|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
16.9.2008 14:53:36   
sayuri
Mi smo imeli danes razvojno ambulanto na Metelkovi v LJ in smo vsi trije (user posted image user posted image  in jaz) ful utrujeni. user posted image user posted image  spita, jaz si pa glavo s user posted image  bistrim. SI mi ne splača it spat, ker bo Filip kmalu doma.
V razvojni so mi pokazli pravilen handling z otročkom. NApoteni smo na fizioterapijo v Kočevje. Malce bomo morali telovadit, ker sta "trda" v ramenih in zvijata se v črko C.  Pa Lovro je dobil napotnico za UZ glavice. Me kar malo skrbi. Je rekla pediatrinja, da je v mojah normale, ampak na zgornji meji user posted image . Tko, da nas še to čaka.user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.9.2008 14:58:05   
anita goitan
čau,
tudi Zoja je danes 1.imela posvetovalnico, in mere
4400g, porodna 3130g
velika 56cm, rodila 50cmuser posted image
obseg glavice 38cm, rodila s 35cm
Vse ok, bila pridna, niti 1x ni zajokala, sem jo pa v čakalnici prej podojila user posted image
Pohvale dr.Novaku, fajn zdravnik
Punce tipkam z eno roko, na levi rami mi Zoja počiva, šibam pa jestt

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.9.2008 15:51:58   
sayuri
anita goitan tvoja Zoja je pa orng zrasla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.9.2008 16:15:18   
naty13
Anita user posted image user posted image user posted image user posted image  Zoji ker tako pridno papa in raste.  user posted image  Ti je dojenje fajn steklo. user posted image

Sayuri verjamem, da si utrujena. Jaz sem pri enem dojenčku. Pa sem se tudi jaz zdejle s user posted image  nafilala, da bom zdržala do večera. user posted image  Naj bo vse v redu z Lovrovo glavico. user posted image user posted image user posted image  Pa čimbolj telovadite na fizioterapiji, da bosta dojenčka kmaluimela pravilno obliko drže. user posted image

Miškolinček, kako je z mlekomuser posted image  Jaz sem mu danes dala 2X Aptamil, pa mi je prvič 100ml pojedel, drugič pa 90ml, ampak vsaj matrala se nisva, pa še flaško sva zamenjala in je zgleda zadetek v polno. user posted image  Se pa ne bom hvalila prehitro.  Aja, je šoping včeraj uspeluser posted image  In kako se je znašel možek v vlogi varuškeuser posted image

Tale mraz me spravlja v slabo voljo. Cel dan notri. user posted image  Nejc danes ni nič spal popoldne, pa ni nič siten. user posted image  Bo verjetno že ob 18.30 v postelji pristal. user posted image  Jošt je pa v ležalniku in se še odloča ali bo spal ali ne. user posted image  Zeha se mu fajn. user posted image  Želim si vsaj mirno noč. Nosek je boljši, mu čistiva in priteče že prozorna sluz, včeraj je bila pa tista gosta rumeno zelena. Smo veliko bolje kot včeraj. user posted image

Pogrešam pa: Erin, Zvezdica, Buhtlčk, Muklla, ozziebo, PABLO, nyna84,......

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.9.2008 16:26:49   
gajka
 Naš Rok pa danes cel dan samo spi...  Saj je res zaspan dan, ampak me malo skrbi, da ne bo potem noč toliko bolj divja. Razen, če je revež še od vožnje z morja tako zmatran... user posted image

