|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
18.9.2008 23:09:28   
Pandica
Častim čaj, ker vidim, da nas vse nekaj zebe, da se malo pogrejemo user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.9.2008 23:10:14   
VANILI
jasna, madona, pred 10 leti!!!! đizus!!! saj stališča ljudi premaknit je itak dolgotrajni proces to mi je jasno ampakdanašnja udeležba tudi ekaj pove, kaj?? Meni je všeč njegov način razmišljanja. Bi pa morala zvedet še podrobnosti, na primer kako ravna s kakšnimi kritičnimi primeri.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.9.2008 23:10:22   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

zebenje: mene pa ne zebe, lalalalala, je moj kar zakuril in mi je tako lepo topleko. Sicer pa nimam čez piđamo šlafroka, pa tudi bosa sem, tudi brez štumfov. kam - v katero ekipo torej spadam??user posted image

Vanili, da nisi ti sodnica... Mi pa 2 ekipi?user posted image Joj mi seka danes- da ne bo pomote- pijem lipov in kamilični čaj- mišungo -špricar.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.9.2008 23:11:30   
Pandica
micla   ja, kaj ti bi pa pivo al kaj? user posted image  user posted image  user posted image   izvoli 

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.9.2008 23:13:34   
micla

sem pa mojmu kupila bkserce z gumpki, ki jih je tok fajn odpenatuser posted image

Joj, mi pa mormo vedno tko na hitro kadar user posted image , ker naša princesa ful na rahlo spi (očitno si še ne želi bratca oz. sestrice),  tko da bi se gumbi ful zadevali. user posted image

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 280
18.9.2008 23:14:32   
VANILI
jasna, jaz sem pa začutila eno olajšanje, ko je rekel, da so otroci hiperstimulirani in doma rabijo malo odklopa - viš jaz sem se pa sekirala, kako se moram maksimalno ukvarjati z Živo- pa je res, da se pol kar zaigra. Tako da, upam, da me ne bo uneslo in ne bom ji naprtila 1001 dejavnosti. Hočem, da ima moja punčka otroštvo, ko se lahko po mili volji igra. Saj ma plesne 1x na teden - čist doolj. V vrtcu pa tečaji angleščine pa ne vem še kaj. A res to rabijo tako mali?? Če ji bo ang sedla, se jo bo še mela čas naučit.

parental plastic smileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.9.2008 23:17:19   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Grem še mal štalco v red spravit. Alina, kako ti to uspe tako zgodaj?user posted image

Red je red. Pa še z malčico sva imeli danes svojih (njenih) pol ure. Mami, našmikaj me (beri: z labelo- njeno šminko)...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.9.2008 23:18:26   
jasna
No tudi jaz sem brez štumfov in me nič ne zebeuser posted image . prav mi je, kaj pa živim v betonski jungliuser posted image .

Vanili, jaaaaaa tooooouser posted image user posted image user posted image , Ma ti rečem, odkritje letauser posted image . Sem čist navdušena. Iz vseh strani te šopajo, kako se moraš z otrokom ukvarjat, on ti pa lepo pove, da naj jim bo kr dolgčasuser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.9.2008 23:21:59 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.9.2008 23:18:37   
micla
Pandica...user posted image user posted image user posted image , kako si vedla, da mi je heineken najboljša birčka.    Samo ne morem zdej, k nisem neč jedla zvečer in mi že ful kruli, tko da me bo ta piva ziher obutala. user posted image

Sej bi šla kej pojest, samo poglejte kolk je clock.user posted image   Ravno prav za rejenje mščarice in celulita.

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.9.2008 23:23:03   
VANILI
micla, jaz pa sem maloprej zmazala sendvič, pojedla životinjsko carstvo (zdaj zbiramo slikce, je fajn novi album ko so spet fotografije živalc in je torej treba čokolado kupovat, ne), pa še en mlečni riž. Pa še kak jabuk bi čez pojedla. Grem ga iskat. Pol se grem pa tušrat, dokler ne zmanjka tople vode.
aja nekaj je narobe z mojo M, po malem krvavim že drugi tedenuser posted image

user posted image  - sva zadnič tko hitro končala, saj me je sram povedat, ampak je bil tako dober film, pa sem a šla naprej gledat. Ura je bila že fu lpozno, okoli enih (jebuser posted image o te siol, zakaj mormo met tok programov). sicer pa jaz, ko se mi ljubi, ga ful izzvam, da si revež ne more pomagatuser posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.9.2008 23:23:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Pandica...user posted image user posted image user posted image , kako si vedla, da mi je heineken najboljša birčka.   

Saj pa jaz vem kaj je dobro user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.9.2008 23:24:08   
jasna
Sem še hotla napisat, da bi jst tudi en piruser posted image .

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.9.2008 23:24:29   
micla
Sm se odločla, da grem kar spat, k čene bom res šla v hladilnik, če bom še tuki.  Mi kruli ko zmešano. user posted image
Nočko vsem in pijetno čikulanje naprej.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.9.2008 23:26:03   
VANILI
jasna, odgovor na to, ko ti otrok reče, da mu je dolgčas? Čestitam!user posted image  in potem se obrni in delaj naprej svoje delouser posted image user posted image . bom sprobala ob prvi priliki.
evo pojem banano, jabuk in grem podtuš

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.9.2008 23:27:19   
VANILI
banano pojdla (je bila majhna pa ne čist zrela) zdaj še jabuk... napište kaj, plis, da bom prebrala medtem, ko bom jedla jabuk

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.9.2008 23:27:46   
micla
Joj, zdej se pa že kot ena tehtnica obnašam. Kje je moja ovenska odločnost.user posted image Sm prebrala post od Vanili, da je jedla sendvič, pa zdej še jasna bi eno pivičko........, tko da zdej pa res ne vem kaj narest. user posted image

HELP!!!!

