|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
15.9.2008 20:50:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka kako je bilo na prvi pomočiuser posted image  Je bila Eva danes kaj bolj pridna. Nejc je pa pozabil igrače pospravit, sem se v avtu spomnila. Se  opravičujem. Je vse tebe potem čakalo. user posted image  Pa še guma ti je šla. user posted image  Upam, da čimprej rešiš problem, da boš lahko vozičkala. user posted image

V redu. So se meni prilagajali in smo imeli samo 2 šolski uri. Eva je bila pa danes super pridna. Spat je šla brez problema. Enkrat ga je sicer zbudila, sam je bilo potem vse ok. ZA igrače se pa ne sekirat. Sem jih jaz par minut prej pospravila, tako da Eva potem sploh ni opazila razlike. Jaz sem se bolj za sekirala za piškote. KAj pa naj zdaj z njimi? user posted image Zdaj smo pa mi enkrat na vrsti za obisk, ne?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.9.2008 20:58:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka kako je bilo na prvi pomočiuser posted image  Je bila Eva danes kaj bolj pridna. Nejc je pa pozabil igrače pospravit, sem se v avtu spomnila. Se  opravičujem. Je vse tebe potem čakalo. user posted image  Pa še guma ti je šla. user posted image  Upam, da čimprej rešiš problem, da boš lahko vozičkala. user posted image

V redu. So se meni prilagajali in smo imeli samo 2 šolski uri. Eva je bila pa danes super pridna. Spat je šla brez problema. Enkrat ga je sicer zbudila, sam je bilo potem vse ok. ZA igrače se pa ne sekirat. Sem jih jaz par minut prej pospravila, tako da Eva potem sploh ni opazila razlike. Jaz sem se bolj za sekirala za piškote. KAj pa naj zdaj z njimi? user posted image Zdaj smo pa mi enkrat na vrsti za obisk, ne?

Zakaj si se zasijirala za piškote a zato, ker si jih odprla a zato ker jih je Nejc jedel user posted image  Ja ostale pa z možem mal popapcejta. Cuker v malih količinah ne škodi. user posted image user posted image user posted image  Drugač za Nejca ni panike, dva piškota gor ali dol. Sej ni bilo pred kosilom. user posted image  Saj nisem tolk zaj.....

user posted image user posted image user posted image  za Evo. Mogoče jih je pa luna prej zmetala. Danes jo je dežek prekril. user posted image user posted image user posted image

Ja vi kar pridite na obisk. user posted image  Saj veš, da ste dobrodošli. Ampak pri nas ni tako pospravljeno kot pri vas. user posted image

Moramo še tobogan notri prinest, zdej zunaj ne pride v poštev. Pa se bosta Eva in nejc lahko vozila. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.9.2008 21:34:51   
matejchi
sayuri kje ste bili to na dopustu?
Pa kje je karmar, da pove kako je z njeno kamelo.. moja je že "človeška".. lepo slišat.. samo zaorat je še treba.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.9.2008 21:37:51   
tejkaz
Naty, zato ker so ostali. Ubogi piškoti se bodo zdaj posušili user posted image Na obisk pa pridemo, ko boste povabili user posted image

Lahko noč vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.9.2008 7:59:26   
tejkaz
Jutro

Ena vroča kavica za to mrzlo jutro user posted image

Ja kje pa ste vse? Včeraj sem bila zadnja, danes prva. Spali smo kar v redu, jedli na tri ure, proti jutru na dve.