So me pa zadnje dni ful Pamperske razočarale, uporabljam pa Baby dry št. 3. user posted image Se mi je nekaj dni zapored zgodilo, da se je Rok pokakal, blato pa je prišlo ven zadaj za pasom ali pa ob straneh pri nogicah.  user posted image Pa vedno pazim, da je plenica dobro pritrjena in da so tiste ''čipke'' ob nogicah lepo nameščene. Teh plenic pa enostavno ne znam več dati dovolj dobro na njegovo ritko, ker mu velikokrat zlezejo dol. user posted image Bolj kot jih že, jih pa res ne morem več našpanat v pasu. Pa še nekako se mi zdi, da kakec velikokrat ostane kar ves voden na površini in se nič ne vpije. Je pa kak dan že druga skrajnost, da se kakec tako ''posuši'' na ritki, da ga komaj dol skrempim. user posted image Pa še v Mullerju sem jih nabavila, pa še celo ta dvojno pakungo sem vzela, zdaj pa komaj čakam, da jih zmanjka in da preverim še katere druge pleničke. Trenutno imam na zalogi za test kar Mullerjeve Beauty Baby plenice in upam, da se bodo lepo obnesle, da bomo še malo prišparali zraven! Zdaj se pa res ne čudim več, da tako veliko ljudi šinfa Pampers...

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.9.2008 16:29:41 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.9.2008 16:41:42   
bambi14
No a res vse spite, tudi naša žabica že celi dan spi,....uf bo to vesela noč. Včeraj smo se drli, pa jedli in drli in itd...ponovi vajo do 3 zjutraj.
Kdaj bo tega konec, upam da čez mesec in pol.
Glede plenic sem jaz pred časom malo čekirala po forumih katere plenice in sem si neke stvari shranla in vam posredujem pogovore iz forumov:

Mi uporabljamo:
  • za ponoči: Fixies (dobiš jih v Baby Centru) ali Mots d'Enfants (Leclerc)
  • za podnevi: Alana (DM) ali Möltex (Müller) - oboje naj bi bile bolj razgradljive kot "navadne" plenice za enkratno uporabo.
Nobene nam ne premočijo. Prej smo preizkusili tudi nemške Pamperske, pa niso bile tako OK.

in

test
Uporabili smo sicer samo plenice:
Pampers baby-dry ki naj bi imele extra upojno jedro,
Huggies premium ( up to 12  hours absorbency) ter
Beauty-Baby oz. navadne Mullerjeve.

V vsako smo zlili sprva 2 dcl nato še 6.
Rezultat je bil presenetljiv.
Najbolj upojna in iz nje NITI  1 KAPLJICA, in na dotik skoraj suha roka so bile plenice Beauty-baby in poudarjam popolnoma nič curljanja.
2 so bile Huggies iz katerih je curljajo kr lepo in na dotik je bila roka mokra.
Na zadnjem mestu pa Pampers, iz njih je kr teklo in teklo, na dotik je pa prst se kr potopil v vodi...POPOLNA KATASTROFA!!!!!

torej:
1.mesto: Beauty-baby
2.mesto: Huggies
3.mesto: Pampers

in

Mi uporabljamo dm-ove baby love - moram rečt, da so tele tanove res super, malce sem razočarana nad fixies - so nam premočile, pamperske - smrdijo, muellerjeve - so nam nardile spuščajčke po trebušku.

in

Super, hvala, da si to delila z nami. Pri nas smo poskusili že Pampers, Huggies, Lidlove, Hoferjeve, Mullerjeve in Leclercove. Te zadnje (Mots d'Enfants) so absolutni zmagovalec. Plenični izpuščaj po Pampers Newborn in Hoferjevih. Pampers Active Baby in Active Fit so OK, ampak lahko z Leclercovimi dobim za manjšo ceno boljšo kvaliteto. Lidlove so imele čuden vonj, pa preveč plastične. Huggies so (razen tistih v rumenem pakiranju z motivi Medvedka Puja) puščale, Mullerjeve pa so predebele.

in

In še moj test plenic, ki smo sprobali resda skoraj vse plenice in smos e vedno vrnili na pampers active fit iz mullerja. Odkar pa v mullerju ni več za dobit active fot 5+, pa smo ponoči ponovno mokri, fvala bogu je sedaj poletje in mali spi samo v majčki in plenici, trenutno pa uporabljam za ponoči Baby Dry 6, in ne vem vsako noč je moker, kljub temu da ga na noč po 3 krat previjem, ne vem zakaj pri nas nimajo active fit večjih številk.

