|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
16.9.2008 21:15:19   
Lara Croft
Jst bi pa te nalepke imela.... ma kaj čem s 96 nalepkami? Mislim, a ne morejo po 10 jih prodajat? Jao, jao....

http://nakup.pikapolonica.com//fun-dekorativne-nalepke-set---podvodni-svet/0100110824878010011

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.9.2008 21:18:50   
Lara Croft
Lepo je bilo z vama.....

Lahko noč

NOčko Neža.... pridi še kej.... user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.9.2008 21:29:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

v album sem pripopala slikico od najine RONJE, seveda če katero zanima

iiiiiiiiiiiiiiii......................kakšna luštna punčka.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.9.2008 21:30:54   
Ploha
punce mene pa nekaj zanima: kdaj ste pripravile torbo za v porodnišnico??

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.9.2008 21:32:55   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce mene pa nekaj zanima: kdaj ste pripravile torbo za v porodnišnico??

Kak teden pred rokom.... user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.9.2008 21:33:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst bi pa te nalepke imela.... ma kaj čem s 96 nalepkami? Mislim, a ne morejo po 10 jih prodajat? Jao, jao....

http://nakup.pikapolonica.com//fun-dekorativne-nalepke-set---podvodni-svet/0100110824878010011

saj 96 je bolj tak.... od tega je ful mehurčkov user posted image  bubi ima te v sobici, od velikih je not: delfin, kit, hobotnica, 2x morski konjiček, skrinja z zakladom. Ostale pa že niso več tak grozno velike. _Ravno prav za sobico porihtat user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.9.2008 21:34:46   
*bubi*
aja, poglej še na: www.funtosee.com user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.9.2008 21:34:53   
KAHLO
Me to you, mi se še ne kopamo, ker še popek zmeraj malo krvavi....in dokler se dokončno ne bo zacelil, se moramo tako umivati........čeprav če njej ne ugaja kar konkretno protestira, ampak jo z mojim zdaj že vema kako zamotit, da se pol prepusti umivanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbl pa jo jezi k jo ati češe.........user posted image

Neža user posted image user posted image user posted image user posted image se je treba znajt ha, da lahko kako prosto minuto izkoristiš za sebe, jaz sem prav pozorna da bejbo podojim preden greva k kosilu, ker pol ona ta čas panča k se midva hranivauser posted image pol pa kr skupaj pančava naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče vmesnih malc so pa tudi pr meni take, kr stoje pa en par grižljajev ...in že gremo daljeuser posted image

Zdaj ne najdem časa kdaj naj zlikam en kupček perila?!?!?! mah to še mi malo šepa.....

Ta vikend pridejo moji iz štajerja, se je že mami javla da bo popazla na našo pupo, da bova z mojim lahko opravla še nekaj opravkov, morava ji kupit še bejbifon, pa tud sebi nekaj za obut in obleč, pa njej tudi.....ji je že kr nekaj bodiyev premajhnih, in se prav sama sebi smejim, k mam že zdaj slabo vest da jo bom pustila samo doma, oz. me je strah da bo jokala k dež, k noče po flaški pit.....k ma najraje ziziko......ampak bom mogla čez touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.9.2008 21:40:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

O hvala.... ma prow tiste morske zadeve so mi všeč... a res nič barve ne polupi iz zida, ko daš dol? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.9.2008 21:44:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

v album sem pripopala slikico od najine RONJE, seveda če katero zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa skoraj doktorirala da sem spet spravla sliko na tak mali formatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem jaz en rač. laikuser posted image

user posted image user posted image user posted image     Kahlo - luškano babiko maš ti......user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.9.2008 21:51:54   
morango
KAHLO - res prava lepotička, taka konkretna punca.

