|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
17.9.2008 13:29:01   
levinjaa
O laknerš. verjamem da ti je za znoret. Mene daje nekaj podobnega samo danes, pa sem vsa živčna. Imam neke krče kot pri menstruaciji, pa trebuh mi otrdeva, pa slabo mi je, pa čuden okus v ustih, pa komaj racam okrog, pa sklepi me vsi bolijo, pa na jok mi gre ...user posted image Še dobro da sem sama doma, ker še sama sebe komaj prenašam user posted image user posted image user posted image

Bomo videli, tele zadnje tedne je pa res treba biti potrpežljiv. Zamislila sem si sicer, da bom doma delala neke stvari za službo, pa se sploh ne morem skoncentrirat. LP

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
17.9.2008 13:40:33   
*talcy*
OJLA....punce vidm da vas kar martva tauser posted image ... mene neče nč zagrabit....sicer ni še čas ma vsi G. mi pravijo naj bi blo prej ... tko da sam čakamo kdaj bo .... pa nič .... jaz pa ponoči spim ..okol 3 grem na wc in to je to ... pol pa do 10h spim kot topuser posted image ... ma punce še mal pol pa bo ..... bodte pridne se še kaj oglasim .... papa

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
17.9.2008 13:57:00   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

mdb hvala za nasvet, bom upoštevala pa sporočim jutri k mam itak pregled zjutraj.

tole se nanaša na to, zakaj ne sprožijo poroda:

moje osebno mnenje je tako, da čakajo zato toliko časa, ker je veliko boljše, da se porod začne sam od sebe, kot pa da je sprožen na silo. ne glede na to, ali si odprt ali ne.

< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 17.9.2008 13:58:30 >

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
17.9.2008 14:05:32   
vianne
Ej nosečke... a ni danes en čuden dan?! No vglavnem jaz sem bolj user posted image - psihično in fizično. Mojega tudi danes ne bo cel dan... ma to je za user posted image . Včeraj je prišel okoli polnoči, kako bo danes pa ne vem... montaža. Bit non stop sam je tudi en klinac. Moj je mizar in tudi če je doma je non stop v delavnici (zjutraj služba, popoldne privat)... meni pa manjka cartanje, pa pogovori... ah...vem, da ima veliko dela in bi rad končal do poroda in vem, da tudi njemu ni vseeno in se trudi in je utrujen...
Sedaj se moram pripraviti, da si vsaj kosilo skuham. Bom kar zelenjavno mineštrico...
Upam, da se bom jutri po pregledu dobro počutila in bi na hitro (ma res na hitro) skočila do Ljubljane in sicer v H&M. Bi rada pogledala še kakšne zimske stvari za našega miškota; bolj velike številke.... ker če bo šlo to s počutjem tako naprej kmalu še s postelje se mi ne bo dalo vstati. Pa tudi potem ko bo bomo doma že trije in če bo slabo vreme ne vem če se mi bo dalo voziti vse do Lj. Pri nas pa ni ravno neke izbire.
Če katero zanima bo naslednji teden v Hoferju akcija stenskih nalepk. Kot kaže bodo tudi otroške http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_8304.htm
*talcy* meni tudi pravijo, da bo prej.... bomo videli.

< Sporočilo je popravil vianne -- 17.9.2008 14:06:11 >

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
17.9.2008 14:15:09   
ZalaTM
Oj,

mene pa zanima kje v H&M ste gledale te pajacke/vrečke CE, Lj?,...ker se mi zdi da imajo včasih na različni lokaciji tako različne cunjice,...bi šla jaz tudi kupit pa da vem kam se odpravit.

Hvala, lp, M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
17.9.2008 14:28:41   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image    Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image   user posted image
user posted image    sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? (posvet o CR 24.09.08)

user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image    nineva (3user posted image 2user posted image )  pr. user posted image MB 30 let user posted image user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr.  user posted image user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image     levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr 29.9.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image     nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image user posted image   LJ user posted image
user posted image     Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
        LJ
 user posted image   user posted image
user posted image     valla(2user posted image 2user posted image )pruser posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

4. oktober

user posted image    coccinella (1user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 22.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image     B.M. (1user posted image 1user posted image ) bolnica user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image    tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.24.09.08 user posted image   user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image     kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image    jana_k (2 1 ) .pr. 18.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image     cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image     freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image user posted image

7. oktober

user posted image     Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pruser posted image user posted image user posted image  

Trbovlje 29 let   
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image user posted image user posted image
         Idrija 25 let

