Maja T.
|
Jutro! Kako pridne čveke ste, vas berem, zelo koristne informacije izvem, edino pišem nič kaj ne . Hvala za vse zjutraj skuhane kave . Sayuri kako neprijetna situacija se vam je zgodila na morju, HB da ni kaj hujšega. Jaz bom tudi začela na Jogo hodit in komaj čakam. Gajka dobrodošla doma , kako lepe slikice iz morja in tudi druge imate tako lepe sončke . Bi vprašala glede kapljic D vitamina. Jaz še vedno dajem po eno kaplico, tako mi je rekla P. Imam pa Plivine kapljice v katerem je samo D vitamin, brez A, vidim, da pa ti Roku daješ že 6 kapljic? Mi naše babike ne bomo dali krstit, sva rekla, da se bo kasneje sama odločila, kako in kaj, je pa drugače pri nas tudi samo en boter. Bella02 prekrasne slikice, meni so angelčki tako lepi, jih zbiram, mi je moj dal veto na angelčke , ker jih je že polno stanovanje, samo kaj ko katerega vidim in ga kar kupim, ne morem si pomagat. Vidim, da je govor o aspiratirju. Mi imamo tega električnega in vam povem, da je zakon. Čisto vse muce ven potegne, Zara se niti ne pritožuje več, se je bolj upirala, ko sem ji z vatico ven vleka šmrklčke, pa tako nisem kaj dosti ven potegnila, se plača za to reskirat evrčke. Krysia kako kaj uho? Anita G. za pregled pri P. , lepo napredujete Uh Bambi izčrpno poročilo o plenicah , mi smo še kar pri Pemperskih 3-6 kg in smo zadovoljni, imam pa doma že plenice 4-7 kg, bom počasi prešaltala na te, moram samo še staro zalogo porabit Zoja Miška mi imamo tudi 22-23 stopinj, jaz jo oblačim dvojno, samo še nič kaj pliša ne uporabljam, samo bombažne bodije in pajacke, pa vsekakor copatke. Sem pa včeraj to spalno vrečo kupila, se mi zdi, da je bila tako mrzla ponoči. Mi smo pa včeraj dobili osebno izkaznico in kooooončno isofix in smo parajt za obisk bake na Hrvaškem Tejakz za neprespano noč, upam, da bo kaj danes kaj boljše brez zvezdice si ne znam predstavljat, kako bi Zaro uspavala. Ozziebo samo da je bolje, zdaj pa samo, da še na moči dobiš, pa bo oj moram iti je že alarm....