Aja da še povem mnenje glede ostalih plenic: Huggies rumene-zelene: totalna katastrofa tudi podnevi puščajo, tako da smo parkrat probali in še skoraj celi paket zapakirali in pospravili v klet.
Libero : od vseh razen pampersk so bile te zelo dobre, puščale zelo malokrat, samo so mi bile pamperske še vedno boljše, lahko rečem da so takoj za pamperskami
Mullerjeve: debele plenice in ravno tako so nam puščale, pa v tej plenici je bilo potrebno skoraj enkrat večkratno previjanje, tako da smo šli rajši nazaj na active fitke.
Neke Aro iz Avstrije: ravno tako kot huggiske, po 10 minutah podnevi je vse teklo, plenica skoraj prazna.
Fixies: smo sprobali ko je bil še dojenček, takrat so nam ugajali, ker so imeli elastične trakove, ker je bil za active fitke še premajhen. So pa tudi debele
Hoferjeve: Niso bile tako slabe, vendar tudi ne vpiajajo tolko kot fitke in je bilo potrebno večkratno previjanje.

Lahko rečem, da so trenutno pri nas najboljše Active fitke, nato Baby Dry in libero, ostale so se izkazale za slabe plenice, no razen za fixies pa ne vem kako se sedaj obnašajo pri tako velikem otroku, namreč naš je star dve leti in ogromno vode spije ponoči, verjetno zaradi tega tudi tolko plenice puščajo.

Če pa je katera odkrila kake super plenice za ponoči in za otroka ki ogromno spije bi pa tudi katere druge še sprobala, za podnevi ni problema nam active fitke zelo odgovarjajo.

No to je to, mogoče ima kera ista mnenja ko te punce. Mi imamo zaenkrat Pamperske(enkico) iz Mullerja(nemško) in sem bolj zadovolna kot z enkico od kod drugod.(polsko).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.9.2008 16:48:00   
sayuri
gajka, jaz imam pa tele PAmpers Baby dry izključno samo za ponoči. SO  zaenkrat dovolj vpojne in se fajn obnesejo. Čez dan imam Mullerjeve plenice, ki so ok, le bolj debele so. TA teden grem pa v Tuš iskat polletno zalogo PAmpersk, ki smo jih dobili od Tuša v dar. Bomo videli, kako se bojo obnesle.  Dugače pa so zagotovo zelo dobre plenice Fiexes - sicer dražje, ampak za ponoči se jih splača kupit.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.9.2008 17:15:00   
ozziebo
oj bejbike, končno pozdravček, pa lepo, da me pogrešateuser posted image .

Prejšnji torek sem imela abrazijo, zaradi tistega delčka placente, ki ni hotel ven, pa me je ful zdelalo (bolečine, vročina, pa spet antibiotik, pa vsa sam švoh), smo danes na kontroli ugotovili zakaj?, ker je prišlo do predrtja materniceuser posted image . Naj bi se samo zacelilo, ker pa je zraven še hematom, je seveda nevarno, da pride do vnetja, tako da imam antibiotik, pa železo,  pa spet kontrole krvi pa UZ...Upam, da se bo končno uredilo, ker sem že sita bolnice pa tudi tega, da se slabo počutim, da komaj zmorem po tamalga v vrtec z vozičkom, kaj šele kam drugam...

Pikica je ful pridna, v petek sva imeli posvetovalnico, ima že 4460 gr in 55 cm, ponoči spi od 20-2, potem pa še do 5 ali 6h user posted image .

Ne bom komentirala za nazaj, je preveč user posted image , ful so luštni vsi tamali, ostali komentarji, pa ko uspem spet brat.

Uživajte s svojimi sončki, upam, da bo kmalu lepše vreme!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.9.2008 18:25:51   
gajka
bambi14 - Pamperske New Baby iz Mullerja št. 1 in 2 (tudi poljske št. 2) so bile tudi pri nas zakon. Ampak zdaj smo mogli že na št. 3 prešaltat, ker smo že presegli 6 kg. Ker pa so št. 3 New Baby ful drage, sem vzela Baby Dry, nad katerimi sem pa res totalno razočarana. Mah, bo res treba malo plenice stestirat in najt ta najboljše za naše male ritke. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.9.2008 20:18:39   
naty13
Čer.