8. oktober

user posted image     Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image     timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.26.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.user posted image LJ user posted image

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image      dajadada (2user posted imageuser posted image ) pr. ?user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image     jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image    KR  27 let user posted image user posted image
user posted image     barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image user posted image user posted image   KR 23 let
user posted image     SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image      M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted imageuser posted image user posted image   user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image    Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image   user posted image - Eneja
user posted image     mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.22.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let    user posted image
user posted image     janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image     klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

14.oktober

user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image user posted image user posted image

15.oktober

user posted image    "talcy" (2user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 19.09.08 user posted image  user posted image 24 let user posted image
user posted image     ajetam (1user posted imageuser posted image )   user posted image user posted image   user posted image 22 let
user posted image      Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image      Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG19.09.08 user posted image 27 let user posted image  user posted image
user posted image      ZalaTM (2user posted imageuser posted image )  user posted image user posted image user posted image  

17. oktober

user posted image     vianne (2user posted image 1user posted image )  CTG- 18.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image obala 33 let user posted image user posted image
user posted image     tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image     Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image  user posted image

19 oktober

user posted image      Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.23.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image      afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.+ CTG 22.09.08 user posted image   LJ user posted image  

20.oktober

user posted image      bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image      škorpion (2 2 ) pr. ? user posted image user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image      sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image      sean (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image      barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   32 let
          user posted image - ZALA user posted image
user posted image       Bodočamami(1user posted image 1user posted image )pr.? user posted image Ptuj user posted image user posted image

22.oktober 

user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. 22.09.08 user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 25.09.08
         user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image      PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 07.10.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08
user posted image       sončnica24 (1 user posted imageuser posted image )pr.26.09.08: 10.10.08
          CTG - 17.10.08: 24.10.08; 1.11.08  user posted image user posted image user posted image 25 let

25.oktober

user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 22.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image      jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.17.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image  
user posted image      minca_n (1user posted image 2user posted image   user posted image )  user posted image user posted image   21 let
          user posted image - 
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image      Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.24.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
 user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.09.08  user posted image  user posted image   user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image   user posted image  user posted image
user posted image      Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image user posted image Jesenice
user posted image      lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.02.10.08 user posted image user posted image   user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    22
                user posted image    19
                user posted image   28

user posted image      gibi
user posted image        presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image
user posted image
11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

user posted image
25.08.08  mamici LANA34  (35 let, ) user posted image MATIC 980 g in ? cm

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
17.9.2008 14:38:41   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi je seznam delal spet problemeuser posted image user posted image user posted image
zdej sem vse smeškote poklikala še enkrat upam da je ok

poglejte če vse štima pri vas

za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se pa danes počutim ok ,mala se raztegava v trebuhu kolikor le moreuser posted image user posted image mene pa v joške brca k sedimuser posted image user posted image
vianne sej te mal razumem moj tud neki non stop dela če ni v službi potem dom aal pa komu gre pomagatuser posted image jazsem vedno zadnja on si kr misli da sedaj bo k pri manci se bom lepo dopelajal v porodnišnico zjutraj in dopoldne bom rodilauser posted image user posted image ja lepe željeuser posted image user posted image no potem pa je še tle manca ja sej itak bom rodila med tednom njo peljem v vrtec jaz grem rodit in če bo utegnu mogoče pride v porodnouser posted image user posted image pogledat user posted image drugače pa so obiski ob 14 h no ap si pomagajuser posted image sej niti ne vem al me heca al misli resnouser posted image user posted image

lakrneš verjamem da bi ti kr rodila sej katera nebiuser posted image user posted image user posted image mal zateži kot ti je tedy reklauser posted image user posted image
tedy jaz nisem imela nobene zimske vreče z amanco pa je rojena decembra sem jo mal bolj oblekla za ven in dala kombinezon pa fino pokrila..za na pregled pa sva jo v kombinezon dala in v lupinco parkiral je itak zraven vhoda v ambulanto da sem jo ven vzela...sicer bom sedaj dobila neko zimsko vrečo približno verjetno tako kot ti praviš ma za tako ceno kot si jo omenjala jaz nebi niti študirala kr šla kupit in je...sej potem lohk tud prodaš....je pa res kriza tko če maš dva user posted image na spomlad in potem enega na zimo, jaz maprimer bi bila čist zgubljena če bi rodila poletiuser posted image user posted image user posted image po moje bi user posted image še v kombinezon dalauser posted image user posted image user posted image ne se hecamuser posted image user posted image
sedaj pa šibam jaz na rižotko k tašči se pišemo kaj zvečer

