|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
10.9.2008 20:13:08   
K_a_t_i
Mati Kati je s tenisa (nardila sem si sramoto, rabim eno za skrivni trening!!!), otrok je preživel varuško. Zgleda, da je blo vse OK (ok, spustmo to, da me je v pozdrav ugriznu med drugim user posted image ).

Eno vprašanje - a še od kere tamal-a grize sam sebe?! Tok, da se mu na rokici pozna? Ne vem kaj je to z Žigom, ampak to dela. Pa zdej ne vem, al se je prele ugriznu, ker sem ga jst kregala in je probaval kok to boli (jeah, right), al mu je všeč, da se mu zobi poznajo, al bi on sam neki grizu, ker ga zobki bolijo, al (buh ne dej) je pod kakim stresom user posted image Kakšna ideja/nasvet?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.9.2008 20:33:57   
K_a_t_i
Še ena prošnja - doma imamo Nodije, Telebajske, Smrkce in en Vlakec Tomažek. Naštevale ste pa neko Kravico Katko pa Bombažke - katera se javi, da mi to zapeče? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.9.2008 7:13:11   
tinaaja
Jaz imam 6 bombazkov in ene 5 kravic katk. Poleg Nodija so mi edine lustne risanke, telebajski sucks..

Jutro user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.9.2008 8:32:02   
blanči
Pozdravljene,

upam, da se me še spomnite.

Naša Anja je začela 1. sept. z vrtcem in res sem zadovoljna, da nimamo nobenih problemov. Zdaj že tam spi in vse lepo sama je. HB.

Risanke: Pri nas so bili zadnje mesece popularni samo telebajski. Nič drugega. Meša se mi že od njih, vse že vem na pamet. Tudi pliškote telebajske ima tri, in še telebajske za v vodo s toboganom. Zdaj pa kar naenkrat konec, saj jih še pogleda, a ne več tako z zanimanjem. Kaj bi bilo še lahko zanimivega oz. podobnega? Bombažki in Nodi to ji ni zanimivo.

Večerja: Kaj dajete malim za večerjo in kdaj to jedo? Naša je vedno pred spanjem spila flaš mleka (270ml). Zdaj pa stop. Včeraj sem ji dala medolino in je zmazala vsega. Ampak ne morem ji dajati vsak dan samo linote. Mora pa nekaj takega, da se bo najedla do jutra.  

Pa še ena fotka iz vrtca:
user posted image

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.9.2008 10:05:35   
urla
Dan dan,

včeraj sem uspela it gledat Mama Mia. Punce, če imate možnost si ta film poglejte. Je mešanica vseh čustev. Sem se režala, porabla cel paklčk robčkov, ker sem tudi jokala. Skratka luškan filmčk.

Drugače pa odkar so vsi otroci spet v vrtcu imamo dnevnega spremljevalca - tekoč nos pri Katji. No spet bo to trajalo tja do junijauser posted image .

< Sporočilo je popravil urla -- 11.9.2008 10:06:05 >

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.9.2008 10:48:24   
Dajadada
Prvi dan porodniškeuser posted image user posted image user posted image .

Upam, da bo leto, ki je pred mano prav tako lepo kot je bila prva porodniška, al pa še lepšeuser posted image .

Vidim, da prihaja jesen in z njo očitno tudi bolezni...vsem želim, da bi jih bilo čimmanj.

*Sonchek*, grozno, v kakšni obliki se je ta bolezen pokazala pri vas. No, samo da je sedaj vse mimo.

Draja, a vi imate pa še vedno nočna zbujanja in žurkeuser posted image user posted image  Pa Kati vi tudi, uf, uf, mi na srečo že nekaj mesecev lepo spimo od 8ih, 9ih zvečer pa do 6:30, 7ih zjutraj. Včasih se morda zbudi enkrat na noč, ampak zelo hitro zaspi nazaj...in na srečo je user posted image  tako dober do svoje user posted image  ženičke, da vedno on poskrbi za malega. Edino kašelj nam je pred kratkim malo večkrat prekinil noč. Ja, tale kašelj je še kar prisoten, ampak na srečo ni drugega, tako da se ne sekiramo preveč.

