|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.9.2008 15:12:19   
san
jagoga, naš urban je tud bolj za sladkouser posted image

nčk, izidor je zelo rad v vrtcu, prav uživa. sploh je nor na pomočnico vzgojiteljice, res jo ma rad. on bi njej kupu uhane, pa čevlje s peto, pa poročno obleko... na morju je reku: jaz tako pogrešam mojo lepo ninouser posted image . sicer ima rad tudi vzgojiteljico, ampak čez nino je pa ni. tud če se krega nanj. no, v glavnem tudi prijatelji v vrtcu so super in se zgelda dobro tam počuti. pa hrana mu tudi ustreza.

mi pa nobena še ni očitala, zakaj ga imam v vrtcu. sem jim jasno že na začetku počitnic povedala, da bi ga sicer lahko imela doma, ampak od mene potem nima nič, ker urban skoz na rokah visi, pa potem revež vedno čaka, da pride na vrsto in men je to hudo, da se z njim ne morem igrat. no, zdej je ža malček lažje, k je urban tolk večji, pa ne joka več po cele dneve in že kaj šteka. no in takrat, ko sem ji to povedala, se ji je kar zasmilu in ga je še bolj začela crkljatuser posted image . jaz se na kaj takega sploh ne bi ozirala.

no, zdej morm pa urbana kar zbudit, ker je že zdavnaj čas, da greva po otroke

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
16.9.2008 16:23:16   
Klaudy
ojla,

komaj se najdla čas, da se vam oglasim, ter javim da smo prispeli domov iz morja. Bilo je super in tudi user posted image  je uživala.

Danes pa sem doživela pravi šok. Namreč bile sve pri P in pri nas je tako, ko pri v ZD moraš po stopnicah da lahko prideš na otroški oddelek. Pač zato sem pustila voziček odspodaj, nič sluteč, da bi mi lahko kdo v ZD kaj ukradel, pa tudi v taku majhnem kraju, zagotovo ne.
Pa me je pamet srečala, ko sve prišle do vozička. Ta še je na srečo bil, vendar sta izginili igrački, ki ju je Kaja imela pripeti na njega. user posted image user posted image user posted image Sploh nisem mogla realizirat, da se je to res zgodilo in da nekdo to lahko stori. Sploh pa ti dve igrači nista bili dragi. Vsa srečna sem bila, da še ni odpeljal vozička. Igrački pa bom kupila novi, ena je bila stara le en dan.

No, P je rekla da napredujeva super in sem jo tudi vprašala za tisto ko sem vas zadnjič vprašala, da ko če jo nesem drži rokice nazaj. REkla mi je, da se je tako mogoče navadla, drugače ima strukturo rok v redu in da se tudi steguje naprej ter drugače daje rokice naprej. Svetovala mi je, naj jo potem nosimo raje drugače.

Joj ste pa ful velik napisale odkar me ni bilo. upam, da bom imela čas vse za nazaj prebrat, ker nisem še čist nič.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
16.9.2008 16:27:02   
Zofy
Tale stran za čeveljčke je super: http://www.malamasa.si/si/

So pediped čeveljci skoraj po isti ceni kot na ebayu...

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
16.9.2008 17:56:35   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

v album sem dala ene copatke, imajo pa seveda še več poslikav in več različnih barv!
e-mail: zoran.marijanovic@triera.net

če katera hoče, naj jim piše potem ti pa oni pošljejo po e-mailu, kakšne imajo!

Koliko pa stanejo ti copatke, jaz imam ene podobne zdaj v uporab, sem jih za darilo dobila.

pol ti pa ne smem povedat kolk so!user posted image

če naročiš ene 14 eur, če pa dvojne so pa ene 13, pa oni plačajo paštnino! 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
16.9.2008 17:59:55   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, copatki: menda jih imajo tudi v Zari (usnjene). Sem vidla na prijateljičini punčki in so res ful ful luštni!!
Sem pa nekaj časa nazaj zasledila link za naročilo preko spleta (ebay pa še nekaj). A si je katera te linke spravila in jih lahko spet prilepi?

Kako pa je s številkami? Jaz pojma nimam katero št. naj kupim za Julijo...

prej sem pa s sosedi govorila, pa je rekla da jih imajo v pikapolonici tudi!

jaz sem Lanu izmerila nogo, pol so mi pa oni povedali katere, so pa po mesecih, 6-12,....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
16.9.2008 18:02:28   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm

Če mogoče to misliš. Jih pa baje ena na rr prodaja.

mislim da je to ta e-mail, ki sem ga jaz napisala

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
16.9.2008 18:12:10   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

azzura, zdej imamo izgovor in bomo morale na hitro ponovit srečanje.

