Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 23:40:37
|
|
|
|
arabela*
|
včeraj smo samo dve uri spali,jo je celo noč napenjalo,pa zvijalo,saj je spala,samo je take štime spuščala,da je joj. Komaj čakam ponedeljek,da vidim kaj bodo v posvetovalnici rekli
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 4:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
vse pridno spančkate?? No pa vam en skuham,za tiste jutranje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 7:23:08
|
|
|
|
onina
|
Za spalne halje - je fajn, da imate pri postelji še eno rezervno, ker drugi dan oz. ponoči ful švicaš - hormončki, hormončki. Pri nas smo kar zakurili. Imamo 21 stopinj, pa smo priklopili na 23. Malega bom pa previjala v kopalnici in bom prej priklopila kalorifer. Bubi - danes je bil sinko ful priden, ko je šel v vrtec. Sem mu dala ruzak na rame in se mu je fajn zdelo, tako da ni imel časa jokat. A ti zjutraj bubija kaj vidiš, predno gre v vrtec ali vse mož zrihta? Amor real - sem že enkrat omenila, da je pri nas pomagalo, ko sem nehala uživati mleko in mlečne izdelke. To ga je ful napenjalo. Drugače pa take in drugačne krče in napenjanje in... lahko pričakujete do 3-4 mesecev starosti. Dojenje - mi smo v začetku prakticirali sede, na blazini za dojenje. Ko je malček zrastel, pa leže - je res najbolj komot.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 7:24:18
|
|
|
|
onina
|
Saraya - ti imaš tudi doma že eno punčaro, če se ne motim? Kako je pa ona sprejela novega člana?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 8:50:54
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO v album sem pripopala slikico od najine RONJE, Kolk je cortkana
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 8:53:12
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... danes sem itak že jokala.... Lara tudi jaz nisem več tako dobre volje,kot sem bila vso nosečnost.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 8:54:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! A ti zjutraj bubija kaj vidiš, predno gre v vrtec ali vse mož zrihta? Bubi že sredi noči sam poskrbi, da se z mamico pocarta Zjutraj vsi vstanemo, obvezno mora gledat, kak bubiko previjem. Če pa ona slučajno še spi, pa jaz bubija porihtam. V glavnem se vidimo in pocartamo zjutraj.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 8:57:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi pa te nalepke imela.... ma kaj čem s 96 nalepkami? Mislim, a ne morejo po 10 jih prodajat? Jao, jao.... http://nakup.pikapolonica.com//fun-dekorativne-nalepke-set---podvodni-svet/0100110824878010011 Lara, midva sva jih ravno včeraj kupila v baby centru. Cca 60 nalepk (4 pole, malo večje od A4) pridejo 15 EUR, 5m dolg trak širine 10 cm pa 9 EUR. Hofer bo imel naslednji ponedeljek stenske nalepke v akciji. Po tej sliki sodeč tudi otroške motive: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_8304.htm
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:16:10
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Vidim, da spet nič akcje. Pa saj bo, samo potrpežljivo. Kahlo kaka lepa pupika je Ronja. Ful je cart. Bubi kako pa kaj tvoja Bubika spi ponoči in koliko čez dan? Malo sem radovedna, da vidim kje sva midve z Lano približno.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:16:31
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango A katera kaj ve, kako je z bark? Mi smo še tle. Danes sem bila zjutraj na CTG in povsem ravna črta za popadke Pol je pogledala vaginalno in ugotovila,da celo že spravi en prst noter-mater cela prostornina Pol je naredila pa še UZ in glede na to,da je s plodovnico še čisto vse ok,pa tudi naše dete,sva se zmenili,da pridem jutri še k njej na še en CTG. Najkasneje v petek pa moram v P, ker potem je vikend in me ne more imet več moja G v oskrbi.Se strinjam z njo. Punce držte pesti,da se začnem odpirat,pa da ti popadki končno pridejo. Včeraj sem dopoldan delala jogo,pa celo kuhinjo-elemnte pomila,pa še potleh po celem stanovanju,.....pa NIČ.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:26:44
|
|
|
|
meta21
|
Ojla, punce! Samo na hitro, ker malo težje sedim (zdaj sem samo na levi polovici riti ), ker sem včeraj malo pretiravala z gibanjem (sem bla na poti iz P že v Mullerju ). Najlepša hvala za vse čestitke in želje, sem zdaj kar ene par solzic potočila. Naš Lovro je malo prej preživel prvo domačo jutranjo nego in zdaj spi, jaz pa čakam patronažno. Oba sva OK. Jaz imam 3 šive, ampak ni panike (no vsaj do danes je ni blo), zizike mi nekaj štrajkajo, ampak mlekec počasi nastaja (zaenkrat malo dodajamo), Lovro pa je enostavno zlat. Lara hvala za stik z zunanjim svetom! Tebi in vsem, ki še čakate, želim, da čimprej pocrkljate svoje štručke ker je nepopisna izkušnja! Toliko za zdaj. Malo mam problem, ker je računalnik v kleti ampak vas bom že prišla kaj pogledat. Še to: A katera ve, kje se dobijo tiste elastične hlače za po porodu, da se ti telešček lažje nazaj naštima?