|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
18.9.2008 20:38:01   
resnično srečna
čer...

mi2 sva šele zdejle uleteli domov...

sicer sva od jabčka leteli najprej na pumpo (sem molila, da ne ostaneva kje, ker mi je svetila lučka ampak ker je k jabčku za mano vozila Ketrin se nisem ravno sekirala he he)...potem domov sprehodit in nafutrat pas...Iza je vmes kar lepo spala v avtu...potem sva se na poti k očku v službo ustavili pri Jurmanu pa vzeli eno pizzo kraljico (med tem ko sva jo čakali sva se podojili in previli kar v avtu)...pa po očka, ki je na zadnjem sedežu med vožnjo po Dašo pojedel tiste pol pizze...potem je na poti do Atlantisa pojedla pol kosa še Daša...nekaj pa jaz...

nakar ugotovimo pred Atlantisom, da sem namesto kopalk vzela daši modrček...jaoooo mami...pa je joc letel domov po kopalke...mi2 sva se pa odločili, da v BTC odigrava en mini golf...je zastonj...samo kavcijo za palice pa žogico daš in na koncu dobiš nazaj...no ob 17.00 smo imeli potem najprej sestanek (Daši se je danes začel plavalni tečaj)...potem sem pa Joca z Izo poslala ven....Dašo pa spravila v kopalke in plavalno kapo...pa v bazen...

mi 3je pa malo po Cityu...najina badbinton loparja rabita nove gripe (obloge na ročajih proti drsenju)...pa smo kar ugodno nekaj dobili v Hervisu...potem pa nazaj po Dašo (kapa je hvala bogu držala in lasje do ritke so ostali suhi)...

no Iza je med pohajkovanjem po Cityju spala kot klada...in ko smo prišli domov smo jo malo namočili v čeber...potem je pa tudi kar padla v posteljico...

he he sva se pa danes spet dojili na enem čudnem mestu..v garderobi na bazenu...ma kje vse se ta moja pupa ne futra...ni čudno, da vodi vse aprilčice v teži pa velikosti pršutkov...

JABOLKO...hvala, hvala in še enkrat hvala...je bilo tkooo luštkano....

tasyo...upam, da je lana res preživela vse te rokice, ki so ji šarile po laskih he he...pa prava lepotička je s tako krasnimi učki...

NiLe...ima pa zvezdico zaspanko...je tako mirno spala vsa razpekmezena na kavču, da bi jo lahko tud pozabili he he...

Majček...jah kaj naj rečem...škoda ker sme že nakupila toliko žabic...ker imate tko kjut kjut barve in vzorčke...tko da za nogavičke se priporočamo...pa ej...nič nisi nadležna...saj vse to potrebujemo...

Jo@n...hmmm sem prav uživla, ko sem lahko spet fantiča pestovala...spolh, ker ima jakob zadaj tko fino krtačko...tam, kjer si laske poripsa he he...pa dobre poljubčke že daj...smrko mali...

simvir...Tevž je pa tudi frajer, ko se tako hitro obrača kot vrtavka...

posadka...držim pesti za mamo...če se bo tako dobro odvilo kot pri mojem dedku bo hitro doma...in če imaš ti njene gene bo tudi hitro na nogah...je pa težko ja takole...če ata ostane sam...pa še en obveznost več...ko ti jih že tako ne manjka...

hvala za danes...upam, da si ti vsaj malo uživala i ti ni bila muka...se je pa pokazalo, da je kovačeva kobila res bosa..vsi so pasli krave...samo Tomaž je jahal konja he he...in res je faca takole aktiven...je s stolčkom skoraj poletel...

Ketrin..ti boš pa tepena...Kaja je faca in pol...samo ne želi si, da se še obrača...ker potem res ne boš nič spala...vprašaj ostale...se obrne potem pa ne nazaj in nori...boš videla...še prehitro to tud na svoje oke..tole o vrtnarju in rastlinah je pa prekleto res...jaz sem buča in vedno bom buča...pa če bi kdo še tako hotel da sem vrtnica...pač tega ni v meni he he...

SinskaT...a s5 je bil poštar...he he...mater si ti ena srečnica, ko imaš vsak dan paketke he he...

novopečena...lepo vaju je bilo videti z Renejem..je bil tako fin na tisti ovčki he he...so spali tako kot po kakem žuru mi na celonočnih partijih...samo še prazne bandidose bi morali okrog naštimat...pa čez leto pokazat he he...

