|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
14.9.2008 21:52:17   
Naomi
tadaaaaaaaaaam...
1. morja mamo dost do druzga leta user posted image ( lepo je doma) user posted image
2. ju3 vec iz sihta...auaaaaaaaaaaa boli user posted image
3. kati-  kava??

nocko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.9.2008 7:58:52   
tinaaja
ne morem da verjamem ... naomi is back ... user posted image user posted image user posted image   cakam potopis user posted image ilijado, odsejo, itd 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.9.2008 8:01:03   
Sibil_
Dan!

Lahko se pohvalim da imamo nov avto, močno zverinico ki izgleda takole: golf

Drugače smo ok, jaz sem bila včeraj v kinu in sem gledala film Mamma mia, res za priporočit, sploh tistim, ki so kdaj poslušali Abba.Dobri iogralci in prelepa Grčija, res.Me je kar primla volja it tja na dopust.

Vrtec in težave-tudi Lukas je zgleda malo pod vplivom novih sovrtičkarjev s krizo in se več carta, kar pa meni paše, seveda. Je moj mali cartek. user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.9.2008 9:24:39   
erna14
brrrrrrrrr mrzlo,a se koga zebe,a ze kdo razmislja o nakupu bundeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.9.2008 10:58:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
3. kati-  kava??

user posted image user posted image user posted image user posted image
SEVEDA! Samo danes še ne, smo se preselili (služba) -> tok da se mal navadim user posted image . Pa lokacijo bova menjali, ker v naši novi poslovni stavbi majo Barcafe user posted image . Več na MSNju, ko prlezeš do šihta user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.9.2008 11:00:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

brrrrrrrrr mrzlo,a se koga zebe,a ze kdo razmislja o nakupu bundeuser posted image

Jst trenutno o nasmrčniku in rokavicah - mamo klimo naštimano za user posted image . Sedim v mikici z dolgimi rokavi in štrikanem puloverju (dolge hlače, nogavice, adidaski) in me zebeeeeeeeeee.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.9.2008 11:11:23   
malička
dober dan še od nas po dolgem času......prejšnji teden smo dali skoz prvo cepljenje brez joka-mala je celo hotela imeti injekcijo da bi ona dala pik pik...hehe, upam da bo drugo in tretje cepljenje tud tako, dolgo smo čakali na to cepljenje zaradi nizkega imunskega sistema ampak končno se je začelo, komaj čakam da bo mimo, drugače pa je Sanja velika 82, tehta nekaj čez 11 kg, in ima 16 zobkov, še kotniki ji manjkajo pa je rešeno tudi to, zdravnica jo je pohvalila da je njen besedni zaklad pri letu in pol več kot dovolj bogat, zdravnica ji je rekla da bo pa zdaj nekaj narisala na list- ona pa takoj pisa pisa...pove že skoraj vse besede in jih zna povezovati v stavke, pove kaj želi imeti, tako da je vedno lažje z njo, drugače pa je živahna, razigrana, nestrpna, vedno bi bla zunaj, v glavnem vsepovsod je je polno, res pravi vragec je in srečna sem da je  tako. Lepo se imejte upam da vas ne zebe tako kot mene, ker mi to vreme ni niti malo všeč, ampak kaj češ pripraviti se bo treba saj prihaja zima in sneg!!!!!!!joj zdaj se je sanja glih spravla v škatlo za igrače in se dere ven mama mama....hehe

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.9.2008 11:49:31   
Encijan
Sem zadnjič nekaj govorila o slikcah. Evo, jaz sem nazaj v službi, Špela v vrtcu (držte pesti!), zdravje pa je vsak dan boljše...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čao, Encijan

