|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.9.2008 8:54:14   
nell
Pozdravček punce po dolgem času!

Naj povem, da so se pri nas krčki mal umirili - HB. Sem kupla kapljice Sab Simplex in mu jih zdej redno dajem, pa hrano sem tud kr od Novolaca proti krčem obdržala in je zdej boljše...vsaj tistih ta hudih ni več. Po mojem je bil mali že tok zmatran, da nam je spal 4 dni zapored, kr cele noči - od 11 do 7 zjutri. No danes pa se je zbujal na tri urce, da je mal popapcal in potem spat nazaj.

Me pa obrača in sicer zdej k je mel te krče, se je kr nekam navadil, da na rokah že skor čist zaspi in imamo po novem težave s spanjem v svoji posteljici...mu ni in ni...se zdere ko jesihar če je treba. Ne vem kok ga nej prepričam da je boljš če zaspi v svoji postliuser posted image user posted image user posted image .

Anita goitan - moj mi s kakim podiranjem kupčka res ne pomaga...ponavad tamalga še sliš ne, če joka...je pa res, da je on tisti, ki je zadolžen za kuhanje krane...tko da ponoč ko tamali začne jokat, ga js vzamem k sebi...dregnem mojga pod rebre in mu dam na izbro, al pocrtla tamalga, al pa mu gre nardit za jest...ponavad se odloč, da bo kuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No to pa tud neki odtehta.
Sicer sem pa ravno včeri razmišljala, da bolj mal sodeluje pri previjanju in podobnih stvareh...je pa skrben glede donašanja plenic, hrane in  drugih stvari. Tko da nekak se poštivava.

Gledeuser posted image user posted image ...imava midva še kr dolgo prepoved, čeprav mene razganja ko kako najstnico. Še dobr da obstaja kaka druga alternativa, drgač se nam bi res rolal.

Nič pikice pokice krasen dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.9.2008 8:56:30   
gajka

-že greste same z otročkom kam na pot (z avtomobilom), recimo ne daleč, po nakupih?
Jaz še nisme šla, se pa ta petek z zojo odpravlajm v LJ, do BTCjauser posted image

Nisem še šla nikamor daleč sama z Rokom, samo do mesta na posvetovalnico (5-10 min vožnje v eno smer). Tudi skupaj z user posted image nisva z Rokom še nikoli šla v šoping. Se vedno bojim, da bo potem v trgovini vik in krik. user posted image

- a ponoči vam vaši user posted image kaj pomagajo pri podiranju kupčkov, ali eventuelenm jokuuser posted image ?Moj spi ker pravi da sem jaz na porodniškem dopustu , on pa mora zjutraj v službo, ja no ok, sam včasih bi ga kar na luno poslala ko se ob pol 3 matrave že pol ure kupčka podret.

Zelo, zelo redko kdaj tudi user posted image vstane ponoči med tednom. Po mojem bi lahko vsa njegova do zdajšnja vstajanja naštela na prste ene roke. user posted image Tudi, če je že vstal, je šel samo na WC in še prišel še naju pogledat. Me pa niti ne moti, ker menim, da naj se on kar naspi, če mora zjutraj zgodaj vstat. Nama gre pa podiranje kupčka obema približno enako od rok.

Neposredna povezava do sporočila: 777
17.9.2008 8:58:55   
tejkaz

-že greste same z otročkom kam na pot (z avtomobilom), recimo ne daleč, po nakupih?

Ne, ker ga nimam. Greva povsod peš. Ko bo pa izpit in avto, bova pa že šla kam.
- a ponoči vam vaši user posted image kaj pomagajo pri podiranju kupčkov, ali eventuelenm jokuuser posted image ?

Ne, vse prespi. Ga niti ne budim. Če bi ga, bi mi pa pomagal. Tudi čez dan mi z Jašem ne pomaga. Imava dogovor, da ima on Evo čez.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 778
17.9.2008 9:02:43   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka če bi lahko bi mi bilo bolje za nedeljo, ker bo user posted image  100% frej. user posted image  Za soboto ne vem, kaj ima v glavi, pa ne bom vedela do zadnjega. user posted image  Pa tobogan sem mu naročila, naj ga počasi notri prinese, ker zunaj ne bo več prišel v poštev. user posted image  A ti tudi pri gorenjskih mamicah čvekaš. Sem šla enkrat mal pogledat, pa ni kej dost čveka. In je bilo v redu. Pa tamali cukri, kolk so kej stariuser posted image  Se vam mogoče kdaj pridružim, če mi uspe seveda pri dveh otrokih. user posted image  Aja pa user posted image , naj bo takih noči nič ali čimmanj. 