Kje pa ste vseuser posted image

Nejc spančka že od 19h, Jošt v postli od 19.30, pa še baje ne spi, ker je šel user posted image  preverit, gleda kot čukec, tiho pa je. user posted image

Ozziebo lepo, da si se oglasila. user posted image  Samo, da si se nekako poštimala. user posted image  Pa  user posted image  za gramčke in cm, pa za dobro spanje tvoje pikice. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.9.2008 20:42:09   
Zoja Miša
Pa res je danes zatišje tu!
Naty, priden Jošt, da ga daš kar v postlico in potem sam zaspi?user posted image   Jaz našo češlo vedno uspavam in jo spečo položim v postlico, je to narobe??? Verjetno je tvoje bolj prav. Se pravi, da ga po hranjenju kar položiš in to je to?
Tale mraz pa tudi mene nervira. user posted image
Koliko stopinj imate v stanovanju? Kaja Lina je imela prej mrzle rokice in tudi zapetja malo, pa je notri 23 stopinj. user posted image  Oblečeno pa body in plišast pajac, pa volnene copatke. Je to pramelo???user posted image user posted image user posted image
Pa super za dovoljenje user posted image . Jaz imam pregled v ponedeljek, pa da vidimo. Sicer pa, a G ti reče, sedaj pa lahko zopet, ali kako?

Sayuri, ja, čim več telovadbe. So vam dakli kakšne vaje? In zakaj ste v bistvu morali iti, vas je poslal pediater? In držim pesti za Lovrota.  Itak, pa da bo vse BP. Sicer bi ti predlagala, telovadbo z dojenčki, a mi ni jasno kako bi to izvedla z dvojčki.user posted image Res, svaka ti čast, da jih porihtaš. In da najdeš čas še za nasuser posted image .

Bambi, s temi teorijami o plenicah sem sedaj še samo bolj zmedena, katere plenice naj uporabljam.user posted image Za enkrat sem pri Pamperskah iz Mullerje, new born in za enkrat kar gre. Panika je le, če pikica fejst kaka, potem včasih pri hrbtu ven pogleda. user posted image No, to se je naredilo 3 x . In katere uporabljate ve???

Ozziebo, super za pikico. Ti pa le pazi nase in hitro okrevaj. To je pa res sranje.

No punce jaz grem pod tuš, pa menda je potem še Haus in spat. Pa upam, da bo noč tako fina, kot je bila včeraj. Če ne, pač ne, kaj čmo.
Nočko!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.9.2008 20:58:19   
anita goitan
evo, pa mam mal več časa da vam napišem user posted image zoja miša  spraševala kako blo pri pediatru: jah najprej punco premerijo, tehtajo, potem se pri zdravniku pogovoriš glede nosečnosti, sam potek, problemi,..porod..na to pa preidše na malčka. On ga seveda vsega prešlata, prečekira reflekse, ..postaviš mu vprašanja in to je to.
Zoja je res ornk zarstla, vendar so jo ob rojstvu v Kr napačno izmerili, vsaj mi2 tako sklepava, ker v 4ih tednih ne morš 6cm zrastet ali pauser posted image , nama se je že v P zdela večja kot pa 50cm.

Hm glede user posted image mi2 že kar nekja časa tko bolj na suhouser posted image , pregled imam šele 2.10. do takrat kot sem napisala, tko na suhouser posted image .
Želim vam miren večer, vsem ki že lahko user posted image enga poštenga in krepkega, ostalim vam haha ja bo treba mal počakatuser posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.9.2008 21:57:34   
matejchi
Meni se tudi zdi, da so našo narobe izmerili, ampak bomo v četrtek videli, koliko je zrastla...
anita kako pa je to na suho.. mislim da sem te danes srečala.. pri sosedu.
Naša se je danes prvič kopala, prenesla kopanje brez joka, je prav uživala, popoldan je malo spala, ampak ji manjka zraka, se prav vidi, da je težko zaspala, ker nisva šle popoldan nič ven.
Lahko noč..

Moram še tole prilepit...

Mama in oče sta gledala TV in mama je rekla:

" Utrujena sem, pozno je, grem spat !"

