tejkaz
|
Jutro Ena močna za vse nas, ki smo imeli slabo noč in ena manj močna za vse srečnice, ki ste spale. Svirala sta ga oba otroka. Moj dragi možek je vse prespal, jaz sem pa dežurala enkrat k enemu, drugič k drugemu. Še dobro, da nista bila nikoli budna oba hkrati. Sem budna že od dveh. Jaša že 5 dan ne kaka (z izjemo ko mu kaj s prdcem uide) in ga je celo noč to matralo, Evi pa ne vem kaj je bilo. V spanju je začela stokati že ob dveh zjutraj. Pa sem hodila k njej in jo božala da se je umirila. Pomagalo za 15 minut in spet jovo na novo do 6ih zjutraj ko se je namislila da bo puding jedla. Jah in kje naj jaz dobim puding ob 6ih zjutraj. Seveda je bil jok. Smotana mami. Zdaj pa seveda ne morem spati, ker nam cesto popravljajo in vse tako ropota. Bella02, imate pa lepe mere. Pridni. Jaz sem tudi včeraj dobila M. Sicer zelo šibko, ampak je. Sem mislila da je nekaj časa ne bo. Še dobro da ti je dan minil. Ste pa res imeli pestrega. Matejchi, dobri zgodbici za dobro jutro. Pa super za kopanje. Anita, mene tudi zanima kako na suho Pa super glede pregleda. Kaj so pa rekli glede krvavih nitk v blatu? Zoja Miša, pri nas imamo kar hladno v stanovanju. Sicer ne vem koliko stopinj je. Eva ima oblečen body z dolgimi rokavi in spodnji in zgornji del trenerke, Jaša pa body z dolgimi rokavi, bombažno majčko z dolgimi rokavi, plišast pajac in nogavičke čez. Jaz sem pa še v pižami . Imamo pa vedno vsaj eno okno odprto, ker sem jaz klastrofobična. Drugače pa tudi jaz Jaša položim v posteljo in zaspi sam. Vklopim zvezdico (če boš imela kdaj kaj viška denarja, ti jo res priporočam), dam na 10 minut, včasih moram vklopiti še enkrat, vendar večinoma že prvič zaspi. Poskusi jo čimprej navaditi samo zaspati, zdaj dobre tri kilce niso nič, ko jih bo pa enkrat imela 7 ali 8 bo pa že težka. Ozziebo, WB. Bogica, kaj si morala prestati, upam da je zdaj konec z bolnicami. Pa super za dober pregled vaše pikice. Še moje mnenje glede plenic. Pri Evi smo poskusili skoraj vse, dokler nismo prišli do Mullerjevih plenic. Zdaj jih ima že dobro leto in zares ji niso premočle niti enkrat, Jaša jih ima že od začetka in mu tudi niso premočle niti enkrat. Jaz mislim da so kot kreme, robčki in vse ostalo, tudi plenice odvisne od riti do riti. En otrok jih tako prenese, drugi drugale, tako da boste mogle same preverit katere pašejo vaši riti. Sayuri, nas tudi čaka fizioterapija, če do naslednjič ne bo bolj mehak v ramenih. Čeprav jaz mislim da je čisto v redu. Kravice že pase kot tavelik. Bomo videli kaj nam bodo oktobra rekli. Betty, mi imamo 19.10 krst. Po maši (pri nas je krst med mašo) bomo rezervirali dvorano v gasilskem domu, ki je čez cesto in bomo naročili kosilo (catering). Pecivo bomo sami spekli, za torto pa še ne vem. Bi mu jo kar sama spekla. Še ne vem. Imamo v sorodu veliko otrok in se bodo lahko podili po dvorani ali zunaj na dvorišču, pri nas bi bilo premalo prostora. Naty, tukaj sem Včeraj smo šle z gorenjskimi mamicami na kavico in čvek, potem sem šla še v šoping, pa je bila ura dve, ko je bilo treba kosilo skuhati in potem na prvo pomoč. Potem smo šli še v Medvode po pošto, nato House (tiste, ki ste gledale, a mislite da je možno to, kar je naredil??) in nato spat. A velja potem za soboto? Tatly, a samo dojiš? Če samo dojiš, si mogoče kaj takšnega pojedla? Sicer pa kolikor vem si si kupila Tržiške kapljice. Te ji lahko daš. Joj, Košuta, kako lep nasmešek. Naš se še nič ne smeji. Včeraj se je malo nasmihal, ampak takole pa nikakor. Gajka, super za dopust, škoda za burjo. Glede perila te pa čisto razumem. Upam da ti ga kmalu uspe pospraviti. Majči22, upam da je že vaš očka v redu. Mene je že tako strah teh viroz. Če samo pomislim kaj vse smo imeli lani, me kar stisne. Upam da bo letos vsaj Jaša zdrav. Če bi bila pa še Eva, bi bilo pa sploh super. Sayuri, naš bo oblečen moderno Lep dan vsem