No, tako ja user posted image .
vsekakor Azzurra želim Liamu, da se čim hitreje pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....vagina user posted image user posted image user posted image ....res me je nasmejal! ma mi je žal da te ne bo user posted image .

Pa Vilma user posted image user posted image user posted image  tvojemu postu o Dominiku, ki se je želel ob treh zjutraj igrati z avtom....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
16.9.2008 18:26:38   
Dinki
Ja teli copatki so res kjut. Je pa tko, da pri našem Titu nič to ne drži po mesecih. Sem mu danes zmerila nogico in je dolga dobrih 11 cm. Ko sva bila danes v H&M ju so imeli kar nekaj tako velikih čevljcev, ampak niti enih nisem spravila na njegovo nogico user posted image ....zgleda ima precej visoko nart in široko nogico. Skratka si ne upam kar tako naročiti brez da bi mu prej pomerila.
danes sem si tudi jaz stanjšala denarnico in kupila Titu nekaj novih stvari (bundico, kapo, žabice, hlače,...) sem ga prej oblačila, sva imela modno revijo user posted image .

San, tale Nina se pa res dopade Izidorju, kako ljubko user posted image user posted image .

Ste govorile o luni. Moj Tit ima včeraj in danes operne vaje. Že drugi dan vriska na ves glas in to s takim tonom user posted image ...ga povleče iz pete user posted image . Sva danes hodila po City parku on je pa piskal in vriskal ves čas....so se mu nekateri prav nasmejali. 
Ko sva prišla domov pa je prvič dobil bučko in se mu je prav dopadla user posted image .

Klaudy, dobrodošla nazaj iz dopusta!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 16.9.2008 18:27:55 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
16.9.2008 19:09:52   
mumu
Tale stran za čeveljčke je super: http://www.malamasa.si/si/

So pediped čeveljci skoraj po isti ceni kot na ebayu...

mi jih mamo, in smo sper zadovolneuser posted image , kupila sem ji tiste od 0-6 pa so ji še mal velike, ampak naša je bol majhne sorte. Bomo pa mogel počas že večje nabavt. Ja cena je pa ista k na ebayu, tko da se splača kar v slo kupet, sam izbora je pa na ebayu večja. Naslednje k bomo kupvale jih bomo skupej z eno vozičkarco pa si bomo stroške pošiljanja in carine razdelile.

zdej se gremo pa kopat in spat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
16.9.2008 19:52:12   
Katiandi
Ojla!
Js bi tud kupla kake po ebayu pa nimam pojma kako. Bi lahko latera mal opisala, kako je s poštnino in kako plačaš, pa če je še kaj drugega pomembnega. A rabiš kreditno kartico, ker js mam sam maestro. Vem, da ste že nekaj pisale o tem, sam sem bolj na hitr gledala pa mi vse iz glave pade.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
16.9.2008 20:28:55   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Ali vam je že kdo očital, češ zakaj imate starejšega otroka v vrtcu, če ste pa vi doma na porodniški? meni je to med vrsticami očitala vzgojiteljica.

skoraj ne morem verjet ... če je med vrsticami, torej namigovanje ... je velikokrat v resnici nesporazum, saj veš .... malo tvoje slabe vesti + vzgojiteljičin slab dan = user posted image

Poleg tega že zdavnaj ni več tako, da je  vrtec le varovanje otrok,  temveč gre za npr. socializacijo v vsem pomenu te besede in tudi za učenje ... skratka, ena zavedna vzgojiteljica, naj ne bi namigovala da je ona in  njeno delo tako nepomembno in tako lahko, da bi ga lahko mimogrede uredila ena mamica z malim dojenčkom (in po večini več ko 8ur odsotnim možem).

Moj sine ni prav lahek kaliber ... pa mi nobena vzgojiteljica ni nič namignila v tej smeri. Pa vidim veliko mamic, ki imajo še dojenčke, ko hodijo v vrtec po svoje otroke ...