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.9.2008 13:39:55   
draja
Hej hoj,

tako kot v starih časih, sedim doma s kavico in berem forum, Živa pa spančka. Samo na žalost je tokrat razlog bolezen in bolniška. Živa je namreč v četrtek zvečer zbolela in smo imeli kar pestro - skoraj tri dni vročina okrog 40 st. C, ki smo jo komaj, komaj zbijali. Ampak na srečo je bila Živa dobro razpoložena, pridno jedla in veliiiiiko pila, tako da smo zdaj že brez vročine. Danes imava še kontrolo, potem pa bomo videli kaj in kako.
Vidim, da vas zebe. Jaz sem bila nazadnje zunaj v petek, ko sva šli z Živo k zdravniku v kratkih hlačah in majicah, zdaj pa vidim, da bom morala malo poiskati po omari, kaj naj jo sploh oblečem za na kontrolo. Sem imela namen it ta vikend v šoping, pa je zaradi bolezni padel v vodo, tako da me to še čaka ta teden.

Drugače pa smo ok, uživamo v skupnih trenutkih, ki jih je zaradi službe in vrtca žal bolj malo, ampak bo že. Živa že ogromno govori, ponovi praktično vsako besedo in večinoma že zna povedati kaj želi, poimenuje predmete, živali, otroke v vrtcu,.... Nekatere besede so čisto "ta prave", druge bolj približek, ampak jo kar dobro razumemo.

Tudi mi počasi razmišljamo o povečanju družinice, samo nismo se še čisto odločili ali počakamo, da Živa začne bolje spati, ali je bolje, da se niti ne navadimo spet spati preden pride drugi kričačuser posted image . Bomo videli kaj bo prinesel časuser posted image .

Sibil čestitke za nov avto. Naj vas varno vozi! Pa fuuuuul lepe slikice.

Dskubin super fotozgodba! Prav vidi, se kako ste uživali! Pa poročaj, kako je šlo Dražu v vrtcu danes.

Naomi WB!!!!!!!!!!!!!!!

Encijan kako velika je že Špela! Čist druga punca kot se je spomnim!

cv105 upam, da ste že bolje!

Kati ja poznam to s taščo ja. Tudi pri nas je bilo včasih tako, da je ves čas našega obiska kuhala in pospravljala, pol pa sva z možem mal zatežila in zdaj je malo bolje. Je pa Živina teta tud ena podobna šema - nazadnje ni v celem obisku niti besedice namenila Živi. Pa bi človek od 21 let stare punce pričakoval malo več navdušenja nad nečakinjo. Ampak kaj čmo. Njen problem.

Dajadada še malo pa bomo navijale zate! Juhuhu! A sta že izbrala ime? Jaz komaj čakam, da bom spet izbirala imena. Samo naslendjič se bo očitno mož malo bolj aktivno vključil v izbiro, ker ima že neke ideje, kako bo naslednjemu ime. Že vidim, da bodo to težke debateuser posted image .

Nič, dost me imate. Pa pa

< Sporočilo je popravil draja -- 15.9.2008 13:40:47 >

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.9.2008 13:43:45   
draja
Ja itak, da vam že cel teden pozabim povedat najpomembneje - dobili smo izvide alergoloških testiranj, ki jih je imela junija na PK, in se je Živi alergija na KM znižala s 3,06 na 0,72!!! Juhuhu, upam, da res sčasoma izzveni. Sicer so ti testi zeloooo nezanesljivi, ampak nekaj upanja pa so nam le dali. poleg tega so bili testi na jajca, cepivo in še nekaj drugih stvari vsi negativni!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.9.2008 19:58:21   
cv105
čer
hvala za dobre želje user posted image  ... je pomagalo ... počutje še kar, apetita od nikoder ... M gre ju3 v vrtec ... trojke definitivno na pohodu ... HB za mojega brata in mamo ... sta se danes pokrivala in M čuvala ... mami je skoraj živčnega fasala, ker M ni odprl ust ...

