|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
16.9.2008 10:36:27   
pumpkin23
Tudi jaz vam zelim en lep danuser posted image

Vceraj se je nasem user posted image tok dogajal, da sm bla ze cist fertig. Prou cel dan je brcu in scipal in se premetaval. Nikakor ni hotel zaspati. Se moj dragi se je smejal in obcudoval nasega sportnikauser posted image .

Za streptokok se bom pa jaz dala 100% pregledat, ker je slab mesec nazaj moja kolegica rodila puncko, ki se je okuzila s to bakterijo in je mala se kar na intenzivni in se kar nekaj casa bo. Pa ko je bila stara 4 dni so jo ze operiral. Tako da ce se da to preprecit zakaj ne. Pa tud ce je samoplacnisko. Ce morm ze za UZ placat 60evrov zakaj pol ne bi tud tako stvar. Aja pa glede UZ, kaj se vam zdi da bi blo fajn naslednega naredit? Odlocila sm se da bi enega se mela, seveda samoplacnisko, ker mi jih vec ne pripada (zadnji je bil morfologija), pa ne vem v katerem tednu bi blo smiselno ga met.

Pa se nekaj mojih podatkov za na tabelo:
porodnisnica/kraj je LJ
pregled 6.10.
obseg 94cm

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.9.2008 10:42:51   
saššša
Pumpkin a za streptokokom se lahko okužijo samo če so rojeni naravno al tud CR?Jz v prvo nisem o tem sploh razmišljala, pa je blo vse ok, zdj pa me mel skrbi....

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.9.2008 10:47:50   
zverinca
zgaga: donat je pravi odgovor, najbolje po jedi 1dcl spit, ker preprečuje nastanek kisline in res deluje!!

Jaz še kar ne vem kaj bom kuhala.. nagibam se h kakšnim njokom, pa z lahko omakico iz bučk in paradižnika, bom še vidla, malo moram tudi po zamrzovalniku pobrskat.

Joj, vse že pripravljate, kupujete, jaz še nič nič nič, še praška sensitive nisem kupila, da bi lahko preprala kar imamo. Pa nekako odlašam s selitvijo princeskinih stvari ven iz previjalne, ker se mi zdi da mi odrašča, leze iz naročja, pika moja. Punčka, ki je bila dobri dve leti nazaj komaj 2500g težka začne z oktobrom hodit na telovadboooo!!!! in tako imam še njene stvari v previjalni omarici... stvari za dojenčka pa v škatlah, vrečah, ki čakajo in čakajo... bo pa treba, če me je že prva pupa prehitela 3 tedne...

punce, po 4x ali 5x vstajate ponoči za wcuser posted image ? jaz enkrat, se kar ne zbudim če me lulat, potem mi pa že oči zaliva, pa vse boliuser posted image

Sanja, si na slikici ti? če si si res lepa nosečka!!

Zanositev, držimo pesti za izpit!!

Spletka joj, ne mi o šopingu, jaz če grem zase si kupim 1 majčko, pa dve vreči za princesko, že kaj najdem, tudi če ne rabi. No, sedaj se mi niti ne da ne vem koliko hodit po trgovinah, napadam pa ebay. Ravno danes mi je poštar prinesel dve trenirki za Niko in včeraj ped egguser posted image hja, čari interneta, kaj čmouser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.9.2008 10:48:22   
blackcoffee
joj, človek bi lahko visel cel dan na forumu, da bi vas folgal brat!!! user posted image
pravkar sem spekla še zadnji pekač rdečih paprik za v zamrzovalnik. le nadležno bo lupljenje, ki bo kmalu sledilo... pridete pomagat? user posted image
sam pol ne vem kolk bo ostalo za zimo.. saj vem kake ste.. mi boste vse pojedle. user posted image

tunike oz. daljši puloverji se zdijo tudi meni zakon. še grejejo, za kar so mi ledvice in križ hvaležni.

hvala za pomoč glede zgage.. joj, pa ne donat!!
  user posted image
no... se bom potrudila popit kak požirek za začetek, saj tud meni ni do tablet.

današnje kosilo:
dosti solate, zraven pa zlato popečene testenine z zelenjavo in vse lepo prelito z bešamel omako.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.9.2008 10:49:23   
zverinca
Pumpkin, fajn je imeti še en UZ nekje v 30 tednu, pa da se tudi izmeri dojenčka.