Skačica, tudi jaz piham črne oblake stran od tvoje družine. Uživajta skupne dni z Izo.

Risanke, mami in oči bi jih gledala vsaj v soboto ali nedeljo zjutraj, da bi lahko še malo poležavali, pa Nejc ne dovoliuser posted image . On me takoj odvleče v kuhinjo, hoče zajtrk in pa, pa. Ga komaj zadrživa doma, da se malo poigra z igračami, ker on bi samo po svetu šibaluser posted image .

Večerja je pri nas med 7. in 8. uro, je pa zelo različno od linotov do kruha, al pa kaj kuhanega...juhica, al pa kar pozno kosilo, ker včasih cel dan ne jeva toplega, potem pa zvečer kaj skuham in seveda Nejc z veseljem je dve kosili na danuser posted image . Pri nas res ni nobenega redauser posted image .

Zajtrk, doma naredi par požirkov vode in pomlati kakšen piškot, večinoma pa kar nič, potem pa malo pred varuškino hišo začne am, am, am, am. Že ve da se bo tam dobro najedeluser posted image .      

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 11.9.2008 10:51:43 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.9.2008 11:00:52   
*sonchek*
No, da se še jaz javim po dolgem času!

Mi smo s tem tednom štartali z novim vrtcem - brez uvajanja, ker ni bilo možnosti dobiti dopusta, tako da je bil naš bučko totalno šokiran. Ampak kake večje panike ni bilo - malo smo pojokali, se pogovorili, pa je. Je pa med starejšimi v skupini, tako da bo letošnje leto malo kriza, saj ne mara manjših/mlajših od sebe. V skupini je 14 otročkov in je eno samo dretje - res groza, vzgojiteljici pa se mi prav smilita! Jasno spet smrkamo, malo kašljamo, ampak to pač paše zraven.

Hranjenje - zdaj, ko spet lahko jemo, bi mulo non stop kaj jedel. Pri hrani ni zbirčen, poje, kar pač dobi.

Spanje - odlično (tok, tok, tok) - od 20-ih do 7-ih zjutraj. Jasno v svoji veliki postelji.

Zajtrk in večerja - zajtrk ponavadi je v vrtcu (mlečni ali pa kaj s kruhom), za večerjo pa čisto odvisno - tudi od tega kje smo. Zadnjih nekaj dni bi papal kruh s tuninim namazom in topljenim sirčkom.

Risanke - Bombažki so zakon, pa Mikijev čarobni Božič user posted image Zna pa mulo sam vklopit TV in DVD, tako da nama včasih tudi  vstati ni treba user posted image

Počasi se pripravljamo na selitev in jasno že komaj čakamo.
dajadada ti pa že kar na porodniški? Uh, gre čas hitro - še malo, pa boste štirje! user posted image

urla sem gledala ta film in res je punce - vredno ogleda!

Nič, je treba delat...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 11:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.9.2008 12:07:48   
tinaaja
Meaa, kok je ze zraste. Kje pa ste bili?

Punce, kaksne so kaj temperature v Dalmaciji konec septembra, a katera ve? A je se za kopat?

Dajadada, ti pa ze porodniskaaaaa user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.9.2008 13:16:27   
Encijan
Mi smo se tu, ampak se ne dohajamo več. Sem se hotela javiti po dopustu s kako slikco, a kaj ko smo takoj začeli z uvajanjem v vrtec in službo, trenutno pa smo kolektivno zboleli, ati sicer hodi v službo, mami in Špela pa se zdravita doma. Na pomoč mi je par dni priskočila moja mama, sicer ne vem, kako bi zmogli. Danes prvič kuham kosila sama, bomo videli, kako bo. Kaj več ko, bomo bolje, zdaj pa imam eno prošnjo. Namreč, sama zaradi dojenja nisem bila pri zdravniku in se pač cajtam s čajčki in sem ter tja kakim lekadolom, pa so me v službi opozorili, naj rajši zase vzamem bolniško, kot pa nego za otroka, ker je pač nadomestilo večje. Se mi zdi, da ste pred nekaj časa že nekaj pisale o tem, pa prosim eno, ki je že oboje koristila, kako je s tem? Grem še malo posrfat, morda kaj najdem...