Naomi ... kdo je to ? user posted image  ... cel dan čekiram, kdaj bo še kak glasek od nje ... najbrž ima ta dolg šiht user posted image

mraz ... kdo ga je klical ... včeraj sem šla malo šopingirat in M kupila čist premalo oblačil ... eno majčko in puhast brezrokavnik ... po moje bom kmalu šla še po bundo in štrikano kapo ...

slikce ... fino fajn user posted image  

jaz ... imam totalno gužvo v službi ... res kriza ... ampak se tolažim, da bo že bolje ... 1x

bodite zdravi!!

nočko

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.9.2008 21:41:56   
sezam
dskubin, Encijan - user posted image user posted image  slikce

draja - user posted image user posted image  za izvide. Upam, da vam alergije čimprej izzvenijo

mraz - to sploh ni nirmalno - iz kratkih hlač skoraj direktno v bunde. Sva tudi danes šle v šoping - v H&M pa ful gužva user posted image  Se vidi, da nas je mraz vse malo presenetil user posted image

Drugače so pa pri nas opazni prvi pozitivni vplivi vrtca - skoraj ni treba več pasirati hrane (drugače sem jo še na dopustu morala s paličnikom spasirat, sicer je vse ven spljuval user posted image ) Sedaj mora pa jesti SAM user posted image . Negativno je pa, da ga imam doma skoz za vratom. Me ne sme videt, da kam grem, je takoj dretje in potem se mi obesi za vrat in me zlepa ne spusti user posted image

Pa prvi prehladi so tudi že tu. Smo kar vsi 4-je malo smrkavi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.9.2008 0:38:01   
skačica
dan!

Še mene mal.
Midve z malo sva imeli danes kontrolo v CE. Zraven je šel tud ati, HB, ker drugač bi tam znorela. Uro smo imeli ob 10-ih, konec smo bili pa mal čez 14. Cele 4 ure, od tega smo bili v ambulanti 5 minut, na rtg 5 minut in v mavčarni 10 minut. Ostalo pa čakanje in pošiljanje od enih vrat do drugih.  To, da je otrok star 1,5 leta in bi lahko imel kakšno prednost, nobenega ne briga. Itak, da je bila po 4 urah tamala že prav sitna in utrujena. Revica....

No, kost se počasi celi in zarašča, ni sicer čisto ravno naravnana, ampak ni panike, ker se bo baje to z rastjo in leti  vse poglihalo user posted image , terapija- kompletiranje mavca, kar pomeni da ima mala gips od prstkov do ramice.
Kontrola čez en teden, spet slikanje.
Jaz bom do ponedeljka še na bolniški potem pa grem v službo. Sem mislila že danes zaključit pa sem si premislila. Iza me rabi in je po prioritetah na prvem mestu, v službi se pa baje tud čist dobr znajdejo brez mene.

mraz- ja res še dobro, da sem šla že prejšnji teden v šoping za Izo, ker drugače bi bila tamala še vedno v kratkih rokavih in kratkih hlačah. Tko sem pa dost stvari nabavila že takrat, nekaj sem pa nakupila še danes tko da smo založeni. Dons sem ji nabavila še kape, ker je blo res tko mrzlo, da se mi je zdel, da jih nujno rabimo.
Izi je danes že svečka prišla iz noska, samo še tega se manjka, da nam zdele zboli....čudnega pa ne bi blo nič.

draja- fino za rezultate testov, upam da res čisto izveni alergija...sicer pa paše mal bolniške, kaj? Sem ravno en dan preden si je Iza zlomila rokico, razglabljala o tem, kako bi zdele potrebovala porodniško, da bi se z Izo več ukvarjala, ker se zdele tok velik in tko hitr novih stvari učijo in evo- mala si naslednji dan zlomi roko in jaz imam zdej čas, da se z njo ukvarjam cel dan. Ampak bi bla raje v službi pa da bi bla njena rokica celauser posted image .

Drugače je pa Iza dost pridna punčka, če sem ji nonstop na voljo. Bognedaj kaj drugega delat. Veliko govori, nekaj po svoje, nekaj jo pa že razumem, pesmice poje (ringaraja, Kuža laja, Diči, diči, Nina nana Iza že aja) in to tko, da takoj ugotovim za katero se gre, ker zadane melodijo pa še nekaj besed.
Mavček jo čisto nič ne moti, frajerka nonstop nekam pleza tko da jo moram imeti res skoz na očeh.

