Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 10:54:46
|
|
|
|
Tanayya29
|
Živjo. Bolj mal se javljam,ker nimam nič časa. Vidim,da ste danes v Kranju na srečanju.Tajči je bolan,tako,da mi2 ne bi mogla pridt... GB super hiška,res je lepa za Tianno pa veliko pikapolonic pošiljava s Tajčkom . Debeluška,tudi ti se pozdravi,dj,ko boš imela čas pa slikco pošlji. Žabice naš jih je prejšnji dan imel,mater je bil mraz v nedeljo,kr neki..... Spimo obupno,jaz sem full crknjena čez dan,da se mi nič ne da.... Se grem kar mal uležt h Tajčiju zdj. lep dan.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 10:55:44
|
|
|
|
Dajica
|
Kaja spi prvo rundo, mami pa takoj na compa. Mene pa full ucke srbijo, pa solzijo se mi, pa kiham 100na uro, takoj se mi nos napolni, smrkam, pa cist rdece gledam. Kaj je to? Verjento kksna alergija.... Ze prav na zivce mi gre, skoz ucke mencam (sej vem, da je potem se slabse, ampaka tisti trenutek pa zaleze), pa z robcem skacem naokoli. Danes je moj frej, pa gremo spet mal po stacunah na ogled za razno-raznimi stvarmi. Prou nc se mi ne da, pa se mraz je zunaj, mene pa zebe.... debeluska-hitro se pozdravi GB-luuuusna hisica, luuuusni copatki, pa pikapoka za tvojo srcico
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 10:59:06
|
|
|
|
Ilije
|
Ojla! GB, res super hiška . Držim pesti tudi za posvet in nadaljne preglede Sem vas prišla samo na kratkopozdravit, sedaj grem pa naprej delat, saj veste cote, cote, cote... pa kosilo itd. gorenjke uživajte na srečanju
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 10:59:56
|
|
|
|
Dajica
|
Pa se za bolnega Tajcija , da se cimprej pozdravi! In se ena za Tanayyo, da si pridobi energijo!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 11:45:42
|
|
|
|
BrinaS
|
GB, in vse dobro Tianni Rozika, a je petek ok? Maks je smrkavec v pravem pomenu, ker mu ze od vceraj tece iz nosa. Verjetno sva se oba v nedeljo nahladila na kolesu , tako da ne bi kaj kuzila naprej. Dajica, super za Kajo. Tannaya - za Taja in spij kaksne vitamincke za energijo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 11:47:00
|
|
|
|
BrinaS
|
Pa se za Debelusko za cimprejsnjo ozdravitev Ja, se je zacela sezona smrkanja
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 12:14:44
|
|
|
|
tabi
|
Naša panča ,cune so zlikane ,juha je skuhana sam še čaka na Niko da vstane Tajči pozdravi se Tanajči ti pa vitaminčke za več energije Maks tebi pa tut da z noska ne bo se več cedilo Ravno danes sem v vrtcu gledala kolko smrkajo pa kašljajo ti otročki,lahko sam čakam kdaj bo Nejc začel.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 13:10:29
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika GB, srečno v Bristolu! Super hiška, a to je verjetno duplex ne?? Upam, da imaš dobre sosede . se podpišem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 14:03:23
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Živjo. Bolj mal se javljam,ker nimam nič časa. Vidim,da ste danes v Kranju na srečanju.Tajči je bolan,tako,da mi2 ne bi mogla pridt... Božček Taj... za čim hitrejšo ozdravitev...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 14:08:33
|
|
|
|
tabi
|
No medve sva s sprehoda kolk je pasal. Zdej pa hitro kosilo skup zmetat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 14:15:03
|
|
|
|
sonchek
|
Dan... evo še mene...jaz skoz neki delam pa švedram, pa nikjer ni nič narejenega, oz. se nič ne vidi... Mal sem zlikala...naša miška že spi..jaz pa itak tlele... IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Punce...pravljice so na cd-jih oz. dvd-jih..???? Jutri gredo naprej... Zdej pa povejte karei pošljem po pošti in katera bo prišla na kakšno srečanje v Lj, al bližnjo okolico.... Za mamo11 že vem... Kdaj pade kufe???? hahaaa ...da nau Tamara kej prikrajšana... Ja, buhnedej . V sredo naj bi bilo sončno in za vzorec topleje - Trubarjevina ob 13h? jutri je to a ne?? Lahko jaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 14:21:11
|
|
|
|
sonchek
|
ej bejbe... Mene tok zebe..da najraj sploh ne bi šla iz bajte vn.......................... ................................do druge pomladi... ampak res...brrrrrrrrrrrr je mraz.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 14:25:03
