Zoja Miša
|
No pa je Kaja Lina končno zaspala. Včeraj je imela en siten dan. Luna?!? Ne spati, samo jesti in sitnariti. Ne biti na rokah, pa ni fajn v ležalniku, pa niti na sedežni , potem sva šli ven za 45 min, in je za 20 minut zaspla v vozičku. Potem pa spet sitkala naprej. Je tudi zvečer zaspala komaj ob 21h, mojemu na rokah. A je bila celo noč pridna, sva jedli ob 1h, pa ob 5h in zjutraj potem skupaj spali do 8.30h! Sem kot nova danes. A do sedaj sva imeli akcijo. Najprej sva jedli, potem pol ure v gugalnilku, potem sva se šli po postli valat (se valiti, kravce pasti - ni tako kot Jaša, a se trudi ) pa pravljico sva prebrali, je zaspala za 15 min pa sva potem morali jesti in se 2 x previti in potem je sedaj komaj zaspala. Zdaj bo verjetno do 16h mir. Bom lahko veliko naredila, moram cote obesit in kaj skuhati. Popoldne bova šli pa malo ven. Bella, lušten spomin bosta imeli tvoji hčerkici! Neža, Sayuri za 2 meseca! Madonca čas beži! Sayuri, glede cifre pa le javi, pa upam, da ti zrihtajo, da boš imela staro. Sedaj pa si le vse podatke (številke) na računalnik naloži, da boš imela back up). Ziher je ziher. Krysia, upam, da je tvoj uho bolje! Anita, kako je bilo pri pediatru? Kaj vse ti je povedal. Me res zanima kako to izgleda. Info, prosim. Gajka, lepo da ste uživali. Vreme ste do sobote imeli super! Pa kakšno morski slikico, prosim. Uf si že! Bravo!!! Glede oblačil, bom pa tako naredila, kot si rekla, ja, ker avto je itak v garaži. Kja pa ste vse. Ni časa . Bodite pridne.