Grem spat, jutri bova cel dan doma, ker sem avto pustila pri moji mami in sem nemobilnauser posted image . Se bova pa z Izo cel dan igrali in crkljali na toplem.

Lahko noč.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.9.2008 8:31:24   
dskubin
Jutro.

skačica - meni je to mal čudno - se bo že s časom naravnalo user posted image . A ni to tko, da če se ti kost narobe zaraste, ostane tako? Sicer pa super, da Iza to dobro prenaša, pravi borci so, tej naši otročki.

draja - super za teste, naj alergije čimprej izzvenijo in kar pogumno v boj za novega člana user posted image

vrtec - ja nič, včeraj je malo pojokal, ampak samo prve minute, pol je bil cel dan OK. Danes je bilo malo hujše, ker je vedel, kaj ga čaka. Se je spustil v jok že v garderobi, ko sem samo omenila, da gre v igralnico, ampak sva ga z mojim kr predala, se obrnila in šla. Jaz nič ne čakam in čekiram, ker bi blo samo hujš. Joku bi se po moje izognili samo če bi ga oddajala na igrišču user posted image Je pa bil včeraj tko poln vtisov od prvega dne, da je izpustil popoldansko spanje, pa zvečer tudi ni mogel zaspati tja do 23te, ker je kar razlagal in razlagal kaj vse se mu je zgodilo. Pa imena so se mu pojavljala - vsake tolko je kar tko, od nikoder, izustil še eno ime, ki se ga je spomnil user posted image

naomi - hočemo slike, hočemo slike user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.9.2008 8:36:59 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.9.2008 11:01:17   
Naomi
...kasne slike, mi nch ne fotkamo user posted image ...smo sami seb zadosti u sedanjosti user posted image
...POĆAKAT bo treba user posted image , najprej je treba delavcem plače dat, pol pridete pa vi na vrsto user posted image

yasu!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.9.2008 14:20:22   
skačica
dskubin- naj bi blo tako minimalno razlike, da se nima kaj ravnat user posted image  in se ne bo nič poznalo. Dr. kirurg že ve.

Midve sva bile danes že na eni dooooolgi turi z vozičkom, sva šle h kolegici na kavico, pol sva skuhale kremno juhico, mala je nekaj pojedla (ji trojke grejo ven in nima glih dost apetita), zdaj pa spi. Jaz bom šla pa tud zraven nje mal ležat in počivat. Ko se zbudi, bova pa še palačinke spekle.

Grem, upam, da bova lepo počivale ene 2 ure.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.9.2008 16:27:21   
Dajadada
Dskubin in Naomi, da se srečata v Grčiji, ne morem verjet. Lepo da ste uživali.

Draja, upam, da alergija popolnoma izzveni. Bravo za teste. Živa pa naj se hitro pozdravi.

Žabika, ne, oktobrke niso tako fejst kot veuser posted image . Res pa je, da tudi jaz nisem tako zgovorna in mahnjena na RR kot včasih. Pa še zmer rajš vas preberem in kej napišem, pol pa ponavadi že kar cajta zmanjka še za kak drug forum.

Imena še nimamouser posted image ...jao, jao, kdo bi si mislil, da bo v drugo tako težko. Moja mami pravi, ja kaj bi pa naredila, če bi jih imela 5, ko imata že za drugega take problemeuser posted image ...yeah right 5 fantkovuser posted image user posted image .

Mraz, zebe, zebe...še mal pa bomo kurit začel.

Danes sva bila prvi dan v vrtcu 2 uri in je bilo kar o.k. Samo naš mali je pravi barabin in je takoj vse avtomobile k sebi navlekel in nobenemu nobenega dal, dokler ni videl, da se ena punčka igra z nekim storžom in je bil tist bolj zanimiv...ji ga je že iz rok vlekel...pol je šla skakat po foteljčku in jo je še s tam zriniluser posted image . On ne bi nič delil in povsod bi bil zraven. Ampak s tole punčko se bosta po moje najbolj zastopla...je tud vzgojiteljica to rekla...ker je tud ona taka ostra in zdaj si je najdla še enega, ki ji je doraseluser posted image .