Odšla je do kuhinje napravit sendviče za jutrišnji zajtrk.
Napolnila je skledico s kokicami, pripravila meso, preverila zaloge s
kornfleksom,
pripravila sladkor in skodelice za jutranjo kavo .
Potem je še malo pospravila po kuhinji, vrnila brežični telefon na
njegovo mesto in imenik na polico. Zalila je rože,
izpraznila koš za smeti in obesila perilo, da se posuši.

Nato je odšla proti spalnici. Ustavila se je
pri mizi, napisala sporočilo učiteljici, pustila nekaj denarja za izlet
in pobrala knjigo, ki je ležala pod mizo.

Napisala je rojstnodnevno voščilnico za prijateljico, in si jo pripravila k
torbici.

Mama si je potem očistila obraz, odstranila ličila,
oprala zobe in nalakirala nohte...

Oče ji je rekel : "Zdi se mi, da si rekla, da greš spat?"
"Že grem" mu je odgovorila.
Potem je nalila vodo v skodelo za psa,
preverila da so vsa vrata zaklenjena in vse luči pogasnjene.
Pogledala k otrokom, jih pokrila in pobožala, odnesla njihovo umazano
perilo do pralnega stroja.
Končno je odšla v spalnico, vključila alarm za bujenje,
si pripravila oblačila ki, jih bo oblekla zjutraj. Dodala je še 3
obveznosti na seznam 6-tih najnujneših obveznosti za naslednji dan. Si
zadala cilje za naslednji dan in se končno odpravila v posteljo.

Oče je v tem času ugasnil televizor in pri sebi izgovoril
"grem v posteljo !"
In brez razmišljanja je odšel spat ...

Ali opažate nekaj nenavadnega v zgodbi? Se sprašujete zakaj ženske živimo
dlje..?
Zato ker imamo vedno obveznosti, ki jih moramo še opraviti!

Zvečer pa spat!!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 763
16.9.2008 22:02:41   
matejchi
Babica, stara 98 let, leži na smrtni postelji in želi pred smrtjo razkriti 99-letnemu možu, ki sedi žalosten ob njeni postelji, še zadnjo skrivnost. Janez, moj dragi Janez, preden bom za vedno zatisnila oči, ti želim razodeti mojo skrivnost. Pojdi na skedenj in pod tretjim stebrom na levi strani strehe bos našel dve škatli in jih prinesi.< Janez gre na skedenj in se po petih minutah vrne, noseč v rokah dve škatli. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250.000 evrov, kar oči se mu razsvetlijo. Povej mi, moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca.<   Veš Janez, poročena sva že 78 let, in vsakič, ko sva seksala in jaz nisem dosegla orgazma, sem položila v škatlo eno jajce.<   Janez postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel zadovoljiti svoje žene samo trikrat, nato pa vpraša:   In kaj pomeni 250,000,00 evrov?<   Oh, vsakokrat, ko sem napolnila škatlo z 12 jajci, sem jih šla prodat na tržnico ...<

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
16.9.2008 22:59:07   
bella02
Teja spi že od 8h, sam bomo zdaj okoli 11h še enkrat verjetno jedli. Na pregledu vse uredu.
teža 5250g (odpustna 3810g)
velika 57,5 cm (ob rojstvu 53 cm)
glavica 37 cm (ob rojstvu 35 cm)
Midva sva dobila zeleno luč za user posted image , sam je 2 dni nazaj prišla ena šibka teta, pa sva spet tam, kjer ni muh. Sva pa že sprobala, še znavauser posted image user posted image user posted image .
Zaradi dokladov sem se pomirila, saj mi drugega ne preostaneuser posted image .

krst: po maši pridemo domov, da midve pojeva, potem pa gremo na kosilo na kmečki turizem in spet domov na torto. To pa zato, ker potem pridejo še prijatelji in ne mislim torte vozit na kmečki turizem in nazaj. Pa itak bova mogli potem spet jest, kar pa najraje doma, se namreč leže dojiva. Doma bom potem pripravila samo narezek in pica namaz in nič drugega.
Avto je še vedno na klocnih, že 3-ji teden  user posted image ! Pa ta štala z dokladi, pa k pediatru nisem nesla odpustnice, pa ugotovim, da v denarnici nimam izpita (pojma nimam, kje je, jaz pa se veselo vozim po svetu), zvečer se pa še Tjaša zvrne po stopnicah. K sreči brez posledic. HB, da je današnjega dneva konec!!!