Streptokok se bom pa tuti jaz testirala, vem da je moja G že nabavila teste, tako da bom lahko pri njej to opravila, kar mi je super.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.9.2008 10:57:38   
_sanja_*
Jah, tudi naš Nal zadnje čase ni nič pri miru... Sem prebrala včeraj, da v zadnjem trimestru otročki spijo v intervalih 20-80 min. No, moj spi kar 20 min in čisto nič več!user posted image

Ponoči me je zbudil vsaj 5x. In sploh ni nehal brcati. Malo se je umiril, ko sem ga božala, potem pa spet nadaljeval z istočasnimi brcami v rebre in udarci z rokicami v mehur... No, potem ga je boščka začelo se kolcatuser posted image To je bilo ob 6h zjutraj, ko sva bedela že krepko uro... Res sem bila že izčrpana od neprespane noči, potem pa sem se spomnila, da me samo pripravlja na življenje po poroduuser posted image In zaspala (ne vem, a samo jaz ali obauser posted image ).

No, zdaj pa spet brca...user posted image

Moonshine... hvala za info. Bom šla pogledat. Če bo, bo; če ne, se bo pa še že našel kak do decembrauser posted image

Streptokok... V junijski Mami je članek o tem. Takrat sem jaz začela razmišljat o tem, da bi šla na pregled. Prej nisem vedela, kako nevarno je lahko to. Tule sem vam ga skenirala. Upam, da se kaj vidiuser posted image
V tem članku piše - DO OKUŽBE PRIDE VEČINOMA MED PORODOM. ? Tako, da ne vem, kako je s carskim rezom. GA moram še enkrat prebrat.

user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.9.2008 11:01:59   
_sanja_*
Zverinca, ja na sliki sem jaz. Hvala za komplimentuser posted image
Lulat pa hodim po 5x ja... Groza! Ampak to zato, ker me res vse boli, če ne grem, pa še tamali tolk brca, da me zbudi, potem je pa tako vseeno, če vstanem, ker spat ne greva takoj nazajuser posted image

Za kosilo bodo pa danes tople kumare in fižol... Včasih tega nisem imela rada, zdaj ko sem noseča mi pa celo zelenjava dišiuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 16.9.2008 11:02:27 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.9.2008 11:24:43   
zanositev
Hvala za spodbude...user posted image   Dons kar gre učenje, se mi zdi, da tut vreme vpliva in je kar znosno...

Glede lulanja ponoči pa sem pri sebi ugotovila, če malo pijem zvečer, potem grem sam 1x na noč na WC..Če pa dosti pijem, pa tut po večkrat...Je pa tut odvisno kako malček leži...nekaterim zgleda bolj na mehurju...vsaj pri tebi Sanja...

Danes bo za kosilo stročji fižol pa v kosih krompir z veeelikoooo ocvirkov..Slastno, mastno.user posted image

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.9.2008 11:31:07   
.Evelyn.
Pozdravljene dame, nosečke,...

Kako smo ob takih spremembah vremena? Mene matrajo glavoboli. Javljam se res redko - bi rekli na obroke 1x mesečno. user posted image user posted image Ampak nimam časa- res žalostno. Zaenkrat je vse vredu z nosečnostjo - no moram se pohvalit, da sem bila učeraj na 4D ultrazvoku - je res da me je na koncu ob računu majčkeno zabolela glava ampak kaj čmo, važn da je dete user posted image  zdravo. Sm se pa tooook raznežla k sm vidla da ma nos isti kot jst user posted image user posted image moj je reku evo, ta mi bo ˝pila kri˝ tko k ti. user posted image user posted image Drgač pa vse v najlepšem redu od glave do trebuščka, je težka že 990 gramov pa velika 40 centimetrov. Si kr ne morem predstavljat user posted image user posted image user posted image so mi učeri usta lezla narazen...

