|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.9.2008 20:36:51   
simvir
Hej!

Za nami je res lep dan, smo bili skoraj cel dan zunaj na sončku. Vmes smo šli na kavico s kolegico in njenim sinčkom in ker je bilo tako lepo sva izbrali lokalček z nekaj zunanjimi igraliuser posted image  za Nejca.

Srečanje jutri - midva tudi prideva, če lahko, je mož kot nalašč spremenil popoldnske planeuser posted image . Pri Jabčku sva že bila tako da pot mislim da poznava, če pa moram še kaj vedeti pa lahko na zs.
Novopečena kolikor se jaz spomnim je bila dogovorjena ura 9.30.
Aja, kaj naj pa jaz prinesem??? Za jest, za pit?

Glede oblačil, jaz imam željeno v malo večji št.(za user posted image  sevedauser posted image ), ampak za kakšno slikico bo menda čist ok.

Clericv6 dobrodošla tudi ti. Sem že večkrat opazila, da nas bereš. Zdaj se pa še vklopi v debato in pridi na kakšen čvek, da se spoznamouser posted image .

Violica upam, da bo Nataška kmalu spet po starem.

Roberta jaz sem se tudi veselila opremljanja. Še vedno nama kakšna stvar fali, ampak jaz želim da je vse tako kot mi je všeč, pa čeprav ne takoj. Pa skoraj vse imava narejeno po meri, zaradi delne mansarde in večjega izkoristka prostorov. Se mi zdi, da imam tudi malo smisla glede tega, tako da bi tudi jaz z veseljem kakšne skice pogledala.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.9.2008 20:39:31   
lepa posadka
Čeeer drage dame!

Evo...otroci so približno po posteljah, jaz pa hitim še dve žehti zložit in pospravit v omare.

Potem pa preverim, če ste še vse OK :-)))

Mi smo imeli sicer krasen popoldan... smo bili skroaj ves ačs zunaj. In kot si rekla Novopečena... tele temperature so grozne. Na sončku nam je bilo vroče, ko pa se je skrilo, nas je vse zeblo... Jaz se še kar nisem navadila, da je treba otroke po plasteh oblačit in imet s seboj en kup dodatnih cunj?! Upam, da tudi mi nismo Tomaža prehladili. Je tako pokorno sedel v vozičku in opazoval dogajanje... sem šele doma videla, da mu je ena nogavička skoraj padla dol...in, da ima kar mrzle nogice. Je pa pojedel zvečer kar nekaj kašice... bomo videli kakšna bo noč.

Joj...sušilc piska... pridem nazaj.

Jabček - kamin sem mislila zaradi temperature. radiatorji so OK. Mi pošlješ na ZS navodila samo od krožišča dalje? Majčke bele kratke so OK. Jaz bom imela čist navadno.

Clericv6 - DOBRODOŠLA.

Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.9.2008 20:43:37   
katka28
Cer!

No vidim, da me ni nihce pogresal user posted image .
Skratka danasnja fizioterapija je minila kot ponavadi razen tega , da nam je pokazala kako bi naj jedli in na koncu smo ugotovili, da ju midva pravilno hranima ampak se nista dovolj zrela, da bi jedla. Ampak se moram pohvaliti, da sem danes popoldan spravila po njunem grlu malo banane in nekaj kasice iz breskev user posted image   morda nam bo pa pocasi uspelo.

Srecka: vidis glede na to, da si tako pesnisko nadarjena bi lahko pri posadkinih slikah za vsakega otrocka nekaj spesnila- samo predlog user posted image seveda je posadka glavna.

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Pozdravljene, punce.

No, Posadka in Joan, pa vama je uspelo . Torej- sem mamica 5 mesečne Kiare (2.4.2008) in sem iz Celja. Spremljam pa vas že kakšno leto in moram reči, da ste prav zabavno čtivo .

Toliko za zdaj, ker imam polne roke (tamala se je odločila, da je čas za crkljanje).

Lp

Pozdravljena clericv6...se ena Celjanka user posted image user posted image se malo pa bomo organizirali srecanje v Celju

Violica: vse dobro tvoji Nataski

Ketrin: no se malo pa bo zvezdica, to nam bo pa verjetno uspelo danes , razen ce ima tvoj mozek spet kaksne skrite plane user posted image

Srecanje: punce imejte se skrajno lepo mi je zal, da se ne bomo videli in seveda, da ne bomo delezni Posadkinega slikanja.