Big mama...prav lepo te je bilo videti...in Jernej je pravi smeško...ne bom pozabila posadkinega izraza na obrazu, ko je gledala s kakim užitkom je jernej tisto pito he he (JABOLKO kje je recept?????????????)...

Krista...Nadja ima pa najbolj posrečen glas, kar sem jih do sedaj slišala pri dojenčkih...je tako milo začivkala, ko se je prebudila, da je Ketrin skoraj strla srce he he...

eto tole o današnjem srečanju sedaj pa še....

mojga mal spluvam tukej...ma ne no...je pravi cuker...pa mi2 kar nimava skrivnosti...on točno ve, kdaj me razjezi in jaz mu kar v glavo povem, če mi kaj ni...tko da brez problema tukaj vse bere...me sploh ne moti he he...

drugače pa...no ja...danes gre ven...moški večer...pa bom jaz brez blema tipkala...sam kaj ko moja sočveka ketrin gleda forenzike...med reklamami pa baje "ven leze"...ker tok v njih pade...

Scorpio...kaj bodo pa tvoji naredili na podstrešju???...igralnico za vnuka???...jaz tud šaro kopičim malo pri mojih starših, malo pa pro Jocovih...tko da kar ne znam vreči preč...pa po eni strani hvala bogu...tako ima moja Iza stvari še od mene in Matevža...pa so že zelo stare...najmanj 15 let he he...

clervic6...ko se človek 1x razvadi je hudič ja, če kaka noč ni več taka, kot smo navajeni...upam, da bo minilo hitro in bo kiara spet lepo spančkala...

eto...tole for now...

kje je pa naša katka danes?

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
18.9.2008 20:51:11   
clericv6
Vidom, da ste se imele lepo na srečanju in da vas je bilo zelo veliko user posted image . Mi smo pa danes imeli majhno sitko, zgleda, da jo zobki dajejo (upam vsaj, da so zobki?), zdaj pa končno spi.

Srečka: tudi jaz sem nekaj časa stanovala v Polju, baje se mi še zdaj poznauser posted image .

Saj res, opazila sem, da SpeliG manj piše? Se kej potepa ali ima manj časa?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
18.9.2008 21:05:35   
scorpiogirl
Srečka, si tko fajn napisala tole "poročilo" od današnjega srečanja, da mi je še bolj žal, da naju ni bilo 
tebi pa res ne zmanjka dogodivščin user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
Scorpio...kaj bodo pa tvoji naredili na podstrešju???...igralnico za vnuka???...jaz tud šaro kopičim malo pri mojih starših, malo pa pro Jocovih...tko da kar ne znam vreči preč...pa po eni strani hvala bogu...tako ima moja Iza stvari še od mene in Matevža...pa so že zelo stare...najmanj 15 let he he...

hehe, ne bo igralnica, rihtajo kar stanovanje. je blo treba naredit kopalnico, pa vse izolirat, ker je bla zrihtana samo ena soba ... zdej se pa skoz nekaj dela ... jst pa ostala brez skladišča za šaro user posted image
aja, pa ne bo stanovanje za nas user posted image user posted image user posted image sem še tri mlajše doma pustila, jst imam moje (pa taščo in tasta tudi user posted image ) najraje malo na razdalji user posted image
ima pa naš user posted image tudi par stvari še od mene. je jih pa večino mami kam posodila, pa talepše stvari potem niso prišle nazaj user posted image

Majček, a se da videt kakšno slikico od teh žabic (pa nogavičke tud, ja)??? sem tooooooooolk firbčna ratala user posted image pa mi bomo morali kupit kakšne, tko da sem najbrž mal interesenta tud user posted image
ja, jst vas tud že fejst pogrešam pa čveke v živo ... upam, da mi v Litijo res uspe prit ... bo tko al tko se razširilo v celodnevno potepanje, ker sem v Litiji nekaj časa živela in imam precej poznanih tam, potem je pa treba precej obiskov opravit, ko sem enkrat tam user posted image