Želim vam mirno noč!
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 16.9.2008 23:01:11 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 765
17.9.2008 8:01:59   
anita goitan
jutroo,
user posted image user posted image user posted image je kuhana, postrežite si.
Uf komaj čakam da se mal ogreje in jo pičve ven!!!
Se beremo, šibam zajtrkovat dokler mi še spi v gugalniku, pod tuš mi je tiud uspelo pobegnit, čao

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.9.2008 8:03:36   
tejkaz
Jutro user posted image

Ena močna user posted image za vse nas, ki smo imeli slabo noč in ena manj močna za vse srečnice, ki ste spale. Svirala sta ga oba otroka. Moj dragi možek je vse prespal, jaz sem pa dežurala enkrat k enemu, drugič k drugemu. Še dobro, da nista bila nikoli budna oba hkrati. Sem budna že od dveh. Jaša že 5 dan ne kaka (z izjemo ko mu kaj s prdcem uide) in ga je celo noč to matralo, Evi pa ne vem kaj je bilo. V spanju je začela stokati že ob dveh zjutraj. Pa sem hodila k njej in jo božala da se je umirila. Pomagalo za 15 minut in spet jovo na novo do 6ih zjutraj ko se je namislila da bo puding jedla. Jah in kje naj jaz dobim puding ob 6ih zjutraj. Seveda je bil jok. Smotana mami. Zdaj pa seveda ne morem spati, ker nam cesto popravljajo in vse tako ropota.

Bella02, imate pa lepe mere. Pridni. Jaz sem tudi včeraj dobila M. Sicer zelo šibko, ampak je. Sem mislila da je nekaj časa ne bo. Še dobro da ti je dan minil. Ste pa res imeli pestrega.

Matejchi, dobri zgodbici za dobro jutro. Pa super za kopanje.
Anita, mene tudi zanima kako user posted image na suho user posted image Pa super glede pregleda. Kaj so pa rekli glede krvavih nitk v blatu?

Zoja Miša, pri nas imamo kar hladno v stanovanju. Sicer ne vem koliko stopinj je. Eva ima oblečen body z dolgimi rokavi in spodnji in zgornji del trenerke, Jaša pa body z dolgimi rokavi, bombažno majčko z dolgimi rokavi, plišast pajac in nogavičke čez. Jaz sem pa še v pižami user posted image . Imamo pa vedno vsaj eno okno odprto, ker sem jaz klastrofobična. Drugače pa tudi jaz Jaša položim v posteljo in zaspi sam. Vklopim zvezdico (če boš imela kdaj kaj viška denarja, ti jo res priporočam), dam na 10 minut, včasih moram vklopiti še enkrat, vendar večinoma že prvič zaspi. Poskusi jo čimprej navaditi samo zaspati, zdaj dobre tri kilce niso nič, ko jih bo pa enkrat imela 7 ali 8 bo pa že težka.

Ozziebo, WB. Bogica, kaj si morala prestati, upam da je zdaj konec z bolnicami. Pa super za dober pregled vaše pikice.

Še moje mnenje glede plenic. Pri Evi smo poskusili skoraj vse, dokler nismo prišli do Mullerjevih plenic. Zdaj jih ima že dobro leto in zares ji niso premočle niti enkrat, Jaša jih ima že od začetka in mu tudi niso premočle niti enkrat. Jaz mislim da so kot kreme, robčki in vse ostalo, tudi plenice odvisne od riti do riti. En otrok jih tako prenese, drugi drugale, tako da boste mogle same preverit katere pašejo vaši riti.

Sayuri, nas tudi čaka fizioterapija, če do naslednjič ne bo bolj mehak v ramenih. Čeprav jaz mislim da je čisto v redu. Kravice že pase kot tavelik. Bomo videli kaj nam bodo oktobra rekli.