No, jutr mam pa navaden ultrazvok, ker mi je moja osebna ginekologinja rekla, da mam prevelik trebuh (zakaj jst tega ne vidm?) user posted image user posted image Mah sitna je, je rekla da pridne nosečnice se zredijo v celi nosečnosti za 7 kg, jst jih mam pa že 12+ pa sploh nevem kje, pa mi dol visi. Sam vem da mi gre res v trebuh pa v prsi... user posted image user posted image Itak bomo vse dol spravle user posted image user posted image važn da dete dobi tist kar rabi.

Bodite v cvetju mlade bodoče mamice...očitno se poslavljam, kot da se spet javim čez en mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

William Edward Hickson

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.9.2008 11:36:04   
lollypop
Daaan!

Vidim da ste že kar aktivne danes.... super. Jaz ravno razmišljam da bi šla na krajši sprehod, pa me kar nič ne vleče ven...
Sem bila v četrtek na 3D UZ v Domžalah, sicer poberejo kar nekaj eurčkov ampak sem po dolgem času videla user posted image  tako da mi ni bilo nič žal... no pa pokazalo se je da bomo imeli PUNČKO user posted image user posted image user posted image  sem bla prav vesela, moj pa tudi.... Mala je že kar velika in težka celo kilco, tako da cela babnica user posted image  Moja osebna G meni ne dela UZ, niti ne posluša srčka na rednih pregledih, zato sem se tudi odločila da grem na še en dodatni UZ pa čeprav samoplačniški....
Joj, glede nakupov za dojenčico.... še čisto nič razen vozička nimamo. Nekako sem se sedaj odločila da naročim previjalno mizo od LIPa Lana (taka kot je v paketu, pa za isto ceno jo dobiš v Recinko), ostalo pa še ne vem.... Moja mami mi je sicer prinesla košek, v katerem sem spala že jaz, pa je še čisto uredu, bom prebarvala spodnji del, nov jogi in posteljnino pa bo za nekaj časa kar dobo (je za jogi dolžćine 80 cm tako da bo nekaj časa pomojem zdržalo user posted image  ).

A ima katera izkušnje s posteljnino PUHEK (www.posteljnine.si) - samo tu sem namreč našla posteljnine za košek, pa da delajo tudi jogije pa če katera pozna kakšna je kvaliteta, cena se mi namreč ne zdi pretirana.

Glede pregleda za Streptokok pa tud razmišljam, moja G ni nič omenila, moram vprašat na naslednjem pregledu...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.9.2008 11:38:51   
saššša
Evelyn naj govorijo g. kar hočjo. Čestitke za uspešen pregled.user posted image Pr vsaki je drgač.....Men pa pravi da za dva nimam popolnoma nobenega trebuha, pa da bi mogla pokat po šivih glede na to da sem v 30 tednu mene pa kao okol trebuha ni nič...Pa sem ji rekla da jz vse moje otroke nosim bolj v riti....user posted image user posted image user posted image  in stegnih...

Vrtnica evo moje nove podatke
Naslednji pregled:24.09.2008
kg:+10

Pridne bodte...

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.9.2008 12:09:32   
Puella
Pridne souser posted image !
Tako ste aktivne pri pripravah na prihod user posted image . Mi smo do zdaj kupili samo zibelko, ki jo bomo imeli v dnevni sobi (posteljica pa je še od prvega ostala kar v najini spalnici), ležalnik za dojenčka in zimsko vrečo, da našega user posted image ne bo zeblo na poti s porodnišnice. Pranje, likanje in nakup enega lepega kompletka pa še čaka na dopust oz. porodniški dopust.