Lahko tudi v nedeljo, ja. Boš povedala kdaj. Pri Gorenjskih mamicah sem pa šele zdaj začela malo klepetat. Tako, da dobim kdaj kakšno družbo za vozičkat. Včeraj smo bile tri mamice s samimi fantki. En je bil star tri in pol mesece, en 5 mesecev in njegov bratec dve leti in pol. Tudi če bi Nejca s sabo pripeljala, bi imel družbo. Kar pridruži se pri čveku.
Pa tudi jat upam da bo takšnih noči čim manj. Sem se pa že kar nekot prilagodila. Če bi spala 5 ur v kosu, bi verjetno imela vrh glave dosti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.9.2008 9:21:44   
Maja T.
Jutro!

Kako pridne čveke ste, vas berem, zelo koristne informacije izvem, edino pišem nič kaj ne  user posted image .

Hvala za vse zjutraj skuhane kave user posted image .

Sayuri kako neprijetna situacija se vam je zgodila na morju, HB da ni kaj hujšega. Jaz bom tudi začela na Jogo hodit in komaj čakam.

Gajka dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image , kako lepe slikice iz morja in tudi druge imate tako lepe sončke user posted image user posted image user posted image .
Bi vprašala glede kapljic D vitamina.
Jaz še vedno dajem po eno kaplico, tako mi je rekla P. Imam pa Plivine kapljice v katerem je samo D vitamin, brez A, vidim, da pa ti Roku daješ že 6 kapljic?

Mi naše babike ne bomo dali krstit, sva rekla, da se bo kasneje sama odločila, kako in kaj, je pa drugače pri nas tudi samo en boter.

Bella02 prekrasne slikice, meni so angelčki tako lepi, jih zbiram, mi je moj user posted image dal veto na angelčke user posted image , ker jih je že polno stanovanje, samo kaj ko katerega vidim in ga kar kupim, ne morem si pomagat. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je govor o aspiratirju. Mi imamo tega električnega in vam povem, da je zakon.
Čisto vse muce ven potegne, Zara se niti ne pritožuje več, se je bolj upirala, ko sem ji z vatico ven vleka šmrklčke, pa tako nisem kaj dosti ven potegnila, se plača za to reskirat evrčke.

user posted image

Krysia kako kaj uho?

Anita G. user posted image user posted image user posted image za pregled pri P. , lepo napredujete

Uh Bambi izčrpno poročilo o plenicah user posted image user posted image user posted image ,  mi smo še kar pri Pemperskih 3-6 kg in smo zadovoljni, imam pa doma že plenice 4-7 kg, bom počasi prešaltala na te, moram samo še staro zalogo porabit user posted image

Zoja Miška mi imamo tudi 22-23 stopinj, jaz jo oblačim dvojno, samo še nič kaj pliša ne uporabljam, samo bombažne bodije in pajacke, pa vsekakor copatke. Sem pa včeraj to spalno vrečo kupila, se mi zdi, da je bila tako mrzla ponoči.

Mi smo pa včeraj dobili osebno izkaznico in kooooončno isofix in smo parajt za obisk bake na Hrvaškem user posted image user posted image user posted image

Tejakz user posted image za neprespano noč, upam, da bo kaj danes kaj boljše brez zvezdice si ne znam predstavljat, kako bi Zaro uspavala.

Ozziebo samo da je bolje, zdaj pa samo, da še na moči dobiš, pa bo user posted image user posted image user posted image

oj moram iti je že alarm....

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.9.2008 9:46:01   
ozziebo
Jutro, hvala za kavico. Noč je bila super, Lara je spala od 20 - 3h samo kaj, ko je zadnji teden navajena, da se ob treh zjutraj pokaka do vratuuser posted image . Samo na srečo potem hitro zaspi nazajuser posted image .

Plenice: Nam Pamperske 3 ponoči tudi  premočijo (če se ne previjava ob 3h), moram danes Mullerjeve sprobat.

Nočno vstajanje, jaz kar sama vstanem, itak jo dojim, kaj bi dva vstajala. Samo pri kupčku se pa ne trudim preveč, če ga hitro ne podre, jo dam kar v posteljico, pa vseeno nima težav. 

Anita, za uspavanje ti svetujem, da daš budno spat, da se navadi sama zaspat. Pri taprvem sem počela isto, spečega v posteljo, pa se je pri treh mesecih začela kalvarija, ko ni znal ponoči sam zaspat, in se je zbujal tudi na pol ure..... user posted image , pa večji kot so, bolj protestirajo.