Betty, mi imamo 19.10 krst. Po maši (pri nas je krst med mašo) bomo rezervirali dvorano v gasilskem domu, ki je čez cesto in bomo naročili kosilo (catering). Pecivo bomo sami spekli, za torto pa še ne vem. Bi mu jo kar sama spekla. Še ne vem. Imamo v sorodu veliko otrok in se bodo lahko podili po dvorani ali zunaj na dvorišču, pri nas bi bilo premalo prostora.

Naty, tukaj sem user posted image Včeraj smo šle z gorenjskimi mamicami na kavico in čvek, potem sem šla še v šoping, pa je bila ura dve, ko je bilo treba kosilo skuhati in potem na prvo pomoč. Potem smo šli še v Medvode po pošto, nato House (tiste, ki ste gledale, a mislite da je možno to, kar je naredil??) in nato spat. A velja potem za soboto?

Tatly, a samo dojiš? Če samo dojiš, si mogoče kaj takšnega pojedla? Sicer pa kolikor vem si si kupila Tržiške kapljice. Te ji lahko daš.

Joj, Košuta, kako lep nasmešek. Naš se še nič ne smeji. Včeraj se je malo nasmihal, ampak takole pa nikakor.

Gajka, super za dopust, škoda za burjo. Glede perila te pa čisto razumem. Upam da ti ga kmalu uspe pospraviti.

Majči22, upam da je že vaš očka v redu. Mene je že tako strah teh viroz. Če samo pomislim kaj vse smo imeli lani, me kar stisne. Upam da bo letos vsaj Jaša zdrav. Če bi bila pa še Eva, bi bilo pa sploh super.

Sayuri, naš bo oblečen moderno user posted image

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 767
17.9.2008 8:08:07   
anita goitan
tejka hm na suho, ja madonca a zdej pa morm tle vse razložit al kuhauser posted image user posted image , jah punce mal domišljijeuser posted image user posted image

Glede krvavih nit: mi dali tri epruvetke da zberem kakce in jih nesem v laboratorjih pa bodo videli od kod kri, dr.je reku da je mogoče tud moja-iz bradavic, taka krvavitev ki jo jaz ne opazimuser posted image , sam mene dojenje nič ne boli, razen čist na začetku ko mleko špricne, sam to je pa baje normalno. Aja pa do izvidov naj ne pijem mleka in jem mlečnih izdelkovuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 17.9.2008 8:09:33 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 768
17.9.2008 8:11:58   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Moja dva fanta budna, previta in preoblečena, Nejc se pridno igra, Jošt pa tudi v ležalniku gleda in se mal pokrega vmes ali pa ponerga, ampak zdaj je tišina. user posted image

Noč je bila super. Zbudili smo se ob 1.30 smo najprej noska sčistili (ja malo prej kot smo meli že lep ritem) pojedli in spali dalje. Jaz sem se parkrat zbudila, ker je stokal in godel v spanju. user posted image  Potem smo pa spali do 6.30, sva pojedla, podrla kupčke, pri kolcanju še mal zajtrka ven vrgla, se mal v tavelki postli pocartala, potem pa se je že naš velikan zbudil. user posted image  Aja zvečer po eni uri spanja mi je Jošt mal kašljal, pa je bila noč v redu-. Zdej pa spet mal. Ga zgleda mleko zdraži.user posted image

Moram pa še enkrat pohvalit Tommee Tippee flaško, ker res hitreje popapa vsak obrok, še zjutraj ni bilo problema, ko je ponavadi tako mučenje. user posted image

Danes grem še v Mullerja po Aptamil, ker je cenejši. user posted image  Sem pa opazila, da po aptamilu ne bruhne ven. user posted image  No včeraj je pri enem obroku, ker nisva in nisva mogla podreti kupčka. user posted image

Bella super za gramčke, centimetre. user posted image user posted image user posted image  Si mela pa pester dan. Naj bo takih prigod čimmanj. user posted image  Za krst si se pa tudi dobro organizirala. user posted image  Pa user posted image user posted image  za uspešno prestan ponovni krst user posted image .