no, čveke ... vse pred tv-ji al kaj ... al morate z dragimi nadoknadit cel dan user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 4278
18.9.2008 21:11:11   
novopecena
ojla
no pa saj so že predhodnice veliko povedale kako je bilo. jest bi sam rekla hvala jabolko za gostoljubje (btw hiška je taka kot si jo jaz tudi želim), pa hvala za postrežbo-midva sva se gorenjca naredla in sva prišla praznih rok user posted image

naša noč je bila sinoči katastrofalna, ker je mali hotel dudo na vsake pol ure in sem vstajala dokler mi ni prekipelo in sem ga položila med naju in je zaspal kot angelček-BREZ dude. posledično sem bila utrujena pa vožnja mal zmatra tako da če sem bila danes malo redkobesedna naj to velja kot opravičilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Zdej pa šibam Lano spetuser posted image  uspavat... Mogoče pridem še kasnej gor. Pa še enkrat sorry za tečkanje, nisem dost dobra mami, da bi jo znala vedno potolažit, pa še v tej fazi je, da jo tuji odrasli mal znervirajo.

kaj takega pa prosim ne piši, ker se vsaka mami potrudi kar se le da in kakor zna, je pa pač Lana hotela samo malo tišine in njeno mami, kar pa je bilo danes malo nemogoče. saj na cajte je bla taka galama da smo mogoče še kakega soseda malo znervirale-ups user posted image

ja jabček prosim še zame eno kopijo recepta. sicer nisem nevemkakšen pekovski tip ampak to bi se pa lotila ker je njami njami

pa gremo mal refrešat stran pa potem kaj več....

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
18.9.2008 21:13:26   
Ketrin
Tasyo, ja ta je pa dobra...da nisi dovolj dobra mamauser posted image user posted image user posted image user posted image Haloooo.... a lahko prosim tega nikoli več ne omeniš... Tudi jaz (pa najbrž tudi druge) včasih ne morem takoj potolažiti Kaje... pač rabi svoj mir, sploh kadar jo 10 malčkov cuka za lase... tud jaz se ne bi tko hitr potolažilauser posted image Prosim kaj takega ne reci, piši še najmanj pa misli več...user posted image

Knjiga: Z otrokom lahko sodelujete, Elizabeth Pently... ful dobra knjiga... še dobr da se jo da za cel mesec sposodit in še za 1 mesec podaljšat... ne glede na to da je dobra mi gre branje bolj počasi....Le zakaj?user posted image

Punce, hvala za vaše poste... sej vem, sej vem... nič ji ne fali in res je faca... sej se vrti ampak se ji pač mal ne da... ona bi raje konja jahala na kolenuuser posted image Sej se nič ne sekiram, ampak danes sem imela kr mal žute minute... ampak zdej sem spet v tej oranžni barviuser posted image user posted image čakam na forenzike.... da not padem....Tko da jaz danes ne bom predolgo tukajle gor, ker mal pa moram spat....user posted image user posted image Ampak forenzike pa pogledam, pa tud če mi čreva skup potegneuser posted image

Bigmamma, res fino da si prišla.... pa odmisli vse tisto, prav.... user posted image

Sinska tole s poštarjem je pa res že sumljivo... upam da nimaš takih sosedov (beri: premikanje zaves 24 ur na dan) kot jaz... pri meni bi se po bloku že zdavnaj govorilo da šmiram s poštarjem ko je mož v službiuser posted image user posted image user posted image Naš blok je taka mala vas....user posted image Ne rabimo varnostnikov nit Lady kupovat...

Posadka  upam, da bo mama čimprej ok.... pa da ti bo čim lažje in čim hitreje minila tale nevšečnost... Pa uživaj na masažiciuser posted image user posted image user posted image za možeka

Nič, medtem ko čakam na forenzike poslušam tele naše vrle politike... mater skor tko kot danes pri Jabolku naši malčki... en čez druzga pa vsak kr neki... ko mutav in glup....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
18.9.2008 21:18:56   
simvir
Čer!

Mi smo tudi malo pred osmo šele domov prišli, smo bili še pri mojih.

Danes je bilo prav super (saj kdaj pa niuser posted image ) in  tudi jaz sem s srečanja odšla dobre volje. Se z vami zmeraj zabavam in pozabim na vsakdanje stvariuser posted image .