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 16.9.2008 20:38:57 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
16.9.2008 20:46:08   
Lona76
Evo pa je prazna denarnica. Sem kupila še za Tajo za krst, ker ga imamo naslednjo nedeljo, pa neki malga za tilna in zame ene hlače pa flis pa ni več porodniške user posted image . Drug del požrejo krediti.user posted image

Katindi za copate na Ebayu sem že spraševala kok stane poštnina. In sicer za en par stane 4USD, za 2-3 pare 8USD, za 4-7 parov 13USD. Sem razmišljala,da bi jih mal več kosov naročila pa bi se mi že splačalo. Mislim pa da je carina 20%. Kako pa plačaš pa če rabiš kartico pa ne vem. To bo pa Dinki vedla.

Taja že spi, jo je dal dons očka spat, Tilen bo pa tut zdejle pikeru, ker je že full zaspan. Je mel dons spet neke izpade. Se je z mobiteli (ki ne delajo) igral. Je reku da ga skos babe kličejo pa hočjo da jih pelje na tortico user posted image .
Zdej ga grem spat poslat, jst pa tut počas.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
16.9.2008 20:47:32   
tina50
sem gledala prej vremensko, pa za petek ni kazalo dežja, še za soboto ne, tako je potem večja možnost, da ga v petek ne bo!user posted image user posted image

Lan panča, upam, da se spet ne zbudi kmalu! možek pa tud tukaj malo drema!

so danes šli gledat s sodelavci eno punčko od sodelavca (pri nas se reče nazbok), ki je dva dni mlajša od našega Lana! pa je gledal slike in mi je povedal, da so ji dali pred enim mesecem celo čokolado v roke in jo je jedlauser posted image
,pa danes ji je dala pecivo, pa kruh-bel,.......sej ne vem a sem jaz hecna al kaj? men še na pamet ne pride, da bi mu kaj dala takšnega! pa naš mali še itak ni zainteresiran za GH, kej preveč!

sem hotla še nakej vprašat glede riža! a, to jim daste bel oluščen riž ali rjavega?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
16.9.2008 20:48:57   
Vilma
NČK jaz pa verjamem, da so tudi take vzgojiteljice, namesto zavedne, fajn žleht!

Meni je par ljudi očitalo, da imam sina v vrtcu, jaz pa na porodniški doma. Najbolj me je bolelo, ko mi je to očitala daljna sorodnica. Ne bom pozabila najinega pogovora pred parimi meseci.
Ona: A Dominik je v vrtcu?
Jaz: Ja
Ona: A ne bi blo boljš, da bi bil zdej doma. Sej Julija je že velika in pridna (bila je stara cca 2 meseca in takrat je bila res dojenček iz knigic. Je jedla in spala).
Jaz: Ne, ne bi mu bilo boljš doma. V vrtcu je rad, jaz pa imam čas samo za Julijo.
Ona (glede na to, da sem oštro in jasno povedala mnenje): No ja.
user posted image  user posted image  user posted image
In tudi ostalim vidim v očeh in odgovorih, da mislijo zares tako.

Meni še danes ni vseeno, da je Dominik v vrtcu, jaz pa z Julijo doma. Tudi sin je še majhen, star komaj 21 mesecev.  Zato me še vedno zelo zabolijo taki komentarji. Sem jih slišala tudi od bližnjih kolegic. Moraš imet kar trdo kožo, da to preneseš.

Neposredna povezava do sporočila: 4139
16.9.2008 20:50:54   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Niiiiiinauser posted image ... san, potemtakem si tako rekoč že tašča? user posted image user posted image user posted image  

Vsi ti čeveljčki, katerih ste dale link niso to, kar si predatavljam za to vreme ... so nekako pretanki, oz. ko natakneš gor konkretne nogavičke, teh copatkov gor ne dobiš ... za noter so pa najboljše nogavičke, ki imajo spodaj bremzice (npr. ko bojo poskušali s prvimi koraki). So pa copatki (vsi linki!) vsi po vrsti user posted image !!!! In prav gotovo jih bom hotela kupit tam nekje februarja ... če je še katera tako namerava se lahko združiva pri ankupu in prihranimo pri poštnini ...

Neposredna povezava do sporočila: 4140
16.9.2008 20:51:20   
tina50

Taja že spi, jo je dal dons očka spat, Tilen bo pa tut zdejle pikeru, ker je že full zaspan. Je mel dons spet neke izpade. Se je z mobiteli (ki ne delajo) igral. Je reku da ga skos babe kličejo pa hočjo da jih pelje na tortico user posted image .

user posted image user posted image user posted image  kolk je pa star?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.9.2008 20:55:38   
Naša črtica koraka

Seznam vedno prav pride ...
user posted image user posted image SEZNAMČEKuser posted image user posted image
vseh, ki nameravamo priti v petek 19.9.08 ob 11h v čolnarno v tivoliju v Lj:

NČK,

Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.9.2008 20:56:40   
tina50
zdej pa hitro pod tuš, potem pa dr.housa gledat!