Srecanje stajerska: tudi tu moramo podpovedati saj imamo na ta dan fizioterapijo in nasa skrata sta potem se pol dneva teckasta

Litija: tam pa me skoraj nic ne ustavi ( ker vas bom pa ze res pogresala ) razen kaksnih nadnaravnih sil

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.9.2008 20:45:08   
resnično srečna
jao ženske...kakšen dan...

najprej vrtec, potem E Leclerc...sem Izo spet malček oblekla he he...pa ene smešne nove dude ima, pa mal pribora za futer je dobila...pa novo ninico...se je tko zapičla vanjo, da sme jo na koncu morala vzet...

pa ej babe majo tko kjut škorenjce...da se s5 nisem mogla upret...naša ma več čevljev kot Imelda Markos..žžmed vožnjo v vrtec smo poslušale poročila, kjer so objavili, da je umrl še tretji dojenček...da je zbolelo že preko 6000 otročkov in da ima 1200 otročkov trajne poškodbe ledvic...Daša mirno posluša potem pa samo reče: Hvala bogu, da imaš ti dovolj mleka za Izo...A si predstavljaš, da bi pila tole kitajsko mleko?...in jo jaz vprašam, kaj bi bilo...pa ona naprej: če bi Iza umrla bi vsi zelooo jokali a ne?..pa vidva ne bi več imela otroka a ne?...in je tko žalostna postala, da se mi je kar zasmilila revica he he...

no v vrtcu je pa hitela razlagat svoji mamici sanje in je bilo samo: lea je šla pa Ines pa Lea pa Ines...sem se tko nasmejala...no eto NiLe jaz sanjam Ketrin pa pujse...Daša pa Leo pa Ines...koje li familije...

no v Kranju pa šajba od vremena...moj dedi pa frajer brez bergel že hodi (si je julija zlomil kolk), pa smo šli na stadion na sprehod pa še malo okoli, potem na eno pecivo in na koncu sva leteli domov...ja pa jade...

najprej k meni v službo...raje ne bom, ker človek postane slabe volje...potem psa nafojtrat pa sprehodit...po očija v službo, pa skuhat...potem smo pa obiske dobili...pa kar pred njimi demonstrirali kopanje v čebru in sedaj Iza že spi...je skoraj prosila, da je šla spat...ma kako uspavanje...samo glavico je dala na rjuhico pa je že spala...

Kiara...tvoja mamica se nam je končno pridružila...bravo...sedaj pa le še kdaj na srečanje, da se spoznamo...pa Kiarine mere še napiši...

Đins in belina..jes ser...bomo ubogali he he...

JABOLKO
...me veseli, da je samo kakšen mastitis...he he..preveč maminih hormončkov ja...

Đoena..valda da prideta z jakobom...dej Brina bo drugače vse tipe pojedla...

Majček...pa ti res nimaš sreče z netom no...

Ketrin...ste ujeli sončka?...so majstri uspel klimo zrihtat?...dobro da patronažka kar sidre ni odvrgla pri vas...sicer pa s tabo v družbi ure minevajo kot minute...

Violica...super, da je z Nataško bolje...

tasyo bomo čakali he he...vidve e varno in počasi

Roberta...uživačka...privošči si sedaj še za nazaj..pa daj si duška...bog ve kdaj se ti bo potem spet dalo opremljati...čeprav...če pogledaš Sinsko he he...potem se zna zgoditi, da kmalu he he

eto...zdej moram pa ljubiju večerjo narest...

to be continued...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.9.2008 20:53:12   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jao ženske...kakšen dan...

Vam se tudi dogaja, pa nekam pogosto hodiš v naše konce. bi se lohka enkrat tud na kavici ustavila, pa bi Hana in Iza kakšno rekle in primerjale čeveljce user posted image .

Roberta...uživačka...privošči si sedaj še za nazaj..pa daj si duška...bog ve kdaj se ti bo potem spet dalo opremljati...čeprav...če pogledaš Sinsko he he...potem se zna zgoditi, da kmalu he he

Ja res v 3 letih sem se 3x selila...2x opremljala, no 1x na pol, me še čaka sladki del...in je prav luštno, se nič ne pritožujem.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.9.2008 20:58:54   
clericv6
Hvala vsem za dobrodošlico. Pa še mere:
- rojstvo: 3.260 g in 49 cm,
- 1,5 m: 4.350 g in 54 cm,
- 2,5 m: 5.420 g in 57 cm,
- 3 m: 6.100 g in 61,5 cm,

ima pa tudi že 2 zobka (spodnji enki). Hvala Violica za seznam user posted image

Posadka: če se vse punce strinjate, bi te tudi jaz prosila za link do tvojih fotk, me že nekaj časa firbec matra user posted image .

