|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
15.9.2008 17:29:30   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo na hitro se javljam, ker mi spet primanjkuje časa... V glavnem - ne morem verjet - ampak zunaj je dejansko prava zima!!! user posted image  Moje dete je bilo v petek še v kratkih rokavih in kratkih hlačah, v soboto pa že v dveh majčkah, jopici in žametnih hlačkah - groza!
No, danes smo šli v šoping po zimske stvari in smo toliko zapravili, da glava boli! user posted image  Sem mislila, da bo to šlo bolj postopno, zdaj pa je bilo treba vse naenkrat nabavit!
10 min. imam še časa, da preberem kaj ste v zadnjih dneh načvekale, potem gremo pa še malo na zrak...
Upam, da ste vse vredu in da so vaši zakladki zdravi!
Pridne bodite in veliko se cartajte - zdaj je več kot pravo vreme za to! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.9.2008 17:31:52   
Lona76
Joj dons je pa en čvek ratu. Taja je dons popoldne spala 3 ure. Me je že kr mal skrbel user posted image . Sej če premalo spijo se pritožujemo, če pa preveč nas pa skrbi. No midve nisva bile nič zunaj, je pa za kosilo pojedla cvetačo in bučke. Jutri dobi riž pa ne vem kaj ji čem še zraven dat. Res je za enkrat bolj malo izbire. Taja dobi za dopoldansko malico sadje, za kosilo pa zelenjavo. Ko bojo lahko jedli še meso in testenine bo pa že veliko lažje. Zdej se pa neki na igračke krega, pa z nogo u tla brca user posted image . Grem še tilnu mal družbo delat. Je danes spet pravi user posted image . Nič ne sliši in ne uboga. Pa glasen je za pop.... Spet bo mogu it ob osmih v posteljo, ker je zmatran. V vrtcu je nehal spat očitno. In ko je zmatran je user posted image .
Aja Luka je tut tak luškan fantek. Skos nasmejan.
Zdej pa res grem, ker se še mala dama kraga.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.9.2008 17:34:41   
Vilma
Evo nas nazaj z dopusta. No prišli smo v petek, ampak se do danes nisem uspela javit. Sem zmatrana in rabim dopust po dopustu. user posted image  
Julija madam se je ravno v nepravem času odločila, da se ne bo več dojila. In to tik pred dopustom! user posted image  Jaz pa take plane, da ne bom uvajala GH dokler ne pridemo nazaj. In sem seveda vztrajala z dojenjem. In vztrajala dokler mi ni kapnilo, da nekaj ni v redu. No pri 5.5 mesecih sva imeli pregled pri pediatrinji in se je mala zredila v 2 mesecih in pol eno kilo. user posted image  Tako da jih je imela 6.5. Je zdravnica rekla, da skupno gledano ima dovolj kil, ampak če bova nadaljevali trend zadnjih dveh mesecev pa ne bo dobro. Tako da sva uvedli Gh po hitrem postopku in seveda umetno mleko (novalac).
Je pa naša madam definitivno prva dama med marčevkami v dnevnem in nočnem nespanju. Še vedno!user posted image  Zato pa rabim dopust po dopustu. Ponoči se je zbujala cca 3-4x, zjutraj pa med 5-6 (rit mala in to na dopustu! user posted image ), čez dan pa je spala 3x po 20 minut, s tem da sem se včasih matrala po eno uro, da je zaspala. Skratka utrujena sem do kosti, res. NOčem več morja in dopusta to leto sploh!
Dominik pa je užival na morju. Se je spremenil v turbo fanta in norel cel dan. Tako je bil naspidiran, da čez dan ni nič spal skoraj cele tri tedne. user posted image  Se je naučil plavati z rokavčki, skakal je ful v vodo, skraka moj sine je človek riba user posted image  Ga ne moreš spravit iz vode, ko je enkrat notri. user posted image  
Zdej pa šibam, se še kasneje oglasim.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 15.9.2008 17:35:36 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.9.2008 17:39:46   
tina50
Dinki copatki niso podloženi, jaz mu obujem tople zoknčke, potem pa še te copatke gor! copatki ne prepihajo, ker so usnjeni. tako zgledajo, kot oni v BC roobez, ki jih priporočajo sedaj, da se učijo hodit v njih, samo da so enkrat cenejši! sej če želite lah dam e-mail od tistih, ki jih prodajajo!

ima jih pa tudi gaya24, lahko še ona, če želi pove mnenje(meni je gaya dala naslov)!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.9.2008 20:11:12   
Naša črtica koraka
Tina, kar daj mejl ... a se da kakšno slikico videt kje?