Lahko in mirno noč vam želimuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.9.2008 20:57:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
so pa copatki (vsi linki!) vsi po vrsti user posted image !!!! In prav gotovo jih bom hotela kupit tam nekje februarja ... če je še katera tako namerava se lahko združiva pri ankupu in prihranimo pri poštnini ...

Sem ravno hotela predlagat, da se zberemo in skupaj naročimo čeveljce. Tako, da jaz sem zraven NČK!
ZA zdaj pa tudi jaz ne vem kaj naj kupim. Sem bila ravno v Zari in tam imajo prav škorenjce, so pa 25€. Se mi zdi kar drago za nogice, ki še ne hodijo... Sej pozimi bomo itak imeli (no, vsaj jaz) vrečo za noge, tako, da ne bo take panike s čevlji. Spomladi pa bomo šminkirali s kakimi frajerskimi čeveljci, heheuser posted image

Naša Julija pa je pred 5 min zaspala in upam, da se ne bo zbudila čez pol ure in mislila, da je to njen večerni dremežuser posted image

Zdaj pa grem dr. House gledat...jupiiii

Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.9.2008 20:57:52   
tina50

user posted image user posted image SEZNAMČEKuser posted image user posted image

NČK,
TINA50

Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.9.2008 20:58:01   
Zofy

NČK,
Zofy

Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.9.2008 20:58:51   
Zofy
Ups, me je Tina50 prehitelauser posted image

NČK,
Zofy.
tina50

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.9.2008 21:04:21   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

NČK jaz pa verjamem, da so tudi take vzgojiteljice, namesto zavedne, fajn žleht!

Meni je par ljudi očitalo, da imam sina v vrtcu, jaz pa na porodniški doma. Najbolj me je bolelo, ko mi je to očitala daljna sorodnica. Ne bom pozabila najinega pogovora pred parimi meseci.
Ona: A Dominik je v vrtcu?
Jaz: Ja
Ona: A ne bi blo boljš, da bi bil zdej doma. Sej Julija je že velika in pridna (bila je stara cca 2 meseca in takrat je bila res dojenček iz knigic. Je jedla in spala).
Jaz: Ne, ne bi mu bilo boljš doma. V vrtcu je rad, jaz pa imam čas samo za Julijo.
Ona (glede na to, da sem oštro in jasno povedala mnenje): No ja.
user posted image  user posted image  user posted image
In tudi ostalim vidim v očeh in odgovorih, da mislijo zares tako.

Meni še danes ni vseeno, da je Dominik v vrtcu, jaz pa z Julijo doma. Tudi sin je še majhen, star komaj 21 mesecev.  Zato me še vedno zelo zabolijo taki komentarji. Sem jih slišala tudi od bližnjih kolegic. Moraš imet kar trdo kožo, da to preneseš.

Na ohceti ti sigurno ne bojo očitali, da si ženina pri njegovih 21. mesecih vozila v vrtec ... če pa ti slučajno kdo bo, je pa tam TORTA in RDEČE vino user posted image .

Komentarje pa imajo vedno in samo tisti, ki imajo svojo zadnjico udobno nameščeno ...

Si krasna mama Vima
in prav si se odločila
in škoda tvojega srčka za taka neandrtalska očitanja ... pa saj je samo vrtec, nisi ga dala v internat !!!

Ja, zlobe je pa povsod veliko,
celo v delikatesi ...
rečeš 10, dobiš 12 in tričetrt ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.9.2008 21:10:59   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

user posted image user posted image user posted image  kolk je pa star?user posted image user posted image user posted image

4,5 let

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.9.2008 21:13:03   
Lona76
Tudi jaz bi te copatke imela za notri oz. za  spomladi. Sem pa v H&M vidla škornčke pa so mel sam ene in so se mi zdeli premajhni. Po moje si ti take kupila NČK. Roza. Itak.
Za srečanje pa če ne bo vetra in bo lepo vreme s Tajo prideva, drugače pa ne, ker jo moram še čuvat. Vsaj tako je rekla P, da je še full občutljiva.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?