Novopečena ali kaka druga Celjanka: so tudi vam prestavili posvetovalnico in cepljenje? Nam so jo zamaknili za skoraj cel mesec user posted image

Pa še eno vprašanje. Barva oči- se je vašim user posted image  že fiksirala? Naj bi se ustalila nekje do 6 meseca, vendar ima Kiara včasih modre, včasih rjave, največkrat pa kar zelene oči. Kot mi je znano, naj bi potem prevladala rjava? Me blazno zanima, kakšno barvo oči bo imela, pa mi ne ostane drugega, kot da počakam.... Kako je s tem pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.9.2008 21:13:30   
resnično srečna
Katka..meni še ni uspelo priti do tega, da napišem, da te pogrešam...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški...

pa le glej, da še Litije ne zamudiš...ker tretjič se pa ne opraviči he he...za kazen se organizira naslednje srečanje he he...

Novopečena
...vreme je res kar nekaj...malo sonca pa vroče..čez nekaj minut ful veter...sem danes samo odkrivala pa pokrivala izo...ampak je bilo fino s5 videti te barve...se mi je kar smejalo...

SinskaT...a imata tud vidve celo zbirko he he...no aj 1x se res lahko zmenimo...sva vsako sredo i petek na tvojem koncu ko peljeva Dašo v vrtec...

pa kje ste vse danes?....gledate sivi kamion rdeče barve????

She
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.9.2008 21:14:09   
katka28
Nam niso se nikoli prestavili ni. Mogoce pa je guzva in so vam zaradi tega prastavili. Saj ce dobi pikico malenkost kasneje ni nic narobe.

Barva oci: mi smo skos imeli rjave in se zdaj jih imamo. Verjetno so razlike pri tistih dojenckih, ki imajo starsi svetle oci.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.9.2008 21:15:51   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Pa še eno vprašanje. Barva oči- se je vašim user posted image  že fiksirala?

modrih zagotovo ne bo imela...nek čuden odtenek čokolade ima...mene spominja na After8...he he..včasih so take, kot da bi iz čokolade prilezla una zelena fila peperminta...

She
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.9.2008 21:15:55   
zolika
Ojla dekleta!

Ker sem bila dva dni brez interneta in nisem uspela prebrati vsega napisaneg bi vas prosila, da če je še katera potrdila udeležbo na srečanju na Štajerskem, da mi to napiše na SZ - oziroma doda na seznam!

Hvala za pomoč!

lp

p.s. za par dni odhajamo na dpust - tako,da...LEPO SE IMEJTE in pridno pišite in se odločajte za srečanje! user posted image

SREČANJE

24.09.2008

ob 11h

SPODNJA POSTAJA POHORKSE VZPENJAČE

PRIDEŠ????

Držimo pesti za lepo vreme!!

Pridejo:
barby78 ( LIA) NiLe (TIA) SiniskaT (HANA) Ketrin (KAJA) tasyo (LANA) kekec in mojca (TINE) Katka28 (JAKOB&ANŽE) Jo@n (JAKOB) Bela vrtnica resnično srečna (IZA) Novopečena (RENE) Trnjulčica (SVEN) Krista (NADJA)

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.9.2008 21:17:33   
katka28

Katka..meni še ni uspelo priti do tega, da napišem, da te pogrešam...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški...

pa le glej, da še Litije ne zamudiš...ker tretjič se pa ne opraviči he he...za kazen se organizira naslednje srečanje he he...

Saj to sem napisala kar tako....saj vem , da bi se slejkoprej katera spomnila na nas..

