skačica
|
dan! Še mene mal. Midve z malo sva imeli danes kontrolo v CE. Zraven je šel tud ati, HB, ker drugač bi tam znorela. Uro smo imeli ob 10-ih, konec smo bili pa mal čez 14. Cele 4 ure, od tega smo bili v ambulanti 5 minut, na rtg 5 minut in v mavčarni 10 minut. Ostalo pa čakanje in pošiljanje od enih vrat do drugih. To, da je otrok star 1,5 leta in bi lahko imel kakšno prednost, nobenega ne briga. Itak, da je bila po 4 urah tamala že prav sitna in utrujena. Revica.... No, kost se počasi celi in zarašča, ni sicer čisto ravno naravnana, ampak ni panike, ker se bo baje to z rastjo in leti vse poglihalo , terapija- kompletiranje mavca, kar pomeni da ima mala gips od prstkov do ramice. Kontrola čez en teden, spet slikanje. Jaz bom do ponedeljka še na bolniški potem pa grem v službo. Sem mislila že danes zaključit pa sem si premislila. Iza me rabi in je po prioritetah na prvem mestu, v službi se pa baje tud čist dobr znajdejo brez mene. mraz- ja res še dobro, da sem šla že prejšnji teden v šoping za Izo, ker drugače bi bila tamala še vedno v kratkih rokavih in kratkih hlačah. Tko sem pa dost stvari nabavila že takrat, nekaj sem pa nakupila še danes tko da smo založeni. Dons sem ji nabavila še kape, ker je blo res tko mrzlo, da se mi je zdel, da jih nujno rabimo. Izi je danes že svečka prišla iz noska, samo še tega se manjka, da nam zdele zboli....čudnega pa ne bi blo nič. draja- fino za rezultate testov, upam da res čisto izveni alergija...sicer pa paše mal bolniške, kaj? Sem ravno en dan preden si je Iza zlomila rokico, razglabljala o tem, kako bi zdele potrebovala porodniško, da bi se z Izo več ukvarjala, ker se zdele tok velik in tko hitr novih stvari učijo in evo- mala si naslednji dan zlomi roko in jaz imam zdej čas, da se z njo ukvarjam cel dan. Ampak bi bla raje v službi pa da bi bla njena rokica cela . Drugače je pa Iza dost pridna punčka, če sem ji nonstop na voljo. Bognedaj kaj drugega delat. Veliko govori, nekaj po svoje, nekaj jo pa že razumem, pesmice poje (ringaraja, Kuža laja, Diči, diči, Nina nana Iza že aja) in to tko, da takoj ugotovim za katero se gre, ker zadane melodijo pa še nekaj besed. Mavček jo čisto nič ne moti, frajerka nonstop nekam pleza tko da jo moram imeti res skoz na očeh. Grem spat, jutri bova cel dan doma, ker sem avto pustila pri moji mami in sem nemobilna . Se bova pa z Izo cel dan igrali in crkljali na toplem. Lahko noč.
|