Drugače pa sem na CSD izvedela, da moram dati novo vlogo za otroški dodatek (ker smo šli v vrtec) s podatki o dohodku za leto 2007. A ste to že vse zrihtale (tiste ki ste zdaj štartale z vrtcem)?

O vrtcu samo toliko, da smo startali bolj na hitro, po dveh dneh sem šla v službo, sicer za 4 oz. 5 ur, a je Špela že 2. dan v vrtcu spala, prvi dan sem jo morala priti iskat, ker se je drla ko jesihar, ko so jo hotele dat spat. Po par minutah se je še preden sem  prišla ponjo malo pomirila in mi medtem, ko sva se z vzgojiteljico pogovarjali, zaspala na rami. Je bila ful utrujena. Drugače ji je v vrtcu všeč, sploh igrače in od teh najbolj gugalnica. Na žalost je imela 4. dan, ko sva prišli z vrtca domov, že vročino, tako da se uvajanje začne spet po ozdravitvi.  Ima pa začetke brohhitisa, dva dni je bilo kar hudo, včeraj pa je bilo že malo bolje. Aja, zjutraj pa je zadnja dva dni v vrtcu jokala, a je ati počakal zunaj in je po pol minute res nehala jokati in se začela igrati. Jo pa oddamo ful zgodaj, ob 6:30, tako da je prva iz igralnice tam. Se mi tko smili, ampak ne gre drugače. Kaj bi dala, da bi imela službo kje bližje domu, jaz grem od doma že malo čez 5... Prvi dan sem bila jaz z njo dve uri, predvsem, da sem se pomenila glede njene diete, drugi dan pa jo je že nesel ati, jaz pa sem jo šla iskat, ko so me poklicali, ko se je zbudila in jokcala. Je pa spala 45 minut, naslednje dva dni pa že uro in pol. Samo meni deluje tako žalostna, ko jo pridem iskat, tako nekam v prazno gleda in ne ve dobro, kaj bi sama s sabo. Je pa res, da skupina še ni polna in ko se zbudi, skoraj vsi še spijo. Zadnji dan se je tako trdno stisnila k meni, da me je prav ganilo.  Joj, enkrat bo že bolje, a ne? Nič, mal sem vam morala pojamrat, danes že lahko včeraj sem imela glavo še kot slon (veliko).

Šibam pleničko zamenjat, potem pa spat oz. kuhat kosilo...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.9.2008 13:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Punce, kaksne so kaj temperature v Dalmaciji konec septembra, a katera ve? A je se za kopat?

Moja starša sta ravnokar dol in je baje vročina za znoret, pa topla voda bolj kot poleti. Sva pa bila midva z možem ene 4-5 let nazaj konec septembra ali pa že orvi teden oktobra in je bilo sanjsko. Plaža prazna, mir, topla voda, pa zrak ne prevroč. Ampak konec septembra je čist odvisno od vremena - včasih ej res kot poleti, smo pa že bili začetek septembra na morju pa smo hodili z dolgimi rokavi okoli.

risanke - Niso zanimive niti 5 sekund. Z veseljem pa gleda Golica TV in zraven pleše.

večerja - Ponavadi ej okoli 7-7:30 ure in to kakšen čokolino, keksolino,... gres ali kaj podobnega. In predno gre spat (okoli 8.30) še flaška mleka.

zajtrk - Kakšen toast s sirčkom (če je kruh topel ga je,drugače pa mu ga sploh en kazat), krof (ampak samo zgornji del, kjer je posip s sladkorjem), pa kakšne skutke, jogurti. No, okoli 5-6 ure dobi še flaško mleka.

Dajadada - user posted image Ooo, že kar na porodniški. Sedaj si pa res že v finišu! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
12.9.2008 8:43:04   
Sibil_
Nekaj slikic mojih fantov...user posted image

http://www.sibil.somee.com/

Več ko bom doma...

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
12.9.2008 9:17:02   
urla
Sibil ma pa nov fotič tralalauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
12.9.2008 20:13:08   
Žabika
Ahoj, po parih dneg spet na RR-ju.