Srecanje v Laskem: ni panike lahko gremo okupirat bazen user posted image ali pa naso hiso okupiramo samo ve ste tako pridne, da ne vem kam bi vsi sli je pa res, da se imamo rade in bi se malo stisnile user posted image

Sem prej pozabila napisat

CESTITKE ZA VSE; KI PRAZNUJETE MESECNICO!!!

joj se malo pa bomo stari 7 mesecev user posted image kam cas bezi

Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.9.2008 21:17:33   
novopecena
jou

no pol zgleda da je srečanje ob 9.30 mogoče bova kako minutko zamudla ko se bova lovila pa jabček prosim imej gsm pri roki k se zna narest da kj rufnem user posted image

clericv6 zakaj pa prestavljajo posvetovalnico? no nama HB niso še nikol, zj nasledno imamo pa 16.10 pa bomo videli če bo kaka sprememba. poslala sm ti zs

sem si drznila na srečanje jutri povabiti tudi belo vrtnico pa žal ne bo mogla-ima opravke v dopoldanskem času, je pa rekla da pohorja pa ne bo zamudila. tako da če jo hočte spoznat kar v čim večjem številu priromajte na naš koncuser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.9.2008 21:30:01   
Jo@n
Čeeer!

Mali korenjak je v mižalah, kosilo za ju3 pa v hladilniku, če se začvekamo, da ne bo časa zmanjkal za kuhat. Bojo kar ohrovtovi zvitki, nekaj podobnega kitajskim springrolam.
Jutri prideva, če le ne pade kaj izrednega vmes. Sporočite, kaj še manjka, da Jabolku ne izropamo špajze.

Posadka, pa kje si tinašla bel bodi? user posted image  Madona, vseh cifer do sedaj jih imamo na kile, tele sedaj pa skoraj nimam, smo vse v farbcah kupovali. K sreči se na polici valja ena 80tka, ki je v stroju dobila pomanjševalnico... Mislim da se kakšna bela spodobna majca najde tudi v moji omari... Tudi s pomanjševalnico, ampak ne zarad stroja, ampak čokolade user posted image .

Clericv, velkom med nami, kar kaj napiši. Pa na srečanje tudi kdaj zavij, saj vidiš da bomo tudi na tvojih koncih. Sem te že velikokrat opazila gor na forumu in si mislila, opa, tole je pa treba sprovocirat... Pa nama je s posadko ratal. Le pazite se morebitve voajerke!!!

Glede na to da zvezdice zboram, bo tole zaenkrat vse, pa še kaj kasneje...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.9.2008 21:32:29   
clericv6
Moj user posted image  je čisto navdušen, da sodelujem na forumu, ker ima potem on čas za fuzbal po tv.... Ker prej, ko sem vas samo brala, ga ni imel ali kakouser posted image  Eh, moški...

Posvetovalnica: jah, pikica nam ne bo ušla, bo pač kasneje.

Katka: Ne sekiraj se zaradi goste hrane, poglej to z druge strani- manj časa za pripravo hrane, manj pranja in manj likanja. Bosta že jedla, ko bo čas za to. Jaz bom Kiari ponudila GH v soboto, ko bo stara že skoraj 6 mesecev, me prav zanima, kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.9.2008 21:35:54   
NiLe
Heeej bejbike ... otročki sladko spijo, možek gleda fuzbal, jaz pa stuširana, sita in z bandidosem ob sebi pripravljena na večerni čvek user posted image user posted image .

Danes je bil tak čuden dan, nekaj je medlo našo Tio, pa nisem uspela pogruntati kaj user posted image ... celo dopoldne je jokala, vmes malo spala, ko se je zbudila je spet tečkala, med dojenjem je kar krilila z rokami ... no potem se je ornk pokakala in smo šli ven za dobri dve urci - v vozičku je bila pa čist pridna, samo gledala je okoli, ko je kdo pokukal k njej se je sladko nasmejala ... nato je odspala eno kratko kitico ...  doma pa je spet malo brundala in po hitrem večernem obredu je ob 20h že sladko zaspala. Zdej pa ne vem, ali bo kaj zbolela, ali se "samo" zobki user posted image

Ko ravno berem o opremljanju vaših stanovanj in hišk ... sem se spomnila, da mineva danes tretje leto, odkar smo v naši mansardi, zato smo med sprehodom zavili v slaščičarno in se malce razvajali user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.9.2008 21:39:50   
Jo@n
Clericv, naš ima modre oči in kot kaže bodo ostale. Jih ima njegov očka, mali pa je tudi blont in svetlejše polti. Ga bo potrebno "ahtat" pred soncem.
No čveke, je ste. Sivi kamion smo pri nas že gledali v user posted image , za spat je še prezgodaj, moj še nekaj dela na računalniku, tako da mi ne preostane drugega kot da čvekam z vami...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.9.2008 21:40:08   
Ketrin
Čer...