Punce, tiste ki imate po dva otroka, kako jih zvečer date spat, kadar ste same? Jaz najprej skopam tamalo, jo podojim, pa v posteljo, da imam čas še tavelkega zrihtat, pa da v miru bereva pravljico. Včasih pa Lara še ni zaspana, pa jo imam zraven, samo takrat je ponavadi vedno jok, ker noče bit v ležalniku ampak hoče viset na joški, pa še tamali bi se takrat stiskal k meni, tako da smo vsi znerviraniuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.9.2008 9:50:14   
naty13
Maja T. super, da si se mal oglasila.user posted image  Lepo, da bo šla Zara pogledat tudi sorodnike na Hrvaško. user posted image  Kako pa vam gre kaj uspavanjeuser posted image  Je kaj bolje.

Tejka lahko dopoldne, če vam odgovarja.user posted image   Smo budni že okrog 7h. user posted image user posted image user posted image  In kaj Eva pravi, da bo šla na obisk k nejcu. user posted image  A reče ne bomuser posted image Mal heca. Mislim, da je pri nas luna trkala en teden prej, ker zdej smo pa pridni po starem. user posted image  Aja, Nejc ima okoli pikice, kjer je bil cepljen velik rdeč flek in ta predel je vroč. Je imela Eva tudi kakšno tako reakcijouser posted image  Upam, da ne bo kakšne vročine. Smo tretji dan po ceplenju.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.9.2008 9:50:16   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce dve vprašanji:
Jaz še nisme šla, se pa ta petek z zojo odpravlajm v LJ, do BTCjauser posted image

Ja, ti kar korajžno, vzemi si za stvari za Zojo, hrano imaš sabouser posted image , pa voziček, pa v šoping. Čez par mesecev bo že bolj protestiralauser posted image    al pa mogoče ne , ker je punca user posted image

Zoja Miša SORRRY sem ta zamenjala za Anito glede uspavanja, se opravičujem obema!

Neposredna povezava do sporočila: 783
17.9.2008 9:52:53   
anita goitan
kje je obljubljeno sonceuser posted image , v Kamniku se je megla spustila, Zoja je od žalosti kar spet mal zaninala.

user posted image

In Zojin nov voziček čaka da ga popeljemo na sprehod, Quinny je zakon, kupila sva ga prek Bolhe za 200€, skupaj z zimsko vrečo in dežno prevlekouser posted image

user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.9.2008 9:54:04   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Pozdravček punce po dolgem času!

Naj povem, da so se pri nas krčki mal umirili - HB. Sem kupla kapljice Sab Simplex in mu jih zdej redno dajem, pa hrano sem tud kr od Novolaca proti krčem obdržala in je zdej boljše...vsaj tistih ta hudih ni več. Po mojem je bil mali že tok zmatran, da nam je spal 4 dni zapored, kr cele noči - od 11 do 7 zjutri. No danes pa se je zbujal na tri urce, da je mal popapcal in potem spat nazaj.

Me pa obrača in sicer zdej k je mel te krče, se je kr nekam navadil, da na rokah že skor čist zaspi in imamo po novem težave s spanjem v svoji posteljici...mu ni in ni...se zdere ko jesihar če je treba. Ne vem kok ga nej prepričam da je boljš če zaspi v svoji postliuser posted image user posted image user posted image .

Nell super, da ni več krčev!!!

Se pa tile pikci hitro razvadijo, če je pa boljš pri mami user posted image user posted image

Punce, mejte se, šibam še kaj naredit, ko se Lara zbudi pa mal na sončka!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.9.2008 9:55:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce dve vprašanji:

Ja, ti kar korajžno, vzemi si za stvari za Zojo, hrano imaš sabouser posted image , pa voziček, pa v šoping. Čez par mesecev bo že bolj protestiralauser posted image    al pa mogoče ne , ker je punca user posted image

Zoja Miša SORRRY sem ta zamenjala za Anito glede uspavanja, se opravičujem obema!