Tudi pri nas je bil kar pester teden. V torek sva s Hano imeli pregled pri P, ki je rekla, da Hana ni več kužna, da je drugače vse ok, ampak da naj bo raje cel teden doma. Organizirala sem varstvo, in šla v sredo v službo. Ampak samo po 1,5h spanja, ker se je Hana pač odločila, da ne bo spala. Celo noč sem se spraševala kaj ji je, zdaj sem pa zaključlila, da je bila noč vsota: kašica good night (adaptirano mleko), zobki, mama in oče tečna, ker Hana ne spi. No in zjutraj, ko sem se kljub vsemu odločila da grem v službo, je imela še malo vročine. No varuška je Hano prevzela, a ob 11h me je klicala, da je čist preč in sem jo šibala iskat in direktno z njo k zdravniku, ki spet ni nič odkrila. V čertek je bila Hana kot iz puške, vsa dobre volje in totalno zdrava, tako da sem šla danes spet v službo, Hana pa k varuški. No za povrh, so mi pa včeraj zvečer še po 2 urnem boju zruvali zob (tiste, z dobrim spominom veste da sem o njem že pisala doooolgo časa nazaj). Zob je bil že cca. 3 leta bolan, ampak zaradi dojenja, se nisem odločila za puljenje. No, tri dni po zaključku dojenja pa mi je med grizenjem Jaffa keksa user posted image zob počil in tako povedal, da je konec.

U madona sem se razpisala.user posted image Še malo tekočih zadev:

risanke: o pri nas pa se kar zamoti z njimi. No 1A je DVD serija Mummy and Me; angleške pesmice, na katere plešejo otroci s starši, zelo rada ima tudi Fifi in cvetličniki, pa "Bajsiji" so tudi kul, pa Bombažki tudi. Kati jaz ti komot kaj zapečem, samo povej kaj. Kaj pa Žiga, mu ni všeč Mummy and Me?

sibil: luštno, dobre fotke.

dajajdada: kako je šlo pa to hitro!!! Uživaj in naj bo leto najlepše. A so oktoberke vsaj približno tako zgovorne, kot smo bile me?

encijan: zdravje v hišo! Če sta obe bolani, se pa bolj splača, da si ti na bolniški, hude razlike pa ni. Tako da, če se ti da še okoli tvojega zdravnika letat, potem imej raje ti B.

tinaaja: september je loterija. Sej vidiš: danes 30, v nedeljo 10. Je bilo pa zdele 14 dni idealno dol.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
12.9.2008 21:37:26   
sezam
Kako smo zgovorne user posted image user posted image

Naše uvajanje bo zgleda kar uspešno. Sedaj jokca le še zjutraj, ampak se hitro potolaži. So ga pa pohvalile, da je drugače ful priden fantek user posted image  Šli so že na prvi sprehod user posted image  Je pa naš fant zadnje dni ful lačen. Mi je sedaj že 2x pojedel 1,5 prejšnje večerje (pa se mi zdi, da je že prej dosti pojedel). Sedaj je pa skoz lačen user posted image

meaa - lepo, da se nam zopet malo oglasiš. user posted image  kako ste že veliki

dajadada - tudi jaz tudi želim nepozabno leto user posted image

sibil - luštan fantiča user posted image

Žabika - vi ste pa imeli pester teden user posted image  za Hano, da bo sedaj dolgo zdrava

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.9.2008 13:29:42   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Naomi, a ste še med živimi?

So, so, samo če jih hočeš srečat, bo treba mal čez mejo letet user posted image

plastična flaška - jaz tudi dobim v taprvi lekarni, če jih nimajo, pa naročijo. Po moje je res najboljš, da vprašaš samo za plastenko 2 deci (brez fiziološke) user posted image

bubančki - hitro se pozdravit! En maljon pike pok.

slikice - lepe, lepe, lepe. Otroci vsi že korenjaki in princeske, se mi zdi naša tamala prav en piščanc. No ja, sej kolkor poje, drgač tud ne more bit.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.9.2008 13:33:05 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.9.2008 13:40:14   
cv105
ojlala ...

user posted image  pri nas pikice, vročina, slabo počutje ... nič zdravil od kemije, samo poljubčki, objemčki, pesmice, ujčkanje ... DR sumi škrlatinko user posted image ... ampak levkociti niso povišani in ni angine ... JAZ sumim spodnji trojki ... al pa virozo ... bomo videli ...

drekec pekec v glavnem ...

bodite fajn, če že mi nismo user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.9.2008 14:39:52   
dskubin
Vrnili smo se z dopusta, bo treba spet v službo user posted image , pa se po dolgem času oglašam še s foto zgodbico. Pa malo me matra, ker gre Draž v ponedeljek prvič v vrtec, upam, da ne bo težav.

