|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.9.2008 9:41:48   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jutri gremo pa v ikeo pa nekaj omar in tega pa mogoče še v Seiersberg v eduschota in mal si učke spočit.

user posted image  o, IKEEEJA MOJA LJUBLJENA!user posted image  

O, moja tudi user posted image . Midva imava praktično celo stanovanje iz Ikee (laminat, kuhinja, dnevna, garderobne omare, od Tita postelja, da ne govorim o drobnarijah...)
Jaz odrinem tja začetek oktobra, imam že list papirja kamor pišem kaj vse bom nakupila. Če ti ne prinese Ursi2 katalog, ti ga prinesem jaz in ti ga magar pošljem po pošti.

No, pa hvala za info glede hlačk, čakam da se Titek zbudi in potem odrineva v Lj. Še sončka imamo malo, tako da jupiiii user posted image . Mirna noč? No ja, malo bolje je bilo, smo se tokrat zbudili le dvakrat, ampak ne bom nič preveč hvalila, da ne bom takoj vse nazaj dobila user posted image .

Lona76, Taja in Tilen sta taka dva user posted image user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.9.2008 9:47:00   
Dinki
ste se o copatkih pogovarjal.
vem da so jih izdeloval pri podjetju Alenka, v merkator centru v šiški je trgovina, v lj na kongresnem, in še. men so njihovi najlepši! samo ko sm jih hotla kupit za markija takrat, jih niso imel na zalogi! Zima!
pol sem jih pa kupla v krznarstvu v lj na Wolfovi, tam je en zelo znan, sam zdele mi je ime ušel iz glave. oni jih delajo iz ostankov krza in so ble se mi zdi še pol cenej kot Alenkine.

Hvala Katj, bom šla zagotovo pogledat. sem se spomnila, da so te Alenka copatki tudi na Rudniku, tam kjer je Merkur, to mi je najbližje.

Terida user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image , da se čimhitreje pozdraviš!
pa seveda vse naj, naj tvoji miški za pol leta user posted image user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.9.2008 11:02:27   
Vilma
NČK a v petek imate srečanje? Hmmm bom poskusila, ampak obljubim nič. Manj obljubljam, večja je možnost, da pridem. user posted image  Bi vas pa res rada ponovno srečala. Sploh vaše otroke, me zanima, koliko so zrasli.user posted image
Kar se tiče goste hrane je tudi Julija hitro pridobila na teži, tako da ima zdaj celo podbradek. user posted image
Lona76 tudi moje otroke je metala luna. Ampak ob polni luni jim vedno oprostim. Ker je oba ta gospa spravila na svet. user posted image  Tako da nekaj že mora bit na njej, da vpliva na vse nas. Sicer pa se Julija vsako noč zbudi prvič okrog 23.00, danes pa se je še ob enih, treh, šestih. Ampak jo vsakič dojim, ker se madam doji po tanovem samo ponoči. Pa se zadovoljna, naj vsaj tako dobi malo mojega mleka.

Dominik je tudi pošteno luniral, od tretje do pete je bil pokonci, jokal in na vsak način silil iz postelje. In to zato, ker se je hotel igrati z avtom.user posted image

Vidim, da se pogovarjate o toplih čeveljčkih. Jaz imam Julijo zdaj obuto v štrikane copate, pa bo treba nekaj novega pogruntat, ker so ji vezalke neizmerno zanimive, volna na očitno prijetna na otip, ker jih na hitro sezuje in daje v usta.

Čestitam vsem za pol svečke. user posted image  Gre pa res hitro tale čas.

Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.9.2008 12:13:59   
tina50
v album sem dala ene copatke, imajo pa seveda še več poslikav in več različnih barv!
e-mail: zoran.marijanovic@triera.net

če katera hoče, naj jim piše potem ti pa oni pošljejo po e-mailu, kakšne imajo!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.9.2008 13:14:22   
tina50
terida čestitke Eriki za pol leta!!user posted image user posted image user posted image
tebi pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.9.2008 13:18:42   
tina50
jaz bi tud šla v ikeo....user posted image , sej bom šla konec letauser posted image
imava midva tud velik iz ikee. no, pohištva ravno ne, ostalo pa velik. pa saj so  nekaj govorili, da jo bodo delali v slo, sam sigurno nebi bila tako cool, kot je v aut! tako kot tudi druge trgovine niso tako dobre kot v aut!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.9.2008 13:28:52   
Azzurra
samo na hitro. včeraj sem že neki napisala, pa me je potem vrglo ven. toliko o novem operaterju, ki sva ga vzela za internet. pa še gsm mi trokira. sem odrezana od sveta!

Liam je zbolel, ima angino (sej je za se zjokat, ampak on temu reče, da ima "vagino" user posted image user posted image user posted image ). Včeraj popoldne, ko je začel tožit, da ga boli trebušček (poleg vročine ki jo je imel že od nedelje), sva ga durh marš peljala k dežurni, pa v laboratorij, končali smo na antibiotiku. V petek imamo pa kontrolo, tako da mene prav zagotovo ne bo na srečanje, če bo srečanje res v petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa mi ni prav, res, si zelo želim ponovnega srečanja, ampak nimam druge izbire.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.9.2008 13:35:20   
Naša črtica koraka
Liam, bogec mali ... naj se hitro pozdravi, pa res temeljito, ker se "vagine"user posted image  rade ponavljajo ... vsaj pri nas so se kar celo šolsko leto, ko je bil m. prvič v vrtcu ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

škoda le za srečanje ...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.9.2008 13:38:27   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz bi tud šla v ikeo....user posted image , sej bom šla konec letauser posted image
imava midva tud velik iz ikee. no, pohištva ravno ne, ostalo pa velik. pa saj so  nekaj govorili, da jo bodo delali v slo, sam sigurno nebi bila tako cool, kot je v aut! tako kot tudi druge trgovine niso tako dobre kot v aut!

tud js bom morala it v ikejo, grem pa v to, ki jo bojo v celovcu odprli (6. novembra, če še ne veeesteeee)... glede založenosti in ponudbe imaš pa prav!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.9.2008 13:40:37   
san

imava midva tud velik iz ikee. no, pohištva ravno ne, ostalo pa velik. pa saj so nekaj govorili, da jo bodo delali v slo, sam sigurno nebi bila tako cool, kot je v aut! tako kot tudi druge trgovine niso tako dobre kot v aut!

tud js bom morala it v ikejo, grem pa v to, ki jo bojo v celovcu odprli (6. novembra, če še ne veeesteeee)... glede založenosti in ponudbe imaš pa prav!

ooo, pol bom pa jaz tud še ta let do ikee prišlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.9.2008 13:42:41   
san
terida, upam, da se čimprej pozdravišuser posted image , tvoji

Eriki pa vse najboljše za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi za Liama ena user posted image , da bo ....hmmm..... vaginauser posted image hitro minila

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.9.2008 13:45:31   
Naša črtica koraka
Danes ima pa anja svoj čukasti dan user posted image , noče zaspat. Kar naprej čveka in brblja ... pojedla je pa za svoje razmere veliko ... zdaj je pa nečem uspavat, ker grem čez pol ure po matijata v vrtec!

Malo mimo teme, a vas je kar nekaj, ki imate še starejše otročke, kako se imajo naši falotki v vrtcu? (če me spomin ne vara, so vsi taveliki fantje, razen sanine izabele) Letos je po 2-eh letih dobil novo vzgojiteljico in pomočnico, pa se pozna ... na bolje! Prav rad gre v vrtec, celo v plesni tečaj želi, da ga vpišem ... sem res vesela, da končno ima nekaj v vrtcu, česar se veseli user posted image user posted image user posted image

, alarm, ta hud!

Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.9.2008 13:48:05   
tina50
pa še mi  user posted image user posted image user posted image user posted image za Liama, da čimprej mine angina(vaginauser posted image )!