Joj, jaz tud čakam svojo user posted image  Ona pa ne in ne ven na ta mraz. Saj jo razumem, če bo po meni, ji bo vročina ful všeč.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.9.2008 21:53:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

KAHLO, še enkrat čestitke za tako lepotičko, tudi njo bi jaz kar za nevesto imela user posted image

..... veš kaj...... obeh pa ne moreš imet ...user posted image  al lano-nejo al ronjo.......   naš bi tud rad kaj imeluser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.9.2008 21:54:16   
morango
Amor real - jaz sem bla pri Merlu ob 6.45, ko sem šla dat bris za streptokok. Zgleda, da ima takrat nekaj fore, pa naredi, tako mimogrede, še kakšen pregled.

Jaz pa moram v čet. priti tešča ob 8.00. Ma če se ne bo nič dogajalo, bi jaz še kar počakala.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.9.2008 21:55:59   
morango
naš bi tud rad kaj imel

Saj bo, user posted image , počaki, da naše lepe pupe ven pridejo.  

Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.9.2008 21:56:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
..... veš kaj...... obeh pa ne moreš imet ...user posted image  al lano-nejo al ronjo.......   naš bi tud rad kaj imeluser posted image

Ja ma res.... pol bo hotla pa še našo imet.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.9.2008 21:56:35   
morango
A katera kaj ve, kako je z bark?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.9.2008 21:59:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

A katera kaj ve, kako je z bark?

al je v P al pa user posted image  ......user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.9.2008 22:04:47   
morango
[/quote]

[/quote] Upam, da ji je lepo, tako pri prvem kot drugem opravilu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.9.2008 22:17:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

O hvala.... ma prow tiste morske zadeve so mi všeč... a res nič barve ne polupi iz zida, ko daš dol? user posted image

Hmmmm.... jaz nisem bila previdna in mi je res del ometa dol vtrgalo user posted image  Drugače pa res gre dol inj ostane lepljivo za ponovno uporabo. Pa nalepke se tudi ne strgajo, so plastificirane.

Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.9.2008 22:51:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Upam, da ji je lepo, tako pri prvem kot drugem opravilu.user posted image

user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.9.2008 22:54:29   
gold fish
babnce.... malo rabim pomoč....

a se kateri sanja kako vezo ima kiwi metoda pri cr?  sem jaz imela napisano na papirjih od poroda.....

kiwi je najsodobnejša oblika vakuma....samo kaj ima to veze  pri cruser posted image

.... pa še nekaj...našega user posted image  po hranjenju vedno ful cuka....zakaj?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.9.2008 23:25:49   
amor real
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moram najinemu Pikcu izbrat kar pestro ponudbo, da bo lažje izbral, ena mu bo ziher všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo pa dovolj tudi za Jaka, pa ostale fantiče, saj kot pravi Morango pride še punc ta mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.9.2008 23:29:15   
amor real
Amor real - jaz sem bla pri Merlu ob 6.45, ko sem šla dat bris za streptokok. Zgleda, da ima takrat nekaj fore, pa naredi, tako mimogrede, še kakšen pregled.

Jaz pa moram v čet. priti tešča ob 8.00. Ma če se ne bo nič dogajalo, bi jaz še kar počakala.

Jaz moram biti tudi tešča in vem, ja, da ima on takrat kakšne hitre preglede, samo mi je malček odveč ga tam čakat, pa pregled, pa ko pridem gor na ctg jih bo že kakih 5 pred mano, pa potem spet jit k njemu mu pokazat rezultat ctg-ja.... uh, sem že malček naveličana tam bit vsakič po nekaj ur user posted image

Joooj, komaj čakam, da grem rodit, čeprav po tihem upam še vedno na 23/9 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.9.2008 23:38:02   
arabela*
čerka babeeeeeeeeuser posted image .
Še vedno nič ne dogajauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.9.2008 23:39:09   
arabela*
Naša mala ga pa nekaj svira.Čez dan spi brez problemov,zvečer v kinderpetu pa jo zvija,pa kupčki mučijo.....
Ko pa jo imam na rokah,pa spančkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?