Anita možno, da so zmerili Zojo narobe, meni se zdi, da so Jošta tudi. Pa včeraj ga je tudi, ker mu ni raztegnila do konca nog, sem bila zraven in sem videla, ampak važno, da je otrok zdrav, centimeter gor ali dol. user posted image

Matejchi ti mi pa velikokrat popestriš jutro, se pošteno nasmejim vicom, ki nam jih postrežeš. user posted image user posted image user posted image

Aja, sva dobila včeraj vabilo za 60.letnico. Od mojega user posted image  stric jo ima in to  18.okt en dan pred krstom. Bo pester vikend. user posted image  Pa še gostilna bo ista, če bova midva dobila tam seveda. Se morva prej z župnikom zment. user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 769
17.9.2008 8:12:45   
naty13
Matr tolk časa pišem, da je kava že 100X kuhana. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 770
17.9.2008 8:20:04   
naty13
Tejka če bi lahko bi mi bilo bolje za nedeljo, ker bo user posted image  100% frej. user posted image  Za soboto ne vem, kaj ima v glavi, pa ne bom vedela do zadnjega. user posted image  Pa tobogan sem mu naročila, naj ga počasi notri prinese, ker zunaj ne bo več prišel v poštev. user posted image  A ti tudi pri gorenjskih mamicah čvekaš. Sem šla enkrat mal pogledat, pa ni kej dost čveka. In je bilo v redu. Pa tamali cukri, kolk so kej stariuser posted image  Se vam mogoče kdaj pridružim, če mi uspe seveda pri dveh otrokih. user posted image  Aja pa user posted image , naj bo takih noči nič ali čimmanj. 

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 771
17.9.2008 8:23:59   
anita goitan
Punce dve vprašanji:
-že greste same z otročkom kam na pot (z avtomobilom), recimo ne daleč, po nakupih?
Jaz še nisme šla, se pa ta petek z zojo odpravlajm v LJ, do BTCjauser posted image

- a ponoči vam vaši user posted image kaj pomagajo pri podiranju kupčkov, ali eventuelenm jokuuser posted image ?
Moj spi ker pravi da sem jaz na porodniškem dopustu , on pa mora zjutraj v službo, ja no ok, sam včasih bi ga kar na luno poslala ko se ob pol 3 matrave že pol ure kupčka podret.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 772
17.9.2008 8:42:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce dve vprašanji:
-že greste same z otročkom kam na pot (z avtomobilom), recimo ne daleč, po nakupih?
Jaz še nisme šla, se pa ta petek z zojo odpravlajm v LJ, do BTCjauser posted image

Jaz sem bila že parkrat v Qlandiji, pa pri nas doma sama z Joštom ali pa z obema otrokoma. user posted image

- a ponoči vam vaši user posted image kaj pomagajo pri podiranju kupčkov, ali eventuelenm jokuuser posted image ?
Moj spi ker pravi da sem jaz na porodniškem dopustu , on pa mora zjutraj v službo, ja no ok, sam včasih bi ga kar na luno poslala ko se ob pol 3 matrave že pol ure kupčka podret.

Ponoči to jaz naredim, user posted image  gre pripravit flaško (dogovor je bil, ko sva prišla domov iz P, da ne bi preveč po stopnicah hodila, pa je še danes tako, ker user posted image  v sekundi zaspi in otroka sploh ne sliši, ko jokauser posted image  ). Drugače pa vse naredim jaz, edino podnevi mi priskoči na pomoč pri kupču, če nama ne rata. Sem se hecala, da bi mogu on otroka ponoči nafutrat, ker takoj zaspi. user posted image user posted image user posted image  Mi pomaga, ko mi lahko, npr. zdej mu on puca nosek, ker po cevki ne morem jaz tolk močno potegni, da bi kaj jaz ven spravila. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 773
17.9.2008 8:44:23   
matejchi
andrejaboris, LenaG, Ryssa čestitke za en mesec!

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 774
17.9.2008 8:49:51   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

andrejaboris, LenaG, Ryssa čestitke za en mesec!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image    user posted image user posted image    user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?