zverinca
|
Dobro jutro kaj ženske, ne morete spat? no jaz sedaj zjutraj ne morem, čakam da se princeska zbudi da jo peljem v vrtec.... Otika, meni tudi HM hlače niso prav, sem tudi mal večji primerek, M mi je prekratek, L pa preširok da sem kot žakelj. No, glede hlač je tako, tko da sploh ne gledam več tam hlač, majčke so pa druga pesem... dolge roke, široka ramena... pol se pa pejdi modo! Donat: ja, zna kar pospešit prebavo, jaz jemljem še retafer - železo, ki pa zapira, tako da se z donatom kar lepo dopolnita in nimam problemov. Vsaj nekaj... Zakaj pa ste pred pregledi živčne? joj, jest pa nisem nič, vedno sem vsa vzhičena, v pričakovanju, itak verjamem da je vse ok, očitno imam tako G ki me lepo obravnava, če bi me kej skrbel me pomiri.. no, Sašša tebe štekam, ker imaš dva mladička... a imaš ti kako slikico UZ, sploh si ne predstavljam dva?! moram tu po RR malo pogledat, vem da so neke slikice nekje Da vam pa povem, sem včeraj malo zmetala krame stran, delala prostor, ker vseeno ne bomo kupovali še ene omare - prostora imamo dost, sam mal je treba pač pospravit. In včeraj sem se mal spravla to delat (zmetala ful enih stvari stran, v humano zabojnike dala 3 vreče), potem sem pa cunjice za dojenčka preložila, pregledala. So mi kar solze prišle, kako so to majhne cunjice, kar pozabiš od prvič. Pa se mi še od princeske zdijo zdajšnje njene cunjice male, ampak tiste 50-56!!??? aaaaaa in danes imam še en punkelj za preložit, potem pa počasi preprat vse... pa nakup preko recinka moram še opravit, ker imajo tudi trip trap stolček zelo ugodno - ga moramo kupiti za princesko. Oh, sama prijetna opravila... Kaj pa bomo kuhali danes? jaz bom naredila ričet, sem včeraj zvečer namočila ješprenj. Pa vedno ga skuham za 2 dni, ker ga imamo vsi radi pa še za jutri sem rešena kuhanja... tako, takle mamo pri nas, grem princesko mal požokat, če misli kej vstat al kaj