živa
|
Hoj! Vzgoja: A lahko jaz pridem k obiskovalkam predavanja od Juula na predavanje o predavanju ? Jaz sem ravno danes obupavala, ker me je zihr ene 100x prijelo, da bi ta večjega čez rit, ker enostavno ne vem, kako naj ravnam in ga motiviram, da bi me ubogal . Na primer: danes mi je v avtu pljuval. Nekajkrat sem ga prosila, naj to ne dela, nato sem mu s strogim glasom povedala, da se to ne dela, na koncu sem ga ignorirala. In mulc? Po petih minutah pljuvanja brez moje reakcije je začel: Mami, jaz pljuvam . Po zgledu čvergija je spet popularno plazenje po vseh štirih, ampak ker mu to ne dovolim več početi zunaj zaradi mraza (ker je itak prehlajen), se mi nalašč meče po tleh in se valja . Da ne govorim o tem, da sem imela v eni roki čvergija, v drugi 3 vrečke s špecerijo, gavnar pa naj bi hodil ob meni čez parkirišče do avta ... ja itak. Je letal povsod, dokler ga nisem praktično s kolenom drezala v hrbet, da je šel pred mano tistih 10 metrov do avta in zraven vpila . Potem sem poskusila s psihološko taktiko in mu v avtu povedala, da sem žalostna, ker me ne uboga, in da me je strah, da ga ne bi povozil avto in zato začnem vpiti, on pa meni: Mami, nisi žalostna. - Pa sem. - Mami, nisi ... in tako naprej v nedogled. Pa saj ne morem verjeti, da enkrat jamram zaradi malega, drugič zaradi velikega . A imate kak nasvet, morda priporočate kako knjigo za obvladovanje situacij z mojim 2,5-letnikom? Kašelj: moj gavnar kašlja, ker mu pušča nos, danes je začel kašljati tudi ponoči. A obstaja kakšno naravno zdravilo tudi za to - torej za prehlad s kašljem? Dres: Jaz sem tudi v pižami - moja je flanelasta, karirasta, s Snupijem, imam pa zize v nizkem štartu za dojenje - torej odpete gumbe do popka . In grem spat. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 18.9.2008 23:31:02 >
|