jana84
|
Dobro jutro!Sicer vidim, da nisem nič pri zgodnjih, čeprav sem se zbudila že ob 7.15...Hja, no! Saj se ne bi, pa sem imela pregled!!! Na pregledu je blo vse v redu. Me je priklopla na CTG za enih 10 minutk, srček veselo in močno razbija, popadkov ali česa podobnega pa ni ne blizu ne daleč...Se nič ne sekiram! Tudi kilogramčki so tam kot so bili en teden nazaj in še en teden, se pravi 14 dni nazaj...Se kar držimo na +7... Nimam nič proti. Pritisk je tak kot po navadi 120/60 se mi zdi...Ker današnjega pregleda mi ni pisala v knjižico, ker mi bo drugače počasi zmanjkalo prostora... Saj je delala itak samo CTG... No, noseši smo 37t+4d...Še malo pa bo! Moje počutje je odlično, nobenih problemov ali nevšečnosti... Ponoči spim kot polh, zjutraj pa bi kar spala in spala, kljub temu, da grem že ob 10h zvečer spat...Sem pač bolj zaspanček... Naš se pomoje tudi počuti odlično, ker tako lepo telovadi in preteguje nogice in rokice, pa da ne omenjam njegovega slavnega ritanja tja pod rebra...Pač, aktiven otroček... Naslednji pregle imam že v ponedeljek, ker gre potem moja G za en teden na dopust. Tako da za seznam imam naslednji pregled, ko mi bo tudi delala CTG, 22.9.2008. Sej zdaj jih bom itak imela na en teden, mogoče še kaj bolj pogosto! kdo bi vedel kako to poteka? Ali so pregledi proti koncu nosečnosti (se pravi čisto proti PDP-ju) kaj bolj pogosti kot na en teden? A to pri G ali greš v porodnišnico? Hja no! Jaz se pa ne pridružujem vašim klubom, ne tistim, ki ne morete spati ponoči, ne tistim, ki vas dajejo nevšečnosti, ne tistim, pri katerih je soprog prezaposlen z delom...Se mi pa res godi, kaj ne!!! Ah, malo ste mi pa res lahko foušne...Moj pride ob 15.30 domov, potem pa je več ali manj doma, pri meni...Zvečer ko je ura 20h pa odloži vse kar slučajno dela in se skupaj vleževa na kavč pred TV in se cartava...Prav fajn. Zdaj pa moram poklicat na T2, kako in kaj je treba porihtat, da bi nam priklopili še televizijo, ker tako kt pri nas lovimo programe...Katastrofa. In konec koncev, tudi če bi jih lovili ni kaj pametnega za pogledat!!! Tako, da vas za nekaj časa lepo pozdravljam...bodite fajn, pa čim manj nevšečnosti! P.S. tiste, ki se vam zdi, da vam voda odteka...nič čakat, hitro srečko (vozovnico do porodnišnice) kupit, da vas pregledajo kako in kaj! Kajti ko se odlušči čep in ko začne voda odtekati, otroček ni več "hermetično zaprt" v maternici in lahko pride do kakšnih infekcij, česar pa si ne želimo, kaj ne?
|