Hm, nimam kaj za komentirat. Javite se

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.9.2008 8:07:54   
naty13
Jutro. user posted image

Tejka hvala za user posted image . Pa saj sem ti rekla, da pridite. Kdaj pa sama povej, kdaj vam ustreza, samo za vikend prosim. user posted image  Povabila sem pa že večkrat. user posted image user posted image user posted image  Pa glej, da Eve kje ne pustiš. user posted image user posted image user posted image  

Spali...... zvečer smo hitro zaspali ob 20.30, ampak ob 1.30 smo noska pucali, jedli, potem pa še enkrat noska pucali, potem pa ne zaspat do 4h. user posted image user posted image user posted image  Ja jaz pa še malo dlje nisem zaspala, ker sem bila čisto zbujena. Potem smo pa spali do 6.45, jedli in zdej Jošt spi, vsaj prej je, ko sem ga šla gor gledat. user posted image  Nejc se pa že igra, jaz bi pa rabla ne vem kakšno kavo danes.

Pa še G imam, pa se mi sploh ne da iti. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.9.2008 8:09:49   
tejkaz
Ja vem da si rekla naj pridemo, sem mislila da boš še dan povedala. Jah,mi lahko pridemo že to soboto. Ne bom Eve nikjer pozabila, brez skrbi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.9.2008 8:47:31   
anita goitan
jutro,
končno mal sončka, Zoja sedaj v gugalniku nina ko se pa prebudi se nafutrave in šibneve mal po kamniku, mami si lubenico kupi da vsaj nekja vitaminov pojeuser posted image .
Ob 13ih imamo pa pediatra vam bom popoldan poročala kolk smo že velikiuser posted image

sayuri glede oblačil za krst: namen imam ji kupit nekja kar bo še nosila, izjemoma če mi pa v Italiji pade kaj res dobrega v oči (belo, vendar ne kič) ji bom pa tisto kupila.

Želim vam lep dan, izkoristite ga

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.9.2008 10:57:02   
miškolinček

user posted image

Čao punce,sam da vas pozdravim pol grem pa tamalga nafutrat.
Danes je pa zatišje tle gor,kje pa ste vse? Erin kje si, a ti Tilen že da kaj dihat?

Sayuri,jaz sem kupila oblačila,ki jih bo še nosil,isto sem pri Erazmu. Tiste kičaste cunjice mi niso všeč,tudi sama ne bi nikoli kaj kičasta obleklka,nisem tak tip človeka. Še našminkana nisem nikoli.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.9.2008 10:57:39   
miškolinček
kaj je pa zdaj to,zakaj je moj smajl v okvirju,user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.9.2008 10:58:21   
Neža7
bella02.... Kakšne lepe slike. Angeli so meni vedno bili čudovite, da jih imam kar par že doma.

sayuri.... Tako je user posted image  Saj na vas pomislim, ko mi doma praznujemo.
Jaz ne moram verjet kako čas hitro mine. Še 8 mesecev in nazaj v službo in mala v vrtec user posted image  

gajka.... Večeraj sem dobila od občine Velenje malo čez 83 evro. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.9.2008 10:58:58   
majči22
da se na hitro javim z Lino na rokah. Ma že včeraj cel dan ni dala dihat pa mislim,da bo dones podobno.
Vse tiste,ki porebujete aspiratorje takega kot ga ima miškolinček vam bi ga lahko zrihtala po kakšni nižji ceni, saj je moj bratranc zaposlen pri temu uvozniku Dr. Gorkiču iz Logatca. Pa tud za kakšne druge stvari,ki jih ima on v prodaji.
Kasneje ko začnejo rasti zobki našim malčkom imajo oni eno dobro mazilo za dlesni. No sam tok da veste.
Drugač smo pa bolj tko,saj je naš očka staknil eno virozico in mu je slabo pa tak napet trebuh ima. Upam, da ne bove tud midve česa staknle.
LP

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 737
16.9.2008 11:01:06   
majči22
bela02 kje se pa kupijo take slike so res lepe za okrasiti sobico s angelčki za našo angelčka