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
17.9.2008 14:57:19   
laknerš
joj hvala lepa za spodbudne besede vsem. je lepo vidt da ni samo men tko hudo da nas je več k trpimo od nestrpnosti in  bolečin. bomo vidle kaj mi bo jutri rekla g na pregledu. je ful mlada pa prjazna pa me bo mogoče razumela. drugač pa če si odprt lahko pride do infekcije sam ne vem s čem je to pogojeno. pa še eno vprašanje mam: a mogoče katera ve če se vidi na UZ al maš še vso  plodovnico al ne ker se mi zdi da sm mela že dvakrat mal mokre hlačke, pa ni vidt kot urin,  pa ne vem če je to to, mam pa zaradi močne sluzi kar navadn vložek (ne dnevne) pa mogoče tolk popije da se ne vidi. plodovnica je prozorna al kako?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
17.9.2008 15:06:36   
watershine
vianne te razumem... moje je tut že od nekdaj deloholik, ampak zdaj ko sva v pričakovanju je pa še huje ... še več dela da bi več zaslužil da bova lahko več kupila našmu user posted image .... se tolažim da bo pa pred porodom in po njem 100% ob meni in bo takrat use poplačano! user posted image

no danes je na našem koncu zeloooooo lep in sončen dan!user posted image pogrešala sem to!!!!! vidim da imate že nekatere spakirane stvari... pridne... jst sm bol pozna in se mi še ne mudi bi bilo pa lepo da objavljate svoje seznamčke da bom lažje tudi sama napolnila torbo (mislim da je ne bom prepolnila... mislim da je več možnosti da uzamem preveč kot pa premalo)

no drugače pa upam da uživate v teh jesenskih dneh... meni je res lepoooo user posted image
naš user posted image še vedno redno brca, dela prevale in ostale akrobacije, sama še nisem pretirano utrujena...
no zdaj pa se grem še malo soncu pokazat da si napolnim baterije

LPuser posted image

p.s.: sem že enkrat uprašala pa nisem zasledila odgovora: kateri pralni prašek bote uporabljale za svoje malčke?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
17.9.2008 15:19:12   
PikicaStonoga
Pozdravljene spet!
sem vzela odmor od likanja in pospravljanja :)
Kar se tče praška in likanja cunjic za otroke, mene zanima, če imate vse res naen vse likat in kako dolgo? Zdaj uporabljam prašek iz Interšpara, ker je cenejši in sem čisto zadovojlna, ne vem če bom kaj spremnjala za dojenčka, kar se pa tče likanja, amslite, daso naše mame tud vse likale? Ne vem no, men se zdi vse skupi too much ...Raje bi se cartala in drugače posvečakla dojenčku kot pa samo delala zanj ;) kaj pravite?
Kar se tiče počurja, sem bila včeraj in predvčeajšnjim totalno na dnu tako fizčno kot psihično in kr jokala sem, če mi je kdo samo krv prst pokazal ...danes sem pa fajn! Sonček sije, čeprav ne bom šla nč ven, pa mi je vseeno lepo, mi sveti čez okno, pa pridna sem in pospravljam ...drugače pa še vedno kr dobro spim, pa tliko me še čaka dela, da naj dojenček še kr počaka do roka ...še enih 6 tednov :)

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
17.9.2008 15:20:30   
PikicaStonoga
Vianne, hvala za info o nalepkah, jih bom pa resnekaj kupila, ker so stene že potrebne beljenja, ampk ker se spmladi selimo, se mi zdi nesmiselno beliti zdaj, pa posmladi pše enkrat, ker stanovanje moramo pustti čisto za naslednje, pa ga bom poskušala malo spremeniti s temi nalepkami :)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
17.9.2008 15:28:49   
laknerš
glede praška sm jest pri moji prvi uporabljala navadnega pa ga mam zdej tudi namen, razen tega da sm prala za bebico posebi in dajala manj praška kot ponavadi. lahko pa se zgodi da je otrok preobčutljiv na katerikoli prašek tko da varianta sensitive praškov definitivno ne škodi.

Kar pa se tiče likanja pravijo da če sušiš s sušilcem itak vse bakterije uniči zaradi temperature če pa na prostem bi morali pa likati. jest osebno nisem likala za prejšnjo hčero nič sm pa sušila v sobi na stojalu in ne zunaj na vetru in soncu zaradi mrčesa, cvetnega prahu in ostale svinjarije v zraku. Se mi pa zdi da če je otrok občutljiv je pač občutljiv pa nič ne moreš.

