zverinca
|
zgaga: donat je pravi odgovor, najbolje po jedi 1dcl spit, ker preprečuje nastanek kisline in res deluje!! Jaz še kar ne vem kaj bom kuhala.. nagibam se h kakšnim njokom, pa z lahko omakico iz bučk in paradižnika, bom še vidla, malo moram tudi po zamrzovalniku pobrskat. Joj, vse že pripravljate, kupujete, jaz še nič nič nič, še praška sensitive nisem kupila, da bi lahko preprala kar imamo. Pa nekako odlašam s selitvijo princeskinih stvari ven iz previjalne, ker se mi zdi da mi odrašča, leze iz naročja, pika moja. Punčka, ki je bila dobri dve leti nazaj komaj 2500g težka začne z oktobrom hodit na telovadboooo!!!! in tako imam še njene stvari v previjalni omarici... stvari za dojenčka pa v škatlah, vrečah, ki čakajo in čakajo... bo pa treba, če me je že prva pupa prehitela 3 tedne... punce, po 4x ali 5x vstajate ponoči za wc ? jaz enkrat, se kar ne zbudim če me lulat, potem mi pa že oči zaliva, pa vse boli Sanja, si na slikici ti? če si si res lepa nosečka!! Zanositev, držimo pesti za izpit!! Spletka joj, ne mi o šopingu, jaz če grem zase si kupim 1 majčko, pa dve vreči za princesko, že kaj najdem, tudi če ne rabi. No, sedaj se mi niti ne da ne vem koliko hodit po trgovinah, napadam pa ebay. Ravno danes mi je poštar prinesel dve trenirki za Niko in včeraj ped egg hja, čari interneta, kaj čmo