A se še spomnite plavalnih tečajev pa šole v naravi? Najprej vaje na suhem ...

user posted image

.. pa pol v vodo...

user posted image

... al pa tut ne, če nisi prepričan, da si že dodobra ogret user posted image .

user posted image

Najboljš pa se ogreješ, če se zakopaš v topel pesek (pa vmes še malo poješ, da se ogreješ tudi od znotraj).

user posted image

No, za v bazen ne rabiš ogrevanja (beri je dovolj majhen in plitek, da te ni strah)...

user posted image

... po drugi strani pa imam reševalca, ki mi bo pomagal. Ampak Mitch je imel drugačen pripomoček za reševanje, ne pa takele blazince, to pa res ni ničemur podobno mami user posted image .

user posted image

Po plavanju se je treba fejst najest...

user posted image

... da maš dovolj moči za nadaljnje raziskovanje zgodovine.

user posted image

Svet je lepši skozi očkova očala,

user posted image

ampak ni lepšega, kot mali štirinožni prijateljček, ki razume vse jezike sveta...

user posted image

user posted image

No, zaenkrat tolko. Aja, še nekaj, s čim se vaši otroci igrajo? Diti ne zanima nobena igrača, še posebej ne kaj punčkastega, buhnedej, edina stvar, s čimer se zamoti so lego kocke, za to je pa majstrica, pa vztraja in vztraja, dokler ji ne zmanjka kock. Mislim, naklada jih lahko v nedogled user posted image

user posted image

... kamorkoli (naprimer zna naredit kitajsko prevozno sredstvo user posted image )...

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.9.2008 14:45:45   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

So, so, samo če jih hočeš srečat, bo treba mal čez mejo letet user posted image

Pa ne da ste se v Grčiji srečal? Najprej sem pomislila na Trst, po odlični in prelepi fotozgodbi pa mnenje spremenila. Imam prav?

cv105: zdravje u bajto.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.9.2008 14:50:13   
dskubin
Maš res. Smo se kr neki cajta gledale, k nobena ni mogla verjet svojim očem, pol smo pa zgleda po otrocih ugotovile, da smo res taprave user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
14.9.2008 19:48:03   
Anonimen
Kaksno zatisje.... kljub temu da je mrzlooo...

mi smo se sli danes oblect za zimo, ki se napoveduje drug teden, pa je vse ze cist izropan user posted image ...
tole je pa napoved za naslednji teden..
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4

Mal vec pa kasnej, ko bodo otroc spal..

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
14.9.2008 20:35:04   
K_a_t_i
Hello,
kdo bi si mislu, da ma Pikapola največ časa user posted image .

Žabika - sam, da je Hana že ok! Za risanke sporočim user posted image . Unih telovadnih Žiga ne gleda - ker mu jih ne damo user posted image . Pr nas je namreč risanka samo v sili, zvečer za umirjanje, tiste so pa za skakanje. Bojo prišle prav zdaj, ko se začne slabo vreme in bomo več noter.
Dskubin - luštne slikce. Za srečanje pa samo - sej ne morem verjet! user posted image
Sezam, super za uvajanje!
CV105 - hitro se pozdravite user posted image .