Neposredna povezava do sporočila: 4637
17.9.2008 16:12:35   
rendi
pozdravljenen user posted image ,

evo nas iz pregleda....vse ok. sem zaprta, mičkena je obrnjena pravilno. tako da samo čakamo kdaj se bo kaj začelouser posted image .
v četrtek 25.9. ima CTG.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
17.9.2008 16:24:03   
Acjom1
Hej!
Tudi jaz se javljam s pregleda. Vse je bilo ok, sicer mi je samo merila trebuh in poslušala srčka. Ne vem kdaj bom jaz kaj imela CTG!? Nasljednji pregled pa imam 24.9.. Naš korenjak je veselo brcal med poslušanjem srčka, tako da je rekla, da to bo pa res en živahen otrok. user posted image Drugače pa ni nič novega, trebuh mi je celo noč otrdeval in me je kar precej bolelo, tako da nisem čisto nič spala, bom probala zdaj nadoknadit. V glavnem komaj čakam, da grem rodit, čeprav imam občutek, da bom na koncu še po roku skoz tukaj čakala, da se bo kaj zgodilo. user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
17.9.2008 17:00:38   
PikicaStonoga
Če je otrokova koža obljutljiva, se difinitivno strinjam, da je treba pazit, katere praške in koliko se uporablja pa vse zlikat. Tud pri plenicah je pol treba pazit, ker občutljivi ritki ne paše vse.  če pa otrok ni občutljiv, pa ne vem, zakaj bi komplicrale in si delale delo...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
17.9.2008 17:47:57   
jana84
evo mene po dolgem času!

Včeraj smo bili v trgatvi, samo ne pri stari mami ampak pri stricu. In ker ni bilo stare mame zraven, da bi se sekirala, zakaj tudi jaz trežem grozdje, mi je prav pasalo se malo pretegnit in premigat, tako da sem aktivno sodelovala...Moj user posted image  je pridno prenašal grozdje, jaz sem samo pobirala...Fajn, na sončku in burji...Proti koncu je sicer že malo zeblo, pa smo potpeli in pohiteli pa je blo user posted image ...

Danes pa sem dopoldan lepo sestavljanko sestavljala in jo dokončala...Potem sem kosilce skuhala (ga je za mami zmanjkalo, ampak sem delala po receptu...Očitno je recept za hujšanje user posted image ). Zdej sva pa z dragim pršla iz trgovine. On je šel tastu pomagat hram pripravit, ker bomo te dni začeli s predelavo grozdja in pridelavo vinčka...Jaz pa na računalnik malo javit kako in kaj...

No, res mi je žal, ko berem, da vas ful mučijo bolečine in podobne nosečniške tegobe. Mi je kar malo hudo, ampak se moram pohvalit, da z mano in našim user posted image  je pa super... Brez kakršnih koli bolečin in kaj podobnega. No, mogoče me vsake toliko malo poboli križ in kolki, ampak so me že pred nosečnostjo, tako da ni to nič kaj novega (mogoče je samo vzrok drugiuser posted image ).

Glede pranja oblek in plenic...Sestra mi je predlagala, naj perem stvari od user posted image  posebej in s sensitiv praškom. In tako tudi bom. Sicer ne bo kakšne spremembe, ker že sedaj uporabljamo tak prašek...

Tako, sedaj pa moram počasi končat, ker grem k maši za pokojnim stricem...
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4641
17.9.2008 18:08:19   
TinaV*
user posted image user posted image user posted image  kako ste pa tukaj aktivne in pisete ...vse pohvale prav lusno je citat...ja saj bom tudi sama kaj napisala user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
17.9.2008 18:52:52   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

watershine po moje je prašek ok jaz nič ne gledam na eko in te zadeveuser posted image pri manci sem uporabljala persil sensitiv in sedaj ga mam tud že na polici...sej če ni kake alergije na praške po moje ni panike edino priporočajo da se dojenčkove stvari perejo posebej ne z našimi cunajmi jaz sem pri manci ene pol leta al pa še več posebej njeno prala in sedaj bom prakticirala enakouser posted image user posted image

od praška sem že včeri napisalauser posted image user posted image
glede sušilca se strinjam s tedy jaz nisem nič likala s sušilnega pajackov in bodijev, sem pa plenice polikala po robovih dokler sem jo široko povijala 3 mesece ( v postojni je to obvezno ( široko povijanje )) potem pa tud plenic nisem nič likala no rabila sem jih samo za brisanje k je polivala..srudače je pa zame sušilec zakon za take zadeveuser posted image user posted image