Vesela sem, da sem spoznala še dve novi čveki, hvala Jabček tebi za gostoljubje (upam, da za nami ni ostalo preveč razturano), Posadki za fotografiranje, vsem ostalim pa za družbo....aja pa Majček za žabice (sem bila pomoje najboljša strankauser posted image , razen manjše izgube dohodkauser posted image - hvala).

So bili pa naši otročki tako luškani ko so spančkali povsod, kjer je bil prostoruser posted image . Jih je kar nekaj zaspančkalo po tem, ko smo jih zmatrale.

Kaj več ne bom komentirala, saj so že ostale veliko povedale.

Posadka, upam da z mamo ni kaj hujšegauser posted image , a je kolk?

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

zdaj pa čakamo na očkota, če sploh misle kaj domov pritiuser posted image Če ga čez pol ure ni, bom čez eno uro sama jedlauser posted image

Tole je pri nas pogosto na sporedu - jaz čakam s kosilom, potem pa malo preden pride sama jem, ker sem že tako lačnauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

....grem na topli sendvič user posted image .....

Sem ravnokar dva zmazala, ko sem poste prebiralauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz zaključujem z današnjim javljanjem, mi je dragi prinesel en prospekt, pa moram še za kakšna poceni okna po netu pobrskat.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
18.9.2008 21:20:37   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe...ima pa zvezdico zaspanko...je tako mirno spala vsa razpekmezena na kavču, da bi jo lahko tud pozabili he he...

Srečka, kva pa je tole user posted image  Mogoče bi mogla kakšn svoj slovar izdat....takoj ko izdaš pesmarico user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 4282
18.9.2008 21:26:39   
Jo@n
Čeeer!
Nisem vas še vseh prebrala, sem se izgubila nekje na prejšnji strani, pa moram kar sproti malo komentirat, preden mo teta rozi vsega ne odnese...

Veš kaj Ketrin, da te ne sunem nekamuser posted image . Kaja je prav fletna punca ki v ničemer ne zaostaja za drugimi. Se je pač odločila, da vragolije prišpara za naslednjič. Tudi naš je ob vragolijah Jerneja kar obstal in ni pokazal niti enegauser posted image  obrata... Tega, da je gorenjske sorte, kar se nasmeškov tiče, mi pa ni treba omenjat...

No, danes je spal vsega skupaj le na poti do doma (na žalost ne stanujemo v Sodnji Kungoti) in je bila kitica le pol urna. Doma pa ves tečkast, zaspati pa ne in ne. Ne bom o tem, kakšna je bila potem poznopopoldanska pot v Lj in obisk pri prababici... Tašča je na zadnjem zicu skoraj oglušela, in le želim si lahko, da naju kam ne prijavi... Ponoči bo pa najbrž imela moraste sanje, kako naše dete joka, pa ga nihče nima za mar... Ja, dragi Jakob, če bi spal popoldne bi bi svet za številne mnogo lepši...

Majček, hvala za žabice, naslednjič pa s sabo štumfe privleči. Lahko za male in velike.

Tasyo nam bo pa Lana naslednič vabila nasmeške na obraz z dobro voljo. Je pač zgodaj vstala, pa toliko novih stvari je bilo. Kar večkrat pridita, pa se bo dečva navadila.

Majček in posadka, o katerem planu vedve to? A tistem, o katerem smo debatirale pod jablano?

Posadka, upam da bo z mamo čimprej vse v redu, in da drugi bolnik doma ne bo preveč težak. Po navadi je z moškimi še več dela... tudi če jim nič ne manjka...

A zdaj pa Sinska vsak dan čaka poštarja... Pišuka, da ni šel naš na tvoj konec? K nam nič pametnega ne prinese, le še položnice, zato ga raje ne čakam več.

No, ker nabiram zvezdice, bom kar F5 stisnila...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
18.9.2008 21:27:25   
Majček28

Nič, medtem ko čakam na forenzike poslušam tele naše vrle politike... mater skor tko kot danes pri Jabolku naši malčki... en čez druzga pa vsak kr neki... ko mutav in glup....

tud jaz jih gledam, pa je skor tko k Špas teater user posted image user posted image user posted image  A ni mal žalosten, da se temu smejemo....živela prihodnost user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
18.9.2008 21:27:28   
simvir
Ne morem, da ne preberem kaj ste vmes napisaleuser posted image , tako da še tole pokomentiram pol pa res grem.