Glede streptokoka: to je streptokok, ki ga imamo vsepovsod po koži, največ pa v ustni votlini in žrelu. Z oralnimi spolnimi odnosi se prenese tudi v nožnico in otrok se lahko med porodom, ko potuje skozi porodni kanal, z njim kolonizira. To pomeni, da ima tudi on streptokok, amapk mu ne dela težav, tako kot nam ne. Če pa je otrok rojen prezgodaj ali pa je drgače slabotnejši/bolj dovzeten za okužbo, pa lahko zboli, v ekstremnem primeru zaradi tega lahko umre. Pri CR se torej otrok ne more okužiti, pa tudi sicer se da uspešno pomagati z antibiotiki med in po porodu. Če vam odkrijejo v brisu streptokok ag. B, je edina 'terapija' odpoved spolnim odnosom do poroda in seveda antibiotik v žilo med porodom.
Vse dobro vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.9.2008 12:29:10   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

Mah sitna je, je rekla da pridne nosečnice se zredijo v celi nosečnosti za 7 kg, jst jih mam pa že 12+ pa sploh nevem kje, pa mi dol visi. Sam vem da mi gre res v trebuh pa v prsi... user posted image user posted image Itak bomo vse dol spravle user posted image user posted image važn da dete dobi tist kar rabi.

Evelyn ali mogoče kaj otekaš? Ti otekajo noge? Toliko kg sem imela jaz pri teh tednih pri Žigu, takrat sem imela pol vode v telesu, ker sem otekalauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.9.2008 12:58:42   
_sanja_*
zanositev
Glede lulanja ponoči pa sem pri sebi ugotovila, če malo pijem zvečer, potem grem sam 1x na noč na WC..Če pa dosti pijem, pa tut po večkrat...Je pa tut odvisno kako malček leži...nekaterim zgleda bolj na mehurju...vsaj pri tebi Sanja...

Ja, moj leži čisto spodaj. Je rekla G, da je že pripravljen za venuser posted image Moram počivat, ker pritiska na MV, tako da verjetno tudi na mehur ja. To se pa pozna pri obiskih wc-ja...user posted image

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.9.2008 13:53:42   
nadya
Pozdravček!

Madona ste se pa faj načvekale donsuser posted image .

Glede tega streptokoka. Jaz sem imela v 18t neko vnetje nožnice in sem se zdravila z antibiotiki. Potem sem se pa odločila da grem k privatniku narest antibiogram  na patogene bakterije (mislim da sem spada tudi streptokok) in je bil negativenuser posted image .  Mislim pa da je verodostojen (kar se poroda tiče) če ga narediš tam okoli 35-38t nosečnosti. Ne vem čist zihr.

Zanositev: mmmmm ocvirki... bom jaz tudi dons krompir z veeelllik ocvirki jedla. Dobr da si omenila.

Mene pa danes moj malček non stop brca v mehur pa nekam v rituser posted image user posted image , no tam ga čutim. Včasih prov zaboli.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.9.2008 13:56:01   
jagodinka
Pozdravček še od mene!

_sanja_* - kar se tiče materinske šole v Celju oz. oglašanja na telefon je groza. Poskusi malo po 8.uri zjutraj, morda se ti oglasijo.

tejci01 in 5ra_28 - omenjata, da morata šteti gibe. Lahko povesta zakaj je to potrebno?

Bodite lepo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.9.2008 14:02:51   
5ra_28
To tabelo za štetje gibov ti dajo proti koncu nosečnosti, da moraš vsak dan v desetih urah našteti vsaj 10 otrokovih gibov. Če jih ne, greš v P na pregled oz. na CTG, kjer povedo, če je vse ok, pa je bil samo len, ali pa je kaj narobe. Jaz nisem vedela, da bom morala že zdaj, pa mi je sestra na prejšnjem pregledu rekla, da moja G pač da to že v 28tednu. Pa v materinski šoli so nas že tudi o tem poučili. Je pa tako, da če miga npr. 10 min skupaj, se to šteje za en gib.

Končno smo trije:)

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.9.2008 14:04:23   
5ra_28
Kaj vse pa je lahko narobe, če recimo ne miga vsaj 10x, pa niti nočem razmišljat! Če tak mora bit, pol pa že!