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Punce...pravljice so na cd-jih oz. dvd-jih..???? Jutri gredo naprej... Zdej pa povejte karei pošljem po pošti in katera bo prišla na kakšno srečanje v Lj, al bližnjo okolico.... Jaz bi prosila, ce mi posljes po posti. Hvala v naprej!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 15:43:31
|
|
|
|
GB
|
ojla punce Hvala vsem za lepe misli in pestke in za vse vas . No mi smo prisli nazaj in povedali smo da bo operacija zacetek novembra . Operacija bo trajala 3-4 ure in na intezivni negi bo 2-3 dni potem pa na oddelek in ce bo vse ok gremo po 10 dneh domov. Kirurg je ful prijazen pa se italijan je, tko da smo eno rekel tudi glede sosedskih odnosov . Povedal je,da je 1% procent rizika in da bo vse ok pa tudi brazgotina nebo velika . Pred operacijo moramo se enkrat tja ,da nas se enkrat z vsem seznanijo in da podpisemo dokumente. Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena . NO ja sedaj nam samo se preostane,da cakamo in molimo. Hvala vsem se enkrat za pestke in lepe zelje . Zlate ste vse po vrsti. Vidim,da je spet en kupcek bolanih in vsem zelim cim prej ozdravitev in seveda . NO se kasneje se kej oglasim. Lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 15:56:25
|
|
|
|
Oranža
|
Dan, GB evo super, vse bo torej dobro, kot smo rekli Taju pošiljamo za čimhitrejše okrevanje . Kako je pa šel razgovor v vrtcu? Sej si že bla al ne? No na kavico smo se dobile in lepo vas je blo spet videt, nekatere kar po dolgem času, ane Gruška, Jooly.....smo pa ugotovile, da odkar nam tile naši škrati puzajo pa ''hodijo'', se od nas mamic sliši samo še javkanje( joj, dej nehi, bod mal pr mir, ne tja, ne smeš to)..... Mal smo tud zapravle...... , pa nč katastrofalnega, vsaj jst ne no, sp. majčke za E pa žabce za T, pa dokolenke za E..... IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ej bejbe... Mene tok zebe..da najraj sploh ne bi šla iz bajte vn.......................... ................................do druge pomladi... ampak res...brrrrrrrrrrrr je mraz..... Se strinjam.....sem vidla da imamo na vseh okoliških hribih že sneg Nč to je to, se še kej ''slišmo'' Čau
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 16:52:25
|
|
|
|
naraščaj
|
Dan Se mi nč ne da ko je tako vreme in ful mrzo. Tut mene nč ne mika, da bi šla kaj ven. čeprav sva s T bli zuni že ob pol 10, ko sva šle k babici po zelenjavo za juhco. Sej sploh ne vem kaj naj pišem. Aja, še kr nisem dobla. čeprav me zvija že par dni in se mi kr vrti in glava me boli. Mah zgleda, da ne bo nč drugač kot pred IZVIRNO SPOROČILO: tabi dan hvala za kavico GB za tvojo družinico vse se bo lepo izteklo boš videla .Hiša je super če pa mojga vprašaš je pa še bolj super.Moj ma že dolgo let željo živet v Anglijo. Debeluška da se hitro pozdraviš Oranža za uspešen nakup Gorenke in ostale imejte se lepo Se podpišem pod vse tolete IZVIRNO SPOROČILO: GB Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena . NO ja sedaj nam samo se preostane,da cakamo in molimo. In prav je tak. Res je grozno vse tole, sam moraš bit močna za obe oz vse tri. Srečno Taj, hitro okrevanje in mamici tut Še ker bolan, no hitro okrevanje vam želim.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 17:08:25
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda spalno vrečo za otroka na tak sistem: http://www.ekolife.si/si/zakeljcek-i105.shtml Kje še prodajajo take spalne vreče? v pikapolonici so jih imeli, samo neke male cifre (vsaj v Celju), ali poznaš kako šiviljo?, po moje ti jo ceneje naredi, kot pa za 30€ Zvečer dobim baje kroj za skopirat + tašča ima en blago, ki ga ne rabi in je rekla da mi ga odstopi...pa se bom sama lotila tega ...ko bo končana pa poslikam in dam slikco gor. Upam da mi rata
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 17:15:52
|
|
|
|
manca
|
