Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:18:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lepo je bilo z vama..... Lahko noč NOčko Neža.... pridi še kej....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:29:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v album sem pripopala slikico od najine RONJE, seveda če katero zanima iiiiiiiiiiiiiiii......................kakšna luštna punčka................. se pridružujem
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:30:54
|
|
|
|
Ploha
|
punce mene pa nekaj zanima: kdaj ste pripravile torbo za v porodnišnico??
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:32:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha punce mene pa nekaj zanima: kdaj ste pripravile torbo za v porodnišnico?? Kak teden pred rokom....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:33:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi pa te nalepke imela.... ma kaj čem s 96 nalepkami? Mislim, a ne morejo po 10 jih prodajat? Jao, jao.... http://nakup.pikapolonica.com//fun-dekorativne-nalepke-set---podvodni-svet/0100110824878010011 saj 96 je bolj tak.... od tega je ful mehurčkov bubi ima te v sobici, od velikih je not: delfin, kit, hobotnica, 2x morski konjiček, skrinja z zakladom. Ostale pa že niso več tak grozno velike. _Ravno prav za sobico porihtat
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:34:46
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, poglej še na: www.funtosee.com
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:34:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you, mi se še ne kopamo, ker še popek zmeraj malo krvavi....in dokler se dokončno ne bo zacelil, se moramo tako umivati........čeprav če njej ne ugaja kar konkretno protestira, ampak jo z mojim zdaj že vema kako zamotit, da se pol prepusti umivanju najbl pa jo jezi k jo ati češe......... Neža se je treba znajt ha, da lahko kako prosto minuto izkoristiš za sebe, jaz sem prav pozorna da bejbo podojim preden greva k kosilu, ker pol ona ta čas panča k se midva hraniva pol pa kr skupaj pančava naprej kar se pa tiče vmesnih malc so pa tudi pr meni take, kr stoje pa en par grižljajev ...in že gremo dalje Zdaj ne najdem časa kdaj naj zlikam en kupček perila?!?!?! mah to še mi malo šepa..... Ta vikend pridejo moji iz štajerja, se je že mami javla da bo popazla na našo pupo, da bova z mojim lahko opravla še nekaj opravkov, morava ji kupit še bejbifon, pa tud sebi nekaj za obut in obleč, pa njej tudi.....ji je že kr nekaj bodiyev premajhnih, in se prav sama sebi smejim, k mam že zdaj slabo vest da jo bom pustila samo doma, oz. me je strah da bo jokala k dež, k noče po flaški pit.....k ma najraje ziziko......ampak bom mogla čez to
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:40:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, poglej še na: www.funtosee.com O hvala.... ma prow tiste morske zadeve so mi všeč... a res nič barve ne polupi iz zida, ko daš dol?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:44:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO v album sem pripopala slikico od najine RONJE, seveda če katero zanima sem pa skoraj doktorirala da sem spet spravla sliko na tak mali format ma sem jaz en rač. laik Kahlo - luškano babiko maš ti......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:51:54
|
|
|
|
morango
|
KAHLO - res prava lepotička, taka konkretna punca. Joj, jaz tud čakam svojo Ona pa ne in ne ven na ta mraz. Saj jo razumem, če bo po meni, ji bo vročina ful všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:53:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real KAHLO, še enkrat čestitke za tako lepotičko, tudi njo bi jaz kar za nevesto imela ..... veš kaj...... obeh pa ne moreš imet ... al lano-nejo al ronjo....... naš bi tud rad kaj imel
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:54:16
|
|
|
|
morango
|
Amor real - jaz sem bla pri Merlu ob 6.45, ko sem šla dat bris za streptokok. Zgleda, da ima takrat nekaj fore, pa naredi, tako mimogrede, še kakšen pregled. Jaz pa moram v čet. priti tešča ob 8.00. Ma če se ne bo nič dogajalo, bi jaz še kar počakala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:55:59
|
|
|
|
morango
|
naš bi tud rad kaj imel Saj bo, , počaki, da naše lepe pupe ven pridejo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:56:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... veš kaj...... obeh pa ne moreš imet ... al lano-nejo al ronjo....... naš bi tud rad kaj imel Ja ma res.... pol bo hotla pa še našo imet....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:56:35
|
|
|
|
morango
|
A katera kaj ve, kako je z bark?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 21:59:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango A katera kaj ve, kako je z bark? al je v P al pa ......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 22:04:47
|
|
|
|
morango
|
[/quote] al je v P al pa ...... [/quote] Upam, da ji je lepo, tako pri prvem kot drugem opravilu.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 22:17:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, poglej še na: www.funtosee.com O hvala.... ma prow tiste morske zadeve so mi všeč... a res nič barve ne polupi iz zida, ko daš dol? Hmmmm.... jaz nisem bila previdna in mi je res del ometa dol vtrgalo Drugače pa res gre dol inj ostane lepljivo za ponovno uporabo. Pa nalepke se tudi ne strgajo, so plastificirane.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 22:51:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango al je v P al pa ...... Upam, da ji je lepo, tako pri prvem kot drugem opravilu.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 22:54:29
|
|
|
|
gold fish
|
babnce.... malo rabim pomoč.... a se kateri sanja kako vezo ima kiwi metoda pri cr? sem jaz imela napisano na papirjih od poroda..... kiwi je najsodobnejša oblika vakuma....samo kaj ima to veze pri cr .... pa še nekaj...našega po hranjenju vedno ful cuka....zakaj?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 23:25:49
|
|
|
|
amor real
|
Ja, moram najinemu Pikcu izbrat kar pestro ponudbo, da bo lažje izbral, ena mu bo ziher všeč Bo pa dovolj tudi za Jaka, pa ostale fantiče, saj kot pravi Morango pride še punc ta mesec
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 23:29:15
|
|
|
|
amor real
|
Amor real - jaz sem bla pri Merlu ob 6.45, ko sem šla dat bris za streptokok. Zgleda, da ima takrat nekaj fore, pa naredi, tako mimogrede, še kakšen pregled. Jaz pa moram v čet. priti tešča ob 8.00. Ma če se ne bo nič dogajalo, bi jaz še kar počakala. Jaz moram biti tudi tešča in vem, ja, da ima on takrat kakšne hitre preglede, samo mi je malček odveč ga tam čakat, pa pregled, pa ko pridem gor na ctg jih bo že kakih 5 pred mano, pa potem spet jit k njemu mu pokazat rezultat ctg-ja.... uh, sem že malček naveličana tam bit vsakič po nekaj ur Joooj, komaj čakam, da grem rodit, čeprav po tihem upam še vedno na 23/9
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 23:38:02
|
|
|
|
arabela*
|
čerka babeeeeeeee . Še vedno nič ne dogaja
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 16.9.2008 23:39:09
|
|
|
|
arabela*
|
Naša mala ga pa nekaj svira.Čez dan spi brez problemov,zvečer v kinderpetu pa jo zvija,pa kupčki mučijo..... Ko pa jo imam na rokah,pa spančka
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?