Dost komentiranja, gre Žiga že iz bane - se mi mudi user posted image . Pr nas neč posebi novga, razen mogoče, da je Žiga osvojil JAAAAA in plosim in je zdej prov hecen, ko skoz to ponavlja user posted image .
Včer smo bli pri tašči in tastu - v 3h urah je tašča Žigu namenila 2 stavka... Je pa vmes (prišli smo po kosilu, požrla sem juho in 6 cmokov!!) pripravila - štrudelj (ob 16:10), čez 20 minut sadno kupo, čez 20 minut narezek in neke popečene kruhke in na vrh tega še 2 različnin torti. No, men je blo še do zjutraj slabo (pa sem se upirala kolikor sem se lahko) - pa še za domov smo dobil celo vrečo nekih ogabnih tort (ki smo jih pozabli tam, h sreči user posted image ). Jst ne vem, a folk ne kapira, da ne pridemo žret tja, ampak zato, da bi se z vnuki ukvarjal še kdo drug, kot samo starši... (naj omenim, da je bil tam tudi drugi vnuček pa je bilo isto).
Dons smo mel pa tadruzga dedija na obisku. Mah, to je čist drug svet...user posted image

Uzuni pa mrzlo kt pes user posted image . Jst ne vem no - iz majce brez rokavov smo v 2h dneh skočil na dolg bodi + jakna in še kapo! Pa pošteno povedano sem še o dokolenkah razmišljala, ker sem jst v kavbojkah skor zmrznila... 10C v Lj čez dan.

Mal sem pojamrala, zdej pa šibam brisat po kopalnici k je mel tamal cel žur user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.9.2008 20:36:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
14.9.2008 21:06:25   
tinaaja
DR sumi škrlatinko .

CV105 - ne se zezat s tem. A je naredila strep test - bris grla? Mislim... sumi skrlatinko. Cisto preprost test to pokaze ali ovrze. In pri skrlatinki so NUJNI AB. Ce ni zdravljena, ima lahko posledice na srcku, ledicah,... Pri B je bila vrocina en dan, pol naslednji dan vse ok, tretji pa stala... Drzim pesti, da ni skrlatinka user posted image

Dskubin user posted image za fotozgodba, mala sta prava frajerja!

Morda se se NAomi javi s svojo fotozgodbo.. ta bi bila sele dolga - celo poletje user posted image

Vreme pa ... bemu... vsaj nek krajsi prehod bi lahko bil na ta mraz, ne pa da so mi skor pljuca zmrznila zjutraj na sprehodu. Obeti pa so tud en sranje..

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
14.9.2008 21:17:58   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

DR sumi škrlatinko .

CV105 - ne se zezat s tem. A je naredila strep test - bris grla? Mislim... sumi skrlatinko. Cisto preprost test to pokaze ali ovrze. In pri skrlatinki so NUJNI AB. Ce ni zdravljena, ima lahko posledice na srcku, ledicah,... Pri B je bila vrocina en dan, pol naslednji dan vse ok, tretji pa stala... Drzim pesti, da ni skrlatinka user posted image

nič testa, nič vročine, nič pikic več ... tako, da po mojem laičnem mnenju preboleva virozo in trojki sta na pohodu ... upam ... greva pa itak ju3 v otroško, v soboto sva bila pri urgentnem ... kri ni kazala na nikakršno vnetje, grlo, ušesa, pljuča bp ...

tinaaja - razen vročine je takrat Brino matralo še kaj? ... da vem pazit ... DR mi je rekla, da so po trupu ponavadi izpuščaji, podobni "ribežnu"

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
14.9.2008 21:30:32   
tinaaja
Ma sele tretji dan je bila cist prec- jokala, slabe volje, ful tezko sem jo umirila, tezko zaspala. Se je vidno stanje iz ure v uro slabsalo. popoldne je samo se lezala na meni user posted image Takrat sem klicala P, pa so mi govorili, da je samo viroza okoli mene. Je pa dobila pikice ja, ne spomnim se, da bi bile kaj dosti "grisaste" .. Tudi beline okoli urt ni imela, ravno tako ne malinastega jezika in luscila se ni. Ampak strep test je pokazal prisotnost streptokoka. Ma jezi me, da niso tok, da naredijo en beden test, ki hitro pokaze, a je zadeva, ki nujno potrebuje AB al ne.. Mislim, da bi ornk cutila, ce bi slo za skrlatinko - se slabsa iz dneva v dan. No brina je bila drug dan brez vrocine in na spidu totalno, tretji pa ovela rozica.. Izpuscaji pa se, ce se prav spomnim, zacnejo v dimljah in se pol sirijo. Aja ja, tretji dan je iz dopoldanskih par spuscajckov ratala cela mnozica do popoldne po trupu - mene je ful stisnilo, ko sem to videla...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......