Tasyo, ja ta je pa dobra...da nisi dovolj dobra mamauser posted image user posted image user posted image user posted image Haloooo.... a lahko prosim tega nikoli več ne omeniš... Tudi jaz (pa najbrž tudi druge) včasih ne morem takoj potolažiti Kaje... pač rabi svoj mir, sploh kadar jo 10 malčkov cuka za lase... tud jaz se ne bi tko hitr potolažilauser posted image Prosim kaj takega ne reci, piši še najmanj pa misli več...user posted image

Se strinjam s tem in z vsem kar so že ostale napisale. Prav super mama si.

Knjiga: Z otrokom lahko sodelujete, Elizabeth Pently... ful dobra knjiga... še dobr da se jo da za cel mesec sposodit in še za 1 mesec podaljšat... ne glede na to da je dobra mi gre branje bolj počasi....Le zakaj?user posted image

To knjigo imam pa jaz doma, je res super. Je že nekaj časa nisem vzela v roke, tako da si me spet spomnila nanjouser posted image .

Punce, hvala za vaše poste... sej vem, sej vem... nič ji ne fali in res je faca... sej se vrti ampak se ji pač mal ne da... ona bi raje konja jahala na kolenuuser posted image Sej se nič ne sekiram, ampak danes sem imela kr mal žute minute...

Ketrin Kaji prav nič ne manjka in iz izkušenj ti povem, da imajo nekatere mame veliko manj dela med porodniško, če otročki ne skačejo prav prehitro naokroguser posted image . Ti uživaj z njo pa bo vse ok.

Sej vem, da ste zdaj že veliko naklofale vmes, samo jaz moram res it. Saj za danes sem se že načvekalauser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
18.9.2008 21:28:28   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Zdej pa šibam Lano spetuser posted image  uspavat... Mogoče pridem še kasnej gor. Pa še enkrat sorry za tečkanje, nisem dost dobra mami, da bi jo znala vedno potolažit, pa še v tej fazi je, da jo tuji odrasli mal znervirajo.

Prosim te tasyo, ena super mama si in super ženska. Meni si prav fajn, in ja, enim otrokom pač hrušč in trušč ne ustrezata toliko kot drugim, pa tudi dan ima vsak svoj. in tvoja punca je bila čist pridna. Pa še tko cort laske ima, sam kaj ko je bila tolkrat pocukana, tud jst bi na koncu jokalauser posted image .Ti otročki so svoja bitja in ne morjo bit vedno tako kot jih mi postavimo in hočmo....tako da tega ne pomisli večuser posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
18.9.2008 21:32:38   
Jo@n
Ste mi lušte naredile s forenziki, tako da sem prečekirala spored in imam še 20 minut cajta, da skočim pod tuš.

Se pa jutri beremo, če me zvečer prej odnese. Spanec ali pa kdo drug.user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
18.9.2008 21:40:28   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

naša noč je bila sinoči katastrofalna, ker je mali hotel dudo na vsake pol ure in sem vstajala dokler mi ni prekipelo in sem ga položila med naju in je zaspal kot angelček-BREZ dude. posledično sem bila utrujena pa vožnja mal zmatra tako da če sem bila danes malo redkobesedna naj to velja kot opravičilo user posted image

Gotovo je nekaj razsajalo po Celju, kajti točno tako situacijo smo imeli tudi mi...

Pa še moja Kiara:

user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
18.9.2008 21:41:57   
Majček28
dons bo pa pr nas akcija user posted image , se že neki smuka okrog......al je pa tolk firbčen user posted image user posted image user posted image

skratka, če je samo firbčen pridem nazaj, dugač pa.........user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
18.9.2008 21:43:57   
clericv6
Na, zdaj bo pa še ena največjih čvekic ušla (go Majček, go Majček!), jaz bom pa očitno z monologi nadoknadila za vse nazaj, ko sem vas samo brala user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
18.9.2008 21:44:43   
novopecena
a katera rada gleda trilerje-take mal psihološke? no na tv3 je en film pa grem mal nohte zravn grist user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
18.9.2008 21:45:25   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Pa še moja Kiara:

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čimprej jo pripelji na kakšno druženje user posted image user posted image
pa kakšen dekolte user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
18.9.2008 21:49:35   
clericv6
Ja, dekolte ima pa po mamici (na žalost) user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
18.9.2008 21:52:24   
Ketrin
Clericv lepa lepa punca... Pa tok ma hudo imeno, no....