ni panike, tale dobronameren nasvet je tudi zameuser posted image ker sem Zojo itak že razcertala, ponoči jo mal pozibam, ji pojem aja tutaja in jo nežžnooo položim v posteljo.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 786
17.9.2008 9:55:14   
ozziebo
Anita, Zoja je ful luškana!!
Vama pošljem še malo sončka!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 787
17.9.2008 9:56:00   
naty13
Ozziebo jaz sem 95% zvečer vedno sama. Ponavadi Jošta skopam, še prej pa dam večerjo Nejcu. Pred kopanjem je Jošt mal nagec, tačas oblečem Nejca v pižamo, potem Jošta skopam, če je Nejc zaspan, ga nesem spat, drugače pa nahranim še Jošta, v tistem pa mogoče že user posted image  pride in Nejcu zamenja plenico in ga nese spat. V tistem pa z Joštom do konca pojeva in podreva kupčka v spanju seveda in ga nesem v postlo, potem pa čukec. HB je tiho in ne moti Nejca. HB en drugega ne budita ne ponoči, ne zutrej in ne zvečer. user posted image   Če je pa Nejc buden dlje časa, ker Jošt je ob 19.30 v postli zdaj kakšen teden, se pa Nejc še mal poigra. user posted image  Zakomplicirano, ampak probam čimhitreje oba porihtat. user posted image  In predvsem brez joka in stoka. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 788
17.9.2008 9:58:33   
naty13
Anita pravi mali cukerček je tvoja Zoja. user posted image  Kdaj jo mi pokažeš. user posted image  Aja glede vozička, ali jo ti nimaš več čisto v leže, ker Qinny se ne da čisto v leže spustit. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.9.2008 10:01:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita pravi mali cukerček je tvoja Zoja. user posted image  Kdaj jo mi pokažeš. user posted image  Aja glede vozička, ali jo ti nimaš več čisto v leže, ker Qinny se ne da čisto v leže spustit. user posted image user posted image user posted image

je moj user posted image mal preuredil stvar in bejba čist leži. Čak najprej grem do btc-ja, potem drug teden se pa mogoče v gorenjski prestolnici naslikave.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 790
17.9.2008 10:13:26   
naty13
Anita mi smo v enakem stanju trenutno user posted image

user posted image

Joštova nova kapa za zimo in mraz user posted image

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.9.2008 10:14:54   
naty13
Nell pri nas je mel tudi izbiro ali mal pocartat Jošta ali pa flaško pripravit. Pa se je za flaško odločil. user posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 792
17.9.2008 10:22:14   
matejchi
Pri nas pa najprej tastarejšega najprej spravimo spat, ko je user posted image doma ga on porihta, pol pa še tamalo, ker gre ponavadi tut mal kasneje spat, ko Žiga že veselo spi in se vmes že trikrat premeče iz enega konca postelje na drugega.

Glede teh aspiratorjev, meni je babca govorila, če je nos poln, je najbolje kar mleko noter našpricat cca. 2 kapljici.. bomo probali, ko pridemo do teh težav. Menda so akvamaris kapljice tut uredu.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 793
17.9.2008 10:27:00   
anita goitan
naty ku dobra kapa, še jaz bi jo melauser posted image , Joštu je pa gugalnik všeč, moja se n-krat prebudi, potem jo mal pogujsam, če pa hudo protestira jo pa mami seveda vn vzame in alo na ramo, uf jo murm še navadit na gugalnik.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.9.2008 10:44:39   
matejchi
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.9.2008 10:47:55 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 795
17.9.2008 10:49:52   
sayuri
Dan user posted image  Pri nas je tko lep user posted image  zunaj. Sam mrzlo pa kot sto hudičev. Dvojčka spita. Ju bom pa potem oblekla in šla malce ven z njima. Ker men se že meša od tega, da sem skoz not user posted image .

anita goitan, najprej tebi odgovorim:

Ne grem. Ker enostavno z dvema sama ne morem it tkole po nakupih. user posted image  S Filipom sem pa hodila in to velikokrat. Z dvojčkoma se sama odpravim le do svojih staršev - 3km stran od tu.

- a ponoči vam vaši user posted image kaj pomagajo pri podiranju kupčkov, ali eventuelenm jokuuser posted image ?

JA, pomaga. Vedno -skor vsako noč. Ko enega podojim, se ponavadi drugi zbudi. Mož prvega prevzame, jaz pa ta drugega. Že res, da smo me na porodniškem dopustu, ampak moramo pondnevi glih tako bit pokonci, kot možje. ZAto se meni zdi izgovor, da mora on v službo, čisto brezpredmeten.