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 738
16.9.2008 11:27:53   
gajka
Ojla! Mi smo se pa včeraj vrnili z morja. Smo vsi prav uživali. user posted image Nas je pa burja domov pregnala, ker je tudi v marini kar nekaj valov ustvarila, ki se ponoči ful slišijo, ko tolčejo v trup čolna in so Roka kar pogosto zbujali zadnjo noč. user posted image Je bilo pa v četrtek v Izoli tako vroče, da nam je Rok skoraj zakuhal, tako, da je kar v sami plenički v senci dremal. Je bil tudi kratek bodi preveč. user posted image V glavnem, zdaj smo spet v ''domači oskrbi'', samo ogromno pranja me še čaka. user posted image user posted image

kaja02
- jaz dajem Roku AD3 kapljice postopoma. Sem mu jih pa začela dajat pri 6 tednih, ker je bila prej pri 4 tednih, ko sem jih dobila, prehuda reakcija - krči. user posted image Dozo sem začela z 1 kapljico na dan (zjutraj) in jo povečevala za 1 kapljico nekje na 4 dni. Jutri štartamo že s 6 kapljicami. user posted image

Zoja Miša
- kaj pa, če user posted image za v avto oblečeš malo manj, pa jo za na poti od stanovanja do avta z dekico pokriješ?

Neža7 - vau, a celih 83 EUR nam občina podari? So pa zelo radodarni... user posted image user posted image Še sploh nisem oddala vloge, ampak jo vseeno bom. Kaj vse pa je treba nest od papirjev in kam?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.9.2008 11:30:22   
tatly
oj mamice in otrocicki kje pa ste???se vse cartate????????????????kaj naj dam stelli za vetrove?jo tak mantra

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
16.9.2008 11:45:30   
gajka
Še nekaj slikic z morja... user posted image

Med podiranjem kupčka po obilnem obroku:
user posted image

Med ležanjem na plaži:
user posted image

Na sprehodu:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
16.9.2008 11:53:26   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj mamice in otrocicki kje pa ste???se vse cartate????????????????kaj naj dam stelli za vetrove?jo tak mantra

Če nimaš nobenih kapljic ali pa čaja, ji masiraj trebušček ali pa ji počasi suči spodnji del telesa levo in desno (jo daš na hrbet in primeš za stegenca, nogice naj ima pokrčene).

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.9.2008 12:00:15   
tatly
gajka kere kapljice ali caj pa je za to?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
16.9.2008 12:29:34   
košuta
Oj!
Končno sem prebrala zadnjih par strani, da približno vem, kaj se pogovarjate. Teota imam v naročju in je priklopljen, je postal ful miren in sem mislila, da je zaspal. Pogledam - mali se šverca! Je gledal v ekran in bral naše čveke, lump. user posted image  Sem mu hitro spet zizo uturila in zdaj spet malo cuclja. Nama je ati dudo s seboj odpeljal v službo, smo jo pozabili v avtu... Danes bi pa prav prišla, čeprav jo drugače ne mara preveč. Bi kar naprej cucljal.

Mi imamo krst 28. tega meseca, naslednjo nedeljo. sem mu pa kupila čisto preprost bel kompletek, ki ga bom lahko kombinirala še s čim drugim, žametne belo-modre copatke je dobil zraven telegrama. Pri nas je navada, da imajo otroci enega botra/botro. Mi je čudno, ko ima nečak 2 (na Gorenjskem) - po moje, če je boter za kaj, je dost eden, če so pa zanič, jih je lahko pa 5, pa ni učinka...

Slike z angelčki so pa fenomenalno lepe. Tudi mene zanima, kje se bi jih dalo kupit. Bi rada, da ima naš mali, ko bo imel svojo sobico, tudi nekaj podobnega na steni.

Kake luštne otročke imate/imamo doma! user posted image  Si sploh nisem predstavljala, kako so lahko luštni, pa imam dve mlajši sestri. V svojega otročka se res zaljubiš.user posted image  No, tule je pa še slikica naše žabe, kako se smeji.

user posted image

Meni se pa tako lušta user posted image ... Bogi moj dragi, ima še kar post, pa še bo 14 dni.user posted image  Eh, jaz bi že prej...user posted image  Saj mi nič ne fali...
Fajn se imejte! 