Majček....opa... opa.... ahaaaa, ojeeee...user posted image user posted image Glej da boš poskočna, če bo šel še kak izpit delat, mogoče za kamion in pol sploh ne prideš do računalnikauser posted image

Simvir user posted image user posted image hvala.... Dobro prečekiraj za okna... pa čim nižje cene želim....

Jaz pa sem izpod tuša, tale cirkus se zaključuje in forenziki me že čakajo... še lubija iz kavča vržem, dons sem jaz na vrsti.... on pa naj kar fotelj zajaha...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
18.9.2008 21:53:04   
Ketrin
O
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

a katera rada gleda trilerje-take mal psihološke? no na tv3 je en film pa grem mal nohte zravn grist user posted image

O, joj.... pol pa sploh ne bom nč spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
18.9.2008 21:54:28   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Simvir

zdaj pa čakamo na očkota, če sploh misle kaj domov pritiuser posted image Če ga čez pol ure ni, bom čez eno uro sama jedlauser posted image

Tole je pri nas pogosto na sporedu - jaz čakam s kosilom, potem pa malo preden pride sama jem, ker sem že tako lačnauser posted image .

A ni to neki groznga.... in pol si ti lačen in kosilo mrzlo, pa bi jedla pa ne bi, pa sej bo pršou, pa .... jojojoj

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
18.9.2008 21:55:41   
Ketrin
Nič. zdej pa res grem.... da se med reklamami namestim....

Mogoče se še po forenzikih oglasim... pa ne preveč pisat... sej smo si dons v živo vse povedaleuser posted image user posted image

Aaaaaaa, začel se je .... zamujam....user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
18.9.2008 21:56:36   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

A zdaj pa Sinska vsak dan čaka poštarja... Pišuka, da ni šel naš na tvoj konec? K nam nič pametnega ne prinese, le še položnice, zato ga raje ne čakam več.

He he, sem mogla še mojmu dat za prebrat kako ste se spravile name in na "mojega" poštarja. Pa moj nič ne cvika, ker ve da sem samo njegova user posted image . Đoena, ti pa prišepnem recept kako dobivat paketke in ne računov: geslo je SPLETNO šopingiranje juhejjjj!!!!!! Eto pa sem se razkrila! zato tolikokrat čakam pismonošo oz. paketnošouser posted image .

Ketrin in Tasyo ne ga sračkat s takimi. Tasyo kaj bi šele jaz rekla kadar naša Hana dobi napad besa in je pravi orkan Hana, resno...pa kaj naj, pač eni user posted image rabijo malo paro spustit in ne izbirajo časa in prostora.

Kaja je pa tko luštna in fejt punca, prav nič ne zaostaja za ostalimi, sploh pa zakaj bi pa mogla ponavlat za ostalimi, pač ma svoje fore in varke.

Posadka - če je kolk je to ena velka zoprnija, ker bo treba potlej mamiko ful pazit (vsaj tko je pri MM-ju (Moj Mož- da se ne ponavljam). Upam, da bo kmalu okrevala.

A plan je kaj v zvezi z unim k smo se menile, da jo bomo ušpičle?!

Majček res je žalostno, da se smejimo tem našim krojilcem prihodnosti. Eh pa ne bom zdaj o politiki.

Srečka ti pa nekam velik šopingiraš (lej kdo se oglaša user posted image ), sam je fino ko nas sproti obveščaš o kakšnih akcijah in uporabnih zadevah. SI pa res faca  kar se dojenja tiče. Moj najbolj čuden plac za dojenje je še vedno kakšna klopca v parku. Kaj pa vem, naša sploh ni tok lačna, če sva vzunaj, potem pa doma nadoknadi še za nazaj.

F5

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
18.9.2008 21:59:07   
Roberta69
Super - me pa ne preseneča -, da ste na srečanju uživale in komaj čakam slikice (mi je pa user posted image , da mojega sončka ne bo gor).

