Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kako vem, da je zima? Ker sem si glihkar skuhala čaj Mi čaj pijemo že od 2. septembra, ker ima Enej zjutri tak obred , čaj pa neki malega za prigriznit da lažje dočaka malico Voziček... kar se tiče baby welt-ove "marele", sem včeri res že skor prtisnila GO, ampak sem pol začela študerat... glede na to, da gre zdele zima v naše konce, pa zna bit marela mogoče kr mal hladna Pri temle ki ga mam zdej, se ipak strehca ornk čez potegne, od strani je praktično čist zaprt in dejansko ne pride prov dost mraza zraven. Pa mogoče mala ko bo shodila ne bo glih navdušena nad vozom, pa me ma mal, da bi počakala do prvih zvončkov Pametna punca. Pr nas Enej niti slučajno ni več hotel bit v vozičku ko je shodil. Kako bo pri Timonu ne vem, ampak zdele po moje res ni čas za nakup marele, ker je prehladno zuni, kaj bo pa spomlad pa ..... Album... mal slikc je novih, če kera ne more spat, je geslo kim. Lušni ste . Vidim da pr vas tud pomivalc je ful fajn stvar, pr nas tud . Pa šviga zajček je zakon kajne Pr nas skupi spita Aja, Oranža, pofotkala sem ti tud pajacka za Timončka, isto geslo. Je pa res skor "ganc noj". Všeč Vzamem Povedi ceno!! Dobro jutro, Pridne ste! Hvala za kavico in čajček Joj joj Timon je pa taka tečka, sploh ga ne smem odložit, skoz se mi po naročju valja, pa ko mi zaspi na rokah in ga dam v posteljco se obvezno takoj zbudi in je strašen užaljen jok, če je potrebno gremo tud do bruhanja Upam da se kaj ne loteva in da ga morda samo zobki mal dajejo in seveda vem da je to samo prehodna faza, ampak je.....aja pa če ga takoj ne vzamem, me začne po nogi tepst Govorimo pa tud mi tko prbližno kot ostali, mam(sem jst), tata(oči), ej(Enej), pol so pa še razni njam njam, da da....itd Še to dejte držat pesti, mojo taščo je čist poleglo, je šla na dopust na m orje in jo imamo zdej namest v hotelu na uživanciji, v bolnici na infuziji, baje je bla včer že čist plava . Dons pa čakamo kaj bodo zdravniki povedal, je mela 2 dni že vročino 41 in bruhala je pa driskala,........v glavnem ful je boga pa upam da jo pocajtajo Ajd zdej pa šibam k me že po nogi tepe Čau