Azzura, škoda za petek

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.9.2008 13:49:57   
san
mis mo danes lepo spančkali, do polšestihuser posted image , potem sva se pa podojila in je spal še do sedmihuser posted image

zjutraj sva pa že šla en krog, najprej brez vozička, potem pa še z vozičkom. za kosilo sem mu naredila krompirček, pa mal korenčka in bučk - to oboje zato, ker korenje vztrajno zavrača, pa sm mislila da bo vsaj bučke jeduuser posted image . ma on ni zelenjavar, zgleda in je korenja pojedel eno žličko, krompirja ene 6 žličk, pa ene 3 žlički bučk. pol sem ga pa kar podojila in zdej spi. sem mu naredila zdej še jabolko s slivami, da bo jedel, ko se zbudi, ker bo gotovo lačen, zdej ko se je navadil, da kar precej za gh obrok poje.

pa danes grem jaz tudi v šoping, mormo izidorju hlače kupit, ker je vse prerasel, kar pa ni, je pa strgano. pa izabela ma tud daljše noge in so ji hlače kar prekratke postaleuser posted image .

no, in spet bodo mati ostali brez oblekuser posted image . pa ene čevlje imam ogledane že precej časa in verjetno bo pri tem tudi ostalo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.9.2008 13:52:43   
san
azzura, zdej imamo izgovor in bomo morale na hitro ponovit srečanje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.9.2008 14:00:13   
tina50
Lona76 sem pogledala slikece. luštna je tvoja Tajauser posted image , pa sine tudi

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.9.2008 14:30:58   
jagoga

Malo mimo teme, a vas je kar nekaj, ki imate še starejše otročke, kako se imajo naši falotki v vrtcu? (če me spomin ne vara, so vsi taveliki fantje, razen sanine izabele) Letos je po 2-eh letih dobil novo vzgojiteljico in pomočnico, pa se pozna ... na bolje! Prav rad gre v vrtec, celo v plesni tečaj želi, da ga vpišem ... sem res vesela, da končno ima nekaj v vrtcu, česar se veseli user posted image user posted image user posted image

Naš falot gre rad v vrtec. Včasih zjutraj potoži, da ne bi šel v vrtec, potem pa ko enkrat tja pride pa pozabi dat mami poljubčka, ker se mu tako mudi med prijatelčke in popoldan ga tudi komaj domov spravimo. Vzgojiteljica se pritožuje, ker je zelo živahen in noče popoldan spat, ona bi pa raje kavico pila.
Ali vam je že kdo očital, češ zakaj imate starejšega otroka v vrtcu, če ste pa vi doma na porodniški? meni je to med vrsticami očitala vzgojiteljica.

Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.9.2008 14:33:44   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

za kosilo sem mu naredila krompirček, pa mal korenčka in bučk - to oboje zato, ker korenje vztrajno zavrača, pa sm mislila da bo vsaj bučke jeduuser posted image . ma on ni zelenjavar, zgleda in je korenja pojedel eno žličko, krompirja ene 6 žličk, pa ene 3 žlički bučk. pol sem ga pa kar podojila in zdej spi. sem mu naredila zdej še jabolko s slivami, da bo jedel, ko se zbudi, ker bo gotovo lačen, zdej ko se je navadil, da kar precej za gh obrok poje.

Ja pri nas tudi korenje ne gre najbolje po grlu. Danes je pa jedel krompir in cvetačo, pa je kar šlo, ampak ga ni čez en dober obrok sadja (pravi Tomažek)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.9.2008 14:34:25   
jagoga

v album sem dala ene copatke, imajo pa seveda še več poslikav in več različnih barv!
e-mail: zoran.marijanovic@triera.net

če katera hoče, naj jim piše potem ti pa oni pošljejo po e-mailu, kakšne imajo!