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.9.2008 14:23:04   
lonja
Še enkrat jaz .....  user posted image

Pumpkin23, tudi moj G svetuje še zadnji UZ nekje od 30-32 tedna. je pa samoplačniški, ampak ga bom vseeno obogala in ga seveda plačala user posted image .

_Sanja_, zdej ko si prilepila še svojo slikco s tuniko, ti lahk povem, da si kt dvojnica moje prijateljice Sanje, ampak ona je doma tu v bližini user posted image .

Blackcoffee, si mi naredila lušte s tvojim predlogom za kosilo user posted image , dans mi že pošteno kruli po želodčku, sm si samo sendvič privoščila in je bilo očitno premalo. Bom doma eno juhco skupi spacala, da dobim nekaj toplega v želodček user posted image .

Men pa danes neki čudno trebuh otrdeva user posted image .

Lep, čeprav ne ravno sončen dan!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.9.2008 14:33:54   
Anonimen
Alo punce!

Pozdravček tudi od mene! Sem bila danes tako leteča (birokratski mlini in to), da mi je komaj sedaj uspelo malo pokukati sem gor ... sedaj mi pa oči tako skup lezejo, da bom pomoje kmalu malo zakinkala .

Zverinica, upam da bo s teboj in tvojo pikico vse vredu! Ti samo čim več počivaj.
Zanositev, zate pa držim pesti za izpit!

Aj, obleke so tudi moja nočna mora ... imam eno nosečniško kavbojsko kiklo, ki sem jo že rahlo sita, pa zdaj imam končno tudi komot trenirko. Rada bi pa dobila še kake nosečniške kavbojke, pa kakšne fine žabe si moram kupit ... pa upam, da bi noge ne bodo preveč zatekale, da mi bodo še lanski škornji prav .

Glede cotk za malo pa jaz ne vem kaj naj ... mami mi govori naj ne kupujem manjših zadev od 62, ker bo itak mala v mesecu ful zrasla, in da pri večjih zadevah lahko pač malo rokavčke zaviham ... no saj pomoje jo bom poslušala, da samo nekaj stvari pa en kompletek za iz porodnišnice bom pa vseeno tudi 56 kupila.

Za streptokok B pa jaz sploh vedela nisem, da obstaja ... tako da naslednjič imam pregled 1.10., ko bom v 31. tednu, in bom G malo zaslišala glede tega, če mi že sama ne bo omenila tega.

Ena je omenila stročji fižol, krompir in ocvirke in mi je lušte naredila ... tak da bo tudi pri nas danes to za kosilo, s tem da jaz dodam zraven še jajček ... mmmm !

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.9.2008 15:00:56   
_sanja_*
jagodinka
_sanja_* - kar se tiče materinske šole v Celju oz. oglašanja na telefon je groza. Poskusi malo po 8.uri zjutraj, morda se ti oglasijo.

Hvala za info. Sem že skoraj obupala oz. začela razmišljat, da bi šla kar tja. Bom poskusila torej malo po 8h.

lonja
_Sanja_, zdej ko si prilepila še svojo slikco s tuniko, ti lahk povem, da si kt dvojnica moje prijateljice Sanje, ampak ona je doma tu v bližini user posted image .

Heh... Nisem vedela, da imam dvojnicouser posted image user posted image

Zdaj me pa želodec boli... user posted image Mogoče zato, ker sem bila lačna pred kosilom in sem jedla grozdje. Mogoče mi to ni pasalo. No, zdaj smo pojedli kosilo, bom videla, če bo kaj boljše. Grem se malo namakat v bano, da se sprostim, zraven še malega malo umirim, ker je spet čist divji. Pa paše, ko je zunaj tak mrzlo...user posted image

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.9.2008 16:31:53   
miracleme
Hello, punce....