Jutri bo pa eno urco sam, pol pa šibava prvič k zobarju - dva šoka na en dan...upam, da bo mami preživelauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
16.9.2008 22:07:59   
Anonimen
Najprej naj pohvalim slikce in vaše malčke! Luštni! user posted image

Sibil - Srečno vožnjo!

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tudi mi počasi razmišljamo o povečanju družinice, samo nismo se še čisto odločili ali počakamo, da Živa začne bolje spati, ali je bolje, da se niti ne navadimo spet spati preden pride drugi kričač . Bomo videli kaj bo prinesel čas .

Mi smo izbrali uno drugo varianto - da se niti ne navadimo spat. user posted image Bravo, da se alergija umirja. user posted image

skačica
- Meni je pa čudno,d a če ni čisto ravno se zarastla kost, da se bo vse samo pošlihtalo user posted image No, ampak važno, da ona vse lepo sprejema ind a bo čimprej mavec stran.

Dajadada
- Mi bi tudi imeli problem z imenom, če bi bil v drugo fantek. Ampak baje bo punčka in moj je itak že zbral ime in se ne pusti prepričati o nobenem drugem... no, razen, če tej naši punčki zraste lulček. user posted image PA dobro opravita jutri pri zobarju! user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.9.2008 13:14:40   
A-N-J-A
Pa še od nas mal.
Bili smo na morčiju,pa da ne boste mislile da smo mel kaj več sreče kot zadnjič-ne bili smo spet bolaniuser posted image .Tud mi smo imeli sindrom ust-dlani in stopal.B je bil neizmerno tečen,pa ni mogu nič jest in slinil se je v potokih.Saj kopali smo se voda je bila topla, tko da smo se orng nakopaluser posted image .
Zdaj je pa E fasala isto kot B tko da je doma.

vrtec-zjutraj še joka,samo ko zaprem vrata je že tiho.Spi zelo malo, ga zbudi vsak šum,pa ko pridem ponj zajoka.V bistvu me je ful presenetil, sem mislila da z njim ne bo nobenih problemovuser posted image , no pa saj počasi bo.

draja-jaz ti tud priporočam čim prej še eno štručko, ker je res super čim manjša razlikauser posted image .Spal boš pa ko boš starauser posted image .

Dajadada-a pol še nimate imenauser posted image ?Pri G bratu(ki je doma na vašem koncu, če se spomniš)tud pričakujejo konec nov.,pa bo če bo user posted image  najbrž Lovro,al pa Jošt.

thaiss-drugič pa res upam da se uspemo dobit na kavici.Pa Matia je tok fejst fant,sem mojmu pol skoz nabijala, kok je M luštenuser posted image .

Pa še mal slikic:

Če kdo išče zobtehnika, sem na razpolago.Tuki je pa mal reklame, da boste vidle kok lepe zobke znam delatuser posted image
user posted image
igrarija(B je vedno slikan tako da se mu vidi luli, pa ga ne morem dat gor, da se kera ne spotaknea)
user posted image

Naš lepi razgled
user posted image

Ela in oči prvič
user posted image

Ela in oči drugič
user posted image

mal smo se tud po morju peljal
user posted image

B je zaspal v sedežu in ker nimamo unga za poležatuser posted image , smo bili takile v Portorožu(dobr da nam ni kdo kakšnega evra vrguuser posted image
user posted image

igrarija 2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.9.2008 13:17:57   
tinaaja
Spet zatisje tukaj ... NAOMI se vedno cakamo potopisuser posted image Al se dnar iscesuser posted image

Kaj ma novga... evo, Brini so se IgGji dvignili na 4,81 tko da gremo v cepljenje pod nadzorom - mene bo kap zaradi strahu pred cepljenjem. Jaz je kar ne bi dala cepit.user posted image   V pon imava se sistematiko in sem bom se malo posvetovala s pediatrinjo.