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.9.2008 12:36:53   
gajka
tatly - tole je zadnjič bambi14 izbrskala:

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Splošno o krčkih
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=645261

Kako lahko pomagaš (1001 nasvet by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1814685

Povijanje v štruco - kako umiriti jok (by guppy)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1878811

Masaža novorojenčka ob krčkih (by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

Kapljice in ostali pripravki:
- Gas Bimbi (lahko kupiš v zeliščni lekarni v City Parku)
- Sab Simplex (lahko kupiš v vsaki lekarni brez recepta)
- Sab Simplex + zelišča (lekarna Vir - vprašaj nano27)
- Lefaxin, Antiflat (nabavijo se v Avstriji, Italiji ...)
- koroške kapljice (naročiš po tel. 02/875 07 02 in dobiš po povzetju ali kupiš v lekarni Lj. WTCja, v kleti)
- zrnca laktoze za boljšo prebavo iz Muellerja
- homeopatske kroglice Colikind (naročiš v trgovini Arnika Škofja Loka 04 513 19 84 - tam se dobi tudi Oleovit oz. D3 kapljice - jih ni nujno iti iskat v Avstrijo. Če ima otrok krče, so te kapljice boljše od AD kapljic pa še dozira se le eno kapljico na dan - ali greš iskat v lekarno v Italiji
- LCA jogurt (zdi se čudno, ampak beri link):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1007208&mpage=1&key=lca&#1007590
- kuminov sirup (Dobiš v lekarni. Lahko ga daš v čaj ali nekaj kapljic na žličko. Pomaga pri napenjanju, ampak ni za pretiravat, ker ti otročka lahko zapre):
Kolike http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1658
Kumina http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1519

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.9.2008 13:01:20   
Zoja Miša
No pa je Kaja Lina končno zaspala.
Včeraj je imela en siten dan. Luna?!? Ne spati, samo jesti in sitnariti. Ne biti na rokah, pa ni fajn v ležalniku, pa niti na sedežniuser posted image , potem sva šli ven za 45 min, in je za 20 minut zaspla v vozičku. Potem pa spet sitkala naprej. Je tudi zvečer zaspala komaj ob 21h, mojemu na rokah. A je bila celo noč pridna, sva jedli ob 1h, pa ob 5h in zjutraj potem skupaj spali do 8.30h!user posted image  Sem kot nova danes.
A do sedaj sva imeli akcijo. Najprej sva jedli, potem pol ure v gugalnilku, potem sva se šli po postli valat (se valiti, kravce pasti - ni tako kot Jaša, a se trudiuser posted image ) pa pravljico sva prebrali, je zaspala za 15 min pa sva potem morali jesti in se 2 x previti in potem je sedaj komaj zaspala. Zdaj bo verjetno do 16h mir. Bom lahko veliko naredila, moram cote obesit in kaj skuhati. Popoldne bova šli pa malo ven.

Bella, lušten spomin bosta imeli tvoji hčerkici!
Neža, Sayuri za 2 meseca!user posted image  Madonca čas beži!

Sayuri, glede cifre pa le javi, pa upam, da ti zrihtajo, da boš imela staro. Sedaj pa si le vse podatke (številke) na računalnik naloži, da boš imela back up). Ziher je ziher.

Krysia, upam, da je tvoj uho bolje!

Anita, kako je bilo pri pediatru? Kaj vse ti je povedal. Me res zanima kako to izgleda. Info, prosim.