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:27:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi kako pa kaj tvoja Bubika spi ponoči in koliko čez dan? Malo sem radovedna, da vidim kje sva midve z Lano približno. Ni sicer še čisto ujela ritma, ampak nekako takole: zjutraj se zbudi ob pol osmih in potem spi 8-11. Čez dan trenutno še veliko spi, običajno se zbudi 3 ure po prejšnjem obroku, potem imava eno uro previjanje + cartanje z dojenjem, na vrh dobi flaško in spet spi 3 ure. To 3-urno spanje je včasih bolj dremanje, kar pomeni, da mora bit na rokah oz. se skoz zbuja. Zvečer dobi ob 23ih flaško, potem jo mož čuva (običajno itak spi), ob kakih treh jo jaz prevzamem in se dojiva do jutra. To ne pomeni, da je skoz priklopljena, ampak po potrebi. Malo trdno spi, malo se carta, jaz pa itak spim skoz. Pa še bubija zraven cartam Da bi bila res budna (previta in sita), gledala okoli, se še bolj redko zgodi. Lahko jo budno dam v zibko, pa bo zaspala.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:28:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Meta, dobrodošla nazaj Še to: A katera ve, kje se dobijo tiste elastične hlače za po porodu, da se ti telešček lažje nazaj naštima? Baby center, Pikapolonica.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.9.2008 9:29:30 >
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:49:27
|
|
|
|
tia
|
Punce pomoč, mi lahko katera pomaga namreč pravkar sem prišla iz wc in ko sem se obrisala je bilo na papirju nekakšna sluzasta zmes prepletena t rjavimi nitkami,ali je to čep ali pa kaj drugega? Pa še to ko sem zjutaj vstal sem med nogami postala mokra ali ne veliko ali bi bila lahko to plodovnica ali pa je samo izcedek ,dajte pomagajte mi. Ob 11h imam ctg potem pa še uz,res bi še rada da bi zdržala vsaj do jutri zvečer,danes nebi rada rodila. čavči
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 9:57:32
|
|
|
|
levinjaa
|
Tia, mislim da se moraš kar v porodnišnico pokazat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:25:04
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro tia,najbolje,da se greš kar v P pokazat,lahko da je plodovnica,poglej,če je kje lužica
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:35:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ni žalostno vreme za ponoreti? Dobro, da sva bile z Lano že prej dopoldne zunaj, ker sedaj pri nas dežuje. A že kaj kurite? Mi smo danes malo zakurili, drugače pa sem prej dva dni kalorifer malo vžgala parkrat na dan, da se mi ne sprehladi. Naša hiša je bolj v senčni legi, tako da je tam od enih, dveh v tem letnem času že senca in se pozna v temperaturi. Sicer poleti nam to odgovarja, ker je manj vroče kot v mestu vsaj za 5 stopinj. Kako kaj dojite, sede z obročem ali leže. Jaz bolj sede, no čeprav danes sva pa že dvakrat leže tudi, sploh ponoči jo bom spet podojila leže, ker se mi zdi, da včasih kar lebdim ponoči sede. A se kateri že kaj dogaja? Zdaj pa že tak dolgo ni bilo nobenega bebija, da bi ena lahko odšla v Rim danes. Kakšno temperaturo imate v sobah? Men se včasih zdi s fulom hladno, čez 10 min mi je pa vroče. Jaz dojim le leže, mi je nekako lažje. sede sploh še nisem poskusila. imam pa levo bradavico čist bogo, moram uporabljat nastavek. pa mi je babca rekla, da naj se ga čimprej znebim, ker potem ne bo hotel brez. danes bom poskusla na drugi brez, ker se mi zdi že kr ok. ponoči sede dojit je pa s fulom težko, ker sem mogla to noč velik presedet, ker ga je napenjalo in se mi je takoooo spal. sem se bala, da bom kr zaspala z njim v naročju.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:43:57
|
|
|
|
petrax
|
Ojla! No naš malček spet spi pa mam mal časa. Danes ponoč smo se pa samo enkrat zbudil, tm ob 3h, pol je pa kr do 8h potegnu. Jaz tud dojim še leže, sploh zato ker ne morem še normalno sedet zarad šivov. Aja tiste k ste ble šivane, po kolkem času vas je nehal bolet? Sem pa hotla slikco nalimat v album, ampak sem očitno tak laik da nimam pojma kje se to nardi. Mi kakšna pomaga?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:47:30
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,tvoja pupika je pa pridna
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:49:08
|
|
|
|
arabela*
|
petrax,nevem povedat glede šivov.Mene nič niso boleli,tak da sploh ne vem,če sem bila šivana.Baje,da ja .Pa tud ne vem,če so mi že odladli Se da to videt,al kako
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:50:31
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,jaz pa sem si včaraj posteljo zakonsko kupla. Me spet daje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:51:43
|
|
|
|
arabela*
|
mamice,kaj vaši so tud tako zelo radi na rokah?? Mojo nonsto nekaj zvija,pa črviči,ko pa je na rokah,pa čudežno ozdravi
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 10:52:08
|
|
|
|
petrax
|
Ja jaz vem da mi je odpadu, sem mela samo enga. Ker sem ga prej čutila, zdej ga pa ni več. Ja blagor teb k te ni bolel Saraya. Pol si loh normalno sedela po porodu?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 17.9.2008 11:21:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem pa hotla slikco nalimat v album, ampak sem očitno tak laik da nimam pojma kje se to nardi. Mi kakšna pomaga? Petrax.....Greš gor v Moja ringaraja - moji albumi.... pol najdi okvirček "dodaj album"... vpišeš ime albuma, in geslo, če pač hočeš, da je pod geslom, če ne, ni treba.... Tam ku ti piše, dodaj slike.... klikni "brkskaj" in jih najdeš tam, kjer jih imaš srhranjene na tvojem računalniku.... mislim, da če fotko kvakrat klikneš ti jo prilepi.... če hočeš več fotk, ponoviš vajo.... največ 6 jih daš lahko v 1 album.... Ku končaš, klikni "shrani in pošlji"
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?