Koliko pa stanejo ti copatke, jaz imam ene podobne zdaj v uporab, sem jih za darilo dobila.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.9.2008 14:35:45   
jagoga
Pa prosim naj  ena napiše, na kakšen način pripravite riž?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.9.2008 14:50:37   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pa prosim naj  ena napiše, na kakšen način pripravite riž?

Jagoga, jaz sem že napisala kako jaz pripravim: ga kuham v malo več vode in ga skuham, da se razkuha (kolikor se pač parboiled riž razkuha). Nato ga še ene 10min pustim, da stoji, da se še bolj prepoji z  vodo. In potem ga zmiksam. To je v bistvu edina stvar, ki jo miksam, ostalo pretlačim z vilico oz. z žlico. In pol dam v hladilnik in imam še zanaslednji dan. samo Julija ni preveč navdušena nad tem rižem. Drugače pa ji tudi riževe kosmiče dam včasih (tiste od milupe, ki so brez mleka in sladkorja). Sem jih ji parkrat v naribano jabolko zmešala. Sicer je pojedla, ma ni bila navdušena.

Drugače pa je tale kuskus kar dobra zadeva za naše malčke. Je pripravljeno v 5 min in ni treba ne tlačit ne miksat. Danes si ga bom še jaz pripravila.
In kar šibam kuhat dokler Julija spi.. .Se ji je zdelo danes tako faj, ko je z obema rokama po kuskusu šarila, da je še mene celo popacalauser posted image . In če sem ji krožnik odmaknila, je začela jokat in ga spet k sebi potegnila. Ma so user posted image tej našiuser posted image

Terida, še preko RRja ti pošiljam en kup pikapok, da se boš čimprej pozdravila in da boš do petka okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Azzurra, tudi tvojemu Liamu en kup pikapokic, da čimprej okreva:

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.9.2008 14:52:14   
Zofy
Aja, copatki: menda jih imajo tudi v Zari (usnjene). Sem vidla na prijateljičini punčki in so res ful ful luštni!!
Sem pa nekaj časa nazaj zasledila link za naročilo preko spleta (ebay pa še nekaj). A si je katera te linke spravila in jih lahko spet prilepi?

Kako pa je s številkami? Jaz pojma nimam katero št. naj kupim za Julijo...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.9.2008 14:57:08   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Naš falot gre rad v vrtec. Včasih zjutraj potoži, da ne bi šel v vrtec, potem pa ko enkrat tja pride pa pozabi dat mami poljubčka, ker se mu tako mudi med prijatelčke in popoldan ga tudi komaj domov spravimo. Vzgojiteljica se pritožuje, ker je zelo živahen in noče popoldan spat, ona bi pa raje kavico pila.
Ali vam je že kdo očital, češ zakaj imate starejšega otroka v vrtcu, če ste pa vi doma na porodniški? meni je to med vrsticami očitala vzgojiteljica.

Naš gre v vrtec kakor kdaj. Zdaj po ta novem lahko prinesejo igracke samo ob petkih pa se moramo zjutraj kregati, ker on bo tko naredu da bo vsak dan petekuser posted image . Drugače pa očitka še nisem dobila, bi jih pa hitro tist slišal ki bi mi očital. Drugač je pa tudi Tilen začel štrajkat pri popoldanskem spancu. Pol je pa siten.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.9.2008 14:58:53   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, copatki: menda jih imajo tudi v Zari (usnjene). Sem vidla na prijateljičini punčki in so res ful ful luštni!!
Sem pa nekaj časa nazaj zasledila link za naročilo preko spleta (ebay pa še nekaj). A si je katera te linke spravila in jih lahko spet prilepi?

Kako pa je s številkami? Jaz pojma nimam katero št. naj kupim za Julijo...

http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm

Če mogoče to misliš. Jih pa baje ena na rr prodaja.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.9.2008 15:00:37   
Lona76
Azzurra user posted image user posted image Liamu da se čimprej pozdravi.

Joj je pa danes naša Taja tok neki driskasta. Ne vem a so zobje al pa njena prijateljica lunauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?