Mi smo bili pa danes spet v stanovanjčku in najrajši bi se preselila kar v praznega user posted image - doma imamo spet totalno razulo, saj sem zadnjič rekla, da je vsake 2 dni ista zgodba user posted image . Prijatelj (arhitekt) je imel pa s sabo dveletnega sina, ki je pravi cuker in že čist velik človeček, takole, ko si prvič starš, sploh nimaš občutka, kaj je par mesecev, leto, dve... Me je pa arhitekt spravil malce v "slabo" voljo, namreč je rekel, da naj nobenih sten ne pobarvamo, da je to kao out user posted image . No, sej mene briga, kaj je trendi... ampak moj user posted image me je že tko zadnjič presenetil, ko je prišel na dan s tem, da mu ciklam barva (prvotno sem želela določene reči v oranžni in ciklam barvi + drugo) tut slučajno ne potegne (kot, da je to takrat prvič slišal, halooooo!), oranžno bi še nekako prenesel, ampak se je bolj nagibal k temu, da raje nič. Sicer bova dala eno steno v kamen (arhitekt je predlagal kar eno veliko celo, to pa zna biti zelo drago in bomo še videli), kar zelo popestri prostor in mu da pridih domačnosti + elegance (po mojem okusu), ampak že tako bo skoraj vse v belem, razen dodatkov... malce sem user posted image , ker sem mislila, da mi bo dal zagon za kakšno ubitačno barvo user posted image , je pa predlagal zgolj kakšne kavne odtenke... bomo videli, saj konec koncev je pa steno premalat hvala bogu precej zanemarljiv strošek. Aja, pa huda sem, ker mi skoraj nikakor ni hotel "odobriti" kombinacije kuhinja v belem visokem sijaju (moderna, brez ročajev, zelo "hladna") + jedilna miza: lesena (še ni jasno kako temen les, ampak meni zelo temni lesovi kot na primer moderna barva wenge nikakor niso všeč, surova, čim bolj preprosta, z zelo debelimi nogami in čim bolj v enem kosu. Jaz pa mislim, da bo čist kul in nočem imeti moderne mize...

Od mami user posted image so pa danes pošteno obdelali zobovje (revici so ostali le štirje zobje in bo lahko jedla le čisto na drobno narezano hrano in še najverjetneje bo velikokrat bruhala). Veterinar je rekel, da nižje pasme velikokrat doleti parodontoza ali kaj podobnega, če se jim že od malega ne ščetka zob. Smo pa ful veseli, da je zdaj v redu, ker je bila revica na koncu samo še kost in koža. Mami, ki je sicer zelo skrbna, sploh pomislila ni, da ima zobe čisto gnile... jo je pa na koncu izgleda že tako bolela čeljust, da tudi vode ni več pila. Zdaj jo pa čaka vsaj še enkrat toliko let user posted image .

Ketrin, verzek je pa ful lep user posted image in še kako resničen. Drugače pa Srečka v tej smeri čist raztura in sploh ne bi bilo napačno, če bi njene besede kdaj priromale na papir...Kar se pa razvoja naših malčkov tiče, bo pa najbrž, še predvsem v tem obdobju, dokler ne bodo vsi shodili (kar zna pa zelooo varirati), za marsikatero kdaj kar user posted image (no, odvisno, koliko ti kaj pomeni)... Je pa najbolj važno, da se otročku da čas in da stvari osvoji takrat, ko je to zanj najbolje. Baje je najboj fajn (tko pa pravijo tisti strici, ki so se oklicali za strokovnjake user posted image ), če vse faze razvoja dobro usvoji, ni pa tako pomembno, če gre v nasledjo kmalu ali pozno, niti to ni pokazatelj, da bo nekaj opravljal zelo dobro oz. slabo. Itak so pa tile škratki eni tako sončki, smo bolj mi ta stari tisti runkli user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
18.9.2008 22:02:53   
Krista28
Ketri, tud men se je Kaja zdela prav luštna in čist živahna punčka, tako da....mamica...uživaj dokler je še zunaj ne loviš.

Jabolko, hvala za gostoljubje, glede hiške sem ti pa že danes povedala....

Posadka, upam da se mama čim prej pocajta, in da ne bo prehudo....

Joj, jst sm pa prejle zdvedla da so od prijateljice braza zaštihal, pa nč ni tazga naredu,....groza kaj se dan danes dogaja....ga operirajo...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......