Tudi na primorskem je tako turobno in mrzlo vreme....da kar dol vleče.
Vidim, da nisem edina, ki razmišlja o samoplačniškem UZ v tem obdobju, to pa zato, ker sem imela včeraj pregled, naslednjega pa imam šele 27.10 user posted image . Tako, da sem danes poklicala v Dravlje k Pušenjaku in so me naročili čez štirinajst dni. Cena: 60 €.
Grem pa tudi zato, da bom bolj mirna, glede na to, da sem večino časa pod stresom....
Včeraj sem imela pregled, dobila sem Canesten svečke in kremico, ker imam baje glivice. Zredila sem se 8kg, upam, da ne bo ta teža še bolj drastično naraščala.
Včeraj sem začela tudi z jemanjem Omega 3 tablet, ki so mi jih priporočali v zadnjem trimesečju, pa naj bi zavirale prezgodnji porod, pripomorejo k razvoju možgančkov, itd.
Drugače pa sem tako lena, da si trebuščka sploh ne mažemuser posted image , kar pozabim...
Sedaj vas zapuščam, laufam na roditeljski sestanek.....

Lp,

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.9.2008 16:45:13   
.Evelyn.
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

Mah sitna je, je rekla da pridne nosečnice se zredijo v celi nosečnosti za 7 kg, jst jih mam pa že 12+ pa sploh nevem kje, pa mi dol visi. Sam vem da mi gre res v trebuh pa v prsi... user posted image user posted image Itak bomo vse dol spravle user posted image user posted image važn da dete dobi tist kar rabi.

Evelyn ali mogoče kaj otekaš? Ti otekajo noge? Toliko kg sem imela jaz pri teh tednih pri Žigu, takrat sem imela pol vode v telesu, ker sem otekalauser posted image

Ja na momente otekam, sam ne preveč pogosto. Dost pazim na sol, ker so mi dal tut diagnozo Gestacijskega Diabetesa. Sm mela tak sladkor, da me je una kr pogledala. Pol so me pa napsihiral z dieto in glej ga zlomka - pršla sm dam in ugotovila, da me ta dieta psihira in da je stres največji dejavnik sladkorne bolezni. Sm se usedla, si prvoščla kar mi paše, sm se umirila. Čez 1 mesec na ponovnem testu ne duha ne sluha o sladkorni. Pa ti pol verjemi doktorjem user posted image user posted image user posted image

William Edward Hickson

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.9.2008 18:55:26   
december28
Hej punce!

Kako je smešno, ko vidim, da se s čisto istimi stvarmi ukvarjamo... Postaja vse bolj resno kaj...user posted image

Otika: Super nosečniške kavbojke imajo v HM - kar nekaj različnih modelov. Sama sem si kupila 1 za v službo, ker mi drugega kot 1 oblekica iz jeansa na naramnice, ki jo kombiniram s pulovercki pocasi ni več prav... Zakaj clovek ne bi smel v sluzbo v trenerki mi ni jasno!

Kar se pa tice UZ, pa je meni moja gin. (, ki se sicer strogo drzi zgolj predvidenega stevila pregledov in UZ!), vendarle rekla, da naredi še 1 ultrazvok - t.i. mini morfologijo med 30-32. tednom, saj takrat tudi izda potrdilo o PDP in ji UZ pregled služi za osnovo(baje potrdila o PDP po Zakonu pred 30. tednom ne smejo izdat).

Mene sicer danes že cel dan po malem želodec matra - tak nestabilen obcutek imam (je to normalno? Po mojem ta magnesol in elevit in te neumnosti vseeno kdaj malo razdrazijo...), pa mali je danes precej miren (upam, da je vse ok!), tako, da grem kar pred TV malo relaksirat...

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.9.2008 20:20:16   
saššša
Jz mam pa UZ na vsake 14 dni v LJ in vsake 3 tedne pri svoji g. pa me čist zmer napsihirajo ti pregledi, ker me je sam tega strah da bi mi kdo reku da s katero mojo bejbo kej ni kul,in kadar imam pregled sem tist dan čist na psu do pregleda, pol po pregledu pa me sam še glava boli k sem bla prej tok napsihirana...user posted image Tko da najbl je važn da jih čutmo kako nas brcajo pol pa itak vemo da je vse ok......

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.