jana84
|
evo mene po dolgem času! Včeraj smo bili v trgatvi, samo ne pri stari mami ampak pri stricu. In ker ni bilo stare mame zraven, da bi se sekirala, zakaj tudi jaz trežem grozdje, mi je prav pasalo se malo pretegnit in premigat, tako da sem aktivno sodelovala...Moj je pridno prenašal grozdje, jaz sem samo pobirala...Fajn, na sončku in burji...Proti koncu je sicer že malo zeblo, pa smo potpeli in pohiteli pa je blo ... Danes pa sem dopoldan lepo sestavljanko sestavljala in jo dokončala...Potem sem kosilce skuhala (ga je za mami zmanjkalo, ampak sem delala po receptu...Očitno je recept za hujšanje ). Zdej sva pa z dragim pršla iz trgovine. On je šel tastu pomagat hram pripravit, ker bomo te dni začeli s predelavo grozdja in pridelavo vinčka...Jaz pa na računalnik malo javit kako in kaj... No, res mi je žal, ko berem, da vas ful mučijo bolečine in podobne nosečniške tegobe. Mi je kar malo hudo, ampak se moram pohvalit, da z mano in našim je pa super... Brez kakršnih koli bolečin in kaj podobnega. No, mogoče me vsake toliko malo poboli križ in kolki, ampak so me že pred nosečnostjo, tako da ni to nič kaj novega (mogoče je samo vzrok drugi ). Glede pranja oblek in plenic...Sestra mi je predlagala, naj perem stvari od posebej in s sensitiv praškom. In tako tudi bom. Sicer ne bo kakšne spremembe, ker že sedaj uporabljamo tak prašek... Tako, sedaj pa moram počasi končat, ker grem k maši za pokojnim stricem... papa
|