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.9.2008 23:27:52   
živa
Hoj!

Vzgoja: A lahko jaz pridem k obiskovalkam predavanja od Juula na predavanje o predavanju user posted image ? Jaz sem ravno danes obupavala, ker me je zihr ene 100x prijelo, da bi ta večjega čez rit, ker enostavno ne vem, kako naj ravnam in ga motiviram, da bi me ubogal user posted image . Na primer: danes mi je v avtu pljuval. Nekajkrat sem ga prosila, naj to ne dela, nato sem mu s strogim glasom povedala, da se to ne dela, na koncu sem ga ignorirala. In mulc? Po petih minutah pljuvanja brez moje reakcije je začel: Mami, jaz pljuvam user posted image . Po zgledu čvergija je spet popularno plazenje po vseh štirih, ampak ker mu to ne dovolim več početi zunaj zaradi mraza (ker je itak prehlajen), se mi nalašč meče po tleh in se valja user posted image . Da ne govorim o tem, da sem imela v eni roki čvergija, v drugi 3 vrečke s špecerijo, gavnar pa naj bi hodil ob meni čez parkirišče do avta ... ja itak. Je letal povsod, dokler ga nisem praktično s kolenom drezala v hrbet, da je šel pred mano tistih 10 metrov do avta in zraven vpila user posted image . Potem sem poskusila s psihološko taktiko user posted image  in mu v avtu povedala, da sem žalostna, ker me ne uboga, in da me je strah, da ga ne bi povozil avto in zato začnem vpiti, on pa meni: Mami, nisi žalostna. - Pa sem. - Mami, nisi ... in tako naprej v nedogled.
Pa saj ne morem verjeti, da enkrat jamram zaradi malega, drugič zaradi velikega user posted image . A imate kak nasvet, morda priporočate kako knjigo za obvladovanje situacij z mojim 2,5-letnikom?

Kašelj: moj gavnar kašlja, ker mu pušča nos, danes je začel kašljati tudi ponoči. A obstaja kakšno naravno zdravilo tudi za to - torej za prehlad s kašljem?    

Dres: Jaz sem tudi v pižami - moja je flanelasta, karirasta, s Snupijem, imam pa zize v nizkem štartu za dojenje - torej odpete gumbe do popka user posted image .

In grem spat.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 18.9.2008 23:31:02 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.9.2008 23:31:41   
Pandica
Pa daj VANILI  zdaj si mi naredla take lušte z jabolkom, da si grem še jaz dol po njega  user posted image  user posted image kuj 2 si bom vzela user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.9.2008 23:33:23   
VANILI
micla, pa daj ne muči se! pejt do hladilnika, vzami kaj lahkega za na kruh in pojej. Brez veze se mučit. Ali si odpri kako škatlo piškotov, pa samo 3 pojej (user posted image ) ali sladoled.
Jaz komaj čakam v soboto prideta ve moji sestrični, ena s svojo hčerko. Bi se napila, pa se ne bom, ker dojim. Po moje se bodo ostali pa kar.
s to mojo sestrično sva se pri najinih 14 prvič napili: pri njej, bili brez njenih staršev, zvečer, kaj bomo. Še s klapico šli k njim. Ona je odprla očetov bar in sva si zbrali šeri liker, tipi pivo. Sva čez noč zeksli cel šeri, se spomnim, da sem se tok režala, pa po stopnicah po 4 hodila do wcja in kar na šlkoljki zaspala. Pol sem se odvlekla do postelje in padla z nje, tok se je vrela. Ona pa je na sosednji postelji šepetaje z nekom govorila, mene je pa tko rezalo v možgane... ol naslednji dan sva izkusili mačje veličanstv. Ležali na kavču in 3 ure lupili krompir za pomfri. Ko je prišel najin stric, se nama je samo režal... Pol mi je šlo na bruhanje, ko se je pomfri cvrl tak oda sva vsega vrgli stran.

to je bila moja prva pijanska izkušnja. Aja, sanjala sem kako se te šeri bombonjere šetajo mimo mene. Še danes jih ne morem jestuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.9.2008 23:33:46   
Alina_alin
Nočka še od mene!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.9.2008 23:34:06   
jasna
Živa, ne bom tala nasvetovuser posted image . Sam povedala bom, da ziher mine!!!user posted image  Ti pa kr pojamraj, bomo sigurno prebraleuser posted image . Kašelj: islandski lišaj pastile in kakšen sirup za ponoči. O naravnih zdravilih bodo pa drugeuser posted image

Micla, jest!user posted image

Čau čau

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.9.2008 23:35:44 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
18.9.2008 23:35:19   
VANILI
živa,ti pošljem na zs o n.z., sem prej dobila email.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 297
18.9.2008 23:35:58   
VANILI
alina_alin a žegreš

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.9.2008 23:37:57   
Alina_alin

. Aja, sanjala sem kako se te šeri bombonjere šetajo mimo mene. Še danes jih ne morem jestuser posted image

user posted image user posted image user posted image od kod ti to?user posted image user posted image je z jabolkom vse vredu?user posted image user posted image
V soboto bo še pestro pri vas, vidim. Bo Teotek malo omamljen.. in boljše spal? Viš, mogoče bi še jaz mogla mal alkočka kdaj stegnit, da bi Tjaška boljše spančkala v kosu...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 299
18.9.2008 23:38:50   
Pandica
VANILI  se že bašem z jabko user posted image

Alina_alin  nea še idi, kaj nismo dovolj dobra družba za tebe? user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?