tako da je verjetno tvoja, ali pa od Nile? Pa sem ti jo pozabila noter prinest in sem jo postavila na tvoj avto, ko sem šla.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 19.9.2008 9:11:22 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.9.2008 9:35:01   
katka28
Dobro jutro!

Ja berem, da ste se vceraj imele fantasticni in v to nisem niti malo podvomila, ker taksne osebice na kupu prinesejo samo pozitivo na kubik.
Jaz sem vceraj spricala saj sem cel dan cistila potem sem pa z mozekom sla spat saj je rekel, da gre spat z mlado zbudil se bo pa s staro ( ekola srecka danes sem pa jaz stara user posted image   20 z malo podlage user posted image ).

Celjanke: tudi nas so vceraj klicali in nam za 1 mesec prestavili cepljenjeuser posted image nimam pojma kaj delajo ( me klice sestra, da so nam prestavili jaz pa nazaj saj sem vedela smo se ze preko foruma menli o tem ....ona pa a to se na forumu menite user posted image ).

Komentiranje ostalega mi se ni uspelo. Danes in jutri bom malenkost prespricala forum ( upam, da ne padem v abstinencno krizo ).

Sem Katka in sem odvisna od RR-ja !!!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.9.2008 9:39:30   
Jo@n
Katka, vse najboljše!!!

user posted image

In lepo praznuj!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.9.2008 9:51:47   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Katka, vse najboljše!!!

user posted image

In lepo praznuj!

VSE NAJBOLJŠE ŠE OD NAJU,
MAJA IN BRINA user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.9.2008 10:00:53   
NiLe
Daaan!

Po včerajšnjem pestrem večeru je za nami mirna in dolga noč user posted image - naša Tia je naštimana za prvo rundo točno ob 5.45 (že kakšen teden je tako) ...danes zjutraj pa spet hajka ... starejšemu sinu so se po obrazu in dlaneh pojavili fleki in sem vsa panična klicala dr. - baje gre za koprivnico user posted image user posted image

Zunaj je sonček, ki resnično vabi in ko princeska odspi prvo kitico, se greva potepat. Danes imava še en obisk pri eni teti, ki izvaja vadbo za dojenčke (sem dobila kupon ob nakupu knjige) - pravilno prijemanje, igranje z dojenčkom ... tako da ob nasledjem srečanju kaj pokažem.

Katka, tole je pa samo zate! Pa lepo praznovanje želim!

user posted image

Imejte kar se da lep dan in uživajte v jesenskih barvah!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.9.2008 10:02:56   
NiLe
Aja, Majček: če boš šla pogledat za prtičke in če ti bo kaj všeč, lahko kar nabaviš user posted image . Sva pa na vezi, razen med 12.-13h, ko bom na telovadi s Tio. Hvalaaa!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.9.2008 10:05:41   
tasyo
Dobro jutro!
No, najprej naj povem, da včeraj tisto ni blo tko mišljeno, kot je izpadlo - sej ne mislim, da sem slaba mama, sam mi je blo pa res nerodno, ker je ves čas vreščala. ma ne vem, kaj se dogaja. Tudi danes ni nič boljša, zdej sem se od pol devetih trudila, da je končno zaspala. Pa ne izgleda, da so zobki. Kar neki joka pa stoka, pa ji v bistvu glih nič ne manjka. Uf, sem vesela, da zvečer niste bile tko zelo aktivne. Se vidi, da je Majček zganjala romantiko, Ketrin pa študirala o perfektnem zločinu...

Roberta, tole veše stanovanje pa ful hudo zveni! Boš mogla res enkrat organizirat ogled, obljubimo, da ne bomo razbijale. Sinska, veš, tudi pri nas bo marsikaj iz te hišice romalo v novo - ker pohištvo sploh ni staro, mi je všeč in seveda - zaenkrat ni financ za kej novega. Počasi bomo pa tudi to uštimali.

big mamma, upam da ponoči ni bilo prehudo in ja, tudi meni tole zveni čist po zobno!

