Ketrin
|
Čer... Ufff, sam eno stran sem imela za prebrat, pa tolk enih podatkov Najprej dobrodošlica Clericv6. In ja, tvoja princeska ima res lepo ime... Zdaj pa kar v debato.... Kar se mene tiče si kar poglej slikice.... ampak samo če obljubiš, da nas prideš pogledat tudi v živo Barva oči: Kaja je imela v P čist temno temno modre, skoraj črne...je moj že vsem povedal da bo imela učke po mamici.... no, potem pa ko so se začeli obiski je že imela čist nebesno al mornarsko al kakorkoli že modre.... valda so vsi pričakovali temno okico... Nam je pa P že pri ene 3 mesecih rekla, da ima tako intenzivno modre, da se najverjetneje ne bodo spremenile...sploh v rjave... Jabolko, jaz te po moje kar pokličem, ko bom tam v vaših koncih, ok? Pa imaš dovolj parkinga Tasyo, tudi jaz se te že zelo veselim.... dolgo je odkar smo se nazadnje videle... Srečka.... hvala... to najbrž zato k tolk čvekam... Ne patronažna je fejst ženska.... taka praktična, nič teoretika... to pa meni sede... Klima....mah te majstri so vsi isti... Najprej od 9-10, potem med 11 in 12, no nazadnje pa je klical da do 13.30.... prišla pa sta ob 14...kr neki... cel dan mi je šel v rit... ampak zdaj je baje urejeno... Violica za Nataško Roberta, to je super delo, vsaj zame... tko da uživaj Jutrišnja uniforma... za Kajo ni problem... ampak kako bo pa mama kavbojke gor spravla pa mi še ni jasno... sej zdej ne bom nič več jedla pa bom zjutri zapela.... ampak če bo preveč dobrot me zna raznesti A je še kej za prinest?? Katka, bravo za kašico... pridna fanta... saj bo... ni vrag...poglej kaka frajerja sta... čaki da začneta zares, mama ne bo sfolgala.... Glede skritih planov pa.... zaenkrat nič ne kaže da bi me pogrešal.... greje kavč No, drugače pa je vsaj Kaja danes ujela malo sončka.... po kosilu jo je vzel očka in šel pecat bejbe (kao z dojenčkom). Mami je bila pa doma in počivala.... hahahahahah če verjamete.... Ne, res sem bila doma, ampak sem vse posesala in pomila, pa na pol skuhala kosilo za jutri (ker se bo srečanje zavleklo a ne)... No, potem sta prišla domov...pa najprej tuširanje, pižamica, večerjica in pančanje.... Mama pa še enkrat pod tuš, ampak delovno... Sem zribala celo kopalnico, tko da bo moral moj s sončnimi špegli pod tuš danes... če ga bom sploh pustila, ker sem se tolk matrala.... No, po čiščenju pa direkt pred kompjuter pogledat kaj moje frajle delajo.... zdaj pa čakam na zvezdice Vmes pa najbrž že ena nova stran napisana
|