Roberta69
|
Super - me pa ne preseneča -, da ste na srečanju uživale in komaj čakam slikice (mi je pa , da mojega sončka ne bo gor). Mi smo bili pa danes spet v stanovanjčku in najrajši bi se preselila kar v praznega - doma imamo spet totalno razulo, saj sem zadnjič rekla, da je vsake 2 dni ista zgodba . Prijatelj (arhitekt) je imel pa s sabo dveletnega sina, ki je pravi cuker in že čist velik človeček, takole, ko si prvič starš, sploh nimaš občutka, kaj je par mesecev, leto, dve... Me je pa arhitekt spravil malce v "slabo" voljo, namreč je rekel, da naj nobenih sten ne pobarvamo, da je to kao out . No, sej mene briga, kaj je trendi... ampak moj me je že tko zadnjič presenetil, ko je prišel na dan s tem, da mu ciklam barva (prvotno sem želela določene reči v oranžni in ciklam barvi + drugo) tut slučajno ne potegne (kot, da je to takrat prvič slišal, halooooo!), oranžno bi še nekako prenesel, ampak se je bolj nagibal k temu, da raje nič. Sicer bova dala eno steno v kamen (arhitekt je predlagal kar eno veliko celo, to pa zna biti zelo drago in bomo še videli), kar zelo popestri prostor in mu da pridih domačnosti + elegance (po mojem okusu), ampak že tako bo skoraj vse v belem, razen dodatkov... malce sem , ker sem mislila, da mi bo dal zagon za kakšno ubitačno barvo , je pa predlagal zgolj kakšne kavne odtenke... bomo videli, saj konec koncev je pa steno premalat hvala bogu precej zanemarljiv strošek. Aja, pa huda sem, ker mi skoraj nikakor ni hotel "odobriti" kombinacije kuhinja v belem visokem sijaju (moderna, brez ročajev, zelo "hladna") + jedilna miza: lesena (še ni jasno kako temen les, ampak meni zelo temni lesovi kot na primer moderna barva wenge nikakor niso všeč, surova, čim bolj preprosta, z zelo debelimi nogami in čim bolj v enem kosu. Jaz pa mislim, da bo čist kul in nočem imeti moderne mize... Od mami so pa danes pošteno obdelali zobovje (revici so ostali le štirje zobje in bo lahko jedla le čisto na drobno narezano hrano in še najverjetneje bo velikokrat bruhala). Veterinar je rekel, da nižje pasme velikokrat doleti parodontoza ali kaj podobnega, če se jim že od malega ne ščetka zob. Smo pa ful veseli, da je zdaj v redu, ker je bila revica na koncu samo še kost in koža. Mami, ki je sicer zelo skrbna, sploh pomislila ni, da ima zobe čisto gnile... jo je pa na koncu izgleda že tako bolela čeljust, da tudi vode ni več pila. Zdaj jo pa čaka vsaj še enkrat toliko let . Ketrin, verzek je pa ful lep in še kako resničen. Drugače pa Srečka v tej smeri čist raztura in sploh ne bi bilo napačno, če bi njene besede kdaj priromale na papir...Kar se pa razvoja naših malčkov tiče, bo pa najbrž, še predvsem v tem obdobju, dokler ne bodo vsi shodili (kar zna pa zelooo varirati), za marsikatero kdaj kar (no, odvisno, koliko ti kaj pomeni)... Je pa najbolj važno, da se otročku da čas in da stvari osvoji takrat, ko je to zanj najbolje. Baje je najboj fajn (tko pa pravijo tisti strici, ki so se oklicali za strokovnjake ), če vse faze razvoja dobro usvoji, ni pa tako pomembno, če gre v nasledjo kmalu ali pozno, niti to ni pokazatelj, da bo nekaj opravljal zelo dobro oz. slabo. Itak so pa tile škratki eni tako sončki, smo bolj mi ta stari tisti runkli .
|