Aja, boljsa novica je, da smo na horuk rezervirali morcija in jutri picimo za podaljsan vikend. Aleluja, prav rabim ga. Pa se vreme se bo zgleda malo stabiliziralo. In ce bo vse po sreci, picimo naslednjo soboto se za en teden. V sluzbi skacejo od veselja user posted image user posted image user posted image No za ta drug del dopusta se ne vedo user posted image

Draja user posted image user posted image user posted image za izboljsane teste in pogumno v akcijooo user posted image

grem delat, imam se cel kup za popedenat..

Katere kopalne plenice (al kako se temu rece) so ok? Za v bazen jih verjetno rabi user posted image

Primorke - kaj rabim za malo za oblect?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.9.2008 13:24:45   
A-N-J-A
Katere kopalne plenice (al kako se temu rece) so ok? Za v bazen jih verjetno rabi

Mi jih že dolgo nimamo,ima kar ta prave kopalkeuser posted image

Kaj rabi za oblečt bi ti jaz povedala ,ampak ker sprašuješ Primorke ti ne bomuser posted image .

Mi imamo pa v tor. cepljenje (un MMR,al kaj je že) in me je tud ful srah,da ne bo spet kakšen bronhiolitis fasal po njemuser posted image .

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 17.9.2008 13:26:10 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.9.2008 13:52:22   
tinaaja
Anja, dragica. kaj rabimo za oblect? prosim povej user posted image

A kar kopalke? Ja saj ce se pokaka itak not ostane user posted image user posted image user posted image user posted image

OMR je uno cepljenje.. Mi smo se pri diteper user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.9.2008 13:59:13   
A-N-J-A
Anja, dragica. kaj rabimo za oblect? prosim povej

Ne zdaj ti ne povem, sem užaljenauser posted image .Ne resno, mi smo bili prejšnji teden itak skoz nagi, razen v sob. je pa zahladil, smo mel pa dolge rokave, pa jopčke.Za trenutno stanje ti bodo mogle pa res obalanke povedatuser posted image .

Kopalke-Saj pokakal se ti zihr ne bo.B se še polula ne v vodi.Takoj ko pridem z vode, pa lula.Ampak mora dat kopalke dol, drgač se pa za lulija drži user posted image .

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 17.9.2008 14:01:56 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.9.2008 14:02:04   
Anonimen
Tinaaja - v DM-u tudi prodajajao kopalke za tamale (pa v Arielu so jih včasih imeli, pa v BC poglej), sam ne vem če jih še imajo, glede na to, da je že ta glavna sezona mimo. Za oblečt pa itak rabiš vse, ker je to vreme čist mimo - od poletnih stvari do skoraj zimskih. user posted image
Drugače pa se moramo mi še naročiti za cepljenje pri enem letu, pa še nismo šli, ker je bil okoli 1. leta kr naprej bolan, pa švoh hemoglobim potem mami ni imela poguma... ampak bo treba. user posted image Sam najprej želim,d a mu pregledajo kri od A do Ž, pa urin, če je vse ok.

Anja - Lepe slikce. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.9.2008 14:11:22   
tinaaja
Anja, dragica. kaj rabimo za oblect? prosim povej

Ne zdaj ti ne povem, sem užaljena .Ne resno, mi smo bili prejšnji teden itak skoz nagi, razen v sob. je pa zahladil, smo mel pa dolge rokave, pa jopčke.Za trenutno stanje ti bodo mogle pa res obalanke povedat

tu si bila pa res koristna user posted image user posted image matr kaksen ansvet.. do prejsnjega tedna je bilo poletje od vikenda naprej pa je zimaaaaa user posted image kje ste bili? hitro na raport

jjasna, a je imel jure kaksno reakcijo? se ne spomnim user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......