Danes sem bila v H&M v KR in je bilo noooooro veliko ljudi. Se vidi, da smo 15ega v mesecu, ko je plača! Mraz je pa res tako pritisnil, da s(m)o vsi le plaščke in tople čeveljčke gledali ...

j

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.9.2008 20:22:14   
san
ursi, luka je pravi očarljivež že sedajuser posted image ... tak dobrovoljček

tisti hm copati po moje niso ravno ok. sicer jih za tak mraz še nisem dala gor, dam rajši volnene, ampak mi nekako ne zgledajo, da bi mraz prenesle. volneni se pa obnesejo. to so taki, k so jih naše mame za nas štrikale. jaz bom dobila tud ene usnjene s kožuščkom podložene od prijateljice, tko da mislim, da bo potem urbančku res toplo v nogice.

zdej morm pa otročke spat dat, k še razgrajajo. no, urbanček pa že spi, kot ponavadi. upam, da to noč kaj dalj kot do dvehuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.9.2008 20:23:43   
san
lucalu, jaz se za otroke vedno bojim it v shoping, ker zapravim celo preoženje, tut če ne rabijouser posted image

nčk, si kaj fletnega našla? in porodniške je še kaj ostalo gor?user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.9.2008 20:24:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dinki copatki niso podloženi, jaz mu obujem tople zoknčke, potem pa še te copatke gor! copatki ne prepihajo, ker so usnjeni. tako zgledajo, kot oni v BC roobez, ki jih priporočajo sedaj, da se učijo hodit v njih, samo da so enkrat cenejši! sej če želite lah dam e-mail od tistih, ki jih prodajajo!

ima jih pa tudi gaya24, lahko še ona, če želi pove mnenje(meni je gaya dala naslov)!

te tut jaz poznam in so baje res ok. jaz jih bom spomladi nabavila.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.9.2008 20:25:51   
san
zdej pa res grem

aja, vilma dobrodošla nazaj... si pa toliko spočita, kot sem bila jaz po dopustuuser posted image ...zde počasi k seb prihajamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
15.9.2008 20:41:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz bom dobila tud ene usnjene s kožuščkom podložene od prijateljice, tko da mislim, da bo potem urbančku res toplo v nogice.

No, jaz bi tudi kaj takega imela za Titka. San, a lahko vprašaš to prijateljico kje jih je kupila? oz. a je katera kje zasledila take copatke?

NČK, jaz imam tudi jutri namen iti v H&M, pa me je zdej kar malo odbilo user posted image ....ampak bom kar mogla iti po kaj toplega za mojega miška, da se ne prehladi.

Vilma, dobrodošla nazaj user posted image . Upam, da prideš v petek na naše srečanje!

Tina50, bi tudi jaz prosila za mail pa bom videla, če ne drugega bom naročila te, bi pa rada kaj bolj toplega sploh za kaseneje ko bo zima.

Lahko noč punce pa čim manj vstajanj ponoči oz. kar nič vstajanj user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.9.2008 20:48:35   
gaya24
Men so copatki fajn. Moram pa že nove nabavit (za 1 leto), ker bojo tile premali, ko bom debele zoknčke odspodaj dajala.  Itak pa ne rabi neke debele čevlje, ker v vozičku bo itak v spalki, hodi pa še ne- zaenkratuser posted image .

Grem možeku večerjo delat, ker pride vsak čas s treninga.

Se še pol kaj oglasim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.9.2008 21:05:04   
Lona76
Otroci že pridno spijo, jaz bom šla pa tut sedajle.
Copati jaz sem jih za Tilna kupila usnjene z ovco notri in jih bo upam imela Taja (da ji bojo prav) Sem jih pa pred štirimi leti kupila za Bežigradom so eni prodajali usnjene copate. Žal jih zdaj ni več tam. Znajo pa biti na trgu user posted image . Al pa če veste kje usnjene copate (natikače) prodajajo. Sicer so bolj fantovski, ampak da otroka ne zebe ni važno kako zgleda.
Je pa tut men dons kolegica rekla da je bila v H&M na Rudniku in je bila full gužva. Očitno so usi letel kupit topla oblačila za otroke, ker je kar čez noč pritisnil mraz.
Vilma dobrodošla in upam, da si kmalu malo odpočiješ in princeska začne malo bolje spati.
Zdej grem pa tudi jaz v pančovo deželo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.9.2008 21:23:05   
Ursi2
Čer!
Naš  mišek pa spi že od 19.45. Zgleda, da si res more za vikend prit not pa še dan je tak pravi za spanje. Sam upam, da ne bo ponoči prevelikokrat pokonci, ker je bil že tk zmatran, da ni niti ene žličke kašice pojedel. Sem mu pa za kosilo nardila krompir in buške, pa je skor vse pojedu. Res je tak pravi mali lakotnik
Jutri gremo pa v ikeo pa nekaj omar in tega pa mogoče še v Seiersberg v eduschota in mal si učke spočit.