Gajka, lepo da ste uživali. Vreme ste do sobote imeli super! Pa kakšno morski slikico, prosim. Uf si že! user posted image  Bravo!!! Glede oblačil, bom pa tako naredila, kot si rekla, ja, ker avto je itak v garaži.user posted image

Kja pa ste vse. Ni časauser posted image . Bodite pridne.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 746
16.9.2008 13:07:52   
bella02
No, pa nas je srečal prehlad. Zaenkrat ji dajem fiziološko v nos. Baje obstaja še en aspirator za nos in sicer na baterije. Je malce dražji, tam okoli 40eur, pa baje najbolš od vseh prej omenjenih. Ga verjetno jutri dobim.

majči22, prvo sliko sem kupila v trgovinici, ki se drži cerkve na Rakovniku, drugo pa v Škofijski knjigarni na Mačkovi v centru LJ. Tudi jaz sem mahnjena na angelčke. Sem si ga hotla dat že takrat za avatar, pa nisem znala. So mi pa te slike krasne za darilo in tudi Eva, moja krščenka, jo je dobila za krst.
Če bo katera šla po sliko na Mačkovo, naj gre čimprej, da jih dajo še v okvir, mesec nazaj so imeli ful malo izbire.

Sem pa danes ful jezna. Sem dobila odločbo za otroški dodatek. Ker sem v letu 07 prek študenta zaslužila 106eur, pademo za 1,40eur v naslednji razred in tako dobim cca 70 eur manj na mesec, se pravi, da bom v letu ob 840eur!!!!! Halo!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image

Oh ja, je, kar je. Ob 3h imamo pediatra, ob 6h pa srečanje za krst. Se slišmo zvečer.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 747
16.9.2008 13:17:19   
tatly
mi imamo kuminov sirup kaj mislite jo zato mantra?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 748
16.9.2008 14:33:40   
naty13
Dan.

Je zatišje tukaj danes. user posted image  Pa saj niste vse zunaj. user posted image  Je mraz ko user posted image , je prej user posted image  zakuril, da bomo meli toplo. Smo prišli šele ob 13.30 domov. Sta bila Jošt in Nejc v varstvu pri moji mamici, jaz pa sem bila pri G.

Zelena luč za user posted image . user posted image  Ampak prej bo treba eno noč prespat. user posted image

Pa še v BC sem zavila, ker je tko mrzlo sem za oba naša fanta kupila žabice pa za Jošta kapo za pozimi, pa še flaško od Tommee Tippe, ker je mehkejši cucelj. Sva jo sprobala in sva bistveno hitreje pojedla. No pojedla 95ml, ampak v vsaj spodobnem času. user posted image  Sprobala Aptamil in že med hranjenjem se je pošteno pokakal brez kakšnega pretiranega napenjanja in mučenja. user posted image  Imam še za dva obroka in bom videla. user posted image  Mi pa danes ne podira kupčkov in posledično potem ven meče. user posted image  Postla njegova in najina zalita. user posted image

Gajka velik in močan je vajin Rok. user posted image  No samo, da ste vsaj uživali ta teden in da ste meli vsaj nekaj toplega vremena. user posted image

Košuta tudi tvoj Teo je fleten. user posted image

Bella, lahko si jezna, ker se ti je zaradi enega evrčka zmanjšal otroški dodatek. Ja na koncu leta se pa pošteno pozna. user posted image

Anita z Zojo dobro opravita pri pediatru, Bella ti pa sTejo dobro opravi. user posted image

Tejka kje pa si ti danesuser posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 749
16.9.2008 14:38:45   
betty
zivjo!

bella 2- hvala za nasvet/idejo/lokacijo kje se dobijo angelcki,svece za krst. Nisem vedela, da je tudi na Rakovniku.
otroski dodatek - socustvujem s tabo :(

Tudi mi razmisljamo o krstu 19.9.08. Kam boste sli pa potem po krstu? kosilo? mi gremo na kosilo. cca 40 ljudi. moramo se najti lokacijo gostilne, pa z zupnikom se moramo se zmeniti za fisken datum in uro.

boter- samo en, ceprav tasca pravi ,da naj bi bila dva. jst sem imela samo eno botro  in zelim, da ima Rok tudi.

lp

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!