Jabolko, če je ena od igračk obroček ropotuljica z neko zverinico zelene barve, je Lanina. Sicer pa upam da nismo sosedov res preveč znervirale. Ko bomo mi preseljeni, vas pa enkrat povabim v naš konec, se bomo že kam stisnile, pa mali lahko razgrajajo do onemoglosti - ko bi le malce znervirali eno sosedo - je zoprna kot sam vrag. Nikoli ne pozdravi (tudi odzravi ne), vedno je slabe volje in tudi njen mož neha komunicirat z nami, ko se pojavi ona user posted image  Pa je kao neka urednica al podobno, Dolenjskega lista. Skratka - imata 2 otroka, ki ne smeta počet nič, pošlje ju ven, potem pa jo čist nič ne moti, če skačeta po naši travici in rožicah (še dobro, da nimam še trajnic posajenih). No, sej mene tudi nič ne moti, če se otroci igrajo, samo njen odnos mi gre na živce. A si lahko predstavljate, da je prišla iz hiše in tovornjaku, ki nam je pripeljal pesek, prepovedala s kolesi zapeljat na njihov asfalt, da bi obrnil!!!! se je revež tako matral... Eh, pa ne bi o tem.

Simvir, ful sem vesela, da sem vaju spoznala! Upam da drugič uspemo kej več počvekat.

Clericv - najprej dobrodošla in ja, maš ful luštno punčko s fantastičnim imenom. Bo prav zanimivo, ko ga bodo sovrstniki poskušali izgovorituser posted image

Posadka- upam da bo z mamo kmalu vse ok in da pride domov. Ateta boste pa že pocrkljali, saj vas je kar nekaj! Sicer pa ti čist verjamem, da bo kar težko še tole v tvoj urnik stlačt. No, pa da te še malo nafehtam - a te bom lahko enkrat malce izkoristila za fotkanje Lane, ko bo bolje razpoložena???? Se ti bom oddolžila, obljubim! Veš, midva sva res bolj leva za fotografijo, moj sicer ful rad fotka, ampak se toliko časa pripravlja, da najboljše trenutke zamudi... Meni pa ponavadi fotoaparat odnese, kadar bi rada kej slikala. A bi lahko???? Pa naj ti ne bo nerodno rečt ne! Vem, da ti je malce zoprno, ko smo tako navalile nate.

Evo, skoraj sem pozajtrkovala, tako da grem še kej naredit, preden bo alarm.

Aja, pa NiLe, ni se treba zahvaljevat za pleničke - fajn, da jih lahko ponucate, boljš kot pa da meni delajo gužvo...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.9.2008 10:06:39   
tasyo
Še tole: Sem Tasyo in tudi jaz sem odvisnica od RR.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.9.2008 10:07:18   
tasyo
Katka, čestitke še od naju!!!!! pa le privošči si malce razvajanja danes!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.9.2008 10:12:37   
katka28
Punce hvala za cestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.9.2008 10:19:35   
Krista28
Katka, čestitke tudi od nas. Le lepo praznuj....user posted image user posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.9.2008 10:20:41   
clericv6
Katka : VSE NAJ NAJ! Torto so ti pa že punce poslale, tako da ti je jaz ne bom (preveč dobrega škodi user posted image ). Ja, ne vem, kaj se grejo v zdravstvenem domu, še posebno pri tej starosti. Pa še tehtajo in merijo samo takrat, ko je posvetovalnica user posted image . Eh, saj dojenčki bodo vseeno v redu, saj imajo fajn mamice user posted image .

Joan: Kako je z očesom, je kaj bolje? Če ni, se pojdi kar pokazat, sicer najbrž ni nič, ampak se ti bo pa hitreje pozdravilo. Je kar zoprna zadeva tole, kajne?

Ketrin: Sicer Kaje res ne poznam, ampak mislim, da so ti punce včeraj kar dobro napisale. Te pa razumem, tudi jaz sem se obremenjevala, ker od kolegice sinček že sedi, pa je samo dobra dva tedna starejši. Ampak saj se nikamor ne mudi, sploh pa ne pomeni, da kakšen dojenček zaostaja v razvoju, če so nekateri res zelo napredni. Vse ob svojem času. In nasprotno z nekaterimi mnenji mislim, da starši vseeno ne moremo 100 % vplivati na razvoj naših otročkov in zato še nismo slabe mame. Sploh pa po pisanju punc sklepam, da je Kaja v skladu z njeno starostjo. Torej user posted image  za Kajo.

Big Mamma: Upam, da je Jernejček bolje.

Mi imamo pa danes spet pestro, Kiara bi se spet samo nosila po rokah in bog ne daj, da se mami vsede, ker to potem ni v reduuser posted image . Mami ima pa že roke do tal, sicer ne vem, koliko tehta, ampak jo imam na sumu, da ima okrog 20 kg... user posted image  Ne vem, kam se ji mudi s temi zobki, saj ima že dva user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.9.2008 10:33:54   
tasyo
Vijolica, ko boš obnavljala seznam- 5.mesecev, 7100g in 68cm

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......