Ej punce, midve z Majo bova pa z vami kar vsak dan začele na kavo hodit ...je bila revca tako zmatrana, da še ko sem jo nesla iz avta ven se ni zbudila. Pa sem ji notri dala dol kapco, copatke, jaknico in jo nesla kar spat...pa je spala pol ure, potem jo je pa zbudila sosedova z hčerko, ker sta prišli na obisk. GB vse tukaj gor bomo držale pesti za vajino punco Danaja: naj se Taj čimprej pozdravi. Kako je pa kaj glede stanovanja (sta ga našla)?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 17:30:35
|
|
|
|
tintin
|
Hoj babe, jaz sem pa od frizerja. Oh je pasal, drugače bi se mi kar sfecljalo.....mož je med tem uspešno uspaval tamalga. HB. Ja, na kavi je bilo zelo luštno, je pa res, da dobro da pijem espresso, drgač bi imela ves kafe mrzel - ker sem 3/4 časa itak tamalga okol lovila...da ne govorim, da je bil danes doma živ in sem si prav želela, da grem že končno v službo. LJubezen do otroka gor al pa dol... Oranža - a pol si dobila žabice v CA? Tanayya - pikepoke za Tajčija. GB - pikepoke za Tiannco in celo družinico. Vse bo ok, verjemi. Jaz sem danes dobila drugo M po porodu. Evo, točna ko švicarska ura, še nikol v življenju je nisem imela na 28 dni (ampak na 31-33). Fak, zdej bo ena na leto več... LP vsem.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 17:50:56
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena . Vse bo še v redu, le pogumno naprej. Misli na to, da bo po tej preizkušnji ta hudo za vami. IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Ja, buhnedej . V sredo naj bi bilo sončno in za vzorec topleje - Trubarjevina ob 13h? jutri je to a ne?? Lahko jaaaaaaaaa se vidimo jutri ob 13h. A pride še katera - Nana Liza, Martita, Rozika, ostale?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 20:01:50
|
|
|
|
mklks
|
živjo! no, pa je spet mimo en mrzel dan:) izpit sem naredila .....sem ful vesela:) naša E že tako vstaja, da jo komaj lovim:) jutri gremo pa po bundico GB in Tanaya.... smo vsi z vami:):) jst sm dobila že takoj naslednji mesec po porodu ....sem mislila, da bom kej dlje frej:) zdej pa grem:)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 20:04:16
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Vsem hvala za pikepoke , ma sem bla čez dan že čisto okej, zdaj sem pa spet vsa "zabasana" ! IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Debeluška,tudi ti se pozdravi,dj,ko boš imela čas pa slikco pošlji. Tanayya, veš da bom, mogoče še nocoj! Upam, da se Taj čim prej pozdravi, pa se kaj dobimo, pa saj veš kje , pa na čem tudi ! Brina in Maks, da se tudi vidva čim prej pozdravita ! GB, super, da si se malo pomirila, to je dobro tudi za tvojo "sončico" (saj veš, da vse čutijo)! Naraščaj, mi lahko pošlješ internetno stran, od koder je tvoj naročil voziček, bi ga kolegica tudi, a ti tud še kakšnega rabiš ! E2 še ni zaspala, se še kar sliši
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 20:17:03
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Naraščaj, mi lahko pošlješ internetno stran, od koder je tvoj naročil voziček, bi ga kolegica tudi, a ti tud še kakšnega rabiš ! Ni ti men, če še kerga rabim, mi bo moj vrat zavil . Bom pol mojmu rekla naj mi pove, kje ga je snel. Men je spet tok slab, da je za znort. Bi šla že spat pa čakam Housa . Baba neumna Mis mo pa včer dobl Tobija, je ful fajn. T sedi not ko carica mklks , za izpit, le tko naprej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 20:36:26
|
|
|
|
gruška
|
Oj, ful je pasal spet mal pokofetkat in počvekat v Kranju .... Tko kot je Oranža že rekla - tok so že veliki tile naši mulčki, puzajo en čez drugega, vstajajo, padajo, plezajo ... povsod jih je polno ... luštni so Z Jooly sva kar ornk šoping pol usekale ... jaz sem probala pomoje ene 30 kavbojk ... sem ene od "Tejlivejlija"pol kupila (znižane - cena: 20,90€ ), pa pas za zraven GB - IZVIRNO SPOROČILO: tintin Gruška - najbrž sem spregledala, da si spraševala glede spreja. Zadnje čase bolj preletim in včas pol izpustim. Jaz sem ti ga naročila. Sorči, ker se nisem prej javila. prav mi je, kaj pa ne berem bolj redno ... dons sem imela sprej s sabo ... a se dobiva drug teden še 1x ? Zeleno, ki te ljubim zeleno ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 20:39:54
|
|
|
|
naraščaj
|
Debeluška, če kolegica hoče ji ga lahk moj naroči se je clo sam ponudil z dostavo v ŠK
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.