Ah...Lovro se je zbudil.... Moram it

Neposredna povezava do sporočila: 796
17.9.2008 10:59:21   
bella02
tejkaz, glede Housa. Pojma nimam, ali je tehnologija in medicina že res tako napedovala, samo tisti stisk prstka se mi je zdel pa tako za lase privlečen. Pomoje zato, ker nekaj takega kroži po netu, da je to doživel en zdravnik, pa so mal kopirali. Men je blo kar mal hecn. Če je pa to res izvedljivo, pa kapo dol. Samo televizija prenese vse ...

anita goitan, mi smo šli na dolgo vožnjo (50 km v eno stran) že, ko je bila mala stara 3 tedne, je imela moja babica 80 let, pa naslednji vikend spet gor na nečakin krst, pa enkrat v Kočevje. Nismo pa še šli v noben trgovski center.
Mojega ponoči ne budim za podiranje kupčkov, če je pa zbujen, pa podirata, če men ne uspe. Ga pustim spat, ga čaka 8 ur fizičnega dela. Pa še Teja je ponoči pridna, tako da ni panike.
Je pa res, da Teje še ni velikokrat previl. Pri Tjaši je bila zima in je bil več notri. Pa pravijo mamice, da so vsi očiti najbolj pridni za previjanje pri prvem user posted image . Bom pozimi to mal prakticirala, da ne bo pozabil.
Mi je pa ful pomagal med nosečnostjo s pospravljanjem in ko sva prišli domov, je bila postrežba gostov in pospravljanje njegova stvar. Sem mu za to ful hvaležna. Pa še zdaj prime sesalec, če je treba.
Ja, pa tudi pri nas zdaj on bolj Tjašo porihta.

MajaT, tudi jaz danes dobim točno takega. Me je kolegica prepričala, da je vreden svojega denarja. Pa Teja je prehlajena, tako da ga bom že dons preizkusila.

gugalnik: pri nas še ni veliko prišel v poštev, ker je Teja ful polivala in je vedno steklo vse za vrat in smo se non stop preoblačili. Zdaj poliva malo manj, pravzaprav precej manj, pa bo šla spet not. Mam pa enakega kot anita, samo zelenega.

Se bo Teja počasi zbudila in spet mučenje s fiziološko. HB se niti ne upira preveč. Tjaša se je ful.
No, fajn bodite!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.9.2008 11:00:46 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.9.2008 11:12:28   
betty
MAJAT- kje dobis tega elektricnega cistilca noska in koliko stane?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.9.2008 11:50:49   
kaja02
dan punce

sem danes mela pregled pri G pa bi morala jutri na čiščenje, ker mam še en košček posreljice not. pa bom šla v petek, ker moram varstcvo za tavečjo uredit.

ozzeibo- a je bla tvoja zraven, se polno dojita?, kako to poteka?, kako dolgo si notri?, a lahko takoj po narkozi dojiš? morš imet stvari za otroka s seboj?
priznam me je kar orenk strah, sploh zaradi tega ker imam slabe izkušnje z narkozo.

ima še katera kakšne podobnje izkušnje, če ima naj se javi in me malo potolažiuser posted image   PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.9.2008 11:56:39   
Ryssa
Ojla user posted image

Se še jaz malo oglašam po dolgem času. Sicer vas redno berem ampak za pisanje ponavadi zmanjka časa, pa itak sem za računalnikom večinoma s samo eno prosto roko, tako pa težko pišem - sem navajena z obema. V eni roki pa imam ali pumpo ali pa Lana user posted image
Je kar precej naporno tole pumpanje mleka na vsake 3 ure, še ponoči, traja pa včasih tudi eno uro da dobim ca 140 ml mleka. Zadnje dni je še posebej ker Lana ful dajejo krčki, ne vem ali od prehrane ali od česa, tako da težko sploh najdem tisti čas za pumpanje, ker se mali le na rokah ne joka.
Pa hvalabogu tudi za ležalnik z vibro, tu se tudi ponavadi umiri in zaspi, ampak spet ne vedno.
Bova pa nabavila tudi sling za nošenje, da lahko tačas ko bi on bil na rokah tudi jaz kaj postorim.

V album sem dala tudi Lanovi slikici, sicer pa nista ravno najnovejši, ker novejše slikice imam še na fotoaparatu.

Danes pa praznujemo en mesec user posted image
Hvala za čestitke.
Sicer pa komaj čakam da bodo 3 meseci mimo, da bo mir s temi krči.

V trgovino ga pa midva tudi vzameva s sabo, je bil prvič že kar kmalu. Ampak me je pa vedno ful strah kake sirene sredi trgovine, ko te potem ljudje gledajo kot da si kakšen terorist.

Nimam časa za komentarje, le tebi betty lahko odgovorim namesto Maje da se ta aspirator kupi v babycentru, cena je pa okrog 40 evrov, ga imamo mi tudi ampak ga še nismo sprobali.

lp

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?