Sem pa zdejle tk prav pošteno jezna. Pa še glava me za povrh boli, nimam nobene vole. Bi najrajši šla kr spat. Mogoč pa res, bo pa vsaj tk opazu, da neki ne štima. Sem smotana,al!
Sam kaj, ko me zna tk razkurit. Mislim, a je res tk težko kdaj kaj poslušat pa si tudi zapomnit?  Sam en primer npr. sem mu rekla, da ko pridemo domov bom pa dala Lukiju kar kašico pol pa se grema kopat in v pižamo, ker je ravno malo zadremal med vožnjo in je bil dobre volje, pa ga boma pol dala dediju in babici, da bo pol še samo za v postlo in ga ne boma matrala še pol s previjanjem. Me čez pol minute še enkrat vpraša, kaj si že rekla. Pa mu š e enkrat ponovim. Pa pridemo domov (3 min) po tem, ko sma se to menla, pa rečem, naj nese on Lukija, jaz pa bom stvari nesla not iz trgovine in kar dala vodo gor za kašico. Pa jz že vse pospravim iz vrečk, kašica narejena in se že hladi, pa pride mož not brez Lukija. Pa ga gledam, kje je, pa reče, sem ga dediju in babici malo pustil. In ga gledam, ko bi z lune prletu. Pa me vpraša, če je kaj narobe. Sem mu rekla, da nima smisla, da mu kaj odgovarjam, ker slišal pa zapomnu si tk nč ne bo. Pa mu ni vkloplo, kaj mislim. Pol sta ga pa mela dol kako uro in je bil mali pol čist zmatran, ko  sta ga prinesla in izak, da ni nič kašice pojedu, jokal skoz med previjanjem, ker je hotu sam še spat. In potem sem bila tisto noč 5x pokonci. Sej vem, da ni bilo prav z moje strani, ampak je pa vidu, da ni sam neko teženje in da mali rabi en red in da ne more jest po tem, ko je že koma skor. Pol je pa hodu za mano, pa se mi opravičeval. Pa GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Dans pa spet neki, kar pa ni poslušal. Sem ga petkrat prosla, če lahko gre in se zmeni, pa ni šel in je za rač. sedel, pol pet min preden bi mogla it, ko sem ga že 10x vprašala, a mi lahko pove, da jz vem za Lukana, a ga naj dam v pižamo, pa kašico in to, pa mi reče. Boš pa dans doma ostala, pa boš drugič šla. Al pa greš zravn pa pozdraviš, pa greš pol domov nazaj. Sem sam vstala pa šla malega za spat spravlat.  Sej vem, da je brez veze, ampak parkrat sem mu že povedla, da meni ni kr tk, pustit Lukija doma. Do zdej sem ga samo 1x, pa še takrat mi je blo 2 dni prej pa še pol 1 dan slabo tk, da.............
Pač mi je težko ga pustit, ker sem res navezana na njega, poleg tega pa ne morem glih najbolj zaupat njegovima dvema. Vem, da se mu ne bo kaj zgodlo, pa da se bojo fajn meli. Skrbi me samo to, da bi se mali ful jokal pa me ne bi hotla poklicat, ker bi pač hotla dokazat, da onadva zmoreta in bi pol od utrujenosti zaspal. Me zdejle zvije, ko sam pomislim na to.
Vem, da je prav, da ga komu pustim, ker je to dobro za njega in za mene. Nimam pa nobene želje it kam brez njega, ampak ker vem, da ni prav sem se odločla, da bom začela spet hodit na pevske in sem se dans spet cel dan psihično pripravlala, da bo vse vredu, da me ne sme skrbet, da je prav, da ga pustim in vse to. Pol pa mi min prej reče, da bom pač doma ostala. Eh, vem da je brez veze, ampak res me je razkurlo. Sej vem, da nima smisla, da me to jezi in da bi mogla bit vesela, ker sem doma. Sej to sem, sam razkuri me, ker me ne posluša, sploh niti ne poskuša razum,et, kk mi je,.............. Moški pač!!!!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.9.2008 21:39:00   
Lona76
Sem dala še par slikic gor iz Bohinja.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.9.2008 21:40:33   
Lona76
No ja t zadne dve sta od domauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.9.2008 22:08:53   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Evo nas nazaj z dopusta. No prišli smo v petek, ampak se do danes nisem uspela javit. Sem zmatrana in rabim dopust po dopustu. user posted image   
No pri 5.5 mesecih sva imeli pregled pri pediatrinji in se je mala zredila v 2 mesecih in pol eno kilo. user posted image  Tako da jih je imela 6.5. Je zdravnica rekla, da skupno gledano ima dovolj kil, ampak če bova nadaljevali trend zadnjih dveh mesecev pa ne bo dobro. Tako da sva uvedli Gh po hitrem postopku in seveda umetno mleko (novalac).