tedy jaz bi za tak denar kr šla po to vrečo jaz jo bom sicer dobil aod kolegice na izposojo za manco nisem imela nil sem jo bolj toplo oblekla in pokrila z dekico v vozičku k smo šli na pregled pa sem imela kombinezon.....se tud strinjam s tabo ker maš sva spomladančka da se ti ne sanja kaj oblečt jaz bi imela verjetno probleme s poletnim user posted image bi ga verjetno kombinezon obleklauser posted image user posted image user posted image ne ne se hecam

jutri imajo preglede in nekatere user posted image

user posted image     lakrneš
   user posted image     jana_k
   user posted image     sarcy21
   user posted image     vienne

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
17.9.2008 19:13:49   
stunfek
ojla, moj drugi indijski pregled je za mano :)
tezki smo ze 2.7 kg (34t 4d), obrnjeni z glavo dol ampak ne se cisto navpicno...malo nas zanasa v levo :)
ful so se potrudili z ultrazvokom in mi dali par res lepih slikc in cel kup brezveznih...a la...aorta in pretoki...hehehe. dobila sem CD.
naslednji pregled imam 1.10. :) se mi zdi, da je kar malo prepogosto na 14 dni hodit.
kilaza...do sedaj pridobila 10kg...racunam se na kake dve tri...upam,d a ne vec. ce pa ja, pa tud prov.

sicer se pridruzujem klubu teck noseck :) pa sploh se nisem tok zlo pri koncu, tudi v klub "odsotnih soprogov" se lahko avtomaticno vclanim.

kar se tice pranja bom uporabljala navaden prasek...ariel vendar za bejbija ne bom uporabljala mehcalca ampak kis za vlaganje namesto njega :) preverjeno mehke cunje, brez vonja in dobro za pralni stroj. tako sem oprala vse svoje racman plenicke in sem bila navdusena.
kar se tice razlike med sensitive in navadnim praskom moram na zalost reci, da gre le za marketinsko potezo in ni uni sensitiv nic kaj bolj sensitiven kot navaden :) tudi preverjeno, ker sem pac bila zaposlena na tem podrocju :D to je tko mimogrede, no :) bi pa vsekakor se odlocila za prasek enih vodilnih znamk a la ariel, dash in udi persil in se izogibala "private label" znamkam in podobno. pac ne bi dala ta poceni praska.

tko na hitro no. drugace poa  vas berem in se lahko poistovetim z marsikatero, sploh tiste, bolj ta sitne in nestrpne :) se malo, se malo, pa bodo zaceli dezevati porodi nas oktoberk!!! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
17.9.2008 19:18:30   
*tedy*
watershine jest uporabljam tekoči prašek od DM že dolgo, tudi pri prejšnjem , pa ni bilo nikoli nobenih problemov. Tud zdejne mislim komplicirat, mogoče na začetku res posebej prati in dvakrat splahniti , ampak samo kakšnih 14 dni potem pa itak vidiš če je vse ok ni panike.
Zala TM jest sem gledala v Ljubljani v supernovi na Rudniku, grem pa jutri še v BTC pogledat ča imajo kakšno drugo barvo (tukaj je samo bež).

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
17.9.2008 19:42:22   
Lara Croft
Oj Štumfek..... kako je v Indiji? user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
17.9.2008 20:13:32   
laknerš
OJLA! a se že pripravljate za spat? jest sm ravno iz večernega sprehoda oz. preganjanja mojega otroka naj že hitro pride na svet. ja pa spet mam drisko sej ne upam več upat da so spet znaki za porod ker sm pol samo razočarana. ker ne morem spat se še kaj oglasim do polnoči.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
17.9.2008 20:18:26   
TinaV*
Laknerš a ni se malo prehitro? glede na to da mas 2.10 ?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
17.9.2008 20:23:52   
mbd0411
Laknerš!
Ja plodovnica se vidi na UZ.Tudi da počasi odteka je možno.To moraš povedat zdravnici.Kam hodiš?Kje boš rodila?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
17.9.2008 20:27:19   
mbd0411
Snufek!

Koliko pa daš kisa na eno pranje??Kdaj ga daš,a na začetku takoj??
Me res zanima.Sicer jaz veliko uporabljam tudi persil in pa super iz Spara pa zelo fajn opere.Zdaj za malega pa še ne vem.Mogoče bom kupila kar tekočega.Katerega??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?