Ufff, sam eno stran sem imela za prebrat, pa tolk enih podatkov

Najprej dobrodošlica Clericv6. In ja, tvoja princeska ima res lepo ime... Zdaj pa kar v debato.... Kar se mene tiče si kar poglej slikice.... ampak samo če obljubiš, da nas prideš pogledat tudi v živo

Barva oči: Kaja je imela v P čist temno temno modre, skoraj črne...je moj že vsem povedal da bo imela učke po mamici.... no, potem pa ko so se začeli obiski je že imela čist nebesno al mornarsko al kakorkoli že modre.... valda so vsi pričakovali temno okico... Nam je pa P že pri ene 3 mesecih rekla, da ima tako intenzivno modre, da se najverjetneje ne bodo spremenile...sploh v rjave...

Jabolko, jaz te po moje kar pokličem, ko bom tam v vaših koncih, ok? Pa imaš dovolj parkinga

Tasyo, tudi jaz se te že zelo veselim.... dolgo je odkar smo se nazadnje videle...

Srečka.... hvala... to najbrž zato k tolk čvekam... Ne patronažna je fejst ženska.... taka praktična, nič teoretika... to pa meni sede... Klima....mah te majstri so vsi isti... Najprej od 9-10, potem med 11 in 12, no nazadnje pa je klical da do 13.30.... prišla pa sta ob 14...kr neki... cel dan mi je šel v rit... ampak zdaj je baje urejeno...

Violica za Nataško

Roberta, to je super delo, vsaj zame... tko da uživaj

Jutrišnja uniforma... za Kajo ni problem... ampak kako bo pa mama kavbojke gor spravla pa mi še ni jasno... sej zdej ne bom nič več jedla pa bom zjutri zapela.... ampak če bo preveč dobrot me zna raznesti A je še kej za prinest??

Katka, bravo za kašico... pridna fanta... saj bo... ni vrag...poglej kaka frajerja sta... čaki da začneta zares, mama ne bo sfolgala.... Glede skritih planov pa.... zaenkrat nič ne kaže da bi me pogrešal.... greje kavč

No, drugače pa je vsaj Kaja danes ujela malo sončka.... po kosilu jo je vzel očka in šel pecat bejbe (kao z dojenčkom). Mami je bila pa doma in počivala.... hahahahahah če verjamete.... Ne, res sem bila doma, ampak sem vse posesala in pomila, pa na pol skuhala kosilo za jutri (ker se bo srečanje zavleklo a ne)... No, potem sta prišla domov...pa najprej tuširanje, pižamica, večerjica in pančanje.... Mama pa še enkrat pod tuš, ampak delovno... Sem zribala celo kopalnico, tko da bo moral moj s sončnimi špegli pod tuš danes... če ga bom sploh pustila, ker sem se tolk matrala....

No, po čiščenju pa direkt pred kompjuter pogledat kaj moje frajle delajo.... zdaj pa čakam na zvezdice Vmes pa najbrž že ena nova stran napisana

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.9.2008 21:42:48   
katka28
Danes pa zgleda, da vsi mozje gledajo ligo prvakov. Tudi moj gleda jaz pa veselo zraven klofam po tipkovnici in skilim zraven. Sva oba Manchester fana ( no jaz sem zaradi mojega ).

clericv6: ah saj jaz se sploh ne sekiram vsi bodo enkrat jedli GH tako, da sploh ni panike user posted image

Nile: bandidos pravis...hmmmm...ne danes bom abstinirala..razen ce me boste premamile.

Jo@n: a danes pa tvoje zvezdice zbiramo? Tudi prav jaz sem pripravljena

MAMA kuharica:
ja res je zelo dobra izdaja ( tudi sama imam Kuharico, Paparico in vse ostale posebne izdaje, ki so jih meli ) to sem ze kupila v nosecnosti verjetno je to bil en moment nepremisljenosti ali pa to, ker sem skos lazala in prebrala vse kar se je pisalo o dojenckih pa mi sedaj bolj se nic kaj prav ne pride

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.9.2008 21:42:53   
NiLe

najprej vrtec, potem E Leclerc...sem Izo spet malček oblekla he he...pa ene smešne nove dude ima, pa mal pribora za futer je dobila...pa novo ninico...se je tko zapičla vanjo, da sme jo na koncu morala vzet...

Ej, Srečka, tvoja Iza ima toliko oblekc, da jih ne bo imela časa ponosit user posted image user posted image

no v vrtcu je pa hitela razlagat svoji mamici sanje in je bilo samo: lea je šla pa Ines pa Lea pa Ines...sem se tko nasmejala...no eto NiLe jaz sanjam Ketrin pa pujse...Daša pa Leo pa Ines...koje li familije...

lepo, lepo ... Zadnjič je tud Lea spraševala, če bo v nedeljo tud Dašo srečala na bazarju, pa jo Nik vpraša:"Kdo pa je ta Daša?" Ona pa zavije z očmi in važno reče:"Ja, kdo? Moja pljatelca!"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.9.2008 21:43:05   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ko ravno berem o opremljanju vaših stanovanj in hišk ... sem se spomnila, da mineva danes tretje leto, odkar smo v naši mansardi, zato smo med sprehodom zavili v slaščičarno in se malce razvajali user posted image .

21. oktobra bo tudi 3 leta odkar sva midva v tem stanovanju... Pa do lani smo imel same žure, zdej pa uspavankeuser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.9.2008 21:44:22   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Nile: bandidos pravis...hmmmm...ne danes bom abstinirala..razen ce me boste premamile.

Porka duš s tem Bandiosom že cel teden težite... bom mogla jutro prov v štacuno....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.9.2008 21:44:55   
Majček28
evo mene, evo mene...čist prklopljena in za spermembo čist na tekočem user posted image

moj možek je danes naredu CPP (brez napake lepo prosim ) tko, da sem zdej spet prišla do lap topa user posted image user posted image  in ni vrag, da zdej tud jaz naklofam za še eno zvezdico user posted image

Jaz sem danes spet možku pomagala v službi, Brina se je pa pri babici mečkala, za jutri sem ga pa kar skenslala, ker pač rabim novo dozo čveka v živo user posted image  Zdej me že mal postran gleda, kaj spet tolk klofam in inam zraven tak nasmešek user posted image

Kiara in mami dobrodošli....zdej pa na lov po zvezdice

Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten user posted image

Srečka, ti boš pa enkrat sama sebe nekje srečala, non stop si v muvingu. Daša je pa prava brihta....a ne kako znajo presenetit teli otroci, res so face.

Jutri, a potem prinesem bandidose al ne?

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.9.2008 21:46:07   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

in ni vrag, da zdej tud jaz naklofam za še eno zvezdico user posted image

Upam, da nimaš to v planu za danes.... ker potem bomo morale direkt k Jabolkuuser posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.9.2008 21:50:02   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Upam, da nimaš to v planu za danes.... ker potem bomo morale direkt k Jabolkuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdico

Ej Majcek pa se jaz sem prej za zvezdico potem si pa ti razen, ce bos res ekspres pisala....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.9.2008 21:50:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Jutrišnja uniforma... za Kajo ni problem... ampak kako bo pa mama kavbojke gor spravla pa mi še ni jasno... sej zdej ne bom nič več jedla pa bom zjutri zapela.... ampak če bo preveč dobrot me zna raznesti A je še kej za prinest??

Pismu, jaz sem se pa ravnokar napokala ... upam, da bom lahko zapela kavbojke! Jaz prinesem nekaj sladkega!

No, drugače pa je vsaj Kaja danes ujela malo sončka.... po kosilu jo je vzel očka in šel pecat bejbe (kao z dojenčkom). Mami je bila pa doma in počivala.... hahahahahah če verjamete.... Ne, res sem bila doma, ampak sem vse posesala in pomila, pa na pol skuhala kosilo za jutri (ker se bo srečanje zavleklo a ne)... No, potem sta prišla domov...pa najprej tuširanje, pižamica, večerjica in pančanje.... Mama pa še enkrat pod tuš, ampak delovno... Sem zribala celo kopalnico, tko da bo moral moj s sončnimi špegli pod tuš danes... če ga bom sploh pustila, ker sem se tolk matrala....

Madonca, si bila pridna ... joj, tole čiščenje kopalnice mene še kar čaka. Svojga pa le pod tuš spusti, da bo šel svež v posteljo user posted image

No, po čiščenju pa direkt pred kompjuter pogledat kaj moje frajle delajo.... zdaj pa čakam na zvezdice Vmes pa najbrž že ena nova stran napisana

Nč čakat, kar pisat je treba ... sej ti še čist mal fali ... potem je pa Jo@n na vrsti, a ne
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......