Vilma, dobrodošla nazaj!
Dopust po dopustu ... user posted image  ta smejko pomeni, da te čisto razumem, kaj si povedala ... ti želim, da se res spočiješ in prideš v petek na čveko v čolnarno v tivoliju v LJ? Ob 11h.

glede rejenja ... sem tudi jaz zato malo pohitela z GH in občasno ji ponudim konkurenčno mleko (AM). Nekaj se že pozna user posted image .
Maš slikice že gor? grem mal pogledat in prebrat ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
15.9.2008 22:17:01   
Naša črtica koraka

lucalu, jaz se za otroke vedno bojim it v shoping, ker zapravim celo preoženje, tut če ne rabijouser posted image

nčk, si kaj fletnega našla? in porodniške je še kaj ostalo gor?user posted image

ne.
porodniške je pa vseeno manj. user posted image

AJa, ene take obuvke za anjo sem našla, jih v petek prinesem pokazat ... nekaj podobnega sem iskala ... imajo pa še take kao skibucke iz kožuha, sive barve (anjini so roza, blago imajo še rjave in vijola). Bi res nekaj toplega, ker pri tavelikem nismo nič imeli in smo po hribih okrog lazli in so bile mrzle nogice vedno problem ...
letos bomo tudi, ko bomo šli kostanj nabirat pa orehe rabutat user posted image  (ok, za orehe vprašamo, če jih lahko 10-12 naberemo, potem pa kmetje rečejo, da tolk pa ne, pa mi rečemo a je res 10 preveč? Tud teh ta napol stolčenih ne? oni pa aaaaa tko, sm mislu da mislte kile ...user posted image )user posted image

ma, spet čvekam preveč!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
15.9.2008 22:20:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

jaz bom dobila tud ene usnjene s kožuščkom podložene od prijateljice, tko da mislim, da bo potem urbančku res toplo v nogice.

No, jaz bi tudi kaj takega imela za Titka. San, a lahko vprašaš to prijateljico kje jih je kupila? oz. a je katera kje zasledila take copatke?

js tud, js tud! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
15.9.2008 22:30:33   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

NČK, jaz imam tudi jutri namen iti v H&M, pa me je zdej kar malo odbilo user posted image ....ampak bom kar mogla iti po kaj toplega za mojega miška, da se ne prehladi.

Lahko noč punce pa čim manj vstajanj ponoči oz. kar nič vstajanj user posted image

naš ta kranjski HM je imel nekaj temnorjavih dvojnih hlač z naramnicami (medved Pu varianta) za fantke, a samo od 12m dalje ... res mehke, udobne in tople hlače ... pomoje je v Lj še več izbire in boš kar našla kaj toplega za svojega No. 80 fantolinčka ...

pri punčkah ni bilo take izbire. 

Za anjo iščem take podložene hlače, kao rebrasti pliš, ki imajo širok elastičen pas in se spodaj pri nogicah odpnejo. Če katera kaj najde podobnega, naj mi sporoči ...

Mirno nočko user posted image tudi tebi in Titku!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
15.9.2008 22:37:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jutri gremo pa v ikeo pa nekaj omar in tega pa mogoče še v Seiersberg v eduschota in mal si učke spočit.

user posted image  o, IKEEEJA MOJA LJUBLJENA!user posted image

Ursi ... a te lahko nekaj lepo fehtaaam? user posted image  Em, če prideš v petek na naše srečanje ... a bi mi hotela prinesti še njihov katalog? Prosim in hvala user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
15.9.2008 23:44:14   
katj
oj.

vidm da eni korenjaki že kr mal derkajo po parketu user posted image .
mi se samo vrtimo na trebuhu user posted image .

pa bolančke mamo tud. nej se pozdravjo čimprej user posted image .

Ikea, jst grem tud ful rada in itak mormo še it.

ste se o copatkih pogovarjal.
vem da so jih izdeloval pri podjetju Alenka, v merkator centru v šiški je trgovina, v lj na kongresnem, in še. men so njihovi najlepši! samo ko sm jih hotla kupit za markija takrat, jih niso imel na zalogi! Zima!
pol sem jih pa kupla v krznarstvu v lj na Wolfovi, tam je en zelo znan, sam zdele mi je ime ušel iz glave. oni jih delajo iz ostankov krza in so ble se mi zdi še pol cenej kot Alenkine.

nočko.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.9.2008 7:57:58   
terida
Dobro jutro - upam, da je vsaj vaše dobro, ker jaz sem čisto sesuta. Me je včeraj začela dojka bolet, pa sem se na NČK spomnila in jo hitro izpraznila. In potem še enkrat zvečer. Pa zgleda, da ni pomagalo, ker me zdaj spet konkretno boli, pa vročino imam, pa slabo mi dela... Ko se ta mala zbudi, jo bom podojila, potem pa k zdravniku. Je user posted image ostal doma danes, če ne bo bolje pa pride moja mama malo sem, tako da bo lahko šel jutri v službo.

Pa saj če bi bil samo mastitis, bi bila še ena milost, a se bojim, da je nekaj narobe tudi z ledvicami. Imam ponavljajoča vnetja mehurja in od sinoči me tako okrog ledvic zbada, da je prav možno, da se je razširilo še na ledvice. Drek, skratka.

Sicer pa čestitke vsem user posted image za uspehe! Kako ste mobilni, vas kar občudujem! Erika lepo stabilno sedi, a da bi se kaj kotalila ali plazila, ji pa tudi na misel ne pade. Je že zdavnaj osvojila obrate v vse smeri, a jih enostavno ne dela več. Če jo daš na trebuh, en čas gleda okrog, potem pa se hitro začne puntat. In kljub temu, da jo poskušam spodbudit z igračkami, se ne premakne. Samo sedela bi, vsi ostali položaji so ji odveč user posted image

Aja, pa pol leta imamo danes! Kako čas beži...

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.9.2008 8:40:48   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Pa saj če bi bil samo mastitis, bi bila še ena milost, a se bojim, da je nekaj narobe tudi z ledvicami. Imam ponavljajoča vnetja mehurja in od sinoči me tako okrog ledvic zbada, da je prav možno, da se je razširilo še na ledvice. Drek, skratka.

kako čudno, mene je tud bolelo v ledvenem delu, pa še noge so me bolele! možno je tudi, da sem imela mehur vnet... smo pregledale vodo, pa sem pozabila vprašat za izvid, dr. pa tudi ni nič rekla ... so jo moji otroc čisto očarali, je kar pozabila name user posted image
Skratka, pozdravi se temeljito in hitro! (Pa tople zoknčke na tačke, topel termofor pa na zizo!)user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tebi in Eriki za 6. mesec!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 16.9.2008 8:41:26 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.9.2008 9:25:12   
NaTaŠa*
Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu:   2380g, 45,5 cm
2. mesec:    5240g, 52 cm
4. mesec:    7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm 

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu  3490,50 cm
5 tednov    4500, 55 cm
9 tednov    5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?

25 tednov 8350, 72 cm

katj: Rok - 2. 3. 2008 
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008 
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7660,69cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008 
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008 
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008 
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008 
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450, 64 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008 
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg,  48cm
1.mesec: 3850 kg,  53 cm
2.mesec: 4900 kg,  56 cm
3.mesec
: 5720kg,  58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008 
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008 
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 10700g, 70cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.9.2008 9:33:25   
Lona76
Dobro jutro!
Danes pa je polna luna uplivala na našo Tajo. Se je prvič zbudila že ob enajstih, pa na 10 minut, tko da sem jo potem dala kar k nama spat, da sem ji takoj ko je jokat začela dala dudo v usta.
Terida vse naj naj Eriki za 6 mesecev, tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš.
Sem se odločila da grem popoldne porodniško zapravt. user posted image  
Sem hotla it prej ven, ker sije sonček, pa pihauser posted image . In si ne upam zaradi Taje, da nebi spet kaj fasala. Tko